Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι μόνο αυτά. Μπορώ μάνι μάνι να σκεφτώ μερικά πράγματα που θα μπορούσε κάποιος να απολαύσει με μια συνδρομή πέρα από αυτά που προανέφερα. Αναζήτηση με 3 χαρακτήρες, αναζήτηση χωρίς όριο χρόνου η μία από την άλλη, πρόσβαση σε ftp server για downloads προγραμμάτων και λογισμικού για κινητά τηλέφωνα που θα ανεβάζουν τα μέλη και άλλα. Βέβαια μια πρόταση είναι, κάθε ένσταση δεκτή. Ειδικά για αυτό που λές για το buy and sell γνωρίζω την άποψη του admin και συμφωνώ εν μέρει. Δε νομίζω ότι θα κάνει to b&s κινητοπάζαρο. Η κατάσταση ίδια θα είναι απλά θα εξυπηρετηθούν κάποια μέλη που παίζουν με τα κινητά πολύ και τα αλλάζουν συνεχώς. Άσε που θα φέρει και στο site λεφτά:)

Εγώ απορώ γιατί να είναι υπηρεσίες με χρέωση όλες αυτές οι υπηρεσίες.

Άμα έχεις προτάσεις για υπηρεσίες κάνε τις, και άσε στον admin την επιλογή αν θέλει να τα κάνει free ή συνδρομητικά...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρειάζεται το site λεφτά;

Έτσι όπως το είπα, φαντάστηκα ότι φάνηκε ότι δεν είναι αυτοσκοπός τα χρήματα. "άσε που θα φέρει και στο site λεφτά"

Δεν είναι μόνο αυτά. Μπορώ μάνι μάνι να σκεφτώ μερικά πράγματα που θα μπορούσε κάποιος να απολαύσει με μια συνδρομή πέρα από αυτά που προανέφερα. Αναζήτηση με 3 χαρακτήρες, αναζήτηση χωρίς όριο χρόνου η μία από την άλλη, πρόσβαση σε ftp server για downloads προγραμμάτων και λογισμικού για κινητά τηλέφωνα που θα ανεβάζουν τα μέλη και άλλα. Βέβαια μια πρόταση είναι, κάθε ένσταση δεκτή. Ειδικά για αυτό που λές για το buy and sell γνωρίζω την άποψη του admin και συμφωνώ εν μέρει. Δε νομίζω ότι θα κάνει to b&s κινητοπάζαρο. Η κατάσταση ίδια θα είναι απλά θα εξυπηρετηθούν κάποια μέλη που παίζουν με τα κινητά πολύ και τα αλλάζουν συνεχώς. Άσε που θα φέρει και στο site λεφτά:)

Για να καταλάβω δηλαδή, εσύ είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για αυτές τις υπηρεσίες και μάλιστα στο myphone; Εγώ πάντως ούτε μία στο ένα εκατομμύριο...

Άσε που πολλά από όσα προτείνεις είναι μη εφαρμοστέα για πρακτικούς λόγους. Για παράδειγμα, αναζήτηση με 3 χαρακτήρες έχει εξηγήσει πολλές φορές ο Admin γιατί δεν μπορεί να γίνει. Όσον αφορά το ό,τι στο BnS «θα εξυπηρετηθούν κάποια μέλη που παίζουν με τα κινητά πολύ και τα αλλάζουν συνεχώς» όπως λες, ποιος θα το καθορίσει αυτό; Θα πληρώνει κάποιος αλλά θα του μπαίνουν εμπόδια στο BnS επειδή δεν είναι γνωστό μέλος; Πως θα ξέρεις εσύ εάν αυτός που πουλάει κάτι είναι έμπορος ή απλός καταναλωτής που θέλει να πουλήσει κάτι;

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πάντως γιατί να πληρώσει κάποιος όταν τις υπηρεσίες που λες τις καλύπτει σε άλλα sites, καλύτερα και δωρεάν...

Όπως βλέπεις konstantinos_bei δεν συμφωνεί κανένας με αυτά που πρότεινες! Ούτε και εγώ φυσικά :p Οπότε παιδιά μην το κουράζετε το θέμα..

Έτσι όπως το είπα, φαντάστηκα ότι φάνηκε ότι δεν είναι αυτοσκοπός τα χρήματα. "άσε που θα φέρει και στο site λεφτά"

Δεν φάνηκε, απλά ρωτάω. :)

Και εν πάση περιπτώσει, με καλύπτει η απάντηση του TN.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Πώς θα σας φαινόταν να γινόταν το myphone συνδρομητικό? Και για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω συνδρομητικό, εννοώ να δημιουργηθούν silver/gold/platin members, που ανάλογα με μια μικρή οικονομική εισφορά, θα γίνονταν αντίστοιχα silver/gold/platin ή "ό,τι άλλο" τέλος πάντων member. Η ανώτερη κατηγορία θα μπορούσε για παράδειγμα να είχε περισσότερο χώρο στα PMs ή περισσότερο χώρο στο mygallery από μία άλλη. Επίσης θα μπορούσε ενδεχομένως να ανεβάζει περισσότερες από 5 αγγελίες/εβδομάδα στο buy & sell και πολλά άλλα.

Αδιάφορο.

Και να γίνει δεν πρόκειται να δώσω δεκάρα τσακιστή.

sta Γενέθλια (Σήμερα) στην κεντρικη σελιδα του φορουμ

αναφερονται ολα τα ατομα που εχουν γενεθλια;

ή υπαρχει οριο στον αριθμο των μελων που εχουν γενεθλια;(δηλαδη μεχρι 20 Usernames)

παρατηρησα οτι για ενα μελος δε το εχει στη λιστα, αλλα στα μυνηματα που γραφει το μελος αναφερεται οτι εχει γενεθλια.

Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει αλλα καλο θα ηταν περα απο την τροποποιηση να μπορουμε να διαγραψουμε τα ποστ μας σε περιπτωση λαθους.(π.χ διπλο ποστ)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει αλλα καλο θα ηταν περα απο την τροποποιηση να μπορουμε να διαγραψουμε τα ποστ μας σε περιπτωση λαθους.(π.χ διπλο ποστ)

Σε περίπτωση όμως που λέγαμε μ*λακείες και τις σβήναμε αφού μας είχε απαντήσει κάποιος, θα δημιουργούσε ασυνέχεια στη συζήτηση... Δε χρειάζεται δυνατότητα διαγραφής, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία αναφορά, και καθάρισες. :)

Φαντάζομαι εννοείς αναφορά σε άλλο post έτσι; Γιατί (νομίζω :O) στο δικό μας post (και το οποίο θέλουμε συνήθως να διαγράψουμε), δεν γίνεται αναφορά...

Άκυρο, μια χαρά αναφορά γίνεται στο post μας. Είχα μείνει σε ένα παλιό μηνυματάκι που (πάλι νόμιζω :p) ότι έβγαζε όταν πήγαινες να κάνεις report στον εαυτό σου...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Σε περίπτωση όμως που λέγαμε μ*λακείες και τις σβήναμε αφού μας είχε απαντήσει κάποιος, θα δημιουργούσε ασυνέχεια στη συζήτηση...

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Και τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ασυνέχεια στην συζήτηση με τροποποίηση, σβήνοντας το περιεχόμενο ;)

Δε χρειάζεται δυνατότητα διαγραφής, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία αναφορά, και καθάρισες. :)

Εγώ πολλές φορές έχει στείλει αναφορά για σβήσιμο δικών μου μηνυμάτων, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Μέχρι που τα έχω σβήσει ο ίδιος γράφοντας απλώς «delete» και πάλι δεν τα έχει σβήσει κανείς. (δεν το λέω για παράπονο αυτό, το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό από τα τόσα μέλη και μηνύματα να ξεφεύγουν ορισμένα).

Αυτό που θα μπορούσα να προτείνω θα ήταν το εξής απλό σε περίπτωση που θέλει και ο αντμίν (που μάλλον όμως δεν θέλει γιατί λογικά θα το είχε ήδη κάνει :p ):

Δικαίωμα διαγραφής προσωπικών μηνυμάτων με παράλληλη μείωση της περιόδου χάριτος τροποποίησης των μηνυμάτων (5 μέρες είναι πάρα πολλές, ποτέ δεν μου χρειάστηκε τόσο!) σε λίγες ώρες ή 1 μέρα, με ταυτόχρονη αφαίρεση του δικαιώματος διαγραφής του μηνύματος μετά το ίδιο διάστημα.

Δεν είναι και κάτι καινούριο ή πρωτοφανές, σε άλλα φόρα γίνεται.

Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Και τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ασυνέχεια στην συζήτηση με τροποποίηση, σβήνοντας το περιεχόμενο ;)

Το μήνυμα σου όμως παραμένει, έστω και κενό, οπότε μπορούμε να πούμε ότι τρόπον τινά υπάρχουν «στοιχεία» που αποδεικνύουν ότι κάτι είπες και το έσβησες... :wink: :)

Το μήνυμα σου όμως παραμένει, έστω και κενό, οπότε μπορούμε να πούμε ότι τρόπον τινά υπάρχουν «στοιχεία» που αποδεικνύουν ότι κάτι είπες και το έσβησες... :wink: :)

...οπότε αμέσως μετά βγάζουμε από το πατάρι την κρυστάλλινη σφαίρα για να δούμε τι έγραψα... μιας και πλέον το έχω σβήσει ;)

...οπότε αμέσως μετά βγάζουμε από το πατάρι την κρυστάλλινη σφαίρα για να δούμε τι έγραψα... μιας και πλέον το έχω σβήσει ;)

Δεν είναι το ίδιο με το να σβηστεί εντελώς το μήνυμα...

Δεν είναι το ίδιο με το να σβηστεί εντελώς το μήνυμα...

Ωραία. Άντε να πούμε ότι δεν είναι το ίδιο. Δηλαδή τι διαφορά υπάρχει;

Στην πρώτη περίπτωση σβήνω το μήνυμα μαζί με το περιεχόμενο (ναι, προφανώς δεν καταλαβαίνει κανείς που θα δει αργότερα το thread ότι είχα ποστάρει) αλλά δημιουργώ ασυνέχεια γιατί πιθανή απάντηση κάποιου άλλου σε εμένα θα παραμείνει.

Στην δεύτερη περίπτωση αφαιρώ το περιεχόμενο του μηνύματος (ναι, προφανώς θα δουν όλοι ότι κάποτε πόσταρα ένα μήνυμα) αλλά κανείς ή σχεδόν κανείς δεν θα δει το περιεχόμενο του.

Και στις δυο περιπτώσεις, εγώ ο κακόβουλος έχω πετύχει τον σκοπό μου: Δημιούργησα ασυνέχεια! :D Στη δε δεύτερη περίπτωση είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα γιατί οι άλλοι θα αναρωτιούνται τι είχα γράψει...

Εντέλει, αυτό που λέω δεν κοστίζει τίποτα, αντίθετα δίνει μια ευχέρεια στα μέλη να σβήνουν ένα αχρείαστο μήνυμα.

Και κάτι ακόμα: Με αυτό τον τρόπο έχω μια ακόμα δυνατότητα. Θέλω να κάνω μια προσθήκη σε ένα μήνυμά μου. Ωραία; Ωραία. Τι επιλογές έχω; Πάω και κάνω τροποποίηση. Τι γίνεται όμως? Την τροποποίηση μπορεί να την δουν οι συνομιλητές μου, μπορεί όμως και να μην την δουν, ειδικά αν πρόκειται για καταιγιστική συζήτηση.

Άρα γιατί να μην μπορώ να κάνω το εξής απλό: Σβήνω το μήνυμα και το ξαναδημοσιεύω μαζί με την προσθήκη, εξασφαλίζοντας ότι θα δούν όλοι την προσθήκη και παράλληλα αποφεύγοντας κατηγορίες περί αύξησης του counter :p

Είναι σχεδόν το ίδιο όσον αφορά την ασυνέχεια. :p

Σχεδόν. :p

Ωραία. Άντε να πούμε ότι δεν είναι το ίδιο. Δηλαδή τι διαφορά υπάρχει;

Στην πρώτη περίπτωση σβήνω το μήνυμα μαζί με το περιεχόμενο (ναι, προφανώς δεν καταλαβαίνει κανείς που θα δει αργότερα το thread ότι είχα ποστάρει) αλλά δημιουργώ ασυνέχεια γιατί πιθανή απάντηση κάποιου άλλου σε εμένα θα παραμείνει.

Στην δεύτερη περίπτωση αφαιρώ το περιεχόμενο του μηνύματος (ναι, προφανώς θα δουν όλοι ότι κάποτε πόσταρα ένα μήνυμα) αλλά κανείς ή σχεδόν κανείς δεν θα δει το περιεχόμενο του.

Και στις δυο περιπτώσεις, εγώ ο κακόβουλος έχω πετύχει τον σκοπό μου: Δημιούργησα ασυνέχεια! :D Στη δε δεύτερη περίπτωση είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα γιατί οι άλλοι θα αναρωτιούνται τι είχα γράψει...

Εντέλει, αυτό που λέω δεν κοστίζει τίποτα, αντίθετα δίνει μια ευχέρεια στα μέλη να σβήνουν ένα αχρείαστο μήνυμα.

Και κάτι ακόμα: Με αυτό τον τρόπο έχω μια ακόμα δυνατότητα. Θέλω να κάνω μια προσθήκη σε ένα μήνυμά μου. Ωραία; Ωραία. Τι επιλογές έχω; Πάω και κάνω τροποποίηση. Τι γίνεται όμως? Την τροποποίηση μπορεί να την δουν οι συνομιλητές μου, μπορεί όμως και να μην την δουν, ειδικά αν πρόκειται για καταιγιστική συζήτηση.

Άρα γιατί να μην μπορώ να κάνω το εξής απλό: Σβήνω το μήνυμα και το ξαναδημοσιεύω μαζί με την προσθήκη, εξασφαλίζοντας ότι θα δούν όλοι την προσθήκη και παράλληλα αποφεύγοντας κατηγορίες περί αύξησης του counter :p

Και μετά εμείς οι όλοι του κόσμου οι γ*μοπόστερς, πως θα ζήσουμε; :worry::p

Εν πάση περιπτώσει, θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μην έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

Καλύτερα να φαίνεται η τροποποίηση σαν νέο μύνημα παρά να μπορείς να το σβήσεις και να το ξαναγράψεις ωστε να φαίνεται ως καινουριο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• 2 weeks later...

Παιδιά, υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με τα flash διαφημιστικά που τρέχουν στην κορυφή των σελίδων του forum?

Εγώ έχω εκνευριστεί με το τελευταίο της Wind που διαφημίζει το κατέβασμα/αγορά music tracks (αυτό που σε προτρέπει να κάνεις rollover). Υπάρχουν φορές που άθελά μου πάει το ποντίκι από εκεί και μου καθυστερεί απίστευτα το PC μου. :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ούτε εγώ αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα...

Παιδιά, υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με τα flash διαφημιστικά που τρέχουν στην κορυφή των σελίδων του forum?

Εγώ έχω εκνευριστεί με το τελευταίο της Wind που διαφημίζει το κατέβασμα/αγορά music tracks (αυτό που σε προτρέπει να κάνεις rollover). Υπάρχουν φορές που άθελά μου πάει το ποντίκι από εκεί και μου καθυστερεί απίστευτα το PC μου. :wacko:

Και σε μένα το κάνει. Αν πάει το ποντίκι κατά λάθος (που πάει συχνά μιας και είναι μεγάλο), αρχίζει και τρέχει γρήγορα η λίστα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να κάνεις scroll στη σελίδα για μερικά δευτερόλεπτα.

• 3 weeks later...
Θα πρότεινα να είναι πιο εύκολο το κατέβασμα εφαρμογών απ'το myphone αλλά και να μπορώ να κατέβαζω εφαρμογές και απ'το κινητό μου γιατί εγώ αλλά και πολύ άλλοι που γνωρίζω μπαίνουν στο myphone αποκλειστικά απ'το κινητό.

• 4 weeks later...
θα ηθελα αυξηση στις αγγελιες που βαζουμε στο buy and sell.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.