Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Αν βάλω cosmote at home καπου, γινεται μηπως να το μετακινώ αναλόγως που πηγαινω ?(απο το μαγαζι στο σπιτι σε γνωστους κτλ) .ειμαι σε κωμοπολη και θα κινουμαι μεσα σε περιοχη με διαμετρο 1,5 χιλιομετρου??????????ευχαριστω

Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις με το @dsl σου μπορείς να καλέσεις στο 121 ή να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα OTE/OTEShop.Και πρίν πας σε κάποιο κατάστημα εκτύπωσε την εικόνα και τρύψ'τη στην μούρη από τον υπεύθυνο.:mad::)

όταν βάζεις cosmote at home μπορείς να μετακινηθείς οπουδήποτε σε πιάνει μία από τις κεραίες που πιάνουν στο σπίτι σου .

Αν στην κωμόπολη που μένεις έχει μόνο μία κεραία δεν θα έχεις πρόβλημα να πάς οπουδήποτε.

Υπάρχει το http://www.justvoip.com με πολή καλή τιμή για Ελλάδα

Επίσης το http://www.12voip.com

To πιό φτηνό όμως αυτήν την στιγμή είναι το http://www.smartvoip.com 7.1 eurocents

Εγώ όταν είχα το αντίστοιχο addon της Vf που το προσθέτεις σε συμβόλαιο, όταν ήμουν στην τρίπολη (και είχα δηλώσει ως homezone το στρατόπεδο) έπιανε κυριολεκτικά σε όλη την πόλη μέχρι τη σήραγγα αρτεμισίου :):):)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τελείως ενημερωτικά , η Εταιρεία ΟΤΕΝΕΤ δεν υφίστατε πλέον . Συγχωνεύτηκε με τον ΟΤΕ

http://www.ote.gr/portal/page/portal/OTEGR/TheCompany/OTEToday/HistoryAtAGlance

Συγχωνεύτηκε η OTENET με απορρόφηση από τον ΟΤE

Άρα δεν θα βρείς κανέναν υπευθηνο στην ΟΤΕΝΕΤ , Άδικα τον ψάχνεις

Υπάρχει το http://www.justvoip.com με πολή καλή τιμή για Ελλάδα

Επίσης το http://www.12voip.com

To πιό φτηνό όμως αυτήν την στιγμή είναι το http://www.smartvoip.com 7.1 eurocents

Και τα 3 ανήκουν στην Betamax. Δεν θέλω να χάσω χρήματα, ούτε να αλλάξει η χρεώση μετά από 2-3 μήνες στα 17 και να μην μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Επίσης η ποιότητα της Betamax στα κινητά είναι απαράδεκτη.

Με χαρα μπορω να πω οτι ειμαι απο τους πρωτους χρηστες με Wimax συνδεση εδω και λιγες μερες. Εδω στην Αθηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....Η αρχη της επαναστασης

γεια σας,

μπορεί κάποιος να μου πει αν το linksys spa941 είναι συμβατό με το skype;

Βασικά ενδιαφέρομαι για ενσύρματη συσκευή που να συνδέεται στο router για κλήσεις με κλειστό pc.Γνωρίζετε κάτι σχετικό;

Καταρχάς το post δεν εγινε για να μειωσω αρνητικα το skype το οποιο ειναι μια υπηρεσια που θεωρω πολυ αξιολογη και εξυπηρετικη.τελοσπαντον προχθες που εκανα εγγραφη,(ειμαι απο κυπρο) ανοιγω το email μου και τι βλεπω!!!email καλωσορισματος στα τουρκικα!!

ερωτω εγω τωρα?? What the F***!

Μη μου πειτε εγεινε παρεξηγηση!

Απορω πως και εχουν την Κυπρο καταχωρημενη ως τουρκικο κρατος και οχι ως ελληνικο!Αισχος!

Δες εδώ

http://www.voipwise.com/en/termsofuse.html

300 δωρεάν λεπτά τις τελευταίες 7 ημέρες.

Η προσφορά ισχύει για 90 ημέρες μετά από κάθε πληρωμή και για λίγα λεπτά πριν την πληρωμή .

Για phone to phone υπάρχει κοστος 5 cents και τα 300 λεπτά χρεώνονται διπλά.

Free calls with Voipwise

New users can try Voipwise out for free for a total of 60 minutes. During this trial period you can only call the destinations marked as free. Register your account by buying credit in order to extend your free calls.

Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. During your Freedays you can call all destinations listed as "Free" for free. When you have run out of Freedays, the normal rates apply. You can get new Freedays by buying credit.

Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου απλά να θυμήσω ότι στην Κύπρο η Τουρκική είναι ακόμα επίσημη γλώσσα, συγκεκριμένα υπάρχουν δύο επίσημες γλώσσες.

Constitution of the Republic of Cyprus: "The official languages are Greek and Turkish" (Appendix D, Part 01, Article 3)

Εχω μια συνδεση forthnet με 1 ρουτερ, κι επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικη θα ηθελα τη βοηθεια σας. Θελω να μπαινουν δυο υπολογιστες στο ιντερνετ. Οχι ομως να πρεπει να ειναι απαραιτητα ανοιχτος ο δικκος μου υπολογιστης που εχω ηδη τις ρυθμισεις. Εδωσα τον κωδικο μου στο λαπτοπ μιας φιλης μου που ηρθε σπιτι και μπηκε κανονικα χωρις κανενα προβλημα (vista). Ενω ειχα κι εγω ανοιχτο τον υπολογιστη (δεν ξερω αν θα ειχε ιντερνετ αν τον εκλεινα).. Το προβλημα ειναι οτι θελω να μπαινω με ενα αλλο λαπτοπ... παταω κωδικο και μου λεει περιορισμενη συνδεσιμοτητα. Τι μπορει να φταιει??? Τι να κανω??? παρακαλω πειτε μου αναλυτικα τι να κοιταξω. Εγω εχω xp και το λαπτοπ που δεν μπαινει vista.Δεν υπαρχει θεμα σηματος... SOS...

Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου απλά να θυμήσω ότι στην Κύπρο η Τουρκική είναι ακόμα επίσημη γλώσσα, συγκεκριμένα υπάρχουν δύο επίσημες γλώσσες.

Constitution of the Republic of Cyprus: "The official languages are Greek and Turkish" (Appendix D, Part 01, Article 3)

τι να πεις ...λες και ειμαστε τουρκοι,συγνωμη για την απρεπη συμπεριφορα μου αισιχτιρ τουρκια και τουρκοκυπριοι

την σύνδεση στο internet την φροντίζει το router. Μπορείς να συνδέσεις "όσους" υπολογιστές θέλεις σε αυτό και θα έχουν όλοι Internet. Αν κατάλαβα καλά οι υπολογιστές συνδέονται ασύρματα με το router; Έλεγξε τις διευθύνσεις IP και κυρίως τί έχουν δηλωμένο οι υπολογιστές σαν gateway (πρέπει να είναι το router) και DNS server (στα έχει δώσει η forthnet).
Read The F...ing Manual First

Στον Άγιο Μηνά, στην Αμφιάλη (Κερατσίνι, Πειραιάς), είμαστε πολλά σπίτια σε PCM...

Εδώ και 2-3 μήνες, έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση νέων γραμμών (σκάβανε καιρό και τοποθετήσανε παντού τριγύρω κάτι χοντρά μαύρα καλώδια με σχεδιάκια τηλεφώνου πάνω :P) αλλά απ' ότι είπαν οι τεχνικοί θα αργήσουν ακόμα να κάνουν τις τελικές συνδέσεις... Ξέρει κανείς από εμπειρία πόσο καιρό παίρνουν όντως αυτές οι εργασίες; Ήδη αργήσαν... 4 χρόνια να βάλουν καινούριες γραμμές επειδή δεν τα βρίσκαν οι εργολάβοι για την περιοχή... Επίσης ένας τεχνικός μίλησε πως πρόκειται για ίνες...! Να αρχίσω να χαίρομαι;;

NOTE: Το ίδιο μύνημα έκανα αρχικά post στο γενικό thread για τον OTE πιο πάνω, αλλα μετά θεώρησα καλύτερα να το κάνω post εδώ...

Edit από Βασίλης:

Ένα post αρκεί και αυτό που έκανες στο thread του ΟΤΕ είναι αρκετό μιας και είναι το κατάλληλο θέμα.

W00t! Και; Πες λεπτομέρειες, ταχύτητες κλπ.

Και πώς αποκτάς πρόσβαση; Πρέπει να είσαι μέλος κάποιου πιλοτικού προγράμματος; Ξέρεις που μπορώ να μάθω για αναμενόμενη κάλυψη;

(ps - ελπίζω η περαιτέρω διάδοση-παγκοσμιοποίηση του internet να μην οδηγήσει σε αυστηρότατα regulations... γιατί τότε προβλέπω κυριολεκτικά επανάσταση...)

Η περιπτωση μου ειναι λιγο περιεργη!

Δουλευω σε ενα super market του οποιου η κεντρικη ταμειακη μηχανη επικοινωνει με κληση 56k (η γραμμη του ΟΤΕ ομως ειναι ISDN) με τα κεντρικα της εταιριας. Εδω και 3 μηνες η επικοινωνια αυτη γινετε με δυσκολια! Δηλαδη απο οτι εχω παρατηρησει, οταν τα αρχεια που πρεπει να λαβει ή να στειλει η ταμειακη προς τα κεντρικα ειναι μεγαλα (π.χ. 5MB), δεν τα κατεβαζει ή τα ανεβαζει αντιστοιχα. Οταν ομως τα αρχεια ειναι μικρου μεγεθους, αργει αλλα κανει δουλεια!!!

Εχουμε δοκιμασει τα παντα, απο αλλαγη του modem μεχρι επανεγκατασταση του προγραμματος της ταμειακης.

Ο ΟΤΕ μας λεει οτι η γραμμη ειναι μια χαρα!

Παρατηροντας το modem κατα την συνδεση προσεξα οτι κατεβαζει με διακοπες, δηλαδη το λαμπακι του download αναβοσβηνει κατα διαστηματα, μπορει αυτο να σημαινει κατι?

Οποιδιποτε βοηθεια και ιδεα παιδια δεκτη! :thanks::thanks::thanks:

Θα πρέπει να προγραμματίσεις στο πεδίο COMset -> Extrernal numbers -> Location το local area code να βάλεις τον κωδικό περιοχής σου...

Θα ηθελα και εγω να παραθέσω το προβλημα μου εδώ μπας και μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.

εχω και εγω ISDN στην οποία έχω τον υπολογιστή σε μια αναλογική. ενώ ο υπολογιστής μπορεί να κάνει κλήσεις (μεσα από hyperterminal) δεν μπορεί να απαντήσει σε κλησεις. μήπως κάποιος μπορεί να φανταστεί κάτι?

πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s

sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i

siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55

@Miro , η ταμειακή συνδέεται απευθείας με οτε και εχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟ μοντεμ ή ειναι εξωτερικό ?

αν ειναι με εξωτερικο δοκιμασε να συνδσεις ISDN modem που ανοίγει 2 καναλια φωνης , και εχει πιο γρηγορη μεταδοση !

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned