Jump to content

House M.D. (Fox - Star)

CHRIBIZA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψιλο μετριο μου φανηκε το νεο επεισοδιο....

στο τελος ειχε την ανατροπη βεβαια στο ποιος θα φυγει και επισης επιτελους ο χαουζ εχει υποθεση με lypus

:p

lupus

ennoeis? :p

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραια σειρα και μου αρεσει πολυ και ο πρωταγωνιστης αλλα τα τελευταια επεισοδια με τον αστυνομικο που τον καταδιωκει για τα ναρκωτικα κλπ καπως με χαλανε.

Παιδιά φοβερή σειρά και από εμένα! Από τις καλύτερες σειρές που κυκλοφορούν! Επίσης για όσους τους ενδιαφέρει κυκλοφόρησε πριν από λίγες σε γνωστό tracker (ελληνικό) και το 8ο επισόδιο.

ελπίζω να μην εκδηλώσω συμπτώματα στέρηση House και το ρίξω στο vicodin, αρχίσω να κουτσαίνω, κρατάω μπαστούνι και προσβάλω τους άλλους :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά εμένα προσωπικά έχει πάρα πολύ καιρό να με πορώσει έτσι σειρά που να χειρίζεται ιατρικές υποθέσεις. HOUSE M.D. RULEZ!

συγγνώμη επειδή έχω λίγο καιρό να δω και θα δω μερικά επεισόδια μαζεμενα στις γιορτες τι εννοείς στέλλα παιδί μου ότι το 9ο ήταν το τελευταίο για τη χρονιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

να το παθω τωρα το εγκεφαλικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο Δεκέμβρης δεν έχει μπει ακόμα..... δηλαδή;;;;;;; αυτό λόγω σεναριογράφων;;;;; ρε πού πέσαμε;;;;

εν παση περιπτωσει... επειδή οι καινούργιοι μου τη σπάνε λίγο....με την παλιά ομάδα τι γινεται...έχουμε ακούσει κανένα σποιλερ πουθενά; υποτιθεται μετά τα 8 πρώτα επεισόδια θα επανερχόντουσαν δριμυτεροι.....

καλά τωρα δεν είμαι καλά ε!!!!

Λοιπόν με μια έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο έχω να σας ενημερώσω ότι απομενουν 3 επεισόδια για το Χαουζ για να θεωρηθεί ότι τελείωσε η σεζόν για φέτος...και Κυριος οιδε τι θα συμβεί στο μέλον και πόσο θα κρατήσει....

Ακόμη η ξανθιά που πήρε πόδι πιθανώς να επιστρέψει με κάποιο μαγικό τρόπο και οι συγγραφείς ακόμα ψάχνουν πώς ακριβώς θα επαναφερουν την παλιά ομάδα στα συγκάλα της να προχωράμε παρακάτω.....

του χρόνου....απ΄' ότι φαίνεται παιδιά μου...

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

συγγνώμη επειδή έχω λίγο καιρό να δω και θα δω μερικά επεισόδια μαζεμενα στις γιορτες τι εννοείς στέλλα παιδί μου ότι το 9ο ήταν το τελευταίο για τη χρονιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

να το παθω τωρα το εγκεφαλικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο Δεκέμβρης δεν έχει μπει ακόμα..... δηλαδή;;;;;;; αυτό λόγω σεναριογράφων;;;;; ρε πού πέσαμε;;;;

Και όμως, αν μπεις και στο youtube, το promo για το επόμενο επεισόδιο λέει πως θα το δείξει το Γενάρη!

Shit high and watch δηλαδή!!!!

Ισχύει πως έχουν ετοιμάσει άλλα 2-3 επεισόδια αλλά τα κρατάνε για το Γενάρη σε περίπτωση που η απεργία κρατήσει παραπάνω από το αναμενόμενο.

Κουράγιο μας!!!

θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα κρατήσει αφού καμιά από τις δύο πλευρές δεν πρόκειται να υποχωρήσει αμαχητί...η προηγούμενη λέει κράτησε σχεδόν 2 χρόνια (εδώ μέσα το'χα διαβάσει; ούτε θυμάμαι).... α στο καλό τους.... οπότε με το σταγονόμετρο πια....

θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως θα κρατήσει αφού καμιά από τις δύο πλευρές δεν πρόκειται να υποχωρήσει αμαχητί...η προηγούμενη λέει κράτησε σχεδόν 2 χρόνια (εδώ μέσα το'χα διαβάσει; ούτε θυμάμαι).... α στο καλό τους.... οπότε με το σταγονόμετρο πια....

Όχι και 2 χρόνια! Θα είχαν μείνει όλοι στην ψάθα και άνεργοι. Ούτε οι ανθρακωρύχοι επί Θάτσερ δεν είχαν απεργήσει επί δύο χρόνια.

20 εβδομάδες είχε κρατήσει το 1988 νομίζω.

Υπάρχει η φήμη ότι ετοιμάζονται να τα βρουν ως τα Χριστούγεννα, για να δούμε...

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Βασικα ξερει κανεις τι ζητάνε οι σεναριογράφοι? Παμπλουτοι ειναι, κι'αλλα θελουν?

Θέλουν τα ποσοστά που δικαιούνται από τις προβολές των σειρών τους στο διαδίκτυο (είτε μέσω streaming, είτε download), σε new media γενικότερα, και νομίζω από DVD.

Το αν είναι πάμπλουτοι ή όχι δεν παίζει ρόλο, σημασία έχει ότι τα δίκτυα κερδίζουν κανονικά από τις προβολές αυτές, αλλά δεν αποδίδουν το κέρδος αυτό στους δημιουργούς.

(ίσως να βγαίνω offtopic, αλλά οι δημιουργοί του Lost πρόσφατα τόνισαν ότι οι νέες σειρές -και ιδίως η δική τους- είναι πλέον περισσότερο προβεβλημένη μέσω του internet και των DVD, παρά μέσω της τηλεόρασης. Αν δηλαδή οδηγηθούμε σε μια κατάσταση όπου η πλειοψηφία των τηλεθεατών θα βλέπει τις σειρές μέσω του διαδικτύου ή/και των κινητών, και όχι παραδοσιακά μέσω της τηλεόρασης, οι χαμένοι θα είναι οι σεναριογράφοι που δεν θα δικαιούνται ποσοστά.)

Βασικα ξερει κανεις τι ζητάνε οι σεναριογράφοι? Παμπλουτοι ειναι, κι'αλλα θελουν?

λεει με απλά (αγγλικά) και με εικονες τι ακριβώς θέλουν. Because knowing is half the battle.

Σε λίγες γραμμές είναι αυτό που λέει ο captum. Ούτε γω ξέρω αν είναι πάμπλουτοι ή όχι, αλλά κατα κανόνα οι writers είναι οι πλέον αδικημένοι και ειδικά όταν πρόκειται για ποσοστά κερδών από re-runs, πωλησεις dvd (ή άλλες) και Internet content.

Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει είναι πάρα πολύ "ριγμένοι" σε αυτή την υπόθεση και έχουν πολλούς υποστηρικτές στην απεργία τους.

Επίσης αν η απεργία κρατήσει πολύ (μέχρι και το καλοκαίρι) τότε θα συνενωθεί μαζί με την απεργία των ηθοποιών που προγραμματίζεται για τότε !!

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

είπα 2 χρονιά γιατί νομίζω είχα διαβάσει κάπου 22 μήνες, αλλά ίσως να ήταν και βδομάδες όπως το λες - δε θυμάμαι ακριβώς τώρα...μπορείς να έχεις δίκιο, πάντως θυμάμαι πως μου είχε κάνει τραγική εντύπωση....

(Επιτέλους) Κατεβάζω το 8ο επεισόδιο της 4ης season και μετά καπάκι το 9

Πάντως το επεισόδιο που έδειξε το star το προηγούμενο Σάββατο,ήταν όλα τα λεφτά.

Άψογος ο House.

ψιλο μετριο μου φανηκε το νεο επεισοδιο....

στο τελος ειχε την ανατροπη βεβαια στο ποιος θα φυγει και επισης επιτελους ο χαουζ εχει υποθεση με lypus

:p

Προσωπικά το 8ο το βρήκα πολύ δυνατό.Ίσως το καλύτερο της 4ης season.

:)

Πάμε για το 9ο :D

EDIT : Πω καλά τι σκέφτηκε ο House για να κάνει εξετάσεις στην άλλη :D

Και να ρωτήσω κάτι

Εκεί που ο House κατηγόρησε τον μορμόνο,ότι έδωσε δύναμη στην Κάντι και του έβαλε χέρι στα μπισκότα του,υποννοεί τίποτα πως τα μπισκότα που έτρωγε κατά την μετάγγιση ήταν μολυσμένα η κάτι τέτοιο?Φαντάζομαι πως όχι(μάλλον μιλούσε ο House με τον γνωστό του τρόπο) αλλά για να βεβαιωθώ.

Παιδιά ξέρει κανείς κανα torrent site που να έχει την 2η ή την 3η σεζόν του House με αρκετούς seeders?

thnx!

Παιδιά ξέρει κανείς κανα torrent site που να έχει την 2η ή την 3η σεζόν του House με αρκετούς seeders?

thnx!

Στο torrentleech τις έχει και τις 2 που ψάχνεις, full speed εννοείται. ;)

Μόλις έβαλα adsl και θέλω κάποιος να μου προτείνει ένα καλό μέρος από όπου θα "αποκτήσω" τα επεισόδια του House (if you know what I mean!!!:p)

Μόλις έβαλα adsl και θέλω κάποιος να μου προτείνει ένα καλό μέρος από όπου θα "αποκτήσω" τα επεισόδια του House (if you know what I mean!!!:p)

ths trexousas season h oles?