Nrg Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Λεπτοκαρυά Πιερίας, φουλ τουρισμος Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1372248337 Με φουλ H σημα το οποίο μάλλον είναι εικονικο. Να γελάς και να κλαις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Λεπτοκαρυά Πιερίας, φουλ τουρισμος Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1372248337 Με φουλ H σημα το οποίο μάλλον είναι εικονικο. Να γελάς και να κλαις.. Ακριβως,εγω πιανω H εξω με 1-2 γραμμες και μεσα καθολου αλλα με πεταει και σε Gprs...απαραδεκτο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Κινήθηκα το σαββατοκύριακο στην περιοχή των λουτρών Πόζαρ. Και στα λουτρά και στα γύρω χωριά. Εννοείται πουθενά δεν υπήρχε 3G. Ούτε καν edge. Μέσα σε κτήρια είχε μια γραμμή σήμα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να μιλήσεις καν. Τραγωδία.:mad: Αύριο θα πάω στα λουτρά για πρώτη φορά! Να περιμένω τόσο χάλια κάλυψη; Πρόσφατα πήγε η γιαγιά μου στα λουτρά και σε εξωτερικό χώρο σε μία ταβέρνα κάπου στην Αριδαία δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, η φωνή χανοταν για αρκετά δευτερόλεπτα και όταν ακουγόταν έκανε διακοπές ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Αύριο θα πάω στα λουτρά για πρώτη φορά! Να περιμένω τόσο χάλια κάλυψη; Πρόσφατα πήγε η γιαγιά μου στα λουτρά και σε εξωτερικό χώρο σε μία ταβέρνα κάπου στην Αριδαία δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, η φωνή χανοταν για αρκετά δευτερόλεπτα και όταν ακουγόταν έκανε διακοπές ο ήχος. Ναι. Έτσι είναι η κατάσταση. Πάνω στο κεντρικό δρόμο και στην αυλή της ταβέρνας ΟΚ μπορείς να μιλήσεις. Αλλά internet μόνο GPRS με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε κλειστούς χώρους (δωμάτιο ξενοδοχείου) μια γραμμή με το ζόρι ή καμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Λεπτοκαρυά , Πλαταμώνα , νέοι Πόροι , ενώ δείχνει 3G φάουλ σήμα δεν ανοίγει σελίδα ούτε στο 5λεπτο. Και ας ειναι ανοιχτό το μέρος . Καλά αυτό και αν λεγεται κοροϊδία . Ευτυχώς όμως πού εχω μαζί μου και μια καρτοκινητή frog και με tethering. Πιάνω ταχύτητες καλύτερες και απο το σπίτι μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ε μάλλον επειδή είναι ανοιχτό μέρος απλώνεται και χάνεται :lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Λεπτοκαρυά , Πλαταμώνα , νέοι Πόροι , ενώ δείχνει 3G φάουλ σήμα δεν ανοίγει σελίδα ούτε στο 5λεπτο. Και ας ειναι ανοιχτό το μέρος . Καλά αυτό και αν λεγεται κοροϊδία . Ευτυχώς όμως πού εχω μαζί μου και μια καρτοκινητή frog και με tethering. Πιάνω ταχύτητες καλύτερες και απο το σπίτι μου . Μεγαλε και σε μενα κααπως ετσι.Με opera mini τα σηκωνει ΟΚ.Λεπτοκαρυα εκει που ειμαι παιζει Gprs εξω και χαμηλο 3G,μεσα Gprs και καθολου σημα η οριακα με μια γραμμη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Αθήνα, Άγιος Στέφανος. Στην μια πλευρά είχα 4G. Στην πλευρά που μένω έχω μόνο DC HSPA. Αρκετά καλό σε ταχύτητα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αττική, Γαλάζια ακτή με DC HSPA and LTE. Καλή δουλειά αλλά περιμένω βελτίωση στο LTE. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αυτές τις μέρες ήμουν Βεργίνα Ημαθίας, και έκανα τη διαδρομή με το τραίνο (Αθήνα-Πλατύ, Πλατύ-Βέροια). Κατά μήκος της διαδρομής μέχρι Πλατύ, η Wind είχε την περισσότερη ώρα 3G. Μεταξύ Δομοκού και Λειβαδιάς ούτε 2G για κλήση, όπως και η Vodafone κι η Cosmote. Στη Βεργίνα είχε άριστο 3G. Δίπλα, στον χώρο αναψυχής και κατασκήνωσης Πλατάνια είχε μόνο 2G αλλά δυνατό, κι η πρόσβαση στο ίντερνετ ήταν ικανοποιητική. Η Cosmote στα Πλατάνια με το ζόρι έπιανε 2G για κλήση σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ η Vodafone είχε ικανοποιητικό 3G αν και το ίντερνετ ήταν πιο αργό απ το 2G της Wind. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αυτές τις μέρες ήμουν Βεργίνα Ημαθίας, και έκανα τη διαδρομή με το τραίνο (Αθήνα-Πλατύ, Πλατύ-Βέροια). Κατά μήκος της διαδρομής μέχρι Πλατύ, η Wind είχε την περισσότερη ώρα 3G. Μεταξύ Δομοκού και Λειβαδιάς ούτε 2G για κλήση, όπως και η Vodafone κι η Cosmote. Στη Βεργίνα είχε άριστο 3G. Δίπλα, στον χώρο αναψυχής και κατασκήνωσης Πλατάνια είχε μόνο 2G αλλά δυνατό, κι η πρόσβαση στο ίντερνετ ήταν ικανοποιητική. Η Cosmote στα Πλατάνια με το ζόρι έπιανε 2G για κλήση σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ η Vodafone είχε ικανοποιητικό 3G αν και το ίντερνετ ήταν πιο αργό απ το 2G της Wind. Στη Βεργίνα δεν υπάρχει πιο οικονικο σήμα 3G από την wind! Πιάνει σήμα από μία κεραία κάπου χαμηλά απέναντι πολύ μακριά και ενώ έχεις φουλ σήμα μπορεί να μην ανοίγει ούτε σελίδα, και μόλις περπατούσες λίγο ή άλλαζες την θέση του κινητού ξαφνικά χανοταν τελείως το σήμα! Και σε διπλή λειτουργία δεν έμπαινε καν στο 3G, επίσης η περιοχή είναι φουλ από τουρίστες και είναι κρίμα κάτι τέτοια μέρη να μην έχουν ένα αξιοπρεπές δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Στη Βεργίνα δεν υπάρχει πιο οικονικο σήμα 3G από την wind! Πιάνει σήμα από μία κεραία κάπου χαμηλά απέναντι πολύ μακριά και ενώ έχεις φουλ σήμα μπορεί να μην ανοίγει ούτε σελίδα, και μόλις περπατούσες λίγο ή άλλαζες την θέση του κινητού ξαφνικά χανοταν τελείως το σήμα! Και σε διπλή λειτουργία δεν έμπαινε καν στο 3G, επίσης η περιοχή είναι φουλ από τουρίστες και είναι κρίμα κάτι τέτοια μέρη να μην έχουν ένα αξιοπρεπές δίκτυο. Πότε πήγες τελευταία φορά; Το Σ/Κ που ήμουν κει, στα πλατάνια έμπαινα ίντερνετ με 2G (facebook, google, viber κλπ) και στο χωριό με 3G ήταν γρήγορο. Εννοείται κλήσεις είχα παντού. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πότε πήγες τελευταία φορά; Το Σ/Κ που ήμουν κει, στα πλατάνια έμπαινα ίντερνετ με 2G (facebook, google, viber κλπ) και στο χωριό με 3G ήταν γρήγορο. Εννοείται κλήσεις είχα παντού. Περίπου ενάμιση μήνα! Αλλά σίγουρα δεν υπήρχε εκεί κοντά καμιά κεραία με 3G! Στον εξωτερικό χώρο του μουσείου που είναι μεγάλος ανοιχτός χώρος 3G είχε μόνο από απέναντι, Βέροια νομίζω. Από την Βέροια μέχρι τη Βεργίνα σε όλη την διαδρομή καθόλου 3G δεν είδα πάντως και μου έκανε εντύπωση... σε 2G όλα καλά όπως πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Περίπου ενάμιση μήνα! Αλλά σίγουρα δεν υπήρχε εκεί κοντά καμιά κεραία με 3G! Στον εξωτερικό χώρο του μουσείου που είναι μεγάλος ανοιχτός χώρος 3G είχε μόνο από απέναντι, Βέροια νομίζω. Από την Βέροια μέχρι τη Βεργίνα σε όλη την διαδρομή καθόλου 3G δεν είδα πάντως και μου έκανε εντύπωση... σε 2G όλα καλά όπως πάντα! Όπως σου πα, 3G στη Βεργίνα στο χωριό υπήρχε άψογο, και στα Πλατάνια στο ποτάμι 2G επίσης άψογο. Σίγουρα υπάρχει κεραία 3G στο χωριό, είναι αδύνατον να πιάσεις 3G λειτουργικό απ' τη βέροια. Στη διαδρομή Βέροια-Βεργίνα μόνο 2G υπάρχει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Περίπου ενάμιση μήνα! Αλλά σίγουρα δεν υπήρχε εκεί κοντά καμιά κεραία με 3G! Στον εξωτερικό χώρο του μουσείου που είναι μεγάλος ανοιχτός χώρος 3G είχε μόνο από απέναντι, Βέροια νομίζω. Από την Βέροια μέχρι τη Βεργίνα σε όλη την διαδρομή καθόλου 3G δεν είδα πάντως και μου έκανε εντύπωση... σε 2G όλα καλά όπως πάντα! ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όπως σου πα, 3G στη Βεργίνα στο χωριό υπήρχε άψογο, και στα Πλατάνια στο ποτάμι 2G επίσης άψογο. Σίγουρα υπάρχει κεραία 3G στο χωριό, είναι αδύνατον να πιάσεις 3G λειτουργικό απ' τη βέροια. Στη διαδρομή Βέροια-Βεργίνα μόνο 2G υπάρχει Νομίζω ο ανανεωμένος χάρτης λύνει πολλές απορίες. http://i61.tinypic.com/11kv57q.jpg Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Αττική, Γαλάζια ακτή με DC HSPA and LTE. Καλή δουλειά αλλά περιμένω βελτίωση στο LTE. Τι γυρεύεις στα λημέρια μου?Που ακριβώς έκανες την μέτρηση? Edited July 29, 2015 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ο ανανεωμένος χάρτης λύνει πολλές απορίες. http://i61.tinypic.com/11kv57q.jpg Πού τον βρήκες το χάρτη, έχεις κάποιο λινκ; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πού τον βρήκες το χάρτη, έχεις κάποιο λινκ; Χάρτης 3G ------------ http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Χάρτης 4G ------------ http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ωραίοι χάρτες, της Ελλάδας απλά δε δείχνει τίποτα γιατί ειν χαμηλής ανάλυσης :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ωραίοι χάρτες, της Ελλάδας απλά δε δείχνει τίποτα γιατί ειν χαμηλής ανάλυσης :p Στο περίπου καταλαβαίνεις... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Χάρτης 3G ------------ http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Χάρτης 4G ------------ http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Πολύ χρήσιμοι φίλε ευχαριστούμε! Άντε και σε περισσότερα μέρη 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πολύ χρήσιμοι φίλε ευχαριστούμε! Άντε και σε περισσότερα μέρη 4G! Μακάρι να κινηθούν γρήγορα στην επέκταση του δικτύου 4g όχι για τις ταχύτητες αλλά για την κάλυψη στην μπάντα 20 των 800mhz. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Στο περίπου καταλαβαίνεις... Στο περίπου, ούτε καν καταλαβαίνεις(για Λάρισα-Βόλο):p Έχει αραιό UMTS δίκτυο ακόμη, ιδίως σε διαδρομές, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Plataria, Greece next to Syvota. Network Hspa DC. Lte around 57Mbps Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1389934941 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Plataria, Greece next to Syvota. Network Hspa DC. Lte around 57Mbps Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1389934941 Λέτε με τον καιρό να ανέβουν οι ταχύτητες? Αυτό θυμίζει ένα πολύ καλό 3G πάρα 4G... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts