bilstrom Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Καλησπέρα καταρχήν και καλώς σας βρήκα ! Αν και διάβασα πάρα πολλές από τις 60 περίπου σελίδες του thread καιμλόγω της απειρίας μου πάνω σε αυτά τα θέματα ... πελάγωσα και μπερδεύτηκα. Οπότε ρωτάω τα προβληματάκια μου.Να ενημερώσω οτι έχω ενα mio p560 αγορασμένο από poda4u πριν 5 ημέρες. 1) Προσπάθησα να εγκαταστήσω το dest 7 από ένα λινκ που βρήκα εδω (ττην τελευταία version) και όταν έκανα unzip το αρχείο έβγαλε αλλα τρια files WM2003, WM5 και WM6. Μετέφερα το WM6 στην storage card μου και το έτρεξα και εγκατέστησε το dest7 αλλά όχι στην storage card και χωρίς χάρτες. όταν προσπάθησα να φορτώσω και χάρτεσ μου έλεγε οτι δεν επαρκεί η μνήμη. Μήπως υπάρχει κάποιος τρλοπος να το εγκαταστήσω στην storage card ; 2) Τελικά μου έδωσε μια φίλη μου το dest 7 και το αντέγραψα κατευθελιαν έτοιμο στην storage card αφου έσβησα όλα τα προηγούμενα αρχεία του dest. Μόλις όμως πέρασα τις άλλαγές στο skin (έβαλα το detailed από ένα μέλος εδώ μέσα) και τους ήχους του ίδιου μέλους ενώ κάνω τις αλλαγές δεν αποθηκεύονται και μμου ξαναβγάζει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις...Τί κάνω λάθος ; Μπορεί να ακούγονται βλακώδεις ή βασικές αλλά η επαφή μου με το άθλημα είναι μόλις 5 ημερών .,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto2901 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα μηπως μπορει να με βοηθησει καπιοσ χριστιανος απο δω μεσα εχω το htc x7500 και περασα μεσα το dest 7 και τρεχει πολυ αργα αλλα παρα πολυ αργα και να ηταν μονο αυτο αν πηγαινω με παραπανο απο 130 140 χιλιομετρα την ωρα δεν ανανεωνεται η διαδρομη μου και δεν λιγοσστευει ο δεικτης των χιλιομετρων μεχρι την επομενη εξοδο π.χ και εννοειται οτι ουτε ηχητικα δεν με ειδοποιει μηπως ξερεται τι μπορει να φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Καλησπέρα καταρχήν και καλώς σας βρήκα ! Αν και διάβασα πάρα πολλές από τις 60 περίπου σελίδες του thread καιμλόγω της απειρίας μου πάνω σε αυτά τα θέματα ... πελάγωσα και μπερδεύτηκα. Οπότε ρωτάω τα προβληματάκια μου.Να ενημερώσω οτι έχω ενα mio p560 αγορασμένο από poda4u πριν 5 ημέρες. 1) Προσπάθησα να εγκαταστήσω το dest 7 από ένα λινκ που βρήκα εδω (ττην τελευταία version) και όταν έκανα unzip το αρχείο έβγαλε αλλα τρια files WM2003, WM5 και WM6. Μετέφερα το WM6 στην storage card μου και το έτρεξα και εγκατέστησε το dest7 αλλά όχι στην storage card και χωρίς χάρτες. όταν προσπάθησα να φορτώσω και χάρτεσ μου έλεγε οτι δεν επαρκεί η μνήμη. Μήπως υπάρχει κάποιος τρλοπος να το εγκαταστήσω στην storage card ; 2) Τελικά μου έδωσε μια φίλη μου το dest 7 και το αντέγραψα κατευθελιαν έτοιμο στην storage card αφου έσβησα όλα τα προηγούμενα αρχεία του dest. Μόλις όμως πέρασα τις άλλαγές στο skin (έβαλα το detailed από ένα μέλος εδώ μέσα) και τους ήχους του ίδιου μέλους ενώ κάνω τις αλλαγές δεν αποθηκεύονται και μμου ξαναβγάζει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις...Τί κάνω λάθος ; Μπορεί να ακούγονται βλακώδεις ή βασικές αλλά η επαφή μου με το άθλημα είναι μόλις 5 ημερών .,... αφού το κάνεις εγκατάσταση, παίρνεις τον κατάλογο DestinatorApps και τον μεταφέρεις όπως είναι ή στη flash disk ή στην sd, και διορθώνεις το shortcut που σου έχει φτιάξει στο start menu.... για το ότι δε σου αποθηκεύει τις αλλαγές, δεν ξέρω...βάλε την κάρτα σε ένα reader και βεβαιώσου ότι τα αρχεία του destinatorApps δεν είναι μαρκαρισμένα σαν read only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilstrom Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 αφού το κάνεις εγκατάσταση, παίρνεις τον κατάλογο DestinatorApps και τον μεταφέρεις όπως είναι ή στη flash disk ή στην sd, και διορθώνεις το shortcut που σου έχει φτιάξει στο start menu.... για το ότι δε σου αποθηκεύει τις αλλαγές, δεν ξέρω...βάλε την κάρτα σε ένα reader και βεβαιώσου ότι τα αρχεία του destinatorApps δεν είναι μαρκαρισμένα σαν read only Είχες δίκιο ! Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilstrom Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Σίγουρα δεν είναι το καταλληλότερο μέρος για αυτό το πόστ, αλλά μετά από την βοήθεια που πήρα αλλά και διαβάζοντας ΠΟΛΛΕΣ σελίδες, νιώθω την ανάγκη να το πώ : ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!! :clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsibe Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Paidia eimai neos sto forum kai 8a h8ela na ma8o an ginete na valo to Destinator 7 sto Vector Master 390 pou prosfata agorasa. . .Opoios apanthsei 8a h8ela na mou ta ekshghsei analutika epeidh den exo asxolh8ei ka8olou me navigator kai einai entelos kainouria texnologia gia mena :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Paidia eimai neos sto forum kai 8a h8ela na ma8o an ginete na valo to Destinator 7 sto Vector Master 390 pou prosfata agorasa. . .Opoios apanthsei 8a h8ela na mou ta ekshghsei analutika epeidh den exo asxolh8ei ka8olou me navigator kai einai entelos kainouria texnologia gia mena :P Πρέπει πρώτα να το "ξεκλειδώσεις" και να έχεις διαθέσιμο το destinator 7. Για ξεκλείδωμα πήγαινε:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595&highlight=vector+380&page=71 Στο ποστ 1419 ο sbour μάζεψε όλα τα ξεκλειδώματα. Κατέβασε τα αντίστοιχα για το 380/390(είναι το ίδιο) και θα κάνεις την δουλειά σου. Ξεκίνα και όπου κολλήσεις γράψε και θα σε βοηθήσουμε. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 καλησπερα σε ολους. ειμαι νεος χρηστης gps συσκευης. αγορασα σημερα το rye 4306. μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εγκαταστησω το dest7 και που το βρισκω? ευχαριστω edit: ολα οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 καλησπερα σε ολους. ειμαι νεος χρηστης gps συσκευης. αγορασα σημερα το rye 4306. μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εγκαταστησω το dest7 και που το βρισκω? ευχαριστω όπως και παραπάνω....αν τρέχει με windows μπορείς να το βάλεις με την προϋπόθεση ότι θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Μια ερωτησουλα ο destinator παιζει σε Win CE και σε win mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Μια ερωτησουλα Το destinator παιζει σε Win CE και σε win mobile δεν ειναι και πολυ κατανοητη η ερωτηση σου, αλλα αν καταλαβα καλα ναι, παιζει σε εκδοση win ce 2003, και σε win mobile smatr phone, διαφορετικη ομως εκδοση. ελπιζω να απαντησα σωστα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sddclub Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 που μπορω να βρω και εγω αυτό το χάρτη & οδηγίες (ΝΕΟΣ...)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZILIA Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 καλημερα θα ηθελα λιγη βοηθεια. εχω ενα pocket pc(royaltek empus) εχω βαλει το destinator 7.0.0.463 οταν βαζω χαρτες(εχω βρει 3-4 διαφορετικους ελληνικους)και παω νατους φορτωσω στην εκκινηση του προγραμματος μου ζητα να κανω τον χαρτη register.εκει κολλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Φυσικό είναι να κολλάς, πρέπει να τους αγοράσεις για να τους κάνεις register... ;) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Παιδια αγορασα απο εξω ενα car audio με ενσωματωμενο gps. Eχει Windows CE 5 τα οποια αν δε κανω λαθος(ειμαι ψιλοασχετος) δεν εχουν καμια σχεση με τα win mobile.Ξερει κανεις ποια εκδοση destinator και πως πρεπει να περασω στην καρτα sd ωστε να δουλεψει? Εχω φαει το κοσμο και δεν εχω βρει ακρη.Φοβαμαι πως αδικα πηγαν τα χρηματα που εδωσα για να το παρω. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Θα σας ειμαι υποχρεος. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παιδια αγορασα απο εξω ενα car audio με ενσωματωμενο gps. Eχει Windows CE 5 τα οποια αν δε κανω λαθος(ειμαι ψιλοασχετος) δεν εχουν καμια σχεση με τα win mobile.Ξερει κανεις ποια εκδοση destinator και πως πρεπει να περασω στην καρτα sd ωστε να δουλεψει? Εχω φαει το κοσμο και δεν εχω βρει ακρη.Φοβαμαι πως αδικα πηγαν τα χρηματα που εδωσα για να το παρω. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Θα σας ειμαι υποχρεος. 1) καλοριζικο το μηχανημα. 2) εχεις δει αλλη φορα το περιβαλον των windows? γνωριζεις αν ειναι τελικα Windows? ωστε να γνωριζουμε το λειτουργικο της συσκευης σου. 3)αν τελικα ειναι, η εγκατασταση ειναι απλη περνας στην καρτα ολο το φακκελο-προγραμμα destinator και με τον διαχειριστη αρχειων της συσκευης σου ανοιγεις destinator- destinator apps και τρεχεις το αχρειο destinator εφαρμογη. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Φιλε kako σε ευχαριστω πολυ. Απλα γνωριζω πως εχει windows ce αλλα δυστυχως πρεπει να ειναι καπως κλειδωμενα γιατι δεν εχει windows interface αλλα λειτουργουν καπως στο background.Δε ξεω αν γνωριζεις αλλα ειναι ακριβως το ιδιο με το osio 9800. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 :cry: SOS ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ EMPUS RTW 1000 ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ DESTINATOR 7 ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΗΜΑΤΟΣ GPS ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑ GPS ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΕΡΑΙΑ GPS Πιθανά οι ρυθμίσεις gps της συσκευής ΔΕΝ ταιριάζουν με του destinator 7. Αν δεν μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της συσκευής, πήγαινε στο destinator> επιλογές>ρυθμίσεις>σήμα gps>ρύθμιση και βάλε: com=2 baudrate=4800 και μετά πάτα ΟΚ. Μπορείς επίσης να του πατήσεις σε αυτή την τελευταία οθόνη το κουμπί: Αναζήτηση gps. Mόλις το βρεί πάτα ΟΚ και βγες. Αν όμως ξέρεις πως αλλάζουν οι ρυθμίσεις gps στην συγκεκριμένη συσκευή τότε άλλαξέ τες όπως σου γράφω πιο πάνω. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDeckard Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά πρόκειται για ένα 3D skin που το σημείο παρατήρησης βρίσκεται επάνω από τον κέρσορα. Προσοχή!!! η επιλογή AUTO ZOOM πρέπει να είναι ενεργοποιημένη, αλλιώς υπάρχουν προβλήματα με το destinator.ini. Κατεβάστε το από: http://rapidshare.com/files/114087529/Skin.rar.html screenshots: http://imagehoster.milkman.gr/files/j1k2ev1kwcqjskwknpql.jpg http://imagehoster.milkman.gr/files/pj2p3jkdi5quml99tnv7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosc2 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ti einai auto file gia pes mas na katalabooume... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasas26 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 gia N95 kanei?h sigekrimeni siskevh exei polla pragmata panw!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 DANGEROUS POINTS GR UPDATE April 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........:April 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 11/05/2008 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA (Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as) Common Users Download: DP_GR_U_09_07.CAB Expert Users Download: DP_GR_09_07_Experts.rar PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis) Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date : 11 May 2008 Changelog: Στροφές: 32 Σημεία: 5 Διασταυρώσεις: 5 Δρόμοι: 1 Διαβάσεις: 0 Σύνολο May/08 43 ===================== Στροφές: 823 Σημεία: 77 Διασταυρώσεις: 141 Δρόμοι: 41 Διαβάσεις τρένου:12 Συνολο σημείων 1094 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδιά υπάρχει τρόπος να μην με ειδοποιεί το destinator για επικύνδυνα σημεία, στροφές κλπ. που βρίσκονται σε διπλανούς δρόμους ή σε γέφυρες από πάνω μου, και όχι στον δρόμο που κινούμαι εγω ??? Το αντιμετωπίζει άλλος αυτό ?? Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ρυθμισε την αποσταση των ειδοποιησεων των αγαπημενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 gia N95 kanei?h sigekrimeni siskevh exei polla pragmata panw!!!!! An kanei ti... to Destinator? OXI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts