Jump to content

geofromalimos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    516
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by geofromalimos

  1. Μου το έκανε όταν εγκατέστησα το google keyboard. Μετά από ένα restart δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά και συνεχίζω να λειτουργώ google keyboard απροβλημάτιστα.
  2. Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία και Καλή Επιτυχία σε όλους!
  3. Σήμερα το δοκίμασα ξανά. Σε ανοικτό χώρο το πρωί έπιασε ακαριαία 14 δορυφόρους. Δίπλα σε μεγάλη μπαλκονόπορτα δεν έπιανε τίποτα ενώ ένα motorola έπιανε 14. Θα το επιστρέψω. Ελπίζω να έτυχε στη συσκευή... Έχεις το 816G?
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το δοκίμασα πριν λίγο στο μπαλκόνι μου. View 7 in use 4 μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αύριο θα το δοκιμάσω και σε ανοικτό χώρο για να είμαι σίγουρος. Έχεις το 816G ή το 816? Επίσης πως ερμηνεύεται το γεγονός ότι το GPS όταν το έχω σε πλοήγηση είτε μέσω Here Maps, είτε μέσω gmaps, "κλειδώνει" μόνο όταν αποκτήσω σταθερή ταχύτητα; Κάθε φορά που σταματάω σε φανάρι τρελένεται και με εμφανίζει 2-3 στενά πιο δίπλα. Και όταν μπω σε στενάκια... αφήστε το. Κοιτάω απομνημονεύω και όπου με βγάλει! Σχετικά με τη βιντεοκλήση μέσω viber, θα το δοκιμάσω και θα σου πω φίλε μου.
  5. Δυστυχώς διαπίστωσα σήμερα πως η συσκευή έχει πρόβλημα με το GPS. Δεν κλειδώνει το GPS όταν είμαι ακινητοποιημενος. Το έχει και άλλος το πρόβλημα ή είμαι ο μόνος; αναφέρομαι στη συσκευή 816g. Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα, κάτοχος και εγώ πλέον του 816G από τα public. Μπορεί κάποιος κάτοχος του 816G να μου επιβεβαιώσει το παρακάτω: Παρατηρώ όταν είναι η οθόνη σβηστή, κάποιες μικρές κάθετες γραμμές. Φαίνονται μόνο όταν το δεις πολύ προσεκτικά. Όταν η οθόνη είναι ανοικτή δεν εμφανίζονται ούτε δυσκολεύουν την προβολή. Ευχαριστώ!
  7. Μήπως τα xp που έχεις είναι κάποια "πειραγμένη" έκδοση?
  8. Ρωτάς γενικά ή θέλεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο?
  9. Καλά ρε παιδιά δίνετε 359 ευρώ πχ για ηχεία creative ή logitech ενώ με τα ίδια λεφτά μπορείτε να πάρετε ραδιοενισχυτή - αποκωδικοποιητή DTS και όλα τα σχετικά?
  10. Μήπως εννοείς το Windows Netmeeting?Γιατί αυτό υπάρχει και στα XP.Start>Run>Conf και enter...
  11. Εδώ και αρκετή ώρα ψάχνω να βρω έναν download manager για megashares. Έψαξα εδώ,έψαξα σε 10άδες forums και άκρη δεν έβγαλα.Για rapidshare δουλεύω το rapget.Ας βοηθήσει κάποιος αν έχει premium account...
  12. Τέτοια σχόλια νομίζω ότι είναι επικίνδυνα εκτός και αν μιλάμε για οθόνη CRT. Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για τέτοιες δουλειές και δεν είναι τυχαίο αυτό. Παρ'όλα αυτά να το πας πίσω.Και εμένα είχε που και που τέτοια σημάδια επειδή είχα χάσει το πανάκι που μπαίνει μεταξύ οθόνης και keyboard αλλά με το ειδικό καθαριστικό έφυγαν με τη μια.
  13. Η ερώτηση σου είναι λίγο γενική.Καταρχάς για τι είδους server μιλάμε? Αλλά και πάλι εγώ προσωπικά στην δουλειά μου δεν κλείνω ποτέ τους servers.Οι servers είναι μηχανήματα σχεδιασμένα να δουλεύουν ασταμάτητα σαν τα σκυλιά.Αν μου λες ότι έχει και UPS δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να τον κλείσεις!
  14. 1.ΑΖΑΞ σε οθόνη laptop?Τι άλλο θα ακούσω!Τόσα καθαριστικά ειδικά για οθόνες υπαρχουν και έσύ έβαλες AZAX?Όταν το πας μην τυχόν και τους πεις ότι έβαλες azax! 2.Δεν ξέρω αν θα δικαιωθείς,και δυστυχώς δεν το νομίζω,αλλά να πας οπωσδήποτε.Εμένα πχ γιατί κανένα από τα laptop που έχω χρησιμοποιήσει για χρόνια δεν έπαθε ποτέ κάτι τέτοιο?Θα μου πεις άλλο Dell και HP και άλλο Turbo-X... ΥΓ:Δοκίμασε και κανένα ειδικό καθαριστικό.Τα έχει και το πλαίσιο...
  15. Κατέβασε το PC Inspector File recovery από εδώ. Μετά από το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχα και εγώ,όλα σώθηκαν.Για extra help ενημέρωσε μας.
  16. Φυσικά και μπορείς.Το image περιέχει τα ότι υπήρχε στον υπολογιστή σου.Απο drivers μέχρι mp3!
  17. Ένα πρόγραμμα που με έσωσε σήμερα μάλιστα είναι το PC inspector File recovery.Ξαφνικά που λες χθες το μεσημέρι κράσαρε ο usb δίσκος και εξαφανίστηκαν 20gb αρχείων!Ε το προγραμμα αυτό το οποίο είναι και δωρεάν τα βρήκε στο πιτς φιτύλι και τα επανέφερε σε λιγότερο από ώρα!Για δοκίμασε το και εσύ...
×
×
  • Create New...