Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμ... ενδιαφέρουσα ερώτηση!Θα το τσεκάρω το πρωί και θα σου πω τις σκέψεις μου!
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

nai , h alithia einai pos me kaiei auto to thema , episis rotisa se katastima priroforikis kai mou ipan lish me 1500euro peripou ...(software) Kai nomizo den aksizei ton kopo tosa lefta gia auto to logo

Μια απλή λύση πιστεύω θα είναι να βάλεις κωδικό (στο παράθυρο υποδοχής κάτι σαν users) για να μπεις στο δίκτυο. Π.χ User: something και Pass: something else

Βέβαια αν κάνεις αυτό θα πρέπει κάθε μέρα να αλλάζεις κωδικούς για να μην μπεί κάποιος που έχει ξαναμπεί με ενα παλιό κωδικό.

Για τι υλοποίηση το θέλεις?Πχ για ιντερνετ καφέ?Για να βλέπουν οι χρήστες κάποια κοινόχρηστα αρχεία κτλ κτλ??

Δεν λετε παλι καλα που το πηρε αποφαση και ενισχησε το τμημα με προσωπικο... :)
Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Τουλαχιστον σε καποια πραγματα ειμαστε καλοι ακομα...

Μπραβο στον Ελληνα... (που σιγουρα ειχε καλυτερο εκπαιδευτικο απο εμας) :)

Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Ειμαι παντελως ασχετος επι του θεματος. Πρεπει να καλεσω εναν αριθμο(εκτος Ελλαδος) 1-800-397-χχχχ αλλα δεν ξερω πως... με το που παταω το 1800 βγαζει σημα κατειλημενου, τι κανω λαθος??

Σε ολες της διεθνής κλήσεις (σε ολο το κόσμο) βάζεις το 00 (μηδεν-μηδεν) μπροστά

αρα

00-1800-397χχχχ

edit: Πιθανών να μην μπορείς να καλέσεις το 00801-χχχχχχχ (γιατι είναι κατι αντίστοιχο με το δικο μας 801χχχχχχχ και 800χχχχχχχ )

και δεν θα σε επιτρέπει για κληση απο αλλλη χώρα.!

Μαλλον θα το γράφει κι'ολας ''only USA''

θα μπορείς να το καλέσεις (βάζοντας 001800) απλά θα χρεθείς κανονικά τη διεθνή κλήση. Θα ακούσεις, πιθανότατα, σχετικό μήνυμα στο τηλεφωνο (access to the 800 number US dialed is not free of charge outside the US.......). Oλα τα παραπάνω στην περίπτωση που ο αριθμός που καλείς είναι στις ΗΠΑ

paidia menw sto iraklio kritis kai den exw tilefoniki grammi apo ton ote...tha ithela omws na valw dsl se kapio idioktito diktio alla exw berdeytei...i forthnet kaliptei mono to kentro tou irakliou...ti mporw na kanw?mporei kapios na mou dwsei ipeythina mia lisi?eyxaristo...

kalispera, file mou an mou doseis to stathero sou mporo na sou po tin deftera to proi an se kalipti i tellas kai an exei diathesimes potres aftin ti stigmi...

file den exw stathero....an thes na sou pw enos gitona....ayto rotaw an mporw n valo dsl xwris n exw ote :) thanx

Καλησπέρα

'Εχω κάνει αίτηση για νέα σύνδεση τηλεφώνου στην On Telecoms στις 10-12-2007 στο

πρόγραμμα ΟΛΑ σε ΕΝΑ παρότι 'εχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα καμία ενημέρωση δεν έχω για την πορεία της αίτηση μου ,σε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχα κατόπιν πολλών προσπαθειών μου μου απαντήσαν ότι η αίτησή μου έχει αποσταλει στον ΟΤΕ παρακαλώ έάν γνωρίζει κάποιος με ποίο τρόπο θα διακόψω τις ενέργειες για την σύνδεση μου χωρίς να μου ζητήσουν καμία αποζημιώση καταβολή χρημάτων από μένα.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους.Μένω στον Άλιμο και αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα ταχύτητας με connex.Συγκεκριμένα το modem router μου συγχρονίζει μόνο στα 4 mbps ενώ έχω 24!Επίσης συγχρονίζει μόνο με g.DMT και όχι με ADSL2+.Μένω στην Καλαμακίου,στο ύψος του Φανούρη.Η απόσταση μου από το dslam είναι περίπου 2,5km.

Οι δοκιμές μου έγιναν με 2 διαφορετικά modem routers και τα αποτελέσματα παρέμειναν τα ίδια.Παραθέτω βίντεο με download μεγέθους 30 mb περίπου από τον ftp του Πολυτεχνείου ftp.ntua.gr.H ταχύτητα δεν ξεπέρασε τα 200 όπως θα δείτε...Κοινώς η σύνδεση μου είναι θεωρητικά 4mbps.Πρακτικά είναι επιεικώς 2!!!

Περιμένω εδώ και περίπου 7 μέρες τεχνικούς ΟΤΕ που ακόμα έρχονται...

Υπάρχει άλλος από εδώ που να μένει καλαμάκι και να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα?

ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://rapidshare.com/files/102371713/OTE.wmv.html

Πηρα ολα τα 111.... να ρωτησω σε ποιον ανηκει ενας αριθμος που μου εμαφανιζεται οταν με καλουν αλλα σε ολα μου ειπαν οτι ειναι απορρητος. Εινα δυνατον απορρητος αριθμος να εμφανιζεται οταν καλει καποιον ????

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

μπορώ σε έναν adsl router (πχ αυτόν εδώ) να βάλω firmware για annex b?

ευχαριστώ πολύ

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Οι τραπεζες εχουν τετοια νουμερα.Φαίνονται σαν συνηθισμενα κινητα αλλα καλεσεις πισω σου λεει οτι το νουμερο δεν υπαρχει.

Οι τραπεζες εχουν τετοια νουμερα.Φαίνονται σαν συνηθισμενα κινητα αλλα καλεσεις πισω σου λεει οτι το νουμερο δεν υπαρχει.

Ειναι σιγουροτατα απο σπιτι !!!!! Ειναι της...ετσι του γιου μου !!!

Φιλικά Γιάννης

Εινα δυνατον απορρητος αριθμος να εμφανιζεται οταν καλει καποιον ????

Ευχαριστω.

Ναι, απόρρητο (ή τεχνικά "Μη Ανακοινώσιμο" για την ακρίβεια) σημαίνει ότι δε μπορείς πρακτικά να μάθεις σε ποιον ανήκει, όχι ότι έχει απόκρυψη.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Μαλιστα...Νομιζα οτι οι απορρητοι αριθμοι ηταν και κρυφοι .Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned