cicilianos Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Mallon......? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 kai pos egine auto afou tis eixa klikarei gia backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η κανενας η ολοι μαζι :lol::lol::lol::lol: thank you all!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 kai pos egine auto afou tis eixa klikarei gia backup? Nομιζω στην περιπτωση σου οτι δεν μπορει κανεις να σε βοηθησει ειναι καθαρα προβλημα του συγχρονισμου και βεβαια του αγιου πισιου.. Εγω προσωπικα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτα και κανω αλλιως buckup επαφες ημερολογιο και σημειωσεις παντα βεβαια με το μακ και ολα ειναι στην θεση τους... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 SonyEricsson Ρ1 FAQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Άκη συγχαρητήρια για το κουράγιο σου και την όρεξή σου. το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι θα ήταν ίσως καλύτερα να άνοιγες ένα νέο θέμα για το faq ή να έβαζες το post αυτό στην πρώτη σελίδα αυτού του tread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Άκη συγχαρητήρια για το κουράγιο σου και την όρεξή σου. το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι θα ήταν ίσως καλύτερα να άνοιγες ένα νέο θέμα για το faq ή να έβαζες το post αυτό στην πρώτη σελίδα αυτού του tread. Ευχαριστώ!! Έχω ζητήσει από των florinaperis (mod) να το τακτοποίηση όπως αυτός νομίζει καλύτερα :). Edit: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Avid :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Ευχαριστώ!! Έχω ζητήσει από των florinaperis (mod) να το τακτοποίηση όπως αυτός νομίζει καλύτερα :). Edit: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Avid :D Επιτελους τρομερη δουλεια!!!!!;) Το P1i παιρνει τηλεφωνο και πως.....? :p Μπραβο φιλε!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Νασε καλα!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Πολυ καλη δουλεια απο ολους παιδια,μπραβο:)Τελικα απο το λιγο που εχω το κινητο αυτο εχω καταλαβει οτι εκανα την πιο σωστη επιλογη!!Επιτελους ενα κινητο που μου θυμισε τα παλια με το P900. ΥΓ. Ειναι φυσιολογικο να "σπαει" η εικονα οταν εχουμε καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 ΥΓ. Ειναι φυσιολογικο να "σπαει" η εικονα οταν εχουμε καμερα? Σπαει?? Για δωσε κατι παραπανω μηπως καταλαβουμε τι εννοεις? Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Πολύ καλή δουλειά Άκη... μπράβο! Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο για το τηλέφωνο να ξεκινούσε μια περιοχή από την αρχή με πρώτο post τη δουλειά του Άκη και να συνεχίσουμε εκεί. Πέρη τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ένα περίεργο που έγινε σήμερα... Αφήνω το κινητό κάθε βράδυ ανοικτό (24 ώρες την ημέρα), θυμάμαι ότι εχθές το απόγευμα το κινητό ήταν φουλ από μπαταρία γιατί όταν είμαι στο αυτοκίνητο φορτίζει συνέχεια... Σηκώθηκα σήμερα το πρωί και το κινητό ήταν κλειστό, το ανοίγω και πάπαλα..το κινητό δεν είχε καθόλου μπαταρία... Σαν να έγινε ξαφνική αποφόρτιση... Δεν έχω ενργοποιημένα ούτε bluetooth ουτε WiFi ούτε 3G ... Μου το ξαναέκανε και σήμερα το πρωί.....μπαταρία καπούτ.... Μήπως είναι απο το σήμα της vodafone?? τώρα τελευταία παρατηρώ ότι δεν έχω σταθερο σήμα και οι μπάρες "παίζουν" συνέχεια... Λέτε γι αυτό να τα φτύνει η μπαταρία το βράδυ ?? Αλλά γιατί έγινε στα καλά καθούμενα αυτό και εδώ και 3 μήνες όλα ήταν οκ....:confused: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 To SonyEricsson Ρ1 FAQ είναι έτοιμο akis_k ;) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Μου το ξαναέκανε και σήμερα το πρωί.....μπαταρία καπούτ.... Μήπως είναι απο το σήμα της vodafone?? τώρα τελευταία παρατηρώ ότι δεν έχω σταθερο σήμα και οι μπάρες "παίζουν" συνέχεια... Λέτε γι αυτό να τα φτύνει η μπαταρία το βράδυ ?? Αλλά γιατί έγινε στα καλά καθούμενα αυτό και εδώ και 3 μήνες όλα ήταν οκ....:confused: Φιλε μου δε θελω να σε τρομοκρατησω , αλλα εγω που ειχα παρομοιο προβλημα και το εχω παει για αντικατασταση εδω και 1,5 μηνα περιπου και περιμενω !!!!!! Οταν ημουν σε περιοχη με καλο σημα 3G (παντα ετζι τα εχω τα τηλεφωνα μου ολα ) τοτε ειχα ασπουμε καλες αποδοσεις μπαταριας , οταν ομως δεν ειχα 3G τοτε το τηλεφωνο εχανε τελειος το σημα μεχρι να ξαναβρει 3G σημα !!!! Το προβλημα του ηταν (και ειναι) οτι ειχε κατασκευαστικο σφαλμα στην πλακετα και δεν μπορουσε να κανει αυτοματα εναλαγη απο 3g σε gsm kai αντιστροφα . Το αποτελεσμα ηταν οτι στην προσπαθεια του να βρει σημα καταναλονε την μπαταρια σε κατασταση αναμονης σε περιπου 7 ωρες !! Πηγενε στα δικτυα και κανε επιλογη απο 3G σε GSM και δες αν αλλαξη εντος λιγων δευτερολεπτων , αν κολαει στην αναζητηση τοτε πας για σερβις !! Εγω το καταλαβα μετα απο 15 μερες και εχασα το δικαιομα αμεσης αντικαταστασης μεσα σε μια βδομαδα !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 καλημερα το παραδοξο που αντιμετωπισα με τη μπαταρια ειναι οτι οταν εβαλα ενα αλλο θεμα στο κινητο (εκεινο που εχει απο την εταιρεια το κοκκινο) η μπαταρια τελειωνε μεσα σε 1 24ωρο χωρις πολυ χρηση ενω οταν ξανα-εβαλα το default θεμα η μπαταρια κρατει αρκετα καλα ειμαι στη δευτερη μερα χρησιμοποιω wifi camera και ακομα ειμαι πανω απο το 50%.... Αρκετα περιεργο δε το βρισκετε? για αποφυγη παρεξηγησεων να πω πως δεν υπηρχε κανενα προγραμμα ανοιχτο ολα ηταν κλειστα και με εξοικονομηση ενεργειας....και ημουν και στο ιδιο μερος Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 "Σπαει?? Για δωσε κατι παραπανω μηπως καταλαβουμε τι εννοεις?" Δηλαδη οταν ειμαι σε κατασταση να βγαλω φοτο και κουναω το κιν η εικονα δεν αλλαζει ομαλα αλλα λιγο σπαστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 SonyEricsson Ρ1 FAQ Μπράβο,χαρά στο κουράγιο σου! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Αυτό μπορεί να γίνει άνετα αν καταλάθος πάτησες το κουμπί της κάμερας και έμεινε η κάμερα ανοιχτή. Σε 1-2 ώρες έχει αποφορτηστεί. η κάμερα μπαινει σε αναμονη μετα απο κανα 2 λεπτά οπότε δεν πρέπει να ειναι αυτό.. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Δηλαδη οταν ειμαι σε κατασταση να βγαλω φοτο και κουναω το κιν η εικονα δεν αλλαζει ομαλα αλλα λιγο σπαστα. Ναι το κανει συνηθως σε εσωτερικους χορους γιατι σου ανεβαζει την φωτεινοτητα αυτοματα κατι σαν νυχτερινη ληψη. Μαλιστα αν βαλεις και νυχτερινη το κανει πιο εντονα.. Την ημερα αν βγεις εξω στο φως δεν ειπαρχει αυτο...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonystyle Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 SonyEricsson Ρ1 FAQ - Τι είδος καρτών υποστηρίζει και μέχρι ποιο μέγεθος; Υποστηρίζει Memory Stick Micro (M2™) με μέγιστη χωρητικότητα ως 8GB. Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τις κάρτες μνήμης του P1i. Στο παραπάνω FAQ λέει ότι υποστηρίζει Memory Stick Micro έως 8GB (χθες έλεγε 16GB αν θυμάμαι καλά), στο site της Sony Ericsson λέει ότι υποστηρίζει έως 4GB. Τελικά τι γίνεται, μπορώ να βάλω Memory Stick Micro των 8GB ή αργότερα άμα βγει 16GB ή το P1i δέχεται κάρτες μνήμης έως 4GB??? Γιατί βλέπω ότι η Sandisk έβγαλε Memory Stick Micro 8GB... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 γειασ σασ!ενας φιλοσ πηρε το κινητο αυτο και 8ελω να ρωτησω αν χρεωνετε οταν μπαινει msn μεσω wifi απο την εφαρμογη που του κατεβασα implus_3_72_uiq3 απο το γνωστο μαγαζακι...... ευχαριστω! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Γειά σας. Θα ήθελα να βοηθήσει κάποιος για το πως να κάνω εγκατάσταση σε P1i, themes τα οποία έχουν αρχείο theme.xml. (Κάνω unzip το αρχείο, τα μεταφέρω στην κάρτα του τηλεφώνου και μετά.......??? Ευχαριστώ Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 γειασ σασ!ενας φιλοσ πηρε το κινητο αυτο και 8ελω να ρωτησω αν χρεωνετε οταν μπαινει msn μεσω wifi απο την εφαρμογη που του κατεβασα implus_3_72_uiq3 απο το γνωστο μαγαζακι...... ευχαριστω! Όχι,καθόλου δεν χρεώνεσαι εκτός αν σε χρεώνει αυτός που σου προσφέρει την σύνδεση wi-fi. Πρόσεξε όμως μην μπείς με άλλη σύνδεση. Γειά σας. Θα ήθελα να βοηθήσει κάποιος για το πως να κάνω εγκατάσταση σε P1i, themes τα οποία έχουν αρχείο theme.xml. (Κάνω unzip το αρχείο, τα μεταφέρω στην κάρτα του τηλεφώνου και μετά.......??? Ευχαριστώ Μετά πηγαίνεις από το κινητό Μενού>Εργαλία>Διαχείριση Αρχείων, βρίσκεις το θέμα ( όπου και να το έβαλες ) και πατάς απάνω του... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 παιδια εχει βαλει κανεις το pullface kai facewarp? το πρωτο μου γραφει δεν υποστηριζεται απο αυτο το τηλεφωνο και στο δευτερο ενω τρεχει κανονικα δεν ανοιγει την καμερα. μαλλον δεν υπαρχει ελπιδα ε? και ειναι τρομερα προγραμματα αληθεια εχει βγει κανενα .sis photo editor? (την εποχη του π800 γινοταν χαμος απο εφαρμογες γμτ.) ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufeti Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΤΟ GPS ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜ-ΤΟΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts