Jump to content

Barrichello

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Barrichello

  1. Αυτά που ξέρω είναι (Αττική κ Εύβοια): Άνω Γλυφάδα, Κορωπί, Λεγραινά Λαυρίου, Ριτσώνα, Μαρμάρι. Πρέπει να έχουν σβήσει όλες αν δεν απατώμαι.
  2. Το ότι μέχρι προχθές έβρεχε που το πας; Αναρωτιέμαι, δεν ντρέπονται να λένε τέτοιες μπαρούφες για να καλύψουν την ανοργανωσιά τους;
  3. Σήμερα πάντως τρόμαξαν και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο (με άλλα λόγια η μισή τρέχουσα διαθέσιμη δύναμη πυροσβεστικών ελικοπτέρων :rolleyes: ) περιπολεί συνεχώς πάνω από Υμμητό και Πάρνηθα. Υποπτεύομαι βέβαια ότι αυτό γίνεται για τα μάτια του κόσμου και ότι από αύριο θα σταματήσει, αλλά δε θα ήταν κακή ιδέα να το καθιερώσουν. Άντε μπας και σώσουμε τα ψίχουλα που μας απέμειναν...
  4. Γειά σας, έχω το παρακάτω πρόβλημα: Έχω το HTC Diamond με Vodafone CU και έχω κάνει τις σωστές ρυθμίσεις GPRS (αυτές που κάνει μόνη της η συσκευή και συμπίπτουν με αυτές που έχουν προταθεί εδώ). Παρόλα αυτά και ενώ μπορώ να μπω κανονικά στο Internet με τον Opera, όταν προσπαθώ να κάνω send and receive στα mail, ή να κατεβάσω το καιρό με το Weather Application, η σύνδεση αποτυγχάνει. Καμία λύση? Υπόψιν ότι με Cosmote δούλευε κανονικά.
  5. Εχω ενα SE G502 (δεν το εβαλα στο θεμα του γιατι πιστευω πως το ιδιο προβλημα θα ισχυει και για αλλα SE) και μου εχουν μεινει καποια JAVA παιχνιδια που δεν μπορω να σβησω. Δηλαδη εχουν μεινει στο Menu ενω εχω αφαιρεσει την καρτα μνημης και εχω κανει master reset. Οταν παω να τα σβησω μου λεει operation failed. Καμια λυση για αυτο?
  6. Μακαρι να μη ζησουμε τα περισυνα γεγονοτα της Παρνηθας στον Υμμητο φετος θα ελεγα....
  7. Ilyushin Il-76 με περιπου 42 τόνους! :O
  8. Απο in.gr : Σε αρκετά σημεία στα Δερβενοχώρια έχουν εντοπιστεί υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών. Στο 19ο χιλιόμετρο της Λ.Φυλής στη Χασιά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ένα μπιτόνι με βενζίνη, γεγονός που εγείρει υποψίες ότι κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά για να «ενώσουν» τα μέτωπα που μαίνονται στην Πάρνηθα, μετέδωσε ο σταθμός Mega. Ο μετασχηματιστης ευθυνεται και για αυτα?
  9. Το ξερατε οτι απο τα 23 Canadair που εχουμε, τα 13 CL-215 δεν μπορουν πρακτικα να απογειωθουν σε θερμοκρασιες ανω των 38 C και ουτε καν να πεταξουν σε θερμοκρασιες ανω των 42 C? Αυτο συμβαινει λογω του οτι "φορανε" αρχαιους εμβολοφορους κινητηρες, οι οποιοι σε θερμοκρασιες ανω των προαναφερομενων, υποφερουν απο δραστικη μειωση ισχυος. Οποιοι ξερετε 2 πραγματα απο αεροπλανα επισκεφθειτε αυτό να δειτε ποια αεροσκαφη και ποια εποχη φορουσαν τους ιδιους κινητηρες... Τι εμεινε? 10 CL-415, απο τα οποια στατιστικα ενα με δυο θα ειναι στη συντηρηση. Ας πουμε οτι απομενουν 8. Τι να κανει μετα ο αμοιρος ο Κοης με 10 σοβαρες πυρκαγιες ανα την Ελλαδα? Που να πρωτοστειλει τι? Πρεπει να ξυπνησουν μου φαινεται και να κανουν καμια καινουρια παραγγελια...Βολευτηκανε με τα F16 και τις επακολουθες μιζες και εχουνε ξεχασει ολα τα αλλα. Βεβαια υπαρχει και η επιλογη να αφησουν ολα τα δαση να καουν ωστε να μη χρειαζεται μετα αεροπυροσβεση και να γλυτωσουν και τα εξοδα. Αυτη η επιλογη φανταζομαι θα τους φαινεται ελκυστικοτερη!!! Α και τα πυροσβεστικα ελικοπτερα ειναι φυσικα νοικιασμενα! Ακου εκει να αγορασουμε...Ξου ξου!!!
  10. Παλι αναζωπυρωση στην Παρνηθα...Οπως το βλεπω απο την μπροστινη μερια τερμα αριστερα ενα (edit: δεν ειναι μονο ενα, ειναι δυο) μεγαλο μετωπο (φαινεται μεγαλο ακομα και με γυμνο ματι απο τα 30 και βαλε χιλιομετρα που ειμαι). Ολα τα πυροσβεστικα ειναι στην περιοχη κοντα στο Mont Parnes. Μαλλον δεν υπαρχει δρομος εκει. Πηρα το 199 να τους ενημερωσω (προφανως το γνωριζουν αλλα ποτε δεν ξερεις) και δεν μπορεσα να πιασω γραμμη. Ας προσπαθησει και κανενας αλλος. Αν το παμε ετσι δε θα μεινει τιποτα στο τελος.......
  11. Δεν ειμαι ειδικος στο θεμα, οποτε θα συμφωνησω...Μονο που αυτα που λες, μην περιμενεις να τα κανει το κρατος...Πρεπει οι πολιτες που ενδιαφερονται να παρουν πρωτοβουλιες. Δειτε αυτο: http://www.airliners.net/info/stats.main?id=84 Εχει διπλασια χωρητικοτητα νερου απο τα Canadair, περιπου το ιδιο κοστος, μπορει να κουβαλαει και επιβραδυντικο παραλληλα με το νερο και ταχυτητα cruising 700 km/h σε αντιπαραθεση με τα "μολις" 370 km/h των Canadair. Καμια 10αρια απο αυτα με καλη διαχειριση, πιστευω θα βελτιωσουν πολυ την κατασταση. Δεν ξερω αν ποτε θα τα παρουμε τελικα...Το μονο που εχουμε υπογραψει ειναι MOU (Memorandum of Understanding - Τυπικουρες) αλλα και για το Eurofighter το εχουμε υπογραψει αυτο, αλλα Eurofighter εγω μονο στον Αρχαγγελο ειδα κι αυτα Γερμανικα...Αθανατο Ελληνικο κρατος. Αν μαζευαμε ολες τις μιζες που εχουν παρει οι "σωτηρες" μας, δε φανταζεσται τι θα μπορουσαμε να αγορασουμε... Καθαρισε λιγο η ατμοσφαιρα και βλεπω την Παρνηθα, το μεγεθος της καταστροφης δεν μπορω να το υπολογισω γιατι βλεπω την μπροστινη μερια. Προλα αυτα,μπορω να διακρινω τουλαχιστον 6-7 εστιες μετριου μεγεθους και μια μεγαλη. Στις μικρες φαινεται μονο καπνος, οχι φλογα - ισως να σβηστηκαν ηδη. Τουλαχιστον 2 Canadair και 1 ελικοπτερο το παλευουν ακομα.
  12. Η φυση καταλαβε επιτελους οτι ειμαστε αναξιοι και το πηρε στα χερια της... Βρεχει...:) Wheather Control...Η μονη λυση στην κατασβεση πυρκαγιων!
  13. Τι να πω...Κριμα? Και που θα το πω τι? Θα ξαναβγει το δασος...? Μπα... Το εβλεπα κι εγω απο το μπαλκονι μου και αφηστε τα καλυτερα... Αλλα θα ερθει μια μερα που θα ψοφησουμε ολοι μας λογω αυτων των πραξεων μας... Ενταξει, εσκασε ο πυλωνας, αλλα πως εγινε να βγουν 100 εστιες απο δω κι απο κει? Μην ειστε αφελεις... Βεβαια δεν ειχα πολλες προσωπικες εμπεριες απο την Παρνηθα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν πονεσα...Οταν καιγεται ενα δασος παντα ποναω...Δεν υπαρχει δασος μου και δασος του αλλου!!! Τα δαση ειναι ολων μας και ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε ολους μας. Ειδικα τα δαση γυρω απο την πολυπαθη Αττικη μας...Τι εμεινε πια? Λιγη Παρνηθα και ακομα πιο λιγος Υμμητος...Δυο μερες φωτιας και πανε κι αυτα. Για τους πυροσβεστες καλο ειναι να μη σχολιαζετε αρνητικα...Οι ανθρωποι ειναι Η-Ρ-Ω-Ε-Σ. Το οτι η φωτια επεκταθηκε ηταν αποτελεσμα των εντολων που δοθηκαν να προστατευτουν οι πυλωνες και οχι το δασος. Εγω τους δικαιολογω. Αν καταστρεφοντουσαν οι πυλωνες αυτοι, πολυ πιθανον η Αττικη να εμενε χωρις ρευμα για μερες. Φανταστειτε τις συνεπειες...Επισης κατα τη γνωμη μου, οι ανθρωποι στην ηγεσια του Π.Σ. ειναι ικανοτατοι. Και ο Φουρλας της Π.Π. το ιδιο. Θυμηθειτε το καλοκαιρια, οταν ηταν αρχηγος του Π.Σ. Δεν ειχαμε ουτε μια σοβαρη πυρκαγια. Το μονο που τους καταλογιζω ειναι η προσοχη που εδωσαν στο Mont Parnes...Αφηστε το να καει το ρημαδι. Θα φτιαξουν αλλο...Δασος ποιος θα ξαναφτιαξει? Και τα αλλα τα λαμογια, οι ιδιοκτητες, ειχαν αφησει το προσωπικο ασφαλειας μεσα, για να εχει ανθρωπους μεσα το ξενοδοχειο, ωστε να αναγκαστει η πυροσβεστικη να το προστατευσει. Παντως πιστευω οτι εκαναν οτι μπορουσαν...Ηταν σκατοκατασταση...Με τοσες πυρκαγιες στην Ελλαδα τι να κανουν? Και τα αεροπλανα ειναι λιγα. Αντε να παρουμε και τα Beriev να δουμε τι θα γινει... Αντι να κλαιγομαστε, λεω να αρχισουμε αναδασωση μολις σβηστει η φωτια...Και να τιμωρησουμε σκληροτατα οσους προσπαθησουν να βαλουν εστω και ενα τουβλο πανω στα καμμενα... Περαστικα...
  14. Βαλε το Destinator 7 να κανεις τη δουλεια σου!
  15. Λοιπον, έβαλα WM6, την εκδοση PDAViet 4.0.0.4 και θελω να σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου! ΘΕΤΙΚΑ - Το look του interface εχει γινει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο ομορφο! - Η καταναλωση μπαταριας μου φαινεται μικροτερη. - Εχει προεγκατεστημενα τα: Battery Status, HTC Home, HTC Audio Manager (Media Player), Media Player 10, Windows Live, Windows Live Messenger, Office 2007. - Υπαρχει registry editor. - Φαινονται αρκετα σταθερα! ΑΡΝΗΤΙΚΑ - Αρκετα πιο αργο απο τα default WM5 λογω κυριως του HTC Home (μπορει να απεγκατασταθει). Παντως με λιγο Overclocking γινεται καλυτερη η κατασταση. - Μικροπροβληματα με το WIFI, του τυπου οτι μερικες φορες δεν ξεκιναει και πρεπει να κανεις reboot. Δεν ειναι και πολυ ενοχλητικο για εμενα. - Εχουν αναφερθει περιπτωσεις στις οποιες το Prophet με περασμενα WM6 αρνειται να φορτισει απο non original φορτιστες. Εγω ευτυχως δεν ανηκω σε αυτες τις περιπτωσεις! Γενικα η αισθηση που μου αφηνουν μεχρι τωρα τα WM6, ειναι αψογη, αν και ειναι ακομα σε σταδιο αναπτυξης. Θα το προτεινα σε οποιον θελει ενα πιο ομορφο περιβαλλον και δεν ενδιαφερεται να εχει την καλυτερη ταχυτητα που μπορει να βρει. Για τους τελευταιους υπαρχει παντα η PDAViet 4.0.0.3a! Περοσσοτερες πληροφοριες και Screenshots εδω Οδηγίες εγκατάστασης εδω P.S. Το Destinator 7 λειτουργει κανονικα και ο φωτισμος δε σβηνει οπως ειχε αναφερθει παλιοτερα! Αυτα για τωρα!
  16. Γνωστό και ως Settings -> Screen -> Align Screen για εμας τους αγγλοφωνους! :blink:
  17. Όλα το ιδιο ειναι. Μπορεις να βαλεις οποια ROM θελεις! (Του Prophet στο NEO πχ κτλ.) Ελληνικά με firmware της ACE δε θα μπορεις να βαλεις (θα μπορεις με καποιες μαιμουδιες αλλα δεν το συνιστω) αλλα θα μπορεις να διαβαζεις κανονικα επειδη τα Windows το υποστηριζουν και να γραφεις με καποιο αλλο πληκτρολογιο. Δες κι εδω: Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά Υποστηριξη Hardware παρεχει η ACE και στα αγορασμενα απο το εξωτερικο Prophet. Το εχω ρωτησει. Και για τα αλλα πιστευω θα παρεχει αφου ουσιαστικα ειναι οι ιδιες συσκευες με το Prophet. Προφανως κοιτα μην ειναι provider locked, δηλαδη να μην ειναι κλειδωμενο σε καποια εταιρια κινητης τηλεφωνιας...(Αν και αυτο αναιρειται με καποιους τροπους... ;))
  18. Αν σε ενδιαφερει η μπαταρια, το BatteryStatus σου δινει τη δυνατοτητα να ρυθμιζεις dynamically τον επεξεργαστη. Δηλαδη οταν δεν τον χρησιμοποιεις να ριχνει τη συχνοτητα του. Εγω το εχω ρυθμισει να τη ριχνει στα 140 Mhz. Μολις παω να ανοιξω καποια εφαρμογη τον στελνει στα 286 Mhz. Ειναι πολυ βολικο και εχει και πολυ καλη αποκριση. Δηλαδη ο χρονος που χρειαζεται για να παει απο τα 140 στα 286 ειναι απειροελαχιστος.
  19. Θα βάλεις αυτό εδώ το προγραμματάκι: BatteryStatus Είναι Freeware! Το δικό μου τον έχω και λειτουργεί στα 286Mhz χωρις προβλήματα και κολλήματα. Για κάτι απόλυτα ασφαλές θα σου πρότεινα τα 260Mhz. Πάντως μην το βάλεις στα 299Mhz και πάνω γιατι κρεμάει το τηλ!
  20. Εχει κανενας καμια εκδοση NVID παλιοτερη απο τη 2.2 γιατι τωρα που εβαλα αυτη, η καμερα εμφανιζεται τελειως distorted....
  21. Ρε παιδια, έχω πρόβλημα με όλα τα πληκτρολόγια πλην του Resco. Εχω Qtek S200 και μετα απο format εγκατεστησα το Hikeyboard. Ενω στην αρχη δουλευε κανονικα, τωρα οταν παω να το επιλεξω δεν υπακουει και γυριζει στο default πληκτρολογιο. Τα ιδια και με Dynatype. Το Resco μονο δουλευει αλλα δε μου πολυαρεσει...
  22. G3. Τελικα το καταφερα. Ηθελε λιγο επιμονη αλλα ανοιξε ο bootloader. Περασα την NVID και ολα καλα. Το μονο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δε δουλεψε η PDAVIET...
  23. SOS Πήγα να βάλω WM6 Pdaviet σύμφωνα με τις οδηγιες και τωρα κολλαει εκεί που λεει Qtek και δεν μπαινει ούτε στο bootloader....SOOS!!!
  24. Το επιβεβαιώνει κανείς αυτό με το Destinator? Είναι καλός λόγος για να μη βάλει κανείς WM6...
  25. Τι bugs εννοείς? Ενοχλητικά? Δε δουλεύουν βασικά πράγματα ή πιό επουσιώδη? Και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει: Αυτές οι εκδόσεις WM6 είναι άλλων κινητών hacked ώστε να μπορούν να δουλέυουν στο S200 ή κανονικές Beta των WM6???
×
×
  • Create New...