nikosxeng3 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Είναι δυνατόν; ADSL με 20 ΧΩΡΙΣ πάγιο σε γραμμή ΟΤΕ; όπως λέει κι ο τίτλος: Είναι δυνατόν; ADSL με 20 χωρίς πάγιο σε γραμμή ΟΤΕ; δηλαδή μόνο ADSL με 20 ευρώ/μήνα, ΧΩΡΙΣ πάγιο ΟΤΕ, αυτό δηλώνει η Forthnet. Κι αν ισχύει, ο ΟΤΕ γιατί δεν μπορεί; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Μακρυά από Forthnet και Tellas όπου κι αν μένεις. Απο που προκυπτει αυτο ; και που να παει δηλαδη; στον ΟΤΕ; δεν ξερω για την ΤΕΛΛΑΣ αλλα για την forthnet που εχω ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Κι αν ισχύει, ο ΟΤΕ γιατί δεν μπορεί; Γιατί υπάρχει και μια ΕΕΤΤ στη μέση, και γιατί ο ΟΤΕ δεν δίνει naked adsl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Πήγαινε σε οποια θες εκτός Fortnet, Tellas και On. Δηλαδή στη HOL ή στην NetOne. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasas26 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 μενεις στην περιοχη φιλε μου?εσυ τι εταιρεια εχεις και τι ταχυτητα εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Εγω εχω NetOne, παρ' όλα αυτά εχω εμπειρία απ' όλους τους παρόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasas26 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 μενεις στον βοτανικο ομως η σε καποια αλλη περιοχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Σε άλλη περιοχή, όμως η συμπεριφορά της κάθε εταιρείας δεν αλλάζει από περιοχή σε περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasas26 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 δεν με απασχολει τοσο η συμπεριφορα οσο η ταχυτητα που θα εχω.απο οτι ειδα ειμαι 800 μετρα απο το τηλ.κεντρο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 παιδια καλημερα,λοιπον τωρα εχω vivodi.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος ομως θελω παραπανω ταχυτητα,σε επικοινωνια λοιπον με τον παροχο μου,μου ειπαν οτι δεν διατιθεται επιλογη για επεκταση ταχυτητας.βρισκομαι ηρακλειο κρητης. τι να διαλεξω ωστε να πιανω πολυ καλη ταχυτητα,θα ηθελα και 24αρα αλλα το βλεπω δυσκολο. αν παρω forthnet θα εχω κι εκπτωση στο nova.το θεμα ειναι οτι κανουν μαζι και σταθερη τηλεφωνια με το ιδιο νουμερο καταργωντας τον οτε. εσεις τι λετε.καποια προταση Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Ας ξεκινήσουμε ξανά να έχουμε ένα θέμα μόνο για τις ερωτήσεις "ποιον πάροχο στην τάδε περιοχή":happy: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εαν υπάρχει θέμα ακόμα, ας συγκεντρωθούν οι απορίες για τις επιδόσεις των παρόχων για την κάθε περιοχή εδώ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εαν υπάρχει θέμα ακόμα, ας συγκεντρωθούν οι απορίες για τις επιδόσεις των παρόχων για την κάθε περιοχή εδώ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 παιδια καλημερα,λοιπον τωρα εχω vivodi.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος ομως θελω παραπανω ταχυτητα,σε επικοινωνια λοιπον με τον παροχο μου,μου ειπαν οτι δεν διατιθεται επιλογη για επεκταση ταχυτητας.βρισκομαι ηρακλειο κρητης. τι να διαλεξω ωστε να πιανω πολυ καλη ταχυτητα,θα ηθελα και 24αρα αλλα το βλεπω δυσκολο. αν παρω forthnet θα εχω κι εκπτωση στο nova.το θεμα ειναι οτι κανουν μαζι και σταθερη τηλεφωνια με το ιδιο νουμερο καταργωντας τον οτε. εσεις τι λετε.καποια προταση Μακρυά από Vivodi, Forthnet, Tellas, On. Προτίνω NetOne, με διαφορά ο καλύτερος πάροχος απ' όλους. Edit: Για Ηράκλειο Κρήτης, και όχι Αττικής που διάβασα, η καλύτερη επιλογή είναι με διαφορά η Cyta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Μου ηρθε σημερα ενας λογαριασμος απο την wind για dialup ιντερνετ (υπάρχουν αραγε ακόμα αυτες οι συνδεσεις?).Εδω και δυο τουλαχιστον χρονια εχω συνδεθει στο δικτυο της ΦΟΡΘΝΕΤ.Πιο πριν ειχα ΟΤΕ για τηλεφωνο και ΤΕΛΛΑΣ για το ιντερνετ. ο λογαριασμος απαιτει να πληρωσει 10 ευρω για παγια τελη συνδεσης dialup αυτου του μηνός !Δεν ειχα αφήσει κανένα υπολοιπο στην τελλάς . τι να κανω ? γιατι η wind στελνει λογαριασμο στο ονομα της tellas? πως μπορω να διασφαλιστω απεναντι τους αφου δεν εχω καμμια συνδεση πια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Να θυμηθείς με ποιον τρόπο είχες κάνει διακοπή όποτε έκανες. (αν το έχεις γραπτώς) Να τους απαντήσεις εγγράφως ότι δε σε αφορά και η υπηρεσία αυτή έχει απενεργοποιηθεί από διετίας (βάλε και το έγγραφο της διακοπής αν υπάρχει) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ρε παιδιά πως μπορώ να σβήνω τις κλείσεις που έχω κάνει στο Skype....? Να μην φαίνονται καθόλου......! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 εργαλεια,επιλογες,συζητησεις και sms,εμφανιση επιλογων για προχωρημενους και διαγραφη ιστορικου...τον λογο που θες να το κανεις θα τον μαθουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Χμμμ...... αδιάκριτε χαχαχαχαχα...! Απλά μπαίνουν πολλοί με τον συγκεκριμένο λογαριασμό και με τσαντίζει αυτό. Το έκανα φίλε μου αλλά πάλι φαίνεται στα αριστερά η τελευταία επαφή που κάλεσα. Δε δείχνει βέβαια λεπτομέρειες αλλά δείχνει στις πρόσφατες επικοινωνίες τον τελευταίο που κάλεσα. Αυτό μπορεί να σβηστεί...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 εγω το κανα και μου εχουν σβηστει ολα τα στοιχεια...δε ξερω τι παιζει...θα το ψαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Οκ φίλε μου. Περιμένω να μου πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 δε μπορεσα να βρω κατι,δυστυχως...εχεις τη τελευταια εκδοση;εμενα παντως στο αριστερο μενου στο ιστορικο συζητησεων εχουν σβηστει ολα...τωρα σε σενα δε ξερω τι παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Καλησπερα! Ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες για το skype αριθμο. Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αποκτησω skype αριθμο και αν συμφερει να καλω στο εξωτερικο. Αν αυτοι που με καλουνε στον skype αριθμο θα χρεωνονται σαν roaming? Κοιταξα το site της skype αλλα χρειαζομαι βοηθεια. Θα με καλουνε απο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) To Skype έχει δικαίωμα αριθμοθμοδότησης στις παρακάτω χώρες: Australia, Brazil, Chile, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Hong Kong, Hungary, Iceland, Italy, Japan, Korea, Malta, Mexico, Netherlands, New Zealand, Poland, Romania, South Africa, Sweden, Switzerland, United Kingdom, USA που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις γεωγραφικό αριθμό Skype (online number ή SkypeIn όπως τα λέει η Skype) μόνο των χωρών αυτών. Ελληνικός αριθμός δεν προβλέπεται (ακόμα). Αν παρόλα αυτά θες σταθερό αριθμό των παραπάνω χωρών, μπορείς να το κάνεις (κι ας είσαι Ελλάδα). Kόστος SkypeIn - 3 μήνες: 11.5 λίρες Αγγλίας (επειδή έχω αγγλικό αριθμό δυστυχώς μπορώ μόνο να σου δώσω κόστος σε λίρες, για ευρώ υπολόγιζε 11.5 x 1.2 =~ 14 eur) * -12 μήνες: 40.25 λίρες Αγγλίας ** * Αν έχεις ενεργοποιημένη Skype subscription -25% ** Aν έχεις ενεργοποιημένη Skype subscription -50% Όσοι σε καλούν θα πρέπει να σε καλούν σε αριθμό εξωτερικού (αφού αριθμό εξωτερικού θα πάρεις) και θα χρεώνονται αναλόγως. Αν έχουν τα εμπορικά doubleplay που προβλέπουν δωρεάν λεπτά ομιλίας προς χώρες του εξωτερικού, θα σε καλούν δωρεάν, σφού ο αριθμός SkypeIn είναι κλασικός γεωγραφικός αριθμός σταθερού. Ή αν π.χ. εχεις πάρει αγγλικό αριθμό και σε καλούν φίλοι από Αγγλία, θα χρεώνονται σαν να καλούν σταθερό (και όχι σαν roaming) ή και δωρεάν (αν έχουν πακέτο με δωρεάν λεπτά προς σταθερά). Φυσικά εσύ δεν χρεώνεσαι τπτ, εφόσον δεν έχεις ενεργοποιήσει οποιαδήποτε προώθηση. Tώρα, όσον αφορά τις χρεώσεις εξερχόμενων κλήσεων από Skype, καταρχάς να τονίσω ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις SkypeIn number, παρά μόνο Skype Credits (μονάδες) ή Skype Subscription (συνδρομή). Ενδεικτικά για κλήσεις προς Ελλάδα: - Σταθερά: 0.02 eur / λεπτό - Κινητά (Cosmote, Vodafone, Wind): 0.22 eur / λεπτό - Κινητά Q: 0.34 eur / λεπτό - Sms: 0.11 eur / sms Γενικά οι χρεώσεις δεν είναι τπτ ριζοσπαστικό, αλλά μια μηνιαία subscription Europe (6.88 eur / μήνα) για "απεριόριστες" κλήσεις προς σταθερά Ευρώπης (2000 λεπτά πολιτική ορθής χρήσης) (αν πάρεις δε την ετήσια κερδίζεις και -15%) και μια ετήσια συνδρομή SkypeIn (~24 ευρ / έτος με την έκπτωση), με λιγότερο από 9 ευρώ το μήνα είσαι κομπλέ. Edited May 30, 2010 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ενας γνωστος μου εχει αφησει απληρωτους λογαριασμους 1000ε περιπου και του εκοψαν τη γραμμη Τι γινεται αν δεν τους πληρωσει ? Μπορει να δεν το εξοφλησει να παει τη γραμμη στον ΟΤΕ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts