Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα καταρχήν και καλώς σας βρήκα !

Αν και διάβασα πάρα πολλές από τις 60 περίπου σελίδες του thread καιμλόγω της απειρίας μου πάνω σε αυτά τα θέματα ... πελάγωσα και μπερδεύτηκα.

Οπότε ρωτάω τα προβληματάκια μου.Να ενημερώσω οτι έχω ενα mio p560 αγορασμένο από poda4u πριν 5 ημέρες.

1) Προσπάθησα να εγκαταστήσω το dest 7 από ένα λινκ που βρήκα εδω (ττην τελευταία version) και όταν έκανα unzip το αρχείο έβγαλε αλλα τρια files WM2003, WM5 και WM6. Μετέφερα το WM6 στην storage card μου και το έτρεξα και εγκατέστησε το dest7 αλλά όχι στην storage card και χωρίς χάρτες. όταν προσπάθησα να φορτώσω και χάρτεσ μου έλεγε οτι δεν επαρκεί η μνήμη. Μήπως υπάρχει κάποιος τρλοπος να το εγκαταστήσω στην storage card ;

2) Τελικά μου έδωσε μια φίλη μου το dest 7 και το αντέγραψα κατευθελιαν έτοιμο στην storage card αφου έσβησα όλα τα προηγούμενα αρχεία του dest.

Μόλις όμως πέρασα τις άλλαγές στο skin (έβαλα το detailed από ένα μέλος εδώ μέσα) και τους ήχους του ίδιου μέλους ενώ κάνω τις αλλαγές δεν αποθηκεύονται και μμου ξαναβγάζει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις...Τί κάνω λάθος ;

Μπορεί να ακούγονται βλακώδεις ή βασικές αλλά η επαφή μου με το άθλημα είναι μόλις 5 ημερών .,...

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα μηπως μπορει να με βοηθησει καπιοσ χριστιανος απο δω μεσα εχω το htc x7500 και περασα μεσα το dest 7 και τρεχει πολυ αργα αλλα παρα πολυ αργα και να ηταν μονο αυτο αν πηγαινω με παραπανο απο 130 140 χιλιομετρα την ωρα δεν ανανεωνεται η διαδρομη μου και δεν λιγοσστευει ο δεικτης των χιλιομετρων μεχρι την επομενη εξοδο π.χ και εννοειται οτι ουτε ηχητικα δεν με ειδοποιει μηπως ξερεται τι μπορει να φταει?

Καλησπέρα καταρχήν και καλώς σας βρήκα !

Αν και διάβασα πάρα πολλές από τις 60 περίπου σελίδες του thread καιμλόγω της απειρίας μου πάνω σε αυτά τα θέματα ... πελάγωσα και μπερδεύτηκα.

Οπότε ρωτάω τα προβληματάκια μου.Να ενημερώσω οτι έχω ενα mio p560 αγορασμένο από poda4u πριν 5 ημέρες.

1) Προσπάθησα να εγκαταστήσω το dest 7 από ένα λινκ που βρήκα εδω (ττην τελευταία version) και όταν έκανα unzip το αρχείο έβγαλε αλλα τρια files WM2003, WM5 και WM6. Μετέφερα το WM6 στην storage card μου και το έτρεξα και εγκατέστησε το dest7 αλλά όχι στην storage card και χωρίς χάρτες. όταν προσπάθησα να φορτώσω και χάρτεσ μου έλεγε οτι δεν επαρκεί η μνήμη. Μήπως υπάρχει κάποιος τρλοπος να το εγκαταστήσω στην storage card ;

2) Τελικά μου έδωσε μια φίλη μου το dest 7 και το αντέγραψα κατευθελιαν έτοιμο στην storage card αφου έσβησα όλα τα προηγούμενα αρχεία του dest.

Μόλις όμως πέρασα τις άλλαγές στο skin (έβαλα το detailed από ένα μέλος εδώ μέσα) και τους ήχους του ίδιου μέλους ενώ κάνω τις αλλαγές δεν αποθηκεύονται και μμου ξαναβγάζει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις...Τί κάνω λάθος ;

Μπορεί να ακούγονται βλακώδεις ή βασικές αλλά η επαφή μου με το άθλημα είναι μόλις 5 ημερών .,...

αφού το κάνεις εγκατάσταση, παίρνεις τον κατάλογο DestinatorApps και τον μεταφέρεις όπως είναι ή στη flash disk ή στην sd, και διορθώνεις το shortcut που σου έχει φτιάξει στο start menu....

για το ότι δε σου αποθηκεύει τις αλλαγές, δεν ξέρω...βάλε την κάρτα σε ένα reader και βεβαιώσου ότι τα αρχεία του destinatorApps δεν είναι μαρκαρισμένα σαν read only

αφού το κάνεις εγκατάσταση, παίρνεις τον κατάλογο DestinatorApps και τον μεταφέρεις όπως είναι ή στη flash disk ή στην sd, και διορθώνεις το shortcut που σου έχει φτιάξει στο start menu....

για το ότι δε σου αποθηκεύει τις αλλαγές, δεν ξέρω...βάλε την κάρτα σε ένα reader και βεβαιώσου ότι τα αρχεία του destinatorApps δεν είναι μαρκαρισμένα σαν read only

Είχες δίκιο !

Ευχαριστώ πολύ !

Σίγουρα δεν είναι το καταλληλότερο μέρος για αυτό το πόστ, αλλά μετά από την βοήθεια που πήρα αλλά και διαβάζοντας ΠΟΛΛΕΣ σελίδες, νιώθω την ανάγκη να το πώ : ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!! :clap::clap:

Paidia eimai neos sto forum kai 8a h8ela na ma8o an ginete na valo to Destinator 7 sto Vector Master 390 pou prosfata agorasa. . .Opoios apanthsei 8a h8ela na mou ta ekshghsei analutika epeidh den exo asxolh8ei ka8olou me navigator kai einai entelos kainouria texnologia gia mena :P

Paidia eimai neos sto forum kai 8a h8ela na ma8o an ginete na valo to Destinator 7 sto Vector Master 390 pou prosfata agorasa. . .Opoios apanthsei 8a h8ela na mou ta ekshghsei analutika epeidh den exo asxolh8ei ka8olou me navigator kai einai entelos kainouria texnologia gia mena :P

Πρέπει πρώτα να το "ξεκλειδώσεις" και να έχεις διαθέσιμο το destinator 7. Για ξεκλείδωμα πήγαινε:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595&highlight=vector+380&page=71

Στο ποστ 1419 ο sbour μάζεψε όλα τα ξεκλειδώματα. Κατέβασε τα αντίστοιχα για το 380/390(είναι το ίδιο) και θα κάνεις την δουλειά σου. Ξεκίνα και όπου κολλήσεις γράψε και θα σε βοηθήσουμε.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

καλησπερα σε ολους. ειμαι νεος χρηστης gps συσκευης. αγορασα σημερα το rye 4306. μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εγκαταστησω το dest7 και που το βρισκω? ευχαριστω

edit: ολα οκ ευχαριστω

καλησπερα σε ολους. ειμαι νεος χρηστης gps συσκευης. αγορασα σημερα το rye 4306. μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εγκαταστησω το dest7 και που το βρισκω? ευχαριστω

όπως και παραπάνω....αν τρέχει με windows μπορείς να το βάλεις με την προϋπόθεση ότι θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τη συσκευή

Μια ερωτησουλα Το destinator παιζει σε Win CE και σε win mobile

δεν ειναι και πολυ κατανοητη η ερωτηση σου, αλλα αν καταλαβα καλα ναι, παιζει σε εκδοση win ce 2003, και σε win mobile smatr phone, διαφορετικη ομως εκδοση.

ελπιζω να απαντησα σωστα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

καλημερα θα ηθελα λιγη βοηθεια.

εχω ενα pocket pc(royaltek empus)

εχω βαλει το destinator 7.0.0.463

οταν βαζω χαρτες(εχω βρει 3-4 διαφορετικους ελληνικους)και παω νατους φορτωσω στην εκκινηση του προγραμματος μου ζητα να κανω τον χαρτη register.εκει κολλαω

Φυσικό είναι να κολλάς, πρέπει να τους αγοράσεις για να τους κάνεις register... ;)
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Παιδια αγορασα απο εξω ενα car audio με ενσωματωμενο gps.

Eχει Windows CE 5 τα οποια αν δε κανω λαθος(ειμαι ψιλοασχετος) δεν εχουν καμια σχεση με τα win mobile.Ξερει κανεις ποια εκδοση destinator και πως πρεπει να περασω στην καρτα sd ωστε να δουλεψει?

Εχω φαει το κοσμο και δεν εχω βρει ακρη.Φοβαμαι πως αδικα πηγαν τα χρηματα που εδωσα για να το παρω.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Θα σας ειμαι υποχρεος.

Παιδια αγορασα απο εξω ενα car audio με ενσωματωμενο gps.

Eχει Windows CE 5 τα οποια αν δε κανω λαθος(ειμαι ψιλοασχετος) δεν εχουν καμια σχεση με τα win mobile.Ξερει κανεις ποια εκδοση destinator και πως πρεπει να περασω στην καρτα sd ωστε να δουλεψει?

Εχω φαει το κοσμο και δεν εχω βρει ακρη.Φοβαμαι πως αδικα πηγαν τα χρηματα που εδωσα για να το παρω.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Θα σας ειμαι υποχρεος.

1) καλοριζικο το μηχανημα.

2) εχεις δει αλλη φορα το περιβαλον των windows? γνωριζεις αν ειναι τελικα Windows? ωστε να γνωριζουμε το λειτουργικο της συσκευης σου.

3)αν τελικα ειναι, η εγκατασταση ειναι απλη περνας στην καρτα ολο το φακκελο-προγραμμα destinator και με τον διαχειριστη αρχειων της συσκευης σου ανοιγεις destinator- destinator apps και τρεχεις το αχρειο destinator εφαρμογη.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Φιλε kako σε ευχαριστω πολυ.

Απλα γνωριζω πως εχει windows ce αλλα δυστυχως πρεπει να ειναι καπως κλειδωμενα γιατι δεν εχει windows interface αλλα λειτουργουν καπως στο background.Δε ξεω αν γνωριζεις αλλα ειναι ακριβως το ιδιο με το osio 9800.

:cry: SOS ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ EMPUS RTW 1000 ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ DESTINATOR 7 ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΗΜΑΤΟΣ GPS ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑ GPS ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΕΡΑΙΑ GPS

Πιθανά οι ρυθμίσεις gps της συσκευής ΔΕΝ ταιριάζουν με του destinator 7. Αν δεν μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της συσκευής, πήγαινε στο destinator> επιλογές>ρυθμίσεις>σήμα gps>ρύθμιση και βάλε: com=2 baudrate=4800 και μετά πάτα ΟΚ. Μπορείς επίσης να του πατήσεις σε αυτή την τελευταία οθόνη το κουμπί: Αναζήτηση gps. Mόλις το βρεί πάτα ΟΚ και βγες.

Αν όμως ξέρεις πως αλλάζουν οι ρυθμίσεις gps στην συγκεκριμένη συσκευή τότε άλλαξέ τες όπως σου γράφω πιο πάνω.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά πρόκειται για ένα 3D skin που το σημείο παρατήρησης βρίσκεται επάνω από τον κέρσορα.

Προσοχή!!! η επιλογή AUTO ZOOM πρέπει να είναι ενεργοποιημένη, αλλιώς υπάρχουν προβλήματα με το destinator.ini.

Κατεβάστε το από:

http://rapidshare.com/files/114087529/Skin.rar.html

screenshots:

http://imagehoster.milkman.gr/files/j1k2ev1kwcqjskwknpql.jpg

http://imagehoster.milkman.gr/files/pj2p3jkdi5quml99tnv7.jpg

DANGEROUS POINTS GR

UPDATE April 2008 !!

Utility Version Information

Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=-

Update Version.........:April 2008

Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS

Posted on............: 11/05/2008

General Information

Type: Destinator Utility

Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA

(Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as)

Common Users Download: DP_GR_U_09_07.CAB

Expert Users Download: DP_GR_09_07_Experts.rar

PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis)

Email : dangerouspoints@gmail.com

Webpage : Dangerous Points Team

Date : 11 May 2008

Changelog:

Στροφές: 32

Σημεία: 5

Διασταυρώσεις: 5

Δρόμοι: 1

Διαβάσεις: 0

Σύνολο May/08 43

=====================

Στροφές: 823

Σημεία: 77

Διασταυρώσεις: 141

Δρόμοι: 41

Διαβάσεις τρένου:12

Συνολο σημείων 1094

Παιδιά υπάρχει τρόπος να μην με ειδοποιεί το destinator για επικύνδυνα σημεία, στροφές κλπ. που βρίσκονται σε διπλανούς δρόμους ή σε γέφυρες από πάνω μου, και όχι στον δρόμο που κινούμαι εγω ???

Το αντιμετωπίζει άλλος αυτό ??

Xiaomi mi 9 lite