asylyptos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Σήμερα το απόγευμα στο κέντρο είχα διαρκώς 4/4 ακατέβατο...:blink::blink::blink: Το whats up διαρκώς 1/4 μέχρι 2/4 (μάλλον ξηλώσανε καμία κεραία)... Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα χρησιμοποίησα το 3g της wind και στην Αθήνα είμαι ευχαριστημένος αλλά πρόσεξα το εξής Αν κάνω tracert πχ προς http://www.otenet.gr η δρομολόγηση πάει μέσω Γαλλίας !! Με αποτέλεσμα να έχει πολλά ms και καθυστερούν όλα... Γνωρίζει κανείς το λόγο ; Σε άλλες εταιρίες ισχύει το ίδιο ; Νόμιζα ότι η δρομολόγηση θα είναι όπως και στις σταθερές συνδέσεις μέσω gr-ix http://www.gr-ix.gr/services/peering-matrix.shtml Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες... Συνήθως αυτές οι δρομολογήσεις είναι static με το καλύτερο δυνατό metric. Μέσω Γαλλίας; μμμ! Δοκίμασε μήπως ήταν τυχαίο. Μερικές φορές κάνουν load balancing τα routers αλλά και πάλι είναι κουλό. Ακόμα και BGP routing να παίζει είναι fail... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Από σταθερή wind πάντως το routing γίνεται μέσω GR-IX! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LagMan Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Καλημέρα, έκανα λάθος η εφαρμογή που Μου έδινε τα αποτελέσματα ήταν από άλλη σύνδεση άρα άλλη δρομολόγηση ... Μετά το κατάλαβα και δοκίμασα άλλη εφαρμογή όπου δοκιμάζω με καλο σήμα προς την 83.212.8.9 και εμφανίζει 4 κόμβους στο πρώτο πιάνω 37ms και στο τελευταίο βγάζει 47ms 87ms και 1000 με 2000ms δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εμφανίζει τους ενδιάμεσους κόμβους σαν να μην κάνει resolve. Γνωρίζει κανείς καμία καλή εφαρμογή για να κάνω δοκιμές απο iPhone ; Έχω την εντύπωση πως έχω πρόβλημα με το upload... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για λόγους ασφαλείας λογικά θα έχουν κόψει τα ενδιάμεσα... μην σε απασχολεί αυτο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LagMan Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Για λόγους ασφαλείας λογικά θα έχουν κόψει τα ενδιάμεσα... μην σε απασχολεί αυτο Για λόγους ασφαλείας και εξοικονόμηση bandwidth ; :p Δεν είχε βγει καινούργια νομοθεσία που οι εταιρείες κινητής θα μπορούν να βγάλουν άδειες ποιο εύκολα άρα θα έχουμε καλύτερη κάλυψη ; Το μέγιστο θεωρητικό σε download είναι 7.5 Mbps ; Το upload πόσο είναι ; Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βοηθάει στον εντοπισμό καλύτερου 3g σήματος ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Εδώ και 2-3 μέρες στης περιοχές από Αμπελόκηπους μέχρι Χολαργό που έχω δώσει βάση υπάρχει μόνο κάλυψη Edge Άθλιο βέβαια γιατί σε speedtest όπου και να έκανα βγαίνει χειρότερο από gprs Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καινούργιες κεραίες καθώς το Nokia που είχα και είχα ονομάσει το κάθε cell μας άφησε χρόνους (Τώρα είμαι με ένα βρωμο-android ... και δεν ξέρω ΠΩΣ και ΠΟΥ να περάσω το txt με τα cell και της ονομασίες που τους είχα δώσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλησπέρα, Θέλω να μεταβώ από cosmote σε wind..Χρησιμοποιώ τόσο πακέτα δεδομένων όσο και υπηρεσιές φωνής.. Να το κάνω ή θα τρέχω με το σήμα όπως κάτι χρόνια πιο πριν; Γιατί δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες.. Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλησπέρα, Θέλω να μεταβώ από cosmote σε wind..Χρησιμοποιώ τόσο πακέτα δεδομένων όσο και υπηρεσιές φωνής.. Να το κάνω ή θα τρέχω με το σήμα όπως κάτι χρόνια πιο πριν; Γιατί δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες.. άμα στις περιοχές που κινήσε κάλυπτεσαι με κάλυψη 3g και σε συμφέρει η wind να πας στην wind. Πρωτα απο όλα κοίτα την κάλυψη και μετά ψάξε τα πακετά που έχει an σε συμφέρουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Εχω το Internet broandband unlimited (30GB) και εχω παρει αυτο το μικρο 3G router της Huawei .Στην περιοχη που μενω το σημα ειναι σχεδον φουλ (σε σχεση με τις αλλες 2 που ειναι ανυπαρκτο) και στο interface του ρουτερ δειχνει στα στατιστικα 7.2Mbps/Down 386/up Φυσικα δεν εχω πιασει ποτε ταχυτητα πανω απο 300 kbs/sec ... αυτο οφειλεται στην Κεραια της περιοχης και το δικτυο ?Γιατι το σημα ειναι παντα φουλαρισμενο! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Εχω το Internet broandband unlimited (30GB) και εχω παρει αυτο το μικρο 3G router της Huawei .Στην περιοχη που μενω το σημα ειναι σχεδον φουλ (σε σχεση με τις αλλες 2 που ειναι ανυπαρκτο) και στο interface του ρουτερ δειχνει στα στατιστικα 7.2Mbps/Down 386/up Φυσικα δεν εχω πιασει ποτε ταχυτητα πανω απο 300 kbs/sec ... αυτο οφειλεται στην Κεραια της περιοχης και το δικτυο ?Γιατι το σημα ειναι παντα φουλαρισμενο! 300kb/sec ή kbps? :wacko: To πρώτο είναι καλό, το δεύτερο χάλια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 http://prntscr.com/7ust5 http://prntscr.com/7usy6 οριστε μερικα screenshots σπανια επιασα και 300ΚΒ ... απο 80-150 παει συνηθως.... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 http://prntscr.com/7ust5 http://prntscr.com/7usy6 οριστε μερικα screenshots σπανια επιασα και 300ΚΒ ... απο 80-150 παει συνηθως.... 1-2mbit είσαι δηλαδή. Σε Ericsson ;) Αρκετές κεραίες θα αλλάξουν σύντομα guys! ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Η κεραία στο Γερμανό Βόλου μάλλον έπαψε να εκπέμπει. Έχω χαμηλό σήμα εκεί. Δεν τους αναφέρω κάτι, γιατί είναι γνωστό πια ότι θα την έκλειναν, όπως και τις άλλες. Αηδία καταντήσανε πια... Άντε να μη πω τίποτα βαρύ μέρες που 'ναι... Ήθελα να 'ξερα αυτοί κινητά δεν χρησιμοποιούν; Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 άμα στις περιοχές που κινήσε κάλυπτεσαι με κάλυψη 3g και σε συμφέρει η wind να πας στην wind. Πρωτα απο όλα κοίτα την κάλυψη και μετά ψάξε τα πακετά που έχει an σε συμφέρουν . Ναι αλλά αυτό πως θα το μάθω; :p Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ναι αλλά αυτό πως θα το μάθω; :p ρωτα το κοινωνικο σου περιγυρο , γνωστους και φιλους σου που μενουνε κοντα σου που εχουνε wind να σου πουνε τι σημα ποιανει και εαν ειναι καλη. ή κανε μια αιτηση εδω https://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/online-paraggelia-paketou-q-card/ να παραλαβεισ δωρεαν πακετο συνδεσης q card και να το δεις απο μονο σου βαζωντας την καρτα σημ στο κινητο σου για να ελενξεις την καλυψη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 1-2mbit είσαι δηλαδή. Σε Ericsson ;) Αρκετές κεραίες θα αλλάξουν σύντομα guys! ;) Ξέρουμε κάτι αν θα χτυπήσουν "40άρια" ;;; Είχαν πει για Πάσχα με συνεργασία Huawei Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ξέρουμε κάτι αν θα χτυπήσουν "40άρια" ;;; Είχαν πει για Πάσχα με συνεργασία Huawei Αλλάζουν πολλές, Αθήνα λίγες είναι οι περιοχές που έχουν ακόμη παλιούς Σ.Β., το ίδιο και Θεσσαλονίκη. Σειρά έχει η υπόλοιπη Ελλάδα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το περιμένουμε πως και πως:) Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μιας και "ήρθαν" προς Σαλόνικα για αναβάθμιση εξοπλισμού, δεν πετάνε και μερικούς νέους ιστούς σε περιοχές με προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Θα τους αφήσουν να τους σηκώσουν; Εδώ είναι το πρόβλημα... Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 40Mbps δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν όμως..... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μιας και "ήρθαν" προς Σαλόνικα για αναβάθμιση εξοπλισμού, δεν πετάνε και μερικούς νέους ιστούς σε περιοχές με προβλήματα; To λες κι εσύ λες και είναι τίποτα εύκολο :lol::p αχαχα! Θεσσαλονίκη ανέβηκα Νοέμβριο 2011 αλλά δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Κινήθηκα κέντρο που εντάξει, ήταν παντού τέρμα. 40mbit υπάρχει περίπτωση να μπει Παναγιώτη. ΜΙΜΟ βάζουν τώρα, γιατί όχι; Όχι άμεσα αλλά σε λίγα χρόνια θα είναι αυτονόητο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ναι αλλά αυτό πως θα το μάθω; :p Δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει ήδη, αλλά σε ποιες περιοχές κινείσαι; Γενικά έχε υπόψη σου ότι η Wind έχει βελτιώσει δραματικά τα data της, γιατί στο voice ήταν πάντα καλύτερη, με διαφορά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει ήδη, αλλά σε ποιες περιοχές κινείσαι; Γενικά έχε υπόψη σου ότι η Wind έχει βελτιώσει δραματικά τα data της, γιατί στο voice ήταν πάντα καλύτερη, με διαφορά ;) Και η Vodafone εχει καλη ποιοτητα οχι σαν αυτη της wind,απλα ορισμενοι ακουν τις ηχογραφημενες οδηγιες και εχουν λανθασμενη εντυπωση,εαν καλεσεις π.χ το 14844 ωρα Ελλαδος απο κινητο wind και vodafone η διαφορα ειναι μικρη,παραδεχομαι ομως οτι η wind ειναι λιγο καλυτερη σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts