baxy05 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ερώτησις Ύπάρχει δυνατότητα αυτόματης περιστροφής του χάρτη έτσι ώστε σε όποια κατέυθυνση και αν πηγαίνεις να δέιχνε ότι κινέισαι πρός τα πάνω στο κινητο? Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Οταν κινούμε με το gps το στίγμα μου ακολουθεί τον χάρτη χωρίς να περιστρέφετε αυτόματα και έτσι παρόλο που πάντα κινούμαστε πρός τα εμπρός στον χάρτη φένεται να πηγαίνω πρός τα πίσω και δρόμοι που θα έπρεπε να τους δείχνει από τα αριστερα, σε αυτές τις περιπτώσεςι τους δέιχνει αντίστροφα... Ξαναελπίζω να έγινα αντιληπτός και ελπίζω να υπάρχει καμία ρύθμιση για αυτό. ANYBODY? baxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ερώτησις Ύπάρχει δυνατότητα αυτόματης περιστροφής του χάρτη έτσι ώστε σε όποια κατέυθυνση και αν πηγαίνεις να δέιχνε ότι κινέισαι πρός τα πάνω στο κινητο? Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Οταν κινούμε με το gps το στίγμα μου ακολουθεί τον χάρτη χωρίς να περιστρέφετε αυτόματα και έτσι παρόλο που πάντα κινούμαστε πρός τα εμπρός στον χάρτη φένεται να πηγαίνω πρός τα πίσω και δρόμοι που θα έπρεπε να τους δείχνει από τα αριστερα, σε αυτές τις περιπτώσεςι τους δέιχνει αντίστροφα... Ξαναελπίζω να έγινα αντιληπτός και ελπίζω να υπάρχει καμία ρύθμιση για αυτό. ANYBODY? baxy Αμα το βρεις πες το και σε εμενα γιατι και εγω θα ηθελα να το κανω. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 νομιζα οτι υπηρχε επιλογη για 3d απεικονιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 νομιζα οτι υπηρχε επιλογη για 3d απεικονιση.... Υπαρχει. Αλλαζει πατωντας το 0 Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 παιδια καλισπερα, το Ε:PRIVATE πρεπει να το φτιαξω εγω?? διοτι δεν το βρισκω πουθενα ενω εχω περασει το σμαρτ2γο στιν καρτα μνημνης. το αρχειο 20001f63 το εβαλα με το pcsuite χυμα στην καρτα μνημης οπως ειναι. ειναι σωστο να γινει ετσι? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Όχι, πρέπει ο συγκεκριμένος φάκελος να μπεί στο E:/private Σύνδεσε το κινητό σου με τον υπολογιστή και επέλεξε μαζική αποθήκευση και όχι pc suite. Αλλιώς δε θα μπορείς να δείς τον φάκελο private. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Όχι, πρέπει ο συγκεκριμένος φάκελος να μπεί στο E:/private Σύνδεσε το κινητό σου με τον υπολογιστή και επέλεξε μαζική αποθήκευση και όχι pc suite. Αλλιώς δε θα μπορείς να δείς τον φάκελο private. σε ευχαριστω πολυ, ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι οτι υπαρχει αυτη η λειτουργεια (το εχω αγορασει εδω και 5 μερες και ακομα ψαχνομαι) :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 παιδια καλησπερα, θελω να ρωτησω εαν για να κανει ψαξιμο σε δρομο η πολη πρεπει οπωσδηποτε να συνδεθει μεσω 3g? γιατι σε εμενα μονο εαν συνδεθει βρισκει αποτελεσματα, ειναι απο το προγραμμα αυτη η λειτουργεια η ειναι θεμα καποιας ρυθμισης? και εαν καποιος το εχει χρησιμοποιησει με bluetooth gps (τι μαρκα) σε N73 και εαν ειναι ευαριστημενος με την πλοηγηση??? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 παιδια καλησπερα.καταφερα να βρω στιγμα και να μου δειξει την τοποθεσια στο σπιτι μου.πηγιανοντασ ομωσ στην δουλεια οταν το ανοιγω μου δειχνει παλι την τοποθεσια του σπιτιου μου .περιμενω λιγη ωρα αλλα δεν κανει τιποτα για να αλλαξει . πρεπει να κανω κατι αλλο?δεν επρεπε αυτοματα να το βρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 prepei gia simio ekkinisis na valeis thesi gps kai oxi simio ksiras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 prepei gia simio ekkinisis na valeis thesi gps kai oxi simio ksiras.[/quote thanks!!!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 παιδια εχει πληρωσει κανεισ για φωνητικη πλοηγηση ? λειτουργει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 παιδια εχει πληρωσει κανεισ για φωνητικη πλοηγηση ? λειτουργει καλα? otan les exei plirosei ti ennois?? otan to valeis na sou kanei prosomiosei diadromis sou millaei ellinika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 otan les exei plirosei ti ennois?? otan to valeis na sou kanei prosomiosei diadromis sou millaei ellinika. η φωνητικη πλοηγηση χρεωνεται. δεν στην προσφερουν τζαμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 η φωνητικη πλοηγηση χρεωνεται. δεν στην προσφερουν τζαμπα. πως την χρεωνουν? αφου εγω με κλειστο το 3g την εχω την φωνητικη πλοηγηση. ποτε μου την χρεωσαν και δεν το καταλαβα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Παιδια κανει για Ν70 το προγραμμα η ειναι αποκλειστικα για s60 v3??? Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Oxi δεν κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 η φωνητικη πλοηγηση χρεωνεται. δεν στην προσφερουν τζαμπα. Mwlis vrethika se WiFi zone me to N93 mou syndethika k ekana request gia tis greek k tis ekane download. alla thelo na rwtisw epidi den exw GPS dekti 8a paiksei h fwnitiki se simulation mode h OXI? euxaristw Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Mwlis vrethika se WiFi zone me to N93 mou syndethika k ekana request gia tis greek k tis ekane download. alla thelo na rwtisw epidi den exw GPS dekti 8a paiksei h fwnitiki se simulation mode h OXI? euxaristw Εμένα δεν λειτουργεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoubri Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Καλησπέρα κ απο μενα! Εχω μια ερωτησουλα: Το search στο κινητο σας δουλευει? (μιλαμε για προβολη χαρτη χωρις παροχη internet) Οτι κ αν εχω αναζητησει δεν εχει βρει τιποτα :cry: Υπαρχει τροπος να το διορθωσουμε? Ευχαριστω! Παράθεση Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 παιδια εχει πληρωσει κανεισ για φωνητικη πλοηγηση ? λειτουργει καλα? Εχθες το βραδυ ενεργοποιησα την πλοηγηση. Πηρα την αδεια για 30 ημερες (ετσι για να το δοκιμασω) με κοστος 7,99 € και κατεβασα τις φωνητικες εντολες μεσω wi -fi. Το μονο κακο ειναι οτι οι ελληνικες οδηγιες λιγο πριν τη μεση κολλαγαν, οποτε κατεβασα τις αγγλικες μεσα σε 3 sec. Σημερα λοιπον ειπα να τη δοκιμασω να δω τι λεει. Υπολογισα κανονικα την διαδρομη μου και ξεκινησα. Στο κατω μερος εμφανιζει πληροφοριες σχετικα με την αποσταση μεχρι τον προορισμο, την ταχυτητα του οχηματος (ακριβεστατη!!) ,τον χρονο μεχρι το τελος της διαδρομης και το ονομα του δρομου στον οποιο βρισκεσαι. Στο πανω μερος εχει ενα βελος που σου δειχνει προς τα που πρεπει να στριψεις. Επισης σου λεει σε ποσα μετρα πρεπει να στριψεις και το ονομα του δρομου που θα γινει αυτο. Οι φωνητικες εντολες ειναι πολυ καθαρες, δυνατες και ακριβεστατες. ( μου ελεγε keep left οταν ημουν στην εθνικη ετσι ωστε να βγω στην εξοδο). Επισης αν η αποσταση μεχρι την αλλαγη κατευθυνσης ειναι μεγαλη επαναλαμβανονται ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Εκει που εξεπλαγην παρα πολυ ευχαριστα ειναι οτι πλεον αυτοματα και ταχιστα επαναυπολογιζει διαδρομη αν τυχον ξεφυγεις απο την αρχικη!!! Ολα γινονται χωρις να χρειαζεται πατημα κουμπιου. Με το που αντιληφθει οτι δεν ακολουθεις την αρχικη χάραξη, υπολογιζει νεα διαφορετικη διαδρομη ετσι ωστε να φτασεις στον προορισμο σου. Επισης σε καθε σημειο εχεις δικαιωμα πατωντας ''εναλακτικη διαδρομη'' να του πεις να σου υπολογισει αλλη διαδρομη.( γινεται πολυ γρηγορα, 2-3 sec μονο) PS Α επισης κοιτωντας το μητρωο διαπιστωσα οτι οταν υπολογιζει διαδρομη δεν χρησιμοποιει το GPRS η WI-FI ασχετα αν λεει οτι το χρειαζεται για τον υπολογισμο. Η μονη περιπτωση που θελει Internet ειναι οταν κανει αναζητηση αλλα και παλι μιλαμε για ελαχιστη χρεωση. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkouk Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Γιατί έχω την εντύπωση (σχεδόν βεβαιότητα) ότι εγώ έχω κατεβάσει φωνητικές εντολές χωρίς να πληρώσω; Βέβαια τις έχω χρησιμοποιήσει μόνο σε λειτουργία προσομοίωσης καθότι δεν έχω GPS... Παράθεση fmgreece.gr - Το καλύτερο ελληνικό site για το Football Manager Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy05 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ωραίος ο sotoss. Ακριβης και επεξηγηματική περιγραφή.... το έχει δοκιμάσει κανενας με Ν73? Επίσης μπας και υπάρχει τρόπος όταν απλά βλεέπις τον χάρτη αυτός να περιστρέφεται ώστε η κατεύθηνσή πυ πάς να οδηγει πάντα πρός το πάνω μέρος της οθόνης? ΜΦΧ ΓΧΓ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Δεν το κανει αυτο οταν ενεργοποιεις το 3d mode? Μου φαινεται περιεργο πώς θα ειναι στο 3d αν δεν περιστρεφεται (ασε που δεν εχει νοημα το 3d αν δεν περιστρεφεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 ego paidia den mporo na katalvo pos exei elliniki ploigisi xoris na exo plirosei tipota?????? kserei kaneis pos ginete afto? panta vevea xoris ploigisi me gps.,isos giafto?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts