Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια πιστευω πως εχω μια χρησιμη προταση για την ευκολια ολων .

Στο υπο φορουμ Buy and Sell - mobiles πιστευω πως μπορουν να γινουν 2 πραγματα

1) Να αναγραφεται υποχρεωτικα σε καθε νεο θεμα για πωληση κινητου η τιμη ( θα βοηθησει ωστε να μην ανοιγεις καθε πωληση για να δεις την τιμη)

2) Μπορουν να γινουν μεσα υποκατηγοριες ανα εταιρια κινητων (SonyEricsson , Samsung , Lg , Htc κλπ ) ωστε να μπαινεις κατευθειαν εκει

Αυτα θα βοηθησουν πολυ το ψαξιμο της συγκεκριμενης ενοτητας πιστευω

για το 2ο υπαρχουν κατηγοριες με τα κινητα...δεν νομιζω να χρειαζεται αλλαγη

οσο για τις αγγελιες αμα θελουν οι mod ας κανουν κατι αλλα δεν ειναι κατι τοσο αναγκαιο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

για το 2ο υπαρχουν κατηγοριες με τα κινητα...δεν νομιζω να χρειαζεται αλλαγη

οσο για τις αγγελιες αμα θελουν οι mod ας κανουν κατι αλλα δεν ειναι κατι τοσο αναγκαιο

Υποκατηγοριες στο φορουμ Buy and Sell ειπα .

Γνωμη μου ειναι , εμενα θα με βοηθουσε γι αυτο το προτεινα

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Υποκατηγοριες στο φορουμ Buy and Sell ειπα .

Γνωμη μου ειναι , εμενα θα με βοηθουσε γι αυτο το προτεινα

δεν ειπα κατι :)

Φιλικά Γιώργος

Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά υπάρχουν 8570 ενεργές αγγελίες σχετικά με κινητά. Ολες αυτές διάρκειας 1 έτους. Πόσο χρόνο πιστεύεις ότι πρέπει να αφιερώσουν οι admin για κάτι τέτοιο;

Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά υπάρχουν 8570 ενεργές αγγελίες σχετικά με κινητά. Ολες αυτές διάρκειας 1 έτους. Πόσο χρόνο πιστεύεις ότι πρέπει να αφιερώσουν οι admin για κάτι τέτοιο;

συμφωνώ ότι μάλλον κάποιες θα πρέπει να βγαίνουν αυτόματα εκτός...

Μιας και αναφέρεστε στι αγγελίες πιστεύω πως θα πρεπε υποχρεωτικά ο πωλητής να δηλώνει το που βρίσκεται το προϊόν καθώς πολύ είναι αυτοί (μέσα σαυτούς κ γω) που προτιμούν όταν αγοράζουν κάτι απο αγγελία να το δουν πρώτα απο κοντά ώστε να ελέγξουν αν είναι σε καλή κατάσταση.

Κάποιοι έχουν στο avatar τους περιοχή αλλά κάποιοι όχι οπότε πρέπει να στείλεις μετα πμ στον πωλητή να ρωτήσεις απο που είναι και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο πωλητής αρχίζει τα μηνύματα του στυλ να σου στείλω φωτό, πάρτο είναι σε πολύ καλή κατάσταση κτλ.

Μιας και αναφέρεστε στι αγγελίες πιστεύω πως θα πρεπε υποχρεωτικά ο πωλητής να δηλώνει το που βρίσκεται το προϊόν καθώς πολύ είναι αυτοί (μέσα σαυτούς κ γω) που προτιμούν όταν αγοράζουν κάτι απο αγγελία να το δουν πρώτα απο κοντά ώστε να ελέγξουν αν είναι σε καλή κατάσταση.

Κάποιοι έχουν στο avatar τους περιοχή αλλά κάποιοι όχι οπότε πρέπει να στείλεις μετα πμ στον πωλητή να ρωτήσεις απο που είναι και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο πωλητής αρχίζει τα μηνύματα του στυλ να σου στείλω φωτό, πάρτο είναι σε πολύ καλή κατάσταση κτλ.

Ε, και;

Μην το παρεις.

Αν σου στειλει μηνυμα μην απαντησεις.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου.

Επισης να μην ξεχασεις να μας πεις και το ποση ωρα θα διαρκει μια συναντηση ελεγχου της καταστασης για να ελεγχονται ολα σωστα :)

Στις αγγελιες ο πωλητης και ο αγοραστης τα βρισκουν μια χαρα με τα ΠΜ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ε, και;

Μην το παρεις.

Αν σου στειλει μηνυμα μην απαντησεις.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου.

Επισης να μην ξεχασεις να μας πεις και το ποση ωρα θα διαρκει μια συναντηση ελεγχου της καταστασης για να ελεγχονται ολα σωστα :)

Στις αγγελιες ο πωλητης και ο αγοραστης τα βρισκουν μια χαρα με τα ΠΜ.

Κοίτα να δεις που είναι το πρόβλημα μου με τα πμ. Μου έτυχε μια φορά να ψάχνω μια συσκευή και να βρω 2 αγγελίες. Η μια ήταν απο την περιοχή μου αλλά είχε υψηλότερη τιμή και η άλλη δεν αναφερόταν απο που είναι αλλά η τιμή είχε σημαντική διαφορά με την πρώτη. Έστειλα λοιπόν μήνυμα στον δεύτερο να ρωτήσω απο που είναι και αργησε 2 μέρες να μου απαντήσει και την μέρα που μου απάντησε ο πρώτος πωλητής με ενημέρωσε οτι πούλησε τη συσκευή (άλλωστε δεν ήταν αναγκασμένος να περιμένει). Έτσι αναγκάστηκα να ψάχνω αλλού για να βρω την συσκευή ή να περιμένω άλλη αγγελία κάτι που θα είχα αποφύγει αν υπήρχε η τοποθεσία.

Όσο για τον επιτόπου έλεγχο αίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για την λειτουργικότητα της συσκευής αλλά έχεις μια γενική εικόνα κυρίως για την εξωτερική κατάσταση της συσκευής ;)

Όπως και να χει μια πρόταση έκανα δεν ξέρω αν είναι χρήσιμη ή όχι αλλά εμένα είναι γενικά κάτι που θα μου φαινόταν αρκετά χρήσιμο.:)

Έτσι αναγκάστηκα να ψάχνω αλλού για να βρω την συσκευή ή να περιμένω άλλη αγγελία κάτι που θα είχα αποφύγει αν υπήρχε η τοποθεσία.

Όσο για τον επιτόπου έλεγχο αίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για την λειτουργικότητα της συσκευής αλλά έχεις μια γενική εικόνα κυρίως για την εξωτερική κατάσταση της συσκευής ;)

Όπως και να χει μια πρόταση έκανα δεν ξέρω αν είναι χρήσιμη ή όχι αλλά εμένα είναι γενικά κάτι που θα μου φαινόταν αρκετά χρήσιμο.:)

Συμφωνω με την τοποθεσια , αν και οι περρισοοτεροι (οχι ολοι) λενε πχ συναντηση Θεσσαλονικη

Επισης συμφωνω με τουλαχιστον τον εξωτερικο ελεγχο κα καποιων λειτουργιων του κινητου που μπορεις να δεις

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εσυ ομως εχεις: Περιοχή: In the Dark Side of the Moon. :rolleyes:

• Administrators

Επειδή βλέπω ότι η συζήτηση για τις αγγελίες συνεχίζεται να ξεκαθαρίσω κάτι...

Ο χώρος των αγγελιών υπάρχει απλά προς εξυπηρέτηση των μελών του forum και μέχρι εκεί. Γιαυτό εξάλλου υπάρχουν και οι γνωστοί περιορισμοί για τα νέα μέλη. Το myphone.gr δεν είναι forum αγγελιών και ούτε έχει σκοπό να γίνει, κατά συνέπεια δεν υπάρχει και η ανάγκη ή o λόγος για περαιτέρω επένδυση στο Buy&Sell.

Ας αποδεχτούμε τις αγγελίες λοιπόν ως μιας extra παροχή του forum και ας λέμε πάλι καλά που εξακολουθεί να υπάρχει. Αν θέλετε να συνεισφέρετε στη βελτίωση του forum... υπάρχουν νευραλγικοί τομείς που μπορούν να φανούν χρήσιμες οι προτάσεις σας.

Modpic.gif

Εσυ ομως εχεις: Περιοχή: In the Dark Side of the Moon. :rolleyes:

Εχμ και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πρότεινα στην φόρμα των αγγελιών να μπει η τοποθεσία μιας και πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν τοποθεσία καθόλου ή έχουν κάτι που δεν είναι σαφές όπως πχ εγώ. Όταν εγώ ανεβάσω μια αγγελία πολύ απλά θα γράψω συνάντηση στη Θεσσαλονίκη το θέμα είναι οτι δεν το κάνουν όλοι. Αυτό ;)

Τέλος πάντων πολύ το κουράσαμε όπως λέει και ο athanaso77 το B&S είναι πρόσθετη παροχή οπότε συμβιβαζόμαστε με την ως έχει κατάσταση.:)

• 3 weeks later...
μια ερωτηση....τωρα η εκδοση ειναι beta κατι τετοιο βλεπω...επανω στο λογοτυπο...αν ναι ποτε θα γινει κανονικη?

Φιλικά Γιώργος

μια ερωτηση....τωρα η εκδοση ειναι beta κατι τετοιο βλεπω...επανω στο λογοτυπο...αν ναι ποτε θα γινει κανονικη?

εχουμε ακομα καιρο, ακομα δεν εχει ενημερωθει η καρτελα mydevices... :)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εχουμε ακομα καιρο, ακομα δεν εχει ενημερωθει η καρτελα mydevices... :)

το mygallery που ειναι?

Φιλικά Γιώργος

το mygallery που ειναι?

Ούτε εγώ ξέρω που είναι και το έψαχνα.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

θελει δουλεια...τα χρωματα στα γραμματα ειναι μπλε και δεν φαινονται σχεδον καθολου

Φιλικά Γιώργος

Το My Gallery είναι ανενεργό πλέον. Μας υπηρέτησε για πολλά χρόνια, αλλά φτάνει. :)

Το beta από το myPhone.gr logo θα φύγει όταν τελειώσουν οι αλλαγές μας, που... είναι περίπου 40 συνολικά :p Άρα θα κάνει καιρό να βγει.

Πρώτη από τις επόμενες αλλαγές, είναι το νέο My Devices, για να δένει με το υπόλοιπο site. Σύντομα θα είναι online, με δυνατό review για να το εγκαινιάσουμε. Θα ενημερωθείτε φυσικά.

Στη συνέχεια ακολουθούν όλες οι επόμενες αλλαγές και βελτιώσεις, πολλές από τις οποίες τις ζητήσατε εσείς τα μέλη του myphone. :) Ευελπιστούμε τον Σεπτέμβριο να έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προς αυτη την κατεύθυνση. :) Μέχρι τότε, εσείς πηγαίνετε διακοπές και εμείς, εδώ λιώσιμο για το beta mode του νέου myPhone.gr.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Το My Gallery είναι ανενεργό πλέον. Μας υπηρέτησε για πολλά χρόνια, αλλά φτάνει. :)

Το beta από το myPhone.gr logo θα φύγει όταν τελειώσουν οι αλλαγές μας, που... είναι περίπου 40 συνολικά :p Άρα θα κάνει καιρό να βγει.

Πρώτη από τις επόμενες αλλαγές, είναι το νέο My Devices, για να δένει με το υπόλοιπο site. Σύντομα θα είναι online, με δυνατό review για να το εγκαινιάσουμε. Θα ενημερωθείτε φυσικά.

Στη συνέχεια ακολουθούν όλες οι επόμενες αλλαγές και βελτιώσεις, πολλές από τις οποίες τις ζητήσατε εσείς τα μέλη του myphone. :) Ευελπιστούμε τον Σεπτέμβριο να έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προς αυτη την κατεύθυνση. :) Μέχρι τότε, εσείς πηγαίνετε διακοπές και εμείς, εδώ λιώσιμο για το beta mode του νέου myPhone.gr.

εκατσα και ανεβασα φωτογραφια σημερα:lol:

καλη επιτιχια...και ευχαριστουμε:D

Φιλικά Γιώργος

Nα σας ρωτησω κατι παδια .

Πειτε οτι η τελευταια μου επισκεψη στο φορουμ ηταν Σημερα 09.30 .

Σε ενα θεμα που παρακολουθω και μπω να δω τα νεα μηνυματα που εχουν δημοσιευθει θα επρεπε ολα οσα ειναι μετα απο αυτη την ωρα να τα βγαζει με την ενδειξη "Νεο" , σωστα ?

Αυτο ομως γινεται μονο για την τελευταια σελιδα του θεματος και αν παω στην προηγουμενη και υπαρχουν και εκει μηνυματα μετα απο την τελευταια μου επισκεψη δεν τα βγαζει με "Νεο"

Nα σας ρωτησω κατι παδια .

Πειτε οτι η τελευταια μου επισκεψη στο φορουμ ηταν Σημερα 09.30 .

Σε ενα θεμα που παρακολουθω και μπω να δω τα νεα μηνυματα που εχουν δημοσιευθει θα επρεπε ολα οσα ειναι μετα απο αυτη την ωρα να τα βγαζει με την ενδειξη "Νεο" , σωστα ?

Αυτο ομως γινεται μονο για την τελευταια σελιδα του θεματος και αν παω στην προηγουμενη και υπαρχουν και εκει μηνυματα μετα απο την τελευταια μου επισκεψη δεν τα βγαζει με "Νεο"

Ακριβώς! Και εγώ ζορίζομαι με αυτό το θέμα και ψάχνω τα μηνύματα ένα ένα στην προηγούμενη σελίδα, για να δω από που αρχίζουν τα νεα..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

1) Τα θέματα που έχουν νέα μηνύματα μη αναγνωσμένα, έχουν δίπλα στον τίτλο μία μπλε κουκκίδα. Πατώντας την σε μεταφέρει στο πρώτο μη αναγνωσμένο post. Δηλαδή αντί να πατήσεις να δεις την τελευταία σελίδα, πατάς στην κουκκίδα.

2) Ένας άλλος τρόπος είναι να πατήσεις στον τίτλο να σε πάει στην πρώτη σελίδα, και μετά να πατήσεις την επιλογή "Μη αναγνωσμένο" που βρίσκεται δεξιά της σελίδας και πάνω από την επιλογή "Αναζήτηση στο θέμα". Βέβαια όλο αυτό είναι λίγο ταλαιπωρία.

Ο πρώτος τρόπος σαφώς και είναι καλύτερος.

1) Τα θέματα που έχουν νέα μηνύματα μη αναγνωσμένα, έχουν δίπλα στον τίτλο μία μπλε κουκκίδα. Πατώντας την σε μεταφέρει στο πρώτο μη αναγνωσμένο post. Δηλαδή αντί να πατήσεις να δεις την τελευταία σελίδα, πατάς στην κουκκίδα.

να σαι καλα :) και γω το εψαχνα αυτο...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.