geofromalimos Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Χμ... ενδιαφέρουσα ερώτηση!Θα το τσεκάρω το πρωί και θα σου πω τις σκέψεις μου! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 nai , h alithia einai pos me kaiei auto to thema , episis rotisa se katastima priroforikis kai mou ipan lish me 1500euro peripou ...(software) Kai nomizo den aksizei ton kopo tosa lefta gia auto to logo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Μια απλή λύση πιστεύω θα είναι να βάλεις κωδικό (στο παράθυρο υποδοχής κάτι σαν users) για να μπεις στο δίκτυο. Π.χ User: something και Pass: something else Βέβαια αν κάνεις αυτό θα πρέπει κάθε μέρα να αλλάζεις κωδικούς για να μην μπεί κάποιος που έχει ξαναμπεί με ενα παλιό κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 to thema einai oti o kathenas mporei na syndesei me utp to laptop tou opoiadipote stigmh ! den mpenoun sto diktio apo to diko mou pc ! o kathenas me to diko tou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Για τι υλοποίηση το θέλεις?Πχ για ιντερνετ καφέ?Για να βλέπουν οι χρήστες κάποια κοινόχρηστα αρχεία κτλ κτλ?? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 apla einai 10 diaforetikes mprizes ! to thelw gia internet kai print.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Δεν λετε παλι καλα που το πηρε αποφαση και ενισχησε το τμημα με προσωπικο... :) Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Τουλαχιστον σε καποια πραγματα ειμαστε καλοι ακομα... Μπραβο στον Ελληνα... (που σιγουρα ειχε καλυτερο εκπαιδευτικο απο εμας) :) Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ειμαι παντελως ασχετος επι του θεματος. Πρεπει να καλεσω εναν αριθμο(εκτος Ελλαδος) 1-800-397-χχχχ αλλα δεν ξερω πως... με το που παταω το 1800 βγαζει σημα κατειλημενου, τι κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Σε ολες της διεθνής κλήσεις (σε ολο το κόσμο) βάζεις το 00 (μηδεν-μηδεν) μπροστά αρα 00-1800-397χχχχ edit: Πιθανών να μην μπορείς να καλέσεις το 00801-χχχχχχχ (γιατι είναι κατι αντίστοιχο με το δικο μας 801χχχχχχχ και 800χχχχχχχ ) και δεν θα σε επιτρέπει για κληση απο αλλλη χώρα.! Μαλλον θα το γράφει κι'ολας ''only USA'' Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 θα μπορείς να το καλέσεις (βάζοντας 001800) απλά θα χρεθείς κανονικά τη διεθνή κλήση. Θα ακούσεις, πιθανότατα, σχετικό μήνυμα στο τηλεφωνο (access to the 800 number US dialed is not free of charge outside the US.......). Oλα τα παραπάνω στην περίπτωση που ο αριθμός που καλείς είναι στις ΗΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 paidia menw sto iraklio kritis kai den exw tilefoniki grammi apo ton ote...tha ithela omws na valw dsl se kapio idioktito diktio alla exw berdeytei...i forthnet kaliptei mono to kentro tou irakliou...ti mporw na kanw?mporei kapios na mou dwsei ipeythina mia lisi?eyxaristo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 kalispera, file mou an mou doseis to stathero sou mporo na sou po tin deftera to proi an se kalipti i tellas kai an exei diathesimes potres aftin ti stigmi... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 kalispera, file mou an mou doseis to stathero sou mporo na sou po tin deftera to proi an se kalipti i tellas kai an exei diathesimes potres aftin ti stigmi... file den exw stathero....an thes na sou pw enos gitona....ayto rotaw an mporw n valo dsl xwris n exw ote :) thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 ok, kai tou gitona mas volevi. stilto me pm.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskats Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Καλησπέρα 'Εχω κάνει αίτηση για νέα σύνδεση τηλεφώνου στην On Telecoms στις 10-12-2007 στο πρόγραμμα ΟΛΑ σε ΕΝΑ παρότι 'εχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα καμία ενημέρωση δεν έχω για την πορεία της αίτηση μου ,σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχα κατόπιν πολλών προσπαθειών μου μου απαντήσαν ότι η αίτησή μου έχει αποσταλει στον ΟΤΕ παρακαλώ έάν γνωρίζει κάποιος με ποίο τρόπο θα διακόψω τις ενέργειες για την σύνδεση μου χωρίς να μου ζητήσουν καμία αποζημιώση καταβολή χρημάτων από μένα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Καλησπέρα σε όλους.Μένω στον Άλιμο και αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα ταχύτητας με connex.Συγκεκριμένα το modem router μου συγχρονίζει μόνο στα 4 mbps ενώ έχω 24!Επίσης συγχρονίζει μόνο με g.DMT και όχι με ADSL2+.Μένω στην Καλαμακίου,στο ύψος του Φανούρη.Η απόσταση μου από το dslam είναι περίπου 2,5km. Οι δοκιμές μου έγιναν με 2 διαφορετικά modem routers και τα αποτελέσματα παρέμειναν τα ίδια.Παραθέτω βίντεο με download μεγέθους 30 mb περίπου από τον ftp του Πολυτεχνείου ftp.ntua.gr.H ταχύτητα δεν ξεπέρασε τα 200 όπως θα δείτε...Κοινώς η σύνδεση μου είναι θεωρητικά 4mbps.Πρακτικά είναι επιεικώς 2!!! Περιμένω εδώ και περίπου 7 μέρες τεχνικούς ΟΤΕ που ακόμα έρχονται... Υπάρχει άλλος από εδώ που να μένει καλαμάκι και να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα? ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: http://rapidshare.com/files/102371713/OTE.wmv.html Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Πηρα ολα τα 111.... να ρωτησω σε ποιον ανηκει ενας αριθμος που μου εμαφανιζεται οταν με καλουν αλλα σε ολα μου ειπαν οτι ειναι απορρητος. Εινα δυνατον απορρητος αριθμος να εμφανιζεται οταν καλει καποιον ???? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 μπορώ σε έναν adsl router (πχ αυτόν εδώ) να βάλω firmware για annex b? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Οι τραπεζες εχουν τετοια νουμερα.Φαίνονται σαν συνηθισμενα κινητα αλλα καλεσεις πισω σου λεει οτι το νουμερο δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Οι τραπεζες εχουν τετοια νουμερα.Φαίνονται σαν συνηθισμενα κινητα αλλα καλεσεις πισω σου λεει οτι το νουμερο δεν υπαρχει. Ειναι σιγουροτατα απο σπιτι !!!!! Ειναι της...ετσι του γιου μου !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 μπορώ σε έναν adsl router (πχ αυτόν εδώ) να βάλω firmware για annex b? ευχαριστώ πολύ Σε αυτόν όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ευχαριστώ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Εινα δυνατον απορρητος αριθμος να εμφανιζεται οταν καλει καποιον ???? Ευχαριστω. Ναι, απόρρητο (ή τεχνικά "Μη Ανακοινώσιμο" για την ακρίβεια) σημαίνει ότι δε μπορείς πρακτικά να μάθεις σε ποιον ανήκει, όχι ότι έχει απόκρυψη. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Μαλιστα...Νομιζα οτι οι απορρητοι αριθμοι ηταν και κρυφοι .Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts