Jump to content

sir_plat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sir_plat

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

sir_plat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. sir_plat

    OnePlus 11

    Ναι και μου έβγαζε αυτό..Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ COSMOTE 5G ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ cosmote.gr/5G Αλλά μόλις ξαναεστειλα και μου ήρθε αυτό οπότε οκ.. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ COSMOTE 5G ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ cosmote.gr/5G
  2. sir_plat

    OnePlus 11

    Καλησπέρα ομάδα!! Κάτοχος κι εγώ γύρω στον ένα μήνα και θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος αφού προέρχομαι από Huawei nova 5t, το οποίο την πάλευε ακόμα αλλά μόλις είδα το OnePlus το ερωτεύτηκα!!! Έχω μια απορία σχετικά με το 5g..βλέπω ότι υποστηρίζει αλλά δεν πιάνει σε εμένα τουλάχιστον..είναι επειδή δεν το έχει η cosmote στη λίστα της?
  3. Καλησπερα σε ολους παιδια...εχω iphone εδω και ενα χρονο,και πριν απο λιγο καιρο το εσπασα..και απο τοτε δν μπορω να στειλω MMS..Απενεργοποιησα και το greek logos που ειχα βαλει μεσω cydia..εκανα και το update του παροχου μεσω itunes και τπτ...εν το μεταξυ απ οταν εκανα το update του παροχου δν μπορω να μπω εδω στο κινητο Settings-->General-->Network-->Cellular Data Network...Δεν υπαρχει το Cellular Data Network.δεν ξερω αν εχω μπει στο σωστο Thread αλλα σας παρακαλω πειτε μου εχω απελπιστει!!εχω iphone 3g 8gb,3.1.3..ευχαριστω προκαταβολικα!!
  4. Καλησπερα σε ολους παιδια...μου εχει βαλει καποια λεφτα μια εταιρια στο λογαριασμο μου στο paypal...Πως μπορω να τα στειλω στην καρτα μου για να κανω αναληψη?
  5. Καλησπερα σε ολους παιδια...Γινεται να εισαι στο εξωτερικο και να εχεις roaming και να μπορεις να χρησιμοποιησεις το πακετο με τα 600 λεπτα ομιλιας και τα 600sms της cosmote??Ευχαριστω προκαταβολικα...
  6. se eyxaristw poly file na sai kala...mporeis na mou dwseis kai to link pou exei tis odigies???an sou einai eykolo...
  7. Γεια σας παιδια πηρα κι εγω το 5310...Αλλα επειδη ειναι απο εξωτερικο μηπως ξερετε πως μπορω να βαλω ελληνικα???
×
×
  • Create New...