panagis_89 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Λογικά πρέπει να εγκαταστήσει το PC suite από το cd του w660 και θα του αναγνωρίζει και την εσωτερική μνήμη. ok σε ευχαριστω!θα το δοκιμασω.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ένα γαλάζιο και άσπρο εικονίδιο αριστερά , πάνω στην οθόνη δίπλα στο σήμα τι είναι και πώς βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Ένα γαλάζιο και άσπρο εικονίδιο αριστερά , πάνω στην οθόνη δίπλα στο σήμα τι είναι και πώς βγαίνει? Εννοείς το σήμα που δείχνει ότι είσαι σε δίκτυο 3G; Αν δε θέλεις να έχει σήμα τρίτης γενιάς μπορείς να επιλέξεις μέσα από το μενού Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας => Δίκτυα GSM/3G => Μόνο GSM;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Να σαι καλά ρε φίλε. Αυτό πρέπει να είναι. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου από την Παρασκευή και έχω μέινει πολύ ευχαριστημένος.Μια μέα μετά πήρε η κοπελιά μου το w610.Ως μενού δεν είδα ιδιαίτερες διαφορές.Από όσο ξέρω οι σημαντικότερες διαφορές τους είναι ότι το 610 υποστηρίζει EDGE και η κάμερα έχει Auto Focus.Αντίθετα το 660 είναι και 3G.Και πιο ωραίο. Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 θελω να παρω το w660 αλλα αναρωτιεμαι αν αξιζει εσεις τι πιστευετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλησπερα παιδια. (γιατι δεν εχει γινει sticky;) Εκτος απο το MyPhoneExplorer και το MobileMaster υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα σαν αυτα για το W610; Το προβλημα μου ειναι το εξης: Στο MyPhoneExplorer δεν μου βγαζει ημερομηνια αποστολης του SMS στα sent items ενω στο inbox φαινεται κανονικα. Στο MobileMaster γινεται πανικος με τους ελληνικους χαρακτηρες και το export ειναι στα "κινεζικα". Ευχαριστω (λαθος δικο μου..αν μπορει καποιος mod να το βαλει στο Sony Ericsson W610i) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Tο είχα παρατηρήσει και εγώ όταν είχα το W610. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι οτί το τηλ δεν υποστηρίζεται πλήρως από το MyPhoneExplorer για αυτό και στο monitor δεν σου βγάζει την εικόνα του τηλ αλλά το Κ700. Τώρα που πήρα το W580 έχει ημερομηνίες στα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Το αγόρασα στη μητέρα μου και πραγματικά τη ζηλεύω που έχει ένα τόσο όμορφο και καλό κινητό!!Μου περνάει απ'το μυαλό ώρες-ώρες να της δώσω το Κ850 μου!!Λοιπόν,οι εντυπώσεις είναι οι εξής: 1)Πολύ ποιοτικός πομποδέκτης,ακόμη και σε περιοχές με δύσκολο σήμα τα καταφέρνει πάρα μα πάρα πολύ καλά!Η καλή παράδοση της εταιρίας στους πομποδέκτες συνεχίζεται και εδώ! 2)Πολύ ποιοτικό ακουστικό,με υψηλή ένταση και καθαρό ήχο χωρίς παραμορφώσεις! 3)Εξαιρετικό μεγάφωνο,με πολύ διαυγή,κρυστάλλινο ήχο και υπερβολικά υψηλής έντασης!!Πραγματικά,ακούγεται χιλιόμετρα μακριά!!Απ'τα πιο δυνατά μεγάφωνα που έχω ακούσει ποτέ μου! 4)Καλή οθόνη,με αρκετά μεγάλα γράμματα και με πολύ όμορφα και γουστόζικα flash θέματα! 5)Τα πλήκτρα έχουν μεγάλη επιφάνεια αν και χρειάζονται λίγη συνήθεια,επειδή δεν υπάρχει μεταξύ τους απόσταση και στην αρχή μπερδεύεσαι και τα πατάς όλα μαζί,μέχρι να συνηθίσεις την επιφάνειά τους! 6)Η κάμερα είναι τυπική,στα επίπεδα του W910i!Για να τραβήξεις καμιά φωτό την ημέρα καλή είναι,αλλά μέχρι εκεί! 7)Η μπαταρία πάρα πολύ καλή,παράδοση της εταιρίας και σε αυτόν τον τομέα! 8)Τέλος,η ποιότητα κατασκευής είναι ασυναγώνιστη απλά!Κορυφαία κατασκευή,πλήρης απουσία τριξιμάτων και κορυφαία υλικά!Προκαλεί πολύ ευχάριστη έκπληξη στην παλάμη,καθώς είναι λεπτό και απαλό και με μικρές διαστάσεις!(η τελευταία πρόταση είναι...κάπως περίεργη,αλλά πώς Αλλιώς να το περιγράψω;; ) lol!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ενταξει καταλαβαινω δεν ειναι και το πιο νεο κινητο ομως μολις το αγορασα και θελω να μου πειτε που μπορω να βρω εφαρμογες και παιχνιδια. Το μεγαλο κομματι βεβαια ειναι να βγαλω το περιβοητο Voda Live αλλα νομιζω θα το αφησω λιγο ακομη ετσι μεχρι να το βαρεθω (και να χρεωθω) και μετα θα ακυρωσω την εγγυηση.. Απ΄οτι εχω καταλαβει για να προσθεσω themes και διαφορα αλλα animated πρεπει να βαλω τα patch ε? Πειτε καμια ιδεα τι εχετε κανει εως τωρα στο δικο σας ή με ποιο απο τα αλλα μοιαζει γιατι βλεπω κατι τεραστια θεματα. Α επισης μηπως ξερετε καμια σελιδα για περιεργα ring tone ή για sms (παλιοι ηχοι τηλεφωνων κλπ) Ποια firmware ταιριαζουν και που τα κατεβαζω? Το update που ετρεξα δεν βρηκε κατι νεο ισως επειδη ειναι VF? Στο τσακ κρατιεμαι να μην του κανω unbranding kai patching και και απο τωρα αλλα οχι για πολυ! PS Και να ακουω ραδιο χωρις τα ακουστικα αν γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γνωριζει κανεις αν ειναι καλο? αν αξιζει κιολας? το ποληπληκτρο ιδιαιτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γνωριζει κανεις αν ειναι καλο? αν αξιζει κιολας? το ποληπληκτρο ιδιαιτερα... To συγκεκριμενο κινητακι δεν εχει πουλησει πολυ.δεν ειναι κακο..ειναι ενα "κλικ" καλυτερο απο το w610i απλα η τιμη του ηταν λιγο "τσιμπημενη" γι'αυτα που προσφερε και μαλλον ο κοσμος γι'αυτο δεν το επελεξε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 To συγκεκριμενο κινητακι δεν εχει πουλησει πολυ.δεν ειναι κακο..ειναι ενα "κλικ" καλυτερο απο το w610i απλα η τιμη του ηταν λιγο "τσιμπημενη" γι'αυτα που προσφερε και μαλλον ο κοσμος γι'αυτο δεν το επελεξε.:) Τωρα εχει 219 ευρω. πιστευω οτι τωρα ειναι καλη η τιμη του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Τωρα εχει 219 ευρω. πιστευω οτι τωρα ειναι καλη η τιμη του... Μια χαρα ειναι τωρα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να κλειδώνουμε το πληκτρολογιο όπως είναι στα Νοκια?Δηλαδή με κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να κλειδώνουμε το πληκτρολογιο όπως είναι στα Νοκια?Δηλαδή με κωδικό. δεν γινεται φιλε μου Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sir_platanight Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλησπερα παιδια ξερετε αν μπορω να βγαλω το vodafone menu που εχει το κινητο και να βαλω κανονικο της ericcson??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλησπερα παιδια ξερετε αν μπορω να βγαλω το vodafone menu που εχει το κινητο και να βαλω κανονικο της ericcson??? Katevazeis ta firmware files apo edw Scottas.4shared.com pass:scottas 8a vreis ta fiwmare files kai to customization pack:!: Meta katevazeis to XS++ 3.1:!: googliase to kai 8a to vreis;) Gia to pws 8a to kaneis exei anafer8ei pampoles fores kai etsi me ena search 8a vreis tin diadikasia;) EPeisis i eggisi dn xanete stin ousia gt an pa8ei kati to tilefwno ksanapernas to branded firmware kai oute gata oute zimia;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλησπερα παιδια ξερετε αν μπορω να βγαλω το vodafone menu που εχει το κινητο και να βαλω κανονικο της ericcson??? Το στέλνεις στο 9volto.gr και εχεις το κεφαλι σου ησυχο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Το στέλνεις στο 9volto.gr και εχεις το κεφαλι σου ησυχο :) i to kaneis tzampa kai trws eksw ta 25 europoula pou 8a tous edines;) Mono mia fora piga sto 9volto gia ena k850i pou eixa...na mou vgaloun to folafone:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sir_plat Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 se eyxaristw poly file na sai kala...mporeis na mou dwseis kai to link pou exei tis odigies???an sou einai eykolo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armeli Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Πόσες επαφές μπορούν να καταχωρηθούν στο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaskor Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Καλησπέρα μόλις χτες αγόρασα το sony ericsson w660i και όσο το εψάξα πατήρησα ότι λέει USB Internet..αυτό τι σημαίνει ότι μπορώ να παιρνω internet από το pc και να πλοηγούμε στο κινιτό χωρίς να χρεώνομαι GPRS από την COSMOTE...Εάν ισχύει αυτό θα σας παρακαλούσα να μου πείτε πως γίνεται να μπω...:D ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Katevazeis ta firmware files apo edw Scottas.4shared.com pass:scottas 8a vreis ta fiwmare files kai to customization pack:!: Meta katevazeis to XS++ 3.1:!: googliase to kai 8a to vreis;) Gia to pws 8a to kaneis exei anafer8ei pampoles fores kai etsi me ena search 8a vreis tin diadikasia;) EPeisis i eggisi dn xanete stin ousia gt an pa8ei kati to tilefwno ksanapernas to branded firmware kai oute gata oute zimia;) telika apo pou mporoume va katebasoume ti? prepei va ksekleidwsw to kivnto apo to vf live amesa! mou tnv spave ta kleidwmata kai dev mporw va allaksw menu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 telika apo pou mporoume va katebasoume ti? prepei va ksekleidwsw to kivnto apo to vf live amesa! mou tnv spave ta kleidwmata kai dev mporw va allaksw menu! Υποψην οτι χανεις την εγγυηση!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts