neo24gr Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ρυθμισεις imode για palm treo 750 εχει κανεις? η γενικα για windows mobile κινητο,για να εχω ενα παραδειγμα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Sto link pou dinw akribws pio panw mporeis na deis genikotera rythmiseis gia WM syskeves. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Γνωριζει καποιος τι ρυθμισεις χρειαζομαι,ωστε να μπορω να μπαινω στο internet???Εχω το προγραμμα surf & email της vodafone και εχω σαν συσκευη το htc hd Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkakou Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 13830 καλεσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Το αρχειάκι cab το κατέβασα για το htc diamond αλλά δεν το εβαλα ακόμα, θα δουλεύει κανονικά για το wind plus? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Παιδια sos δοκιμασα το cab στην αρχη του thread εκανε και καλα οτι το περασε αλλα απο τοτε και ρυθμισεις δεν εχω και δεν μπορω να βαλω οταν παω συνδεσεις δεν εμφανιζει το μενου νεα συνδεση πχ μετα που λεει ελεγχοσ συσκευης δεν βγαζει τπτ. Δεν θελω να κανω hard reset αν ειναι δυνατον. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 δοκίμασα το cab από το πρώτο post, δοκίμασα επίσης κάποια άλλα cab που βρήκα ή είχα και τίποτα. Μπήκα σε link που παραθέσατε κ πάλι τίποτα.. δε μπορώ με τίποτα να στείλω MMS ή να παραλάβω MMS. καμιά βοήθεια? Έστω χειροκίνητα να το κάνω αλλά να το κάνω! Έχω το Touch Cruise με Anime 2 ROM κ provider την Cosmote. Υπ όψην θέλω MMS αλλά δε θέλω να μου ανοίγει το GPRS. Κάπου στο connections στο GPRS έχω βάλει .internet. Θυμάμαι ότι κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι βάζουμε την τελεία μπροστά από το internet ώστε όταν πάει καταλάθος να συνδεθεί να μη μπορέσει. Με έχει σώσει αυτή η τελεία, δε ξέρω αν για τις ρυθμίσεις του MMS πρέπει να φύγει ώστε να μπορεί/πρέπει να συνδεθεί στο GPRS? Αλήθεια, το GPRS αν είναι ανοιχτό, αλλά δεν κατεβάζει, χρεώνει?! Μερικές φορές έχει γράψει κάτι ωρες (μέχρι κ 5 αν θυμάμαι καλά !!!!!) αλλά δεν είδα κανέναν τρελό λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 άν εννοείς το gprs των mms, να σου απαντήσω οτι και 24/7 να είναι ανοιχτό το μόνο που θα σου κάνει θα είναι να τρώει μπαταρία. Δέν υπάρχει καμία χρέωση για τα APN των mms. Τα mms χρεώνοντε μόνο αν περάσουν απο το κέντρο μυνημάτων. μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το προγραμματάκι "noDATA" απο το οποίο θα κάνεις enable disable ποια connection θέλεις να δουλευουν.(αυτό αντι για το κολπάκι της τελίας,που είναι πολύ έξυπνο :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Για το ΝoData αν θέλουμε τα mms αλλά μην μπαίνει internet ή μην κάνει auto updates, ποιά κάνουμε enable και ποιά disable??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 το έχω το NoData, δε το είχα σκεφτεί. Οκ, να το χρησιμοποιήσω αλλά πως θα ενεργοποιήσω όλα τα άλλα ώστε με το NoData να μπορώ να τα απενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Για το ΝoData αν θέλουμε τα mms αλλά μην μπαίνει internet ή μην κάνει auto updates, ποιά κάνουμε enable και ποιά disable??? τα κάνεις όλα disabled εκτός απο αυτο η αν έχεις vodafone αυτά που έχουν στον τίτλο τους την λέξη mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ακολουθώ τις οδηγίες αυτές http://www.htc.com.gr/9090_cosmote.html αλλά δε μπορώ να συνεχίσω μετά το Start->Messaging Accounts->MMS Tools->MMS Settings… δε μπορώ να βρω το μενού αυτό ή κάποιο παραπλήσιο ώστε να βάλω τον server που λέει κ τα σχετικά. Επίσης έστειλα στο 1651 (Cosmote) ένα μύνημα με το κείμενο mms για να μου έρθουν οι ρυθμίσεις αλλά δε μου ήρθε τίποτα. Νομίζω ότι παλιότερα το είχα ξανακάνει αυτό κ το μύνημα που μου ήρθε δε με βοήθησε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Push Servises: Disabled Vodafone Internet: Disabled Vodafone MMS: Enabled δηλαδή με αυτές τις ρυθμίσεις δεν θα λαμβάνει data παρά μόνο για MMS σωστά? Μην μου έρθει καμιά τρελή χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 thanks!!!!!!!!!!! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black knight Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση Samsung Galaxy Note II owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 :( . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost00 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 εχω το htc touch και αντιμετωπιζω προβλημα με τα GPRS settings μου. τα settings που δίνει η mtn(cyprus) μεσω του site είναι αυτά: Account name: internet APN (Access Point Name) internet IP address:: - (empty) DNS address: - (empty) User id: wap Password: wap Security: off Data Mode: connection orientated Authentication Type: normal για WAP αυτά: Account Name: MTN WAP Bookmark: http://wap.mtn.com.cy APN (Access Point Name): wap IP Address: 172.24.97.3 (or 172.024.097.003) Port: 9201 (for WAP 1.x handsets) 3130 (for WAP 2.x handsets) Username: wap Password: wap Security: off Data Mode: connection orientated Authentication Type: normal Important Note: WAP1.X: Used for oldest handsets WAP2.X: Used for newer handsets that use WAP 2.0. The Port should be configured manually to 3130 and there is an additional setting for a (Primary) Proxy, which should be configured to 172.24.97.1 (or 172.024.097.001). For any secondary Proxy/Port the fields should be left blank. δεν κατάφερα ομως να κανω κάτι.προσπαθω να τα βάλω στα (settings-connections) αλλά κάτι πρεπει να κάνω λάθως. μπορεί καποιος που γνωρίζει καλύτερα να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Υπάρχει κάποιος με HTC Touch Cruise να φοράει Windows Mobile 6.1 κ να έχει καταφέρει να κάνει τις ρυθμίσεις? Αν ναι, μπορεί να με βοηθήσει κ μένα γιατί δε μπορώ να βγάλω με τίποτα άκρη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Γειά σας, έχω το παρακάτω πρόβλημα: Έχω το HTC Diamond με Vodafone CU και έχω κάνει τις σωστές ρυθμίσεις GPRS (αυτές που κάνει μόνη της η συσκευή και συμπίπτουν με αυτές που έχουν προταθεί εδώ). Παρόλα αυτά και ενώ μπορώ να μπω κανονικά στο Internet με τον Opera, όταν προσπαθώ να κάνω send and receive στα mail, ή να κατεβάσω το καιρό με το Weather Application, η σύνδεση αποτυγχάνει. Καμία λύση? Υπόψιν ότι με Cosmote δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Λοιπόν.. θέλω να ρυθμίσω στο Flame τα MMS και internet μέσω Q Telecom 1. δοκιμάζω το αρχείο στο δεύτερο post.. ΔΕΝ εγκαθίσταται (unsuccesful μου βγάζει) 2. ψάχνω παρακάτω και κατεβάζω το HTC Network Wizard.cab . Το εγκαταθιστώ οκ, αλλά δεν περιλαμβάνει την Q Telecom :mad: 3. δοκιμάζω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις απο το site της Q. Πάλι δεν δουλεύουν (ούτε καν MMS δεν στέλνει!) :wacko: Το thread έγινε πολύ μπερδεμένο. Κάποιος admin να βάλει μια σειρά? :O Κάποιος που να το έχει καταφέρει ? Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 λοιπόν βρήκα λύση στο μονίμος ανοιχτό gprs. πήγα στην registry και αλλαξα τις παρακάτω τιμές. (έχω wind) HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\ConnMgr\Planner\Settings\ CacheTime to ebala 60 SuspendResume GPRS_bye_if_device_off kai ayto einai gia ta mms SuspendResumeCacheExpires mnet.b-online.gr έτσι μόλις περνει και δίνει mms και τελειώσει η μεταφορά κλείνει αυτομάτος η σύνδεση ενώ οταν είμαι σε wap κλεινει αν πατήσω το κοκκινο πλήκτρο ή αν ξεχαστώ σε 60 δευτερόλεπτα μόνη της ή αν κλείσω την οθόνη πάλι κλείνει αυτόματα. Επίσης οι ρυθμίσεις για τα mms είναι λάθος και στο site της WIND για όλα τα κινητά η wind έχει port 9401 αλλα για τα htc και γενικά τα pocketpc έχει 9201 που φυσικά δέν δουλεύουν. ευχαριστώ φίλε μου! ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με wind όταν κατεβάζω email μετά μένει ανοιχτό το connection του gprs! θα δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα αυτό που λες και ελπίζω ότι θα είμαι ΟΚ :) μόνο στη wind εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα? στις άλλες εταιρίες κλείνει αυτόματα το connection μετά τη χρήση του? edit: το SuspendResumeCacheExpires mnet.b-online.gr που το βρήκες? δε βρίσκω πουθενά πληροφορίες σχετικά με αυτό! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Βάλε το Schap's advanced configuration tool. Μέσα στα πολλά έχει και την επιλογή να κλείνει τη σύνδεση όταν μένει idle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 καλό το πρόγραμμα που λες αλλά πολύ "βαρύ" για ένα τόσο μικρό πράγμα που θέλω! θέλει και .net 3.5 ! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Το πρόγραμμα αυτό δεν τρέχει στο background για να θεωρείται βαρύ. Μια φορά το τρέχεις και αυτό είναι. Έχει και άλλα ενδιαφέροντα tweaks για τη συσκευή. Εάν θέλεις να το βάλεις πάντως... http://rapidshare.de/files/39254419/NETCFv35.wm.armv4i.cab.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 καλό το πρόγραμμα που λες αλλά πολύ "βαρύ" για ένα τόσο μικρό πράγμα που θέλω! θέλει και .net 3.5 ! ετσι ειναι φιλε μου;) καποια προγραμματα χρειαζονται καποιες νεοτερες εκδοσεις του compact net framework για να λειτουργησουν...:!: το προγραμμα αυτο ειναι must για οσους ξερουν τι χρειαζονται απο τα ppc τους.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts