Jump to content

lost00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lost00

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

lost00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω το htc touch και αντιμετωπιζω προβλημα με τα GPRS settings μου. τα settings που δίνει η mtn(cyprus) μεσω του site είναι αυτά: Account name: internet APN (Access Point Name) internet IP address:: - (empty) DNS address: - (empty) User id: wap Password: wap Security: off Data Mode: connection orientated Authentication Type: normal για WAP αυτά: Account Name: MTN WAP Bookmark: http://wap.mtn.com.cy APN (Access Point Name): wap IP Address: 172.24.97.3 (or 172.024.097.003) Port: 9201 (for WAP 1.x handsets) 3130 (for WAP 2.x handsets) Username: wap Password: wap Security: off Data Mode: connection orientated Authentication Type: normal Important Note: WAP1.X: Used for oldest handsets WAP2.X: Used for newer handsets that use WAP 2.0. The Port should be configured manually to 3130 and there is an additional setting for a (Primary) Proxy, which should be configured to 172.24.97.1 (or 172.024.097.001). For any secondary Proxy/Port the fields should be left blank. δεν κατάφερα ομως να κανω κάτι.προσπαθω να τα βάλω στα (settings-connections) αλλά κάτι πρεπει να κάνω λάθως. μπορεί καποιος που γνωρίζει καλύτερα να με βοηθήσει?
  2. μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα link για να κατεβασω το msn ,το δικό μου έχει προβλημα και δεν δειχνει τις επαφες οταν ειναι online. thanks!
  3. δεν ξέρω γιατί αρκετοί λέτε ότι ο ήχος δεν είναι καλός,εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος.μια χαρά ακουω μουσική και με τα handsfree αλλά και σε speaker.η ποιότητα είναι παρα πολύ καλή και ακούγεται δυνατά. το έχω συγκρίνει και με άλλες συσκευές που είχα και μπορώ να πώ ότι το touch έχει την καλύτερη απόδοση.
  4. ok καταφερα και το έκανα install το slovoEd6.που μπορω να βρω registration code?
  5. δεν μπορω να το κανω install,μου λέει οτι δεν το υποστηρίζει. :wacko: αν δεν κάνω λάθος δεν κάνει για τα windows6
  6. μπορεί κάποιος να μου δώσει link για ένα καλό greek-english dictionary?? :)
  7. δεν ξέρει κανεις πως να απενεργοποιήσω το ΧΤ9 για τα καλά..??
  8. wilmott λέω για games που έχω κατεβασει εγώ,πχ (explode arena -bomberman-) .δεν υπάρχει πουθενα quit/exit/stop καθώς παίζω. athanaso77 ,οκ thanks για την απάντηση! για το Χ9 μπορεί να μου κάποιος μια λύση για να μην είναι ενεργοποιημένο πάντα?
  9. να ρωτήσω κάτι? είναι οκ για την μπαταρία όταν συνδέεις την συσκευή με το pc(μέσω usb) ?διότι φορτίζεται ακόμη και αν είναι 80-90% για παράδειγμα. δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα? και κάτι άλλο .θέλω να απενεργοποιήσω για πάντα το XT9.κάθε φορά που πάω να γράψω είναι ενεργοποιημένο.. ?
  10. μακάρι να μην αργήσει πολύ,ελπίζω μέχρι Μάη το αργότερο. θα είναι κάπως ακριβό ε..?
  11. ξέρεις πότε σκοπεύει η nokia να βγάλει s60 touch..?
×
×
  • Create New...