Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά δεν είναι ανάγκη να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. με τον moment_v σκεφτήκαμε να το κάνουμε αυτό γιατί πολλοί χρήστες του ΒΒ φόρουμ παράθεταν μήνυματα 10-15 σειρών και έγραφαν ούτε μια σειρά σαν απάντηση.

προφανώς και αυτό καθιστά το φόρουμ άσχημο και δύσκολο στην ανάγνωση.

είναι ένα "μέτρο" που ποτέ δεν το κρατήσαμε κυρίως λόγω πρακτικότητας και προτροπής απο τον nervous φυσικά :D!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με όλη την καλοπροαίρεση, τo banner της On telecoms έχει καταντήσει εκνευριστικό. Στη θέση που βρίσκεται, κάθε φορά που ανοίγουμε καινούριο tab αρχίζει και παίζει.

Γι αυτο τον λογο ηρθα τωρα εδω αλλα με προλαβες...Δεν μπορω καθε λιγο να ακουω αυτον τον σπαστικο ανεμιστηρα!!!
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

Μία άλλη απορία που έχω. :p

Όταν κάποιος γράφει σε ένα θέμα κάτι το οποίο είναι "εκτός θέματός" μερικές φορές αντί να το μεταφέρουν οι mods στο κατάλληλο θέμα, το μεταφέρουν ως ένα ξεχωριστό θέμα "εκτός θέματος" και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σβήνεται, ενώ θα μπορούσε να μεταφερθεί στο κατάλληλο θέμα! Δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κατάλληλο θέμα να μεταφερθεί.

Για παράδειγμα αυτό:

[εκτος θεματος]- n95-8gb

θα μπορούσε να μεταφερθεί στο θέμα του Ν91 8gb

Εντελώς τυχαία ανέφερα αυτό.. απλά ως παράδειγμα. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. :)

Οταν κρινεται σκοπιμο ,μεταφερονται .

Στο συγκεκριμενο που αναφερεις ,δεν βλεπω να δινεται

και καμμια συγκεκριμενη απαντηση ,στον φιλο που καταλαθος

ρωτησε σε αλλο θεμα .:O

Και επι της ευκαιριας , θα ηθελα να πω ,οτι καλο θα ειναι να απανταμε ,

,εφοσων γνωριζουμε κατι επι του θεματος ,και οχι να απανταμε

απλως ,για να ανεβαζουμε τον αριθμο των μηνυματων μας ,,

:)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μία άλλη απορία που έχω. :p

Όταν κάποιος γράφει σε ένα θέμα κάτι το οποίο είναι "εκτός θέματός" μερικές φορές αντί να το μεταφέρουν οι mods στο κατάλληλο θέμα, το μεταφέρουν ως ένα ξεχωριστό θέμα "εκτός θέματος" και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σβήνεται, ενώ θα μπορούσε να μεταφερθεί στο κατάλληλο θέμα! Δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κατάλληλο θέμα να μεταφερθεί.

Για παράδειγμα αυτό:

[εκτος θεματος]- n95-8gb

θα μπορούσε να μεταφερθεί στο θέμα του Ν91 8gb

Εντελώς τυχαία ανέφερα αυτό.. απλά ως παράδειγμα. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. :)

Εκτός από τα όσα είπε ο nervous, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάθε forum έχει διαφορετικές απαιτήσεις, λογική και τρόπο λειτουργίας, κάτι λογικό άλλωστε μιας και το περιεχόμενο του καθενός είναι διαφορετικό. Έτσι, διαφορετικό moderating απαιτείται για π.χ. το Nokia forum, διαφορετικό για τους Διαξιφισμούς, διαφορετικό για το CnF κ.ο.κ.

Σε κάθε περίπτωση, προσυπογράφω 100% τα λόγια του nervous: φροντίστε τα μηνύματά σας να έχουν ουσία, κοινώς λόγο ύπαρξης και μην δημοσιεύετε μηνύματα απλά για να πείτε κάτι, να τραβήξετε την προσοχή ή να ανεβάσετε τον counter σας. Μήνυμα που αξίζει να διαβαστεί και που προσφέρει κάτι (και πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζει τους ΟΠΧ) σπάνια απομακρύνεται εκτός και αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι.

Εάν όλοι μας ανταλάσσουμε μηνύματα με περιεχόμενο και ουσία, όλες οι επιμέρους βελτιώσεις είναι εντελώς δευτερεύουσες. Έχετε αυτό στο μυαλό σας. ;)

Μπορεί αυτό που θα πω να είναι Off-Topic.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το "How are you?" με το "Ζήσε τη στιγμή" που υπάρχει κάτω από το "Vodafone" στο "MyForum";:worry:

Ευχαριστώ.

Μπορεί αυτό που θα πω να είναι Off-Topic.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το "How are you?" με το "Ζήσε τη στιγμή" που υπάρχει κάτω από το "Vodafone" στο "MyForum";:worry:

Ευχαριστώ.

Θα το ελέγξουμε.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μπορούν να έρχονται ειδοποιήσεις όταν γίνεται τροποποίηση μυνήματος;

Και δεν υπάρχει το LG GT505 σε επιλογή για avatar.

Mε αφορμη την προταση του Ισιδωρου σκεφτηκα κατι αλλο εγω.

Επειδη και αλλη φορα εχει ειπωθει οτι δεν γινεται να φαινεται οτι ενα μηνυμα τροποιηθηκε μηπως μπορει να γινει το εξης?

Στις συντομευσεις εκτος απο τις αναζητησεις Νεα μηνυματα και Μηνυματα(Σημερα) να προστεθει μια ακομη κατηγορια οπου θα δινει ως αποτελεσμα μονο τα μηνυματα που τροποποιηθηκαν για να ξερουμε και μεις αν εχει προστεθει κατι σε θεματα τα οποια παρακοπουθουμε.

Το προτεινω αυτο χωρις βεβαια να ξερω αν ειναι εφικτο.:)

Καλό είναι και αυτό αλλά πρέπει να γίνει αυτό που είπα.

π.χ. στο θέμα του iPod Touch ο andreas_ku990 είχε κάνει τροποποίηση για να προσθέσει μία σελίδα και το είδα μετά απο 20 λεπτά και αυτό από τύχη επειδή ήθελα να πάω στο myforum.

• 2 weeks later...

Πάει και το "Πού φάγατε χάλια φαγητό", ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τόπικς...

Οκ, δεν κρίνουμε, κάνουμε υπομονή, αλλά ρε παιδιά, αφήστε και κανένα θέμα ανοικτό, τι να πω δηλαδή, λες και πρέπει μάξιμουμ 5 τόπικς να είναι ανοικτά ανά πάσα στιγμή, το να κρατάμε το φόρουμ σε ένα σοβαρό επίπεδο μέχρι αυτή την κατάσταση όπου κανείς δεν τολμάει να ανοίξει τόπικ για ο,τιδήποτε έχει τεράστια διαφορά.

Έχουμε 6-7 τεράστια τόπικς που ντε και καλά πρέπει εκεί να συγχωνεύονται 30 διαφορετικά θέματα που έχουν έστω και την παραμικρή σχέση, δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται αυτό.

Το να ανοίξει κάποιος νέος χρήστης τόπικ "πείτε μου πιο κινητό είναι καλύτερο,το Α ή το Β" το καταλαβαίνω να φάει λουκέτο, αλλά πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο αντί να βοηθούμαστε οι χρήστες να χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια, πετάμε π.χ. πολύ ενδιαφέροντα τόπικς στο "Ειδήσεις" και τελειώσαμε, συν το ότι γίνεται χαμός από τα μπερδεμένα comments από κάτω μετά.

Τέσπα, γνώμη μου καθαρά και τα έχουμε πει και άλλες φορές και ξέρω και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών συμφωνεί αλλά όταν βλέπω να συμπεριφέρονται οι Mods σαν τροχονόμοι που πρέπει και καλά να κόψουν 20 κλήσεις τη μέρα (= να κλειδώσουν 5 τόπικς τη μέρα) με ενοχλεί.

Το συγκεκριμένο τόπικ που μου έδωσε την αφορμή (αυτό με το χάλια φαγητό) ήταν πολύ ενδιαφέρον και δεν υπήρχε κανένας λόγος να κλειδωθεί πόσο μάλλον να μεταφερθεί στο "Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ στη γεύση". Το εντελώς αντίθετο δηλαδή.

Συνήθως αυτά τα ποστς τρώνε ένα ωραιότατο delete και πάμε παρακάτω, απλά ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να τα διαβάσει και ίσως να προβληματιστεί με την ευκολία κλειδώματος των νέων θεμάτων.

Δε γίνεται να μιλάμε μόνο για παπούτσια και για σεισμούς, πως να το κάνουμε δηλαδή. Εκτιμούμε την καλή δουλειά, είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα φόρα το συγκεκριμένο, χωρίς βωμολοχίες, χωρίς έριδες μεταξύ των χρηστών, χωρίς σπαμ, αλλά να λέμε και αυτά που μας ενοχλούν.

Συμφωνώ με όσα λές. Αλλά...

Το συγκεκριμένο τοπικ δεν κλειδώθηκε για λόγους "τακτοποίησης" όπως ίσως έγινε αντιληπτό, αλλά γιατί όπως αναφέρανε και κάποια μέλη λίγο πριν κλειδωθεί, από τη στιγμή που δεν επιτρέπεται η αναφορά επώνυμα σε μαγαζιά, είχε χάσει το νόημα του. Για αυτό και στο κλείδωμα του, ο moderator έδωσε το link από ένα άλλο θέμα που μπορεί να καλύψει τα της γεύσης, από τη θετική μεριά όμως.

Το myphone δε μπορεί να ελέγχει την καταγγελία κάθε μέλους που ανώνυμα πίσω από τον υπολογιστή του κατηγορεί ένα μαγαζί επώνυμα. Απλά δε μπορούμε να πάρουμε αυτήν την ευθύνη.:worry:

Υ.Γ. 1: Να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα ανταμοιβής locks :p (αλλά γέλασα με την ιδέα και με τον παραλληλισμό με την αστυνομία)

Υ.Γ. 2: Τα σχόλια για τα μπερδεμένα comments στις ειδήσεις δεν το κατάλαβα, προσέχουμε τα threads εκεί να μένουν καθαρά. Αν έχεις κάτι στο νου σου μπορείς να μου στείλεις ΡΜ ή γενικά να κάνεις χρήση της "αναφοράς".

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ο moment_v στο θέμα "Έκδοση νέας sim έπειτα από κλοπή" γράφει το εξής:

Υπενθυμίζουμε οτι για την εικόνα του forum αν θέλετε να ευχαριστήσετε κάποιο χρήστη καλό θα είναι να στέλνετε Προσωπικό Μήνυμα:lock:

Εκτός από το Προσωπικό Μήνυμα μήπως θα μπορούσατε να βάλετε ένα κουμπί "Ευχαριστώ" ή "Thanks" σε κάθε μήνυμα κάθε μέλους; Το ξέρω ότι το κουμπί "Ευχαριστώ" υπάρχει μόνο σε forums με "κρυφό" υλικό και ότι με αυτό φανερώνονται τα links,αλλά και εδώ, που δεν υπάρχουν link, μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Νομίζω πως είχε αναφερθεί και παλιότερα αυτό. Και εγώ συμφωνώ με την προσθήκη ενός τέτοιου κουμπιού. Γλιτώνει από συνεχή μηνύματα του τύπου "Ευχαριστώ!". Επίσης, ένας μετρητής ένας μετρητής "ευχαριστιών" είναι ένας ελάχιστος δείκτης αναγνώρισης της προσφοράς ορισμένων μελών και, αν θέλετε, δείχνει και το κύρος του κάθε χρήστη του myphone.

Ειλικρινά, θεωρώ πιο σημαντικό ένα τέτοιο μετρητή, παρά το μετρητή των μηνυμάτων κάθε χρήστη. :)

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Τί νόημα έχει? Θα αρχίσουν κάποιοι να στέλνουν ευχαριστίες μεταξύ τους και θα έχουν τεράστιο αριθμό.

Και ο μετρητής μηνυμάτων επίσης δεν βρίσκω να έχει κάποιο νόημα. Βλέπω άτομα που έχουν 10,000-15,000 μηνύματα από τα οποία τα περισσότερα είναι ανούσια. Προτιμώ να μην υπάρχει ούτε ο μετρητής μηνυμάτων ώστε να λέω ελεύθερα την γνώμη μου σε κάποια πράγματα και να μη νομίζουν κάποιοι ότι απλά ποστάρω για να ανεβάσω τον μετρητή μου.

Ο moment_v στο θέμα "Έκδοση νέας sim έπειτα από κλοπή" γράφει το εξής:

Εκτός από το Προσωπικό Μήνυμα μήπως θα μπορούσατε να βάλετε ένα κουμπί "Ευχαριστώ" ή "Thanks" σε κάθε μήνυμα κάθε μέλους; Το ξέρω ότι το κουμπί "Ευχαριστώ" υπάρχει μόνο σε forums με "κρυφό" υλικό και ότι με αυτό φανερώνονται τα links,αλλά και εδώ, που δεν υπάρχουν link, μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αν και δεν θα εξυπηρετήσει πρακτικά σε κάτι, θα το κοιτάξουμε και θα ενημερώσουμε σχετικά. Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ορίστε και το σχετικό θέμα για το Thanks button.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Nα προοσθέσουμε στα συνθήματα αυτό

http://www.imageshack.gr/files/h5tybx2iqgfj8lky7g3f.gif

:DΔεν είναι ωραίο???:happy:

Hip Hop.

Το είπαμε ήδη φίλε ;) Δεν νομίζω να είναι και πολύ χρήσιμο πάντως. Ούτε και το κουμπί Thanks... (γνώμη μου)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Όταν μπαίνεις ως επισκέπτης χωρίς να κανεις log in δεν είναι ορατή η υποενοτητα my cars and bikes

http://img36.imageshack.us/img36/7343/imagepr.jpg

Όλες οι ενότητες του myphone είναι ορατές μόνο στα μέλη. Οι επισκέπτες έχουν περιορισμένες δυνατότητες.

Κ υπάρχει λόγος που φαίνονται οι 2 από τις 3 υποενοτητες του chat and fun στους επισκέπτες ?