Jump to content

blackcoatman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blackcoatman

  • Ημ. Γέννησης 23/02/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

blackcoatman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους! Αλλά λίιιγο περισσότερο σε μένα :P :D Μουεχεχε
  2. Καλημέρα, Προχτές ρώτησα από περιέργεια σε MediaMarkt για το πότε υπολογίζουν να φέρουν το LG G6 για να το δούμε και από κοντά. Η υπάλληλος μου είπε "μπορεί και ποτέ". Μου εξήγησε ότι "έχει κλείσει η αντιπροσωπεία", ότι βρίσκονται πολύ δύσκολα ανταλλακτικά και εν ολίγοις ότι σύντομα θα έχει την μοίρα των HTC στα ελληνικά καταστήματα. Αυτά μου ήρθαν λίγο ουρανοκατέβατα και με προβλημάτισαν σχετικά με το αν μελλοντικά θα αγόραζα πχ. το LG G6, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας αλλά και να μάθω σε τι βαθμό αυτά που μου είπε η υπάλληλος ισχύουν.
  3. W00t! Και; Πες λεπτομέρειες, ταχύτητες κλπ. Και πώς αποκτάς πρόσβαση; Πρέπει να είσαι μέλος κάποιου πιλοτικού προγράμματος; Ξέρεις που μπορώ να μάθω για αναμενόμενη κάλυψη; (ps - ελπίζω η περαιτέρω διάδοση-παγκοσμιοποίηση του internet να μην οδηγήσει σε αυστηρότατα regulations... γιατί τότε προβλέπω κυριολεκτικά επανάσταση...)
  4. Στον Άγιο Μηνά, στην Αμφιάλη (Κερατσίνι, Πειραιάς), είμαστε πολλά σπίτια σε PCM... Εδώ και 2-3 μήνες, έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση νέων γραμμών (σκάβανε καιρό και τοποθετήσανε παντού τριγύρω κάτι χοντρά μαύρα καλώδια με σχεδιάκια τηλεφώνου πάνω :P) αλλά απ' ότι είπαν οι τεχνικοί θα αργήσουν ακόμα να κάνουν τις τελικές συνδέσεις... Ξέρει κανείς από εμπειρία πόσο καιρό παίρνουν όντως αυτές οι εργασίες; Ήδη αργήσαν... 4 χρόνια να βάλουν καινούριες γραμμές επειδή δεν τα βρίσκαν οι εργολάβοι για την περιοχή... Επίσης ένας τεχνικός μίλησε πως πρόκειται για ίνες...! Να αρχίσω να χαίρομαι;; NOTE: Το ίδιο μύνημα έκανα αρχικά post στο γενικό thread για τον OTE πιο πάνω, αλλα μετά θεώρησα καλύτερα να το κάνω post εδώ... Edit από Βασίλης: Ένα post αρκεί και αυτό που έκανες στο thread του ΟΤΕ είναι αρκετό μιας και είναι το κατάλληλο θέμα.
  5. Στον Άγιο Μηνά, στην Αμφιάλη (Κερατσίνι, Πειραιάς), είμαστε πολλά σπίτια σε PCM... Εδώ και 2-3 μήνες, έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση νέων γραμμών (σκάβανε καιρό και τοποθετήσανε παντού τριγύρω κάτι χοντρά μαύρα καλώδια με σχεδιάκια τηλεφώνου πάνω :P) αλλά απ' ότι είπαν οι τεχνικοί θα αργήσουν ακόμα να κάνουν τις τελικές συνδέσεις... Ξέρει κανείς από εμπειρία πόσο καιρό παίρνουν όντως αυτές οι εργασίες; Ήδη αργήσαν... 4 χρόνια να βάλουν καινούριες γραμμές επειδή δεν τα βρίσκαν οι εργολάβοι για την περιοχή... Επίσης ένας τεχνικός μίλησε πως πρόκειται για ίνες...! Να αρχίσω να χαίρομαι;;
  6. Στην Αμφιάλη στο Κερατσίνι φαίνεται να υπάρχει ένα προβληματάκι εδώ και μια εβδομάδα με Vodafone αλλά ΚΑΙ Cosmote, ενώ έχει καλό 3G σήμα, η σύνδεση τρώει άπειρα "κολλήματα" (μια λειτουργεί, μία δεν λειτουργεί για ώρα και μετά ξανά πάλι) ενώ μόνο σε GPRS δίκτυο φαίνεται να είναι σταθερή η σύνδεση.
  7. Μένω ψηλά στον Άγιο Μηνά στην περιοχή της Αμφιάλης στο Κερατσίνι και οι γραμμές εδώ στην περιοχή είναι για κλάμματα. Έχει έρθει 2 φορές τεχνικός και έχει πει ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση στο κέντρο της περιοχής (το οποίο λειτουργεί μάλλον ακόμα σε PCM, γιατί και με dialup συνδέομαι ΤΟ ΠΟΛΥ με... 31.2). Σε e-mail προς τον ΟΤΕ δεν έλαβα ικανοποιητική απάντηση (με πήρε τηλέφωνο την επόμενη μία κοπέλα... Ε: Έχω αυτό το πρόβλημα, πότε θα γίνει η αναβάθμιση; Α: Δεν ξέρουμε, Ε: Μπορώ να μιλήσω με κάποιον άλλον; Α: Δεν έχω το τηλέφωνο κάποιου τεχνικού που ίσως μπορεί να βοηθήσει, Ε: Τι άλλο μπορώ να κάνω;; Α: Να μπαίνετε με dial-up(!!) - No comments.) Ελπίζω οι τεχνικές εργασίες που θα γίνουν τις επόμενες μέρες να συμπεριλαμβάνουν και την περιοχή μου (τώρα είμαι ως φοιτητής στο Ρέθυμνο κι έχω μια χαρά ADSL, αλλά σε 1 μήνα που θα γυρίσω μόνιμα Αθήνα θα πρέπει να τα σκάω στα net cafe αν θέλω internet...). Διαφορετικά, δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω...
×
×
  • Create New...