djuan1988 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος. Να πας και στο κατάστημα που το αγόρασες να δεις τι θα σου πουν, αφού πάρεις το χαρτί από nokia shop πρώτα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Πήγαστον Γερμανό και κανένα πρόβλημα!!!Θα το κρατήσει και όλα οκ!!! Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο εκανα update και δεν εχει ελλινικα γνωριζει καποιος πως τα βαζοθν παλι????? ευχαριστω προκαταβολικα~!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο εκανα update και δεν εχει ελλινικα γνωριζει καποιος πως τα βαζοθν παλι????? ευχαριστω προκαταβολικα~!!!! Εχει αναφερθει ..οο.. φορες γιατι συμβαινει αυτο... Η συσκευη προερχεται απο παραλληλη εισαγωγη - παραεισαγωγη . Δοκιμασε να αλλαξεις το product code της συσκευης με αυτο του Ελληνικου μεσω της εφαρμογης nemesis software suite .:google: Στην συνεχεια αναβαθμιζεις μεσω nokia updater . http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/non-fota-update-phone Αλλιως ... Nokia Store .... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μια ερώτηση: Επιλογή στο μενού για αυξομείωση της φωτεινότητας οθόνης δεν υπάρχει; Όσο κι αν ψάχνω, δεν βρίσκω... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Ρε παιδιά μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος σε ένα πρόβλημα που έχω; Έχω 2 συσκευές ΝΟΚΙΑ 3110 και 2630 και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Όταν καλώ κάποιον ή με καλεί εμένα ξεκινάει η συνομιλία μας μια χαρά και στην διάρκεια μετά από 10-20 sec χάνεται η επικοινωνία μας. Ενώ ακούω τον συνομιλητή μου δεν με ακούει αυτός. Κάτι σαν να μην έχω σήμα για παράδειγμα, με αποτέλεσμα να ξανακάνω κλήση ή να με ξανακαλούνε. Επίσης άμα βάλω ανοιχτή ακρόαση η συνομιλία γίνεται κανονικά, αλλά δεν είναι λύση και αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το τελευταιο firmware για το 3110c?? Eυχαριστω..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το τελευταιο firmware για το 3110c?? Eυχαριστω..:) Η έκδοση 7.21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Περναω στο κινητο ενα αρχειο σε μορφη .txt το οποιο περιεχει ελληνικους χαρακτηρες και μου τα δειχνει με ακαταλαβηστικα..:confused::wacko: το κινητο ειναι αγορασμενο απο ελληνικο νοκια shop..εχετε καμια ιδεα??? EDIT: ενταξει το βρηκα..απλα επρεπε ν'αλλαξω την μορφη κοδικωποιησης απο ANSI σε Unicode.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 πωσ γινεται hard format? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 πωσ γινεται hard format? Πως γίνεται hard format? & πως γίνεται hard Reset? ξέρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabata Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Σε ένα νόκια 3110 c έχουν σβηστεί κατά λάθος δυο αγαπημένες φωτογραφίες. Υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν και πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Τελικα, μαπα το καρπουζι. Το ειδα στον Γερμανο και ''παιζοντας'' ανακαλυψα οτι ΔΕΝ ειναι η επιστροφη της Νοκια. Ειναι η συνεχεια του αθλιου μενου της microsoft. Δηλαδη: Αν για ενα απο τα πραγματακια που η Νοκια ξεχωριζε απο τις αλλες εταιρειες παλια, ηταν οι ''ομαδες'' που με αυτες εφτιαχνες ''προφιλ'', συνεχιζει να ΜΗΝ υπαρχει οπως επελεξε η microsoft. Για οσους δεν θυμουνται μπορουσες να φτιαξεις ''ομαδες'' στις επαφες. Π.χ ομαδα Συναδελφων, Συγγενων, κλπ κλπ.. Μπορουσες σε καθε προφιλ, να ορισεις ποια ομαδα (ή ολες οι επαφες αναλογα τι ηθελες), μπορουσε να σε καλει, να χτυπαει το τηλεφωνο. (Για τις αλλες που δεν εχεις επιλεξει, καλουσε, αλλα αθορυβα. Ετσι δεν σε ξυπνουσε βραδυ για παραδειγμα ο καθε ασχετος, παρα μονο οι Στενοι συγγενεις, Στενοι φιλοι κλπ που εσυ ειχες επιλεξει). ΚΑΜΙΑ επιστροφη της Νοκια λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Επειδή μερικοί έχετε χάσει επεισόδια...Τα feature phones της νοκια λιγο πριν τη microsoft εποχη, κατα τη microsoft εποχή και μετά τη microsoft εποχή φοράνε όλα το λογισμικό series 30+ το οποίο είναι βασισμένο στο series 40 που όλοι ξέραμε και αγαπήσαμε με πολλές όμως εκπτώσεις σε δυνατότητες..Ετσι και το νέο 3310 δε διαφέρει από τα υπόλοιπα και είναι λογικό να μην υπάρχουν μερικά "στάνταρ" στα οποία ήμαστε συνηθισμένοι..Πλέον μια επαφή ισούται με έναν αριθμό,η δημιουργία ομάδων λείπει, επιλογές συντομεύσεων πλήκτρων, αλλαγές στο μενού κτλ κτλ κτλ.....οι ελλείψεις είναι άπειρες αλλά σε τέτοιας κατηγορίας τηλέφωνο-προσωπική μου άποψη-δε χρειάζεσαι και πάρα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) τετοιας κατηγοριας δεν χρειαζεται πολλα πολλα... (Τα βασικα, ειναι πολλα πολλα δηλαδη, οπως και η αντιστοιχηση ηχου κλησης σε επαφη? ή μηπως και το ξυπνητηρι?) Εδω, στο 206, ιδιας κατηγοριας, που εχει ολα τα αυτονοητα, ειναι πολλα πολλα? http://www.gsmarena.com/nokia_206-5138.php Ξερετε, ΔΕΝ εχουμε και ΔΕΝ θελουμε ολοι σμαρτφον... Πολλοι θα το χρησιμοποιουσαν σαν πρωτη συσκευη, και οχι σαν δευτερη ωστε να φαινονται ''πολλα πολλα'' τα βασικα, που υπηρχαν στης ιδιας κατηγοριας συσκευες της Νοκια μεχρι πριν 5 χρονια. Edited June 27, 2017 by antonio_r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 φιλε @Farsalinos.... Στο 3310 (2017) αναφερομουν, κι οχι στο 3110... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Μια ερώτηση: Επιλογή στο μενού για αυξομείωση της φωτεινότητας οθόνης δεν υπάρχει; Όσο κι αν ψάχνω, δεν βρίσκω... Όχι :( δυστυχώς. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts