stathis123 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 512 kb απ' οσο θυμαμαι δηλαδη Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλησπέρα, είμαι στις ΗΠΑ για λίγο καιρό και έχω σύνδεση wind.. μπόρεσα να καλέσω κινητό τηλέφωνο απευθείας αλλα για κάποιο λόγο δεν πηγαίνουν τα μηνύματα μου.. Κάλεσα κινητό χρησιμοποιώντας απλώς το τοπικό νούμερο δηλαδή του τύπου 805 550 4567. Δοκίμασα διάφορους γνώριμους συνδυασμούς αλλα δεν τα κατάφερα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλησπέρα, είμαι στις ΗΠΑ για λίγο καιρό και έχω σύνδεση wind.. μπόρεσα να καλέσω κινητό τηλέφωνο απευθείας αλλα για κάποιο λόγο δεν πηγαίνουν τα μηνύματα μου.. Κάλεσα κινητό χρησιμοποιώντας απλώς το τοπικό νούμερο δηλαδή του τύπου 805 550 4567. Δοκίμασα διάφορους γνώριμους συνδυασμούς αλλα δεν τα κατάφερα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; :D Έχεις ελέγξει το κέντρο μηνυμάτων; Είναι με τη μορφή +30693; Επίσης μπροστά από τον αριθμό στον οποίο θέλεις να στείλεις το μήνυμα, βάζεις το +1; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Ναι, το κέντρο είναι +30693... και δοκίμασα και με το +1 και με το 001 αλλα τζίφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 *67*+306935160000000# :) Ευχαριστώ, αλλά μόλις κατάλαβα πως με την παραπάνω εντολή, δεν ενημερώνει πως ο αριθμός είναι busy, απλά λέει η κλήση σας προωθείται σαν να είναι κλειστό.. Πως μπορούμε να αλλάξουμε το μήνυμα που ακούει αυτός που καλεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ευχαριστώ, αλλά μόλις κατάλαβα πως με την παραπάνω εντολή, δεν ενημερώνει πως ο αριθμός είναι busy, απλά λέει η κλήση σας προωθείται σαν να είναι κλειστό.. Πως μπορούμε να αλλάξουμε το μήνυμα που ακούει αυτός που καλεί? Γνωρίζει κανείς?? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Έχεις ελέγξει το κέντρο μηνυμάτων; Είναι με τη μορφή +30693; Επίσης μπροστά από τον αριθμό στον οποίο θέλεις να στείλεις το μήνυμα, βάζεις το +1; υπαρχει περιπτωση το δικτυο που χρησιμοποιεις εκει και το οποιο συνεργαζεται με την wind,να μην υποστηριζει την αποστολη sms. δοκιμασε με αλλο δικτυο. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Σήμερα όλη μέρα δεν μπορώ να στείλω mms. Κάνας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 εγώ δεν μπορώ να στείλω sms μόνο να λαμβάνω μπορώ,πήρα και στην εξυπηρέτηση πελατών και είδαν ότι δεν έχει πρόβλημα η sim!!! την έβαλα την sim σε άλλη συσκευή το ίδιο πρόβλημα μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος :O η συσκευή είναι iphone 3G και το πακέτο F2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 υπαρχει πουθενα για iphone4 και mms? helpppppppppppppppp Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Ψάχνωντας λίγο τα προγράμματα της wind διαπίστωσα ότι τα S,M,L και λοιπά δεν έχουν πλέον mms... Τι παίχτηκε?Έχουν αλλάξει οι περισσότερες παροχές τους προς το λιγότερο, εκτός από το νετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 υπαρχει πουθενα για iphone4 και mms? helpppppppppppppppp Κάλεσε το 1231 και ζήτα να σου στείλουν σε κάποιο mail τις ρυθμίσεις να τις περάσεις χειροκινητα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδια εχω ενα NΟΚΙΑ 3120c και το χρησιμοποιω με καρτα WΙΝD. Λοιπον ακουστε τη συμβαινει επιδει εδω στη Ναξο δεν υπαρχει καλυψη 3G (σε αντιθεση με τους αλλους δυο που εχουν απο ακρη σε ακρη) δε μπορω να στειλω MMS επιδει ειναι πολυ ανισχυρο το 2G οπως μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων! Πραγματικα εχουν δικιο γιατι οταν παω να στειλω MMS με απλο μνμ κειμενου φευγει οταν προσπαθω να στειλω μια εικονα δε φευγει ποτε. Αυτο οσα χρονια ασχολουμε με κινητα δε το εχω ξανασυνατησει ποτε. Σε εσας εχει τυχη ποτε? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdiakos Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ένα πρόβλημα με τα Μηνύματα. Εδώ και 3 ημέρες παρατήρησα ότι δεν λαμβάνω αναφορές παράδοσης, ενώ έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για τις αναφορές. Επίσης παρατήρησα ότι όταν στέλνω μήνυμα σε κινητό WIND και αυτό μου απαντήσει, εγώ δεν λαμβάνω την απάντηση. Επικοινώνησα με τη WIND και μου είπαν ότι η γραμμή δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα και θα το κοιτάξουν. Έχει κάποιος από εσάς, κάποια ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Το τηλέφωνο μου είναι το LG P500 Optimus One με συμβόλαιο Wind M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 ρε παιδια το καταλαβα απο το θεμα του samsung galaxy 2...μια κοπελα εκανε παραπονα οτι τα mms που της στελνουν ειναι γυρω στα 10 με 9 kb....και νομιζε οτι εφταιγε το κινητο....:mad: σημερα το δοκιμασα και εγω... οτι mms μου ερχεται απο wind ειναι στα 10kb με ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ την εικονα(μιλαμε για αισχος τωρα) ενω οτι mms μου στελνουν απο vodafone ειναι πανω απο 190mb και η εικονα τελεια... καλα αυτη η εταιρια που νομιζει οτι ειναι στο 2001....?:rolleyes: πραγματικα ολα αυτα μαζι με τοσα αλλα με κανουν να περιμενω να ληξει το συμβολαιο μου πως και πως... δηλαδη μας τα εχουν κανει τσουρεκια τιποτα δεν δουλευει σωστα...πια..ελεος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Τελικά και με cosmote τα ίδια κάνει....μόνο από vofafone μου ήρθε καλό mms.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Τελικά και με cosmote τα ίδια κάνει....μόνο από vofafone μου ήρθε καλό mms.... ναι αλλα απο cosmote σε cosmote νομιζω το mms παει μια χαρα... εδω στελνεις στον εαυτό σου και ειναι παλι στα 10kb.... χαλια μαυρα τα ιδια και τα ιδια συνεχεια με αυτη την εταιρια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Εδώ θα συμφωνήσω...αλλά δυστυχώς εκεί που μένω μόνο η wind πιάνει, καμία από τις άλλες 2 εταιρίες δεν έχει σήμα και μένω Ραφήνα.....σκέψου να έμενα σε κανενα άγνωστο χωριό.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Άιντε εδώ και δύο μέρες όλα τα mms μου έρχονται γύρω στα 6 με 7 kb ...δεν καταλαβαίνεις την εικόνα πλέον...μιλάμε για τραγωδία ...και εις ανώτερα ...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ας τα ξαναγράψουμε από εδώ.... Τελικά παρατήρησα ότι οι φωτογραφίες που μου ερχόντουσαν χάλια ήταν από iphone από οποιαδήποτε άλλη συσκευή μου έστελναν τα λάμβανα άψογα.... Να συμπληρώσω ότι είμαι με wind και εγώ....και έστειλα στον εαυτό μου και το έλαβα μιά χαρά..... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Εμένα μέχρι χθες από vodafone ερχόντουσαν κανονικά...από χθες και μετά μιλάμε για τραγωδία...ανοίγεις την εικόνα και είναι τόσο χαλια η ανάλυση που δεν καταλαβαίνεις τίποτα..από νοκια ν 8 μου στείλανε συγκεκριμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλημέρα, Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι δεν λαμβάνω μηνύματα για τις χαμένες κλήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Δοκίμασα να ενεργοποιήσω ξανά την υπηρεσία, στέλνοντας την εντολή στο 1265 αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Έχετε κάποια λύση για το θέμα? Ευχαριστώ. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Καλημέρα, Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι δεν λαμβάνω μηνύματα για τις χαμένες κλήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Δοκίμασα να ενεργοποιήσω ξανά την υπηρεσία, στέλνοντας την εντολή στο 1265 αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Έχετε κάποια λύση για το θέμα? Ευχαριστώ. έχεις συμβόλαιο;; γιατι και σε δυο φιλους μου με συμβολαιο εδω και πάνω από μηνα δε τους ερχονται οι κλησεις και αναρωτιομασταν τι να παιζει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 έχεις συμβόλαιο;; γιατι και σε δυο φιλους μου με συμβολαιο εδω και πάνω από μηνα δε τους ερχονται οι κλησεις και αναρωτιομασταν τι να παιζει Ναι με συμβόλαιο είμαι. (πρόγραμμα Flexy) Και σε μένα έχει κανα μήνα που συμβαίνει αυτό.:( Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Καλημέρα, Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι δεν λαμβάνω μηνύματα για τις χαμένες κλήσεις. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Δοκίμασα να ενεργοποιήσω ξανά την υπηρεσία, στέλνοντας την εντολή στο 1265 αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Έχετε κάποια λύση για το θέμα? Ευχαριστώ. Update: Προχθές μου ήρθε μήνυμα μετά από πολύ καιρό.. Αλλά βιάστηκα να χαρώ.. Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.. Υ.Γ. Την ημέρα που μου ήρθε είχα αρκετές χαμένες κλήσεις. Οπότε μάλλον πρέπει να σε ψάχνει η μισή Ελλάδα για να σε ειδοποιήσουν :p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts