Spirtoylis Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 καλημέρα στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά υπάρχει επίσης πρόβλημα. Χαμηλό επίπεδο σήματος το πολύ 2/5, 3G άφαντο, με αποτέλεσμα περιοχές που κατοικούν φοιτητές και στρατιωτικοί οι οποίοι σχεδόν πάντα δεν θα μουν στον κόπο να μπλέξουν με τον ΟΤΕ (θέλει πολύ γερο στομάχι να ακούς "δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές να κάνετε αίτηση πάλι σε 3 μήνες"). Το αστείο είναι πως με μία απλή παρατήρηση είναι ορατό ότι με 1-2 κυψέλες καλύπτεται όλη η περιοχή που έχει πρόβλημα σήματος. Και μιλάμε για μία περιοχή η οποία έχει μεγάλη οικιστική ανάπτυξη και νέους κατοίκους!!! Α!! ξέχασα να σας πω ότι λόγο της μορφολογίας οι κεραίες μπορούν να μπουν σε περιοχές σχετικά μακριά από σπίτι και να μην υπάρχει πρόβλημα με τους κατοικους. Άντε ως πότε θα βγαίνουμε στο δρόμο για να μιλήσουμε στο τηλέφωνο.!!!!!! πόσο μάλλον για ADSM είναι θαύμα να βρεις ελεύθερο slot για GSM. (οσμίζομαι κορεσμό!!!!! του 2G δικτύου :() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Σήμερα έκανα τη διαδρομή τρίκαλα-καρδίτσα και τσέκαρα το χάρτη της wind που μας υπόσχεται 3g σε όλη τη διαδρομή.Παιδιά ο χάρτης επαληθεύεται πλήρως,υπάρχει σε ολη τη διαδρομή 3g σήμα.Η απόσταση είναι περίπου 23km και έκανα βιντεοκλήση σε περισότερα από τα μισά km της διαδρομής.Δεν υπήρχε παντού πλήρες σήμα αλλά δεν με πέταξε πουθενά έξω,ούτε έκανε διακοπές στην εικόνα και τον ήχο.Όσον αφορά τα τρίκαλα που μένω,υπάρχει σε όλη την πόλη κάλυψη 3g,όπως και από την cosmote,ενώ η vodafone έχει πολλά προβλήματα όχι μόνο στο 3g αλλά και στην gsm κάλυψη.Σύντομα θα δοκιμάσω το 3g και στην διαδρομή τρίκαλα-καλαμπάκα. Συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου ομως, επιβεβαιωνεται ο παλιος ο χαρτης, δηλαδη συνεχομενη καλυψη απο τρικαλα μεχρι καρδιτσα, και οχι το μεγαλο κενο ενδιαμεσα....ισως εγινε λαθος με τους χαρτες? Δεν ξερω... :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Τι να πω ρε παιδιά;Έχω μείνει εμβρόνητος από χτες που είδα πόσο μειώθηκε η κάλυψη 3ης γενιάς!!Έστειλα e-mail,όταν απαντήσουν θα ποσταρω κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Στην καβάλα/ξάνθη/έβρο η κάλυψη 3G μειώθηκε.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Το διαπίστωσες ιδίοις όμμασι ή απλά από την παρατήρηση του χάρτη;Γιατί αν όντως το διαπίστωσες με το κινητό σου τότε σημαίνει ότι αυτό είναι σοβαρό....Έχει κανείς κάποια πιο επίσημη "δικαιολογία" της εταιρίας για το λόγο για τον οποίο ενδεχομένως συνέβη κάτι τέτοιο;Βέβαια,δε σημαίνει ότι ο πρηγούμενος χάρτης 100% ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.Για παράδειγμα,στον Ν.Μαγνησίας έδειχνε κάλυψη 3ης γενιάς σε όλη τη Ν.Αγχίαλο.Ε,κάλυψη τώρα στις γιορτές δεν υπήρχε πουθενά.Μόνο πλασματικό σήμα που δεν μπορούσε να συνδεθεί το κινητό...Αν και νομίζω ότι το καλοκαίρι είχε και ήταν αδύναμο και ότι το κινητό συνδεόλταν τουλάχιστον στην παραλία της.Τελικά τι συμβαίνει;Αυτό που βλέπω μου θυμίζει κάλυψη στα τέλη του 2005!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Από τον χάρτη. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Χαλαρωστε παιδια, απλα αλλαξανε στον χαρτη το οριο κατο απο το οποιο θεωρουν πως δεν ειναι ικανοποιητικη η 3G καλυψη. Αυτο δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα την πραγματικη καλυψη η οποια προφανως δεν χειροτερεψε επειδη ετσι φαινεται στο χαρτη. Απλα τωρα ο χαρτης ειναι πιο αξιοπιστος, αν βλεπεις καλυψη σιγουρα εχει, ενω πριν οχι απαραιτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Απ'τη μια έχεις δίκιο(άλλωστε ενδεικτικός είναι ο χάρτης),αλλά από την άλλη πώς και πήραν τέτοια απόφαση στα καλά καθούμενα;Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες τότε κοιμούνται 4 χρόνια τώρα!Πρέπει να επεκτείνουν κι άλλο την κάλυψη!Τουλάχιστον να καλύψουν εντελώς όλες τις πρωτεύουσες νομών,να συνεχίσουν με την κάλυψη όλης της Εθνικής Οδού και μετά ν'αρχίσουν και στις κωμοπόλεις κάποιων νομών!Αλλά να κάνουν καλή δουλειά,όχι 1-2 κεραίες για πυκνοκατοικημένες πόλεις και λέμε ότι υπάρχει 3η γενιά......Θα περιμένω απάντησή τους από βδομάδα προφανώς σχετικά με το θέμα του χάρτη με το e-mail που τους έστειλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Πάντως γενικά δεν βλέπω ούτε τη WIND ούτε τη Vodafone να κινούνται σοβαρά στο θέμα της κάλυψης 3G... Δεν λέω να έχουνε ένα δίκτυο σαν της Cosmote, που ναι με έχει φοβερή κάλυψη αλλά από ποιότητα είναι για τα μπάζα, αλλά όσο να'ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Εμένα με απογοητεύουν όλες. Πόσο καιρό έχω να δω βελτίωση δικτύου π.χ. στο Βόλο; Κάποτε έμπαιναν κεραίες και ψάχναμε μετά να βρούμε που τις έχουν κρύψει.(φυσικά τις βρίσκουμε πάντα) Τώρα δεν έχει γούστο.:lol: Στο σημείο αυτό να πω για ΑΛΛΗ μια φορά ότι το 3g της wind στην Κ.Τούμπα είναι μούφα (σε εσωτ. χώρους)!!! Πας να μπεις στο wind plus και δεν αποκρίνεται!!! Αντίθετα το 2.5g λειτουργεί ικανοποιητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Μαλλον το ποιο πιθανο ειναι στης πολης που δεν δινει οτι εχουν 3g στον χαρτη ενω αυτες εχουν ειναι επηδει ειτε η κεραιες ειναι παρανομες και δεν ξερουν αν θα μεινουν και για ποσο και ετσι δεν τα προσθεσαν στον χαρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Πάντως γενικά δεν βλέπω ούτε τη WIND ούτε τη Vodafone να κινούνται σοβαρά στο θέμα της κάλυψης 3G... Δεν λέω να έχουνε ένα δίκτυο σαν της Cosmote, που ναι με έχει φοβερή κάλυψη αλλά από ποιότητα είναι για τα μπάζα, αλλά όσο να'ναι... Εγώ παρατηρώ ότι Voda-Wind είναι η καθε μία καλή ανάλογα την περιοχή.Τουλάχιστον στη Θεσ/νίκη όπου σπουδάζω η Voda ΣΚΙΖΕΙ σε Δυτική Θεσ/νίκη σε σχέση με τους μπλε!Όμως στο κέντρο(Αγ.Σοφίας-Παύλου Μελά-Αγγελάκη σ'εσωτερικούς χώρους κλπ) και Βαρδάρη-Κτελ Μακεδονίας κλπ και σε όλη την περιοχή γύρω από Σίνδο(Βιομηχανική Περιοχή)καλύτερη βρίσκω τη Wind από ποσότητα σήματος.Επταπύργιο-Συκιές-Νεάπολη η Voda είναι πάάάρα πολύ καλή και συγχαρητήρια που το μπόρεσε διότι είναι περιοχές δύσκολες στην κάλυψη λόγω υπερ-πυκνής δόμησης και μορφολογίας εδάφους.Η Wind αντιθέτως δυτικά μας έχει γραμμένους στα...... :X:X:mad: Κάθομαι και παρακαλάω καθημερινά με e-mails μπας και κάνει καμιά βελτίωση ενώ θα έπρεπε η ίδια να με παρακαλάει να κάτσω στο δίκτυό της που στις συγκεκριμένες περιοχές είναι ΑΘΛΙΟ!! Το θέμα ειναι ότι οι κόκκινοι και οι μπλε δεν κάνουν τίποτα πλέον για βελτίωση της 3ης γενιάς από άποψης κάλυψης ακόμη και αυτη τη στιγμή που ιακνοποιητικά καλύπτουν π.χ. μόνο το 35-40% της Θεσ/νίκης....Απ'την άλλη οι πράσινοι ας βελτιώσουν λίγο υπόδομή-εξυπηρέτηση πελατών και γενικά μεταχείριση πελάτη κλπ....Αν και οι πράσινοι παρατηρώ ότι πέρα από την κίνηση εντυπωσιασμού το καλοκαίρι σε πολλά σημεία δεν εχουν κάτσει ν'ασχολυθουν ιδιαίτερα με ανάπτυξη κάλυψης.....Για ποιότητα δε μιλάω εγώ....Ας μιλήσουν οι....."μονοψήφιες" ταχύτητες στο HSDPA....(Αντάξει,σχήμα λόγου,αν και δεν απέχουν πολύ απαυτό που ειπα σε κάποιες περιοχές ή κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες....) @GETOLIKA τροποποίησε και την υπογραφή σου.... ;) Πάει η.....''ευρεία"κάλυψη της εταιρίας στο Σιδηρόκαστρο και στις Σέρρες...Καιρός να γίνει μόνο γαλάζια η υπογραφή! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 @GETOLIKA τροποποίησε και την υπογραφή σου.... ;) Πάει η.....''ευρεία"κάλυψη της εταιρίας στο Σιδηρόκαστρο και στις Σέρρες...Καιρός να γίνει μόνο γαλάζια η υπογραφή! :lol: :lol::lol::lol: Θα το κάνω καποια στιγμή,αλλά θα περιμένω λίγο μην τυχόν το μετανοιώσουν και το αλλάξουν πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprfu Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Απ'τη μια έχεις δίκιο(άλλωστε ενδεικτικός είναι ο χάρτης),αλλά από την άλλη πώς και πήραν τέτοια απόφαση στα καλά καθούμενα;Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες τότε κοιμούνται 4 χρόνια τώρα!Πρέπει να επεκτείνουν κι άλλο την κάλυψη!Τουλάχιστον να καλύψουν εντελώς όλες τις πρωτεύουσες νομών,να συνεχίσουν με την κάλυψη όλης της Εθνικής Οδού και μετά ν'αρχίσουν και στις κωμοπόλεις κάποιων νομών!Αλλά να κάνουν καλή δουλειά,όχι 1-2 κεραίες για πυκνοκατοικημένες πόλεις και λέμε ότι υπάρχει 3η γενιά......Θα περιμένω απάντησή τους από βδομάδα προφανώς σχετικά με το θέμα του χάρτη με το e-mail που τους έστειλα! Προφανως και φαινεται μεγαλη διαφορα, αλλα ειναι μια διαφορα προς την πραγματικοτητα. Ειναι καλυτερα να βλεπεις κατι που δεν ισχυει? Ειναι μια κινηση προς την πιο εγκυρη ενημερωση των πελατων της. Οσο για τα τοσα χρονια, καλλιο αργα παρα ποτε :p. Η Cosmote μιλαει για 80% της επικρατειας(=γεωγραφικη) με 3G αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις ομως που και κατα ποσο ισχυει αυτο? Χαρτη 3G καλυψης Cosmote εγω δεν εχω δει και απο οσο ξερω δεν εχει, αν εχει δει κανεις ας postarei το link. Για να πετυχεις 80% γεωγραφικη (οχι πληθυσμιακη που ισως να το πιστευα :p) καλυψη ιδιας ποιοτητας με του 2G χρειαζονται πολλαπλασιοι σταθμοι. Ειτε εχει 80% τυπου WIND πριν την αλλαγη του χαρτη ειτε απλα δεν εχει. Το να βαζεις ενα χαρτη που δειχνει οτι καλυπτεις μεχρι το Καιρο ειναι ευκολο, το να ανακοινωνεις 80% γεωγραφικη καλυψη χωρις ουτε καν ενα χαρτη ζωγραφισμενο στο paint ακομα πιο ευκολο. Οπως και να εχει, τιποτα δεν ειναι πιο σιγουρο και ευκολο απο το να δοκιμασει ο καθενας με ενα 3G κινητο αν εχει καλυψη στην περιοχη του, κατι που δεν αλλαζει δεν παν να λενε 99.999% η να βαφουν ολη την Ελλαδα μπλε και οι τρεις εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να κάνουν ανανέωση τον χάρτη (συνεπώς μείωση 3G όπως φάνηκε) και να μην βάλουν την Δράμα μέσα στην καινούργια ανανέωση στο site τους. Εκτός εαν έκαναν ανανέωση μόνο για Καβάλα,Θράκη.. lol Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Προφανως και φαινεται μεγαλη διαφορα, αλλα ειναι μια διαφορα προς την πραγματικοτητα. Ειναι καλυτερα να βλεπεις κατι που δεν ισχυει? Ειναι μια κινηση προς την πιο εγκυρη ενημερωση των πελατων της. Οσο για τα τοσα χρονια, καλλιο αργα παρα ποτε :p. Η Cosmote μιλαει για 80% της επικρατειας(=γεωγραφικη) με 3G αν δεν κανω λαθος, ξερει κανεις ομως που και κατα ποσο ισχυει αυτο? Χαρτη 3G καλυψης Cosmote εγω δεν εχω δει και απο οσο ξερω δεν εχει, αν εχει δει κανεις ας postarei το link. Για να πετυχεις 80% γεωγραφικη (οχι πληθυσμιακη που ισως να το πιστευα :p) καλυψη ιδιας ποιοτητας με του 2G χρειαζονται πολλαπλασιοι σταθμοι. Ειτε εχει 80% τυπου WIND πριν την αλλαγη του χαρτη ειτε απλα δεν εχει. Το να βαζεις ενα χαρτη που δειχνει οτι καλυπτεις μεχρι το Καιρο ειναι ευκολο, το να ανακοινωνεις 80% γεωγραφικη καλυψη χωρις ουτε καν ενα χαρτη ζωγραφισμενο στο paint ακομα πιο ευκολο. Οπως και να εχει, τιποτα δεν ειναι πιο σιγουρο και ευκολο απο το να δοκιμασει ο καθενας με ενα 3G κινητο αν εχει καλυψη στην περιοχη του, κατι που δεν αλλαζει δεν παν να λενε 99.999% η να βαφουν ολη την Ελλαδα μπλε και οι τρεις εταιριες. Συμφωνώ μαζί σου αλλά πρέπει ο χάρτης να απεικονίζει την πραγματικότητα 100%.πχ ο δρόμος Τρίκαλα-Καρδίτσα αν και σε κάποια σημεία έχει χαμηλό σήμα καλύπτεται 100% με 3η γενιά. Στην αυτόματη λειτουργία ναι,σου κάνει handover,αλλά στην 3η γενιά μπορείς να μείνεις "άνετα":) Επίσης αν θες να κάνουμε video call από Φανάρι Καρδίτσας ή ακόμα από Σοφάδες(στην Ε.Ο. υπάρχει 1 γραμμή) γίνεται:p(πλάκα κάνω) Κάτι τελευταίο : παρατήρησα 3g στην Τσαγκαράδα Ν.Μαγνησίας!!! :) getolika σκάσε από τη ζήλια σου:devil: Επόμενη (base) station 3g : Αργαλαστή Ν.Μαγνησίας :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Κάτι τελευταίο : παρατήρησα 3g στην Τσαγκαράδα Ν.Μαγνησίας!!! :) getolika σκάσε από τη ζήλια σου:devil: Επόμενη (base) station 3g : Αργαλαστή Ν.Μαγνησίας :p Πάντα τέτοια. Όρεξη είχα να ζηλέψω, αλλά στην πορεία βαρέθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Άσχετο,αλλά όταν ήμουν μωρό(μερικών μηνών) και πήγαινα Τσαγκαράδα με τους γονείς μου,μ'έπιανε κόψιμο!! lol!! Ας επανέλθω στο θέμα μας:τι ποιότητας είναι η κάλυψη;Πώς συμπεριφέρεται σ'εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους;Κλειδώνει από μόνο του το κινητό σε 3η;Κάνει μετάβαση σε 2η ακόμη και με σχετικά καλό σήμα στην 3η;Πρώτη φορά το παρατήρησες σ'αυτην την περιοχή;Με τον Βόλο τι γίνεται;Πότε θα ξαναβρέξει καμιά κεραία να καλυφθούν σωστά με 2η και 3η γενιά Αγ.Νικόλαος,Ερμού,Σπυρίδη;Έχει παραγίνει το κακό!Ήμουν στα Γκλου παραμονή Πρωτοχρονιάς(παρεμπιπτόντως δε μ'άρεσε και τίποτα),Βενιζέλου με Ερμού που υποτίθεται έχει άνοιγμα και βλέπει και παραλία!Ε,σήμα μέσα στο μαγαζί ανύπαρκτο!Με το που έβγαινα απ'το μαγαζί,νά'σου 3 γραμμές 3η γενιά!Πάντως το μοναδικό σημείο που βλέπω να γίνεται άμεση μετάβαση σε 3η όταν το κινητό δεν είναι κλειδωμένο,είναι ο Βόλος!Πρέπει νά'χουν κάνει πολύ καλή δουλειά,κάλυψη μόνο λείπει!Κι όχι τίποτα άλλο,τις ξηλωσε που τις ξηλωσε τις κεραίες ο Μήτρου το πα..ρι,δεν μπορούσαν τουλάχιστον να τον ξαναεκλέξουν ως ευχαριστήριο δώρο για την ευεργεσία που έκανε;;Τώρα και δεν ξαναβγήκε και μείναμε και χωρίς κεραίες!!(Φυσικά και κάνω πλάκα,δε θέλει και ρώτημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Πάντα τέτοια. Όρεξη είχα να ζηλέψω, αλλά στην πορεία βαρέθηκα. Άλλοι έχουν 3g και άλλοι ούτε gsm,αν με πιάνεις:p Άσχετο,αλλά όταν ήμουν μωρό(μερικών μηνών) και πήγαινα Τσαγκαράδα με τους γονείς μου,μ'έπιανε κόψιμο!! lol!! Ας επανέλθω στο θέμα μας:τι ποιότητας είναι η κάλυψη;Πώς συμπεριφέρεται σ'εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους;Κλειδώνει από μόνο του το κινητό σε 3η;Κάνει μετάβαση σε 2η ακόμη και με σχετικά καλό σήμα στην 3η;Πρώτη φορά το παρατήρησες σ'αυτην την περιοχή;Με τον Βόλο τι γίνεται;Πότε θα ξαναβρέξει καμιά κεραία να καλυφθούν σωστά με 2η και 3η γενιά Αγ.Νικόλαος,Ερμού,Σπυρίδη;Έχει παραγίνει το κακό!Ήμουν στα Γκλου παραμονή Πρωτοχρονιάς(παρεμπιπτόντως δε μ'άρεσε και τίποτα),Βενιζέλου με Ερμού που υποτίθεται έχει άνοιγμα και βλέπει και παραλία!Ε,σήμα μέσα στο μαγαζί ανύπαρκτο!Με το που έβγαινα απ'το μαγαζί,νά'σου 3 γραμμές 3η γενιά!Πάντως το μοναδικό σημείο που βλέπω να γίνεται άμεση μετάβαση σε 3η όταν το κινητό δεν είναι κλειδωμένο,είναι ο Βόλος!Πρέπει νά'χουν κάνει πολύ καλή δουλειά,κάλυψη μόνο λείπει!Κι όχι τίποτα άλλο,τις ξηλωσε που τις ξηλωσε τις κεραίες ο Μήτρου το πα..ρι,δεν μπορούσαν τουλάχιστον να τον ξαναεκλέξουν ως ευχαριστήριο δώρο για την ευεργεσία που έκανε;;Τώρα και δεν ξαναβγήκε και μείναμε και χωρίς κεραίες!!(Φυσικά και κάνω πλάκα,δε θέλει και ρώτημα) Κακές αναμνήσεις από Τσαγκαράδα; :lol: Φοβερό μέρος πάντως(ο Κισσός μου αρέσει περισσότερο από όλες τις συνοικίες,ακόμα και από το Μούρεσι...) Η κάλυψη 3ης γενιάς στο Βόλο όπου υπάρχει είναι άριστη από ποιότητα:) Ταχύτητες έχει καλες και θόρυβο μόνο στο λιμάνι(όχι στα μαγαζιά του λιμανιού) έχει λίγο παραπάνω απ'ό,τι θα έπρεπε αλλά είναι αναπόφευκτο:( με αποτέλεσμα κάποιες φορές να σου κάνει handover σε 2η γενιά! Όσον αφορά τα Glou κάπου εκεί η Wind έχει κεραία :X με την οποία έχεις οπτική επαφή! Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου?!?! Σε εξωτερικό χώρο σε εκείνο το σημείο έχει -60dBm περίπου η 3η γενιά και -53dBm περίπου η 2η...Από τα λίγα σημεία στο Βόλο αλλά ναι...κανονικά θα έπρεπε να είχες φουλ σήμα μέσα στο μαγαζί! Θα έτυχες λογικά σε μέρα εργασιών,δεν εξηγείται αλλιώς.ή μάλλον εξηγείται αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι έφυγε και αυτή η κεραία...:X:blink:(θα το δω σύντομα) Καλά ο Μήτρου ήταν περίπτωση,μη το ψάχνεις...και να πεις ότι έκανε και τίποτα για το Βόλο,8 χρόνια στασιμότητας και συνεπώς φθοράς...Και άφησε και καλή δημοτική αρχή πίσω του που δεν επιτρέπει στο δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει κεραίες κινητής τηλεφωνίας.Τώρα νομίζω όμως ότι είναι ok,είχα ακούσει ότι θα άλλαζε φέτος:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfia123 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Osoi exete mo 'mad... tin protoxronia mporousate na steilete minima i na parete tilefono??? Ego den evgala akri... Posi ora prospathousa... kai tipota! :angry:Logika... prepei na ftaiei to diktio! Doksa to theo ksero na perno tilefona! :p Kata tis 1-2 entaksi, alla apo tis 12 mexri tis 1 me tipota! Kata ta alla pantos, eimai poli efxaristimeni apo to sima tis Mo 'mad!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] myspace.com/djfia123 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Άλλοι έχουν 3g και άλλοι ούτε gsm,αν με πιάνεις Κακές αναμνήσεις από Τσαγκαράδα; :lol: Φοβερό μέρος πάντως(ο Κισσός μου αρέσει περισσότερο από όλες τις συνοικίες,ακόμα και από το Μούρεσι...) Η κάλυψη 3ης γενιάς στο Βόλο όπου υπάρχει είναι άριστη από ποιότητα. Ταχύτητες έχει καλες και θόρυβο μόνο στο λιμάνι(όχι στα μαγαζιά του λιμανιού) έχει λίγο παραπάνω απ'ό,τι θα έπρεπε αλλά είναι αναπόφευκτο:( με αποτέλεσμα κάποιες φορές να σου κάνει handover σε 2η γενιά! Όσον αφορά τα Glou κάπου εκεί η Wind έχει κεραία :X με την οποία έχεις οπτική επαφή! Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου?!?! Σε εξωτερικό χώρο σε εκείνο το σημείο έχει -60dBm περίπου η 3η γενιά και -53dBm περίπου η 2η...Από τα λίγα σημεία στο Βόλο αλλά ναι...κανονικά θα έπρεπε να είχες φουλ σήμα μέσα στο μαγαζί! Θα έτυχες λογικά σε μέρα εργασιών,δεν εξηγείται αλλιώς.ή μάλλον εξηγείται αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι έφυγε και αυτή η κεραία...:X:blink:(θα το δω σύντομα) Καλά ο Μήτρου ήταν περίπτωση,μη το ψάχνεις...και να πεις ότι έκανε και τίποτα για το Βόλο,8 χρόνια στασιμότητας και συνεπώς φθοράς...Και άφησε και καλή δημοτική αρχή πίσω του που δεν επιτρέπει στο δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει κεραίες κινητής τηλεφωνίας.Τώρα νομίζω όμως ότι είναι ok,είχα ακούσει ότι θα άλλαζε φέτος:) Άστα να παν,έχω να πάω χρόνια στην Τσαγκαράδα!Την έχει φοβηθεί το μάτι μου μ'αυτά που είχα ζήσει!!Ευτυχώς τώρα αν ω μη γένοιτω(σωστά τό'γραψα;)συμβεί κάτι δε θα τρέχω να ψάχνω για πάνες!Μεγάλωσα λίγο βλέπεις!! :lol: :lol: Είμαι 100% σίγουρος για τα Glou!Μόνο στην είσοδο είχα 2 γραμμές σήμα(net monitor δεν έχω).Αν πήγαινε να μπω πιο μέσα μόνο GR COSMOTE εμφάνιζε!(Γιατί άραγε;)Η συσκευή μου έχει σίγουρα πολύ καλό πομποδέκτη(μου το'χει αποδείξει σε δύσκολα μέρη που άλλες δεν πιάνουν καν),οπότε θέμα κινητού δεν τίθεται!Αυτή η κεραία που λές ότι υπάρχει εκεί έχει αναβαθμιστεί σε 3G;Διότι και η 3η γενιά ήταν μέτρια και φαντάζομαι δεν ερχόταν από αυτή την κεραία.Γενικά,όπου και να μπεις στο κέντρο(ασχέτως μαγαζιού)δε θα έχεις σήμα ή θα έχεις αλλά θα είναι χάλια είτε βγαίνοντας απ'τα μαγαζιά θα έχει αυτομάτως σε δευτερόλεπτα 3η γενιά!Ελεος!!Εκεί στα Glou είναι ιστός ή micro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Κάτι τελευταίο : παρατήρησα 3g στην Τσαγκαράδα Ν.Μαγνησίας!!! :) getolika σκάσε από τη ζήλια σου:devil: Επόμενη (base) station 3g : Αργαλαστή Ν.Μαγνησίας :p Καλά είναι σοβαροί!! Στη Σκιάθο (που έχει και τρελές αφίξεις τουριστών) πότε θα βάλουν 3G?! Ούτε την 2,5g κάλυψη (που είναι απαράδεκτη) έχουν βελτιώσει! Σε αντίθεση με COSMOTE και vodafone που έχουν άψογη κάλυψη (με λίγο καλύτερη την cosmote) στο νησί και σε 2G αλλά και σε 3G. Κρίμα τα 10 τηλέφωνα (και με καταχώρηση του προβλήματος) και οι 30 αναφορές στο windkalipsi.gr που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Ωχ!Δηλαδή τα δεκάδες e-mails που έχω στείλει μέχρι στιγμής και τα δεκάδες τηλέφωνα που μ'έχουν πάρει κι έχω μιλήσει με τον γνωστό σε όλους μας κύριο λέτε να μη ληφθούν στα σοβαρά για το Επταπύργιο Θεσσαλονίκης ΟΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;; :mad: :mad: :mad: :mad: Έλεος δηλαδή,η υπόθεση κατήντησε αηδία!! @getolika, σε πειράζει να βάλω κάποια παραπλήσια υπογραφή με τη δική σου για τη Θεσ/νίκη; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Καλά είναι σοβαροί!! Στη Σκιάθο (που έχει και τρελές αφίξεις τουριστών) πότε θα βάλουν 3G?! Ούτε την 2,5g κάλυψη (που είναι απαράδεκτη) έχουν βελτιώσει! Σε αντίθεση με COSMOTE και vodafone που έχουν άψογη κάλυψη (με λίγο καλύτερη την cosmote) στο νησί και σε 2G αλλά και σε 3G. Κρίμα τα 10 τηλέφωνα (και με καταχώρηση του προβλήματος) και οι 30 αναφορές στο windkalipsi.gr που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια! Και στην Ικαρία η vodafone είναι παρούσα. Η wind δεν πιάνει σχεδόν πουθενά. Και αν πιάσει το σήμα είναι πολύ χαμηλής ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Καλά ο Μήτρου ήταν περίπτωση...Και άφησε και καλή δημοτική αρχή πίσω του που δεν επιτρέπει στο δημοτικό συμβούλιο να εγκρίνει κεραίες κινητής τηλεφωνίας.Τώρα νομίζω όμως ότι είναι ok,είχα ακούσει ότι θα άλλαζε φέτος:) Μπράβο βρε,για πες και άλλα τέτοια ενθαρρυντικά να χαρώ....Ας ελπίσουμε ν'αλλάξει αυτη η πρωτόγονη δημοτική αρχή,αλλιώς έχω να προτείνω στην εταιρία να σταματήσει τις προσπάθειες στον Βόλο γιατί δε θα υπάρχει κανένα όφελος όσο είναι πάνω αυτά τα καθάρματα... :mad: Άει συχτήρι με τους μουρλούς που μας κυβερνάν...To hell ρε,to hell!! edit:πάντως θα πρέπει να βιαστούν να επεκτείνουν την κάλυψη 3G σε πολλές περιοχές γενικότερα,όπως Επταπύργιο(Συκιές)Θεσσαλονίκης!Κατήντησε τραγελαφικό να βλέπεις να ονομάζουν τα προγράμματα για ασύρματο Internet ADSM!!!Τουλάχιστον ας είχαν και την κάλυψη.....(Γιατί από ταχύτητα είναι καλά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts