leros2004 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αν η συσκευή είναι οκ απο πλευράς συμβτότητας 4g, παρε τη wind τηλέφωνο ή πηγαίνε σε ενα κατάστημα, σε μένα όταν έκανα την αλλαγή χρειάστηκε ο υπάλληλος να πάρει τηλέφωνο στα κεντρικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Τι συσκευή έχεις; :blink: Αν η συσκευή είναι οκ απο πλευράς συμβτότητας 4g, παρε τη wind τηλέφωνο ή πηγαίνε σε ενα κατάστημα, σε μένα όταν έκανα την αλλαγή χρειάστηκε ο υπάλληλος να πάρει τηλέφωνο στα κεντρικά Xiaomi Mi4c. Δε φταίει η συσκευή. Τελικά (είχε αργήσει μάλλον να ενεργοποιηθεί το 4G, 2-3 στενά κάτω απ το σπίτι μου, πιάνω ~12Mbps, όσο και στο 3G περίπου. Στο σπίτι με το ζόρι 2Mbps (το 3G είναι μια χαρά). Στο ΑΤΕΙ Πειραιά (Θηβών και Πέτρου Ράλλη) όμως είδα την έκπληξη :p Με Q, στο server Hyperhosting, σε κλειστό χώρο κτηρίου http://s11.postimg.org/4cp45sahf/Screenshot_2016_03_23_14_53_09_org_zwanoo_androi.jpg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αυτό νομίζει δεν εχει 800αρα εκτός αν παίζει κάτι με "αναβάθμιση". Διορθώστε με αv κάνω λάθος γιατί θέλω πολύ να πάρω ένα xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αυτό νομίζει δεν εχει 800αρα εκτός αν παίζει κάτι με "αναβάθμιση". Διορθώστε με αv κάνω λάθος γιατί θέλω πολύ να πάρω ένα xiaomi. Ναι δεν έχει 800άρα αλλά ούτως η άλλως η περιοχή εδώ καλύπτεται με 2600MHz μόνο. 800άρες παίζουν κυρίως σε αραιοκατοικημένες περιοχές. Αν θες για επαρχεία 4G, οπωσδήποτε πας σε συσκευή με LTE800 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι δεν έχει 800άρα αλλά ούτως η άλλως η περιοχή εδώ καλύπτεται με 2600MHz μόνο. 800άρες παίζουν κυρίως σε αραιοκατοικημένες περιοχές. Αν θες για επαρχεία 4G, οπωσδήποτε πας σε συσκευή με LTE800 Δεν ισχύει αυτό που λες. Κανονικότατα υπάρχει 800άρι μέσα στις πόλεις. Απλά δεν υπάρχει μόνο 800άρι. Δε καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο λέγονται ανακρίβειες μέσα σε ένα φόρουμ. Στο myphone.gr μετράω ανακρίβειες/second. Οπωσδήποτε αν θέλετε να έχετε ομαλή λειτουργία να έχετε συσκευή με 800άρα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δεν ισχύει αυτό που λες. Κανονικότατα υπάρχει 800άρι μέσα στις πόλεις. Απλά δεν υπάρχει μόνο 800άρι. Δε καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο λέγονται ανακρίβειες μέσα σε ένα φόρουμ. Στο myphone.gr μετράω ανακρίβειες/second. Οπωσδήποτε αν θέλετε να έχετε ομαλή λειτουργία να έχετε συσκευή με 800άρα. Έγραψα «κυρίως» . Τεχνικά, 800άρα βάζεις όπου θες ευρεία κάλυψη, και ως επι το πλείστον οι χαμηλές συχνότητες χρησιμοποιούνταν σε αραιοκατοικημένες περιοχές και επαρχεία. Τώρα αν η Wind βάζει 800άρες μες στην Αθήνα επειδή δεν της δίνουν άδειες για πυκνό δίκτυο είναι άλλο θέμα. Πάντως στον Πειραιά ο υπάλληλος που ασχολείται, μου πε οτι εκεί έχουν μόνο 2600άρες. Στη Νίκαια δίπλα μου το 3G ειν δυσεύρετο οπότε αν έχουν βάλει 4G θα ναι 800άρι. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ναι δεν έχει 800άρα αλλά ούτως η άλλως η περιοχή εδώ καλύπτεται με 2600MHz μόνο. 800άρες παίζουν κυρίως σε αραιοκατοικημένες περιοχές. Αν θες για επαρχεία 4G, οπωσδήποτε πας σε συσκευή με LTE800 Αυτό το γνωρίζω αλλά δεν μμπορείς να ξέρεις τι παιζει η τι θα παίξει. Χωρις 800 και wind σήμερα είναι λάθος μεγάλο. Φαντάζομαι ακολουθούν και οι υπόλοιπες να τοποθετούν 800. Αυτο που ρώτησα ειναι αν παίζει καμιά μοντα με τα xiaomi/meizu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Έγραψα «κυρίως» . Τεχνικά, 800άρα βάζεις όπου θες ευρεία κάλυψη, και ως επι το πλείστον οι χαμηλές συχνότητες χρησιμοποιούνταν σε αραιοκατοικημένες περιοχές και επαρχεία. Τώρα αν η Wind βάζει 800άρες μες στην Αθήνα επειδή δεν της δίνουν άδειες για πυκνό δίκτυο είναι άλλο θέμα. Πάντως στον Πειραιά ο υπάλληλος που ασχολείται, μου πε οτι εκεί έχουν μόνο 2600άρες. Στη Νίκαια δίπλα μου το 3G ειν δυσεύρετο οπότε αν έχουν βάλει 4G θα ναι 800άρι. Βάζεις όπου χρειάζεσαι carrier aggregation φίλε μου. Δεν είναι μόνο για κάλυψη. Δε πλήρωσαν ένα σκασμό λεφτά να το έχουν μόνο για αραιοκατοικημένες περιοχές. Παίζεις με το power control και το χρησιμοποιείς άψογα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές :) Δε κάνεις ραδιόφωνο με το 800άρι, όπως πολλοί νομίζουν. Όπου έχει λιγότερες κεραίες προφανώς αποδίδει καλύτερα. 2600 ΜΟΝΟ δεν υπάρχει ούτε στη Σουηδία. Συνδυάζεται σίγουρα με Band 8/20. Δε θέλω να πιστεύω ότι η Wind κάνει τόσο μεγάλο λάθος. Επομένως, ναι, θα έχεις LTE με Meizu/Xiaomi αλλά όχι αυτό που έχει σχεδιάσει η εταιρεία. Δυστυχώς. Αυτό το γνωρίζω αλλά δεν μμπορείς να ξέρεις τι παιζει η τι θα παίξει. Χωρις 800 και wind σήμερα είναι λάθος μεγάλο. Φαντάζομαι ακολουθούν και οι υπόλοιπες να τοποθετούν 800. Αυτο που ρώτησα ειναι αν παίζει καμιά μοντα με τα xiaomi/meizu ? Υπάρχουν αρκετές μόντες. Αλλά ρε παιδιά, δε βαρεθήκατε τα rootarismata; Πάρτε εκεί ένα Huawei να ησυχάσετε :p Σε Qualcomm ξεκλειδώνονται αρκετές μπάντες αλλά μάλλον η κεραία τους δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη συγκεκριμένη μπάντα. Δεν είναι καλιμπραρισμένη για αυτή τη συχνότητα (matching). Προσέξτε λοιπόν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 ακριβά τα Huawei αλλιώς θα ήταν και το επόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δεν ισχύει αυτό που λες. Κανονικότατα υπάρχει 800άρι μέσα στις πόλεις. Απλά δεν υπάρχει μόνο 800άρι. Δε καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο λέγονται ανακρίβειες μέσα σε ένα φόρουμ. Στο myphone.gr μετράω ανακρίβειες/second. Οπωσδήποτε αν θέλετε να έχετε ομαλή λειτουργία να έχετε συσκευή με 800άρα. Συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα σου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 [b..σε εμενα εδω εχω αναφερει δεν πιανει σχεδον η πρασινη..λιγο η κοκκινη..και πολυ καλο σημα η μπλε,,αρα για κλησεις ειναι μονοδρομος ..για ιντερνετ ομως η πρασινη εχει και 4G στην περιοχη μου..εστω και οριακο συνηθως 3G ..η κοκκινη με το ζορι 3G σε ορισμενα σημεια. .η μπλε καθολου.σχεδον πιανει σε ακομα πιο ελαχιστα σημεια σπιτιου 3G. ..εχω στο ταμπλετ αυτην την στιγμη κοκκινη για ιντερνετ που σερνεται ομως και το δικαρτο LENOVO.. μια πρασινη για κλησεις αλλα κυριως ιντερνετ.. και μπλε για κλησεις λογω των απιστευτων προσφορων που εχει σε χρονους ομιλιας προς ολους ...][/b] αυτο ειχα αναφερει για εμενα στην περιοχη που μενω σε αλλο υποφορουμ. καπου αρχες ιανουαριου 2016...κανοντας μια σαρωση με το τηλ.για διαθεσιμα δικτυα .ανακαλυψα οτι πλεον υπαρχει πολυ καλη καλυψη σε 4G+3G παντου γυρω γυρω στο σπιτι .απο voda +wind.... απλα επειδη δουλευω κοσμοτε δεν μπορω να τσεκαρω τις πραγματικες ταχυτητες των δικτυων.[ακομα και στο ταμπλετ εχω βαλει κοσμοτε πλεον .. .αφου η κοκκινη σερνοταν και αμα επιανε ]. αρα πλεον υπαρχει καλη καλυψη και εκτος πολεως χανιων [πρααστεια νοτια της εθνικης οδου] σε 4G και απο τις 2 εταιριες που υπολειπονταν ...μενει καποιος να κανει το τεστ για τις πραγματικες ταχυτητες πλεον.. να σημειωσω οτι εδω δεν υπαρχει κεραια κοντα μου γιαυτο υπηρχε και θεμα σηματος σχετικα σε ολες τις εταιριες .. η πιο κοντινη κεραια σε εμενα ειναι αυτη νοτια του νοσοκομειου αλλα απεχω αυτην 3 χιλιομτρα σε ευθεια πιο βοριοδυτικα.. θεωρω λοιοπν οτι με βαση το σημα και την αποσταση που εχω απο κεραιες ..μαλλον τους 800 ΜΗΖ λαμβανω ..υποθετικα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ikea Χανιά που ούτε το edge δεν δούλευε τωρα 4g άνετα εντός κτιρίου. Το 3g τα ίδια πλασματικό σήμα η καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Εκεί που είχα full σήμα 4 g τώρα και δύο τρεις μέρες μόνο H κλειδώνει....τι έγινε πάλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Στο Village Cinemas του Ρέντη Wind Q:http://s28.postimg.org/iu0n4ihnd/Screenshot_2016_03_27_16_16_17_org_zwanoo_androi.png Vodafone CU:http://s28.postimg.org/yqzf18a1l/Screenshot_2016_03_27_16_16_21_org_zwanoo_androi.png Ta test ειναι στον ιδιο σερβερ (Hyperhosting) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Βλεπω προβαδισμα στην Q αλλα η Vodafone εχει αρκετα χαμηλες ταχυτητες.Μαλλον ισως να γινεται λογω μεγαλης κινησης στο δικτυο ή να ειχε χαμηλο σημα η Vodafone...η Wind ειχε καλυτερη καλυψη και λιγοτερη κινηση στο δικτυο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Βλεπω προβαδισμα στην Q αλλα η Vodafone εχει αρκετα χαμηλες ταχυτητες.Μαλλον ισως να γινεται λογω μεγαλης κινησης στο δικτυο ή να ειχε χαμηλο σημα η Vodafone...η Wind ειχε καλυτερη καλυψη και λιγοτερη κινηση στο δικτυο. Το σήμα ήταν φουλ. Πάντως μολις βγήκαμε απ το κτήριο σ εξωτερικό χώρο, έκανε τεστ κι ενας φιλος με τη vodafone κι ειχε μια χαρα αποτελεσματα αλλά κ πάλι χαμηλότερα http://s13.postimg.org/wj8z86ooz/46e3ac9522ecb3427ca15d0c3e014ea6d89768332e77b336.jpg Σε γενικές γραμμές στην περιοχή εκει και Αιγάλεω πιο ψηλά, η Wind υπερέχει σημαντικά στο 4G, κι ειν κεντρικές περιοχές με μαγαζιά και υψηλή συγκέντρωση κόσμου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Εκεί που είχα full σήμα 4 g τώρα και δύο τρεις μέρες μόνο H κλειδώνει....τι έγινε πάλι? που δεν μας είπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Το σήμα ήταν φουλ. Πάντως μολις βγήκαμε απ το κτήριο σ εξωτερικό χώρο, έκανε τεστ κι ενας φιλος με τη vodafone κι ειχε μια χαρα αποτελεσματα αλλά κ πάλι χαμηλότερα http://s13.postimg.org/wj8z86ooz/46e3ac9522ecb3427ca15d0c3e014ea6d89768332e77b336.jpg Σε γενικές γραμμές στην περιοχή εκει και Αιγάλεω πιο ψηλά, η Wind υπερέχει σημαντικά στο 4G, κι ειν κεντρικές περιοχές με μαγαζιά και υψηλή συγκέντρωση κόσμου Εγώ χθες το πρωί που πέρασα από Λεωφόρο Αθηνών, είδα τη WIND να σέρνεται άγρια με 4G! Ειδικά στο Χαϊδαρι, είδα 1 Mbps download με 2 σκάλες σήμα! Γενικά στη Λεωφόρο Αθηνών από το Περιστέρι και για όσο απομακρύνεσαι από Αθήνα, το 4G της WIND είναι από αστείο έως ανύπαρκτο... Στο ΚΤΕΛ Κηφισού είχα 7 Mbps με WIND 4G και με Vodafone σχεδόν 50... Φουλ σήμα όλες και το κινητό που έχω, δεν υποστηρίζει 800αρα (θα πάρω το παλιό μου πάλι). Edited March 27, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Εγώ χθες το πρωί που πέρασα από Λεωφόρο Αθηνών, είδα τη WIND να σέρνεται άγρια με 4G! Ειδικά στο Χαϊδαρι, είδα 1 Mbps download με 2 σκάλες σήμα! Γενικά στη Λεωφόρο Αθηνών από το Περιστέρι και για όσο απομακρύνεσαι από Αθήνα, το 4G της WIND είναι από αστείο έως ανύπαρκτο... Στο ΚΤΕΛ Κηφισού είχα 7 Mbps με WIND 4G και με Vodafone σχεδόν 50... Φουλ σήμα όλες και το κινητό που έχω, δεν υποστηρίζει 800αρα (θα πάρω το παλιό μου πάλι). Κι εγώ σπίτι μου με Wind το 4G είναι τραγικό (<2Mbps), αλλά 99% φταίει που δεν έχω 800άρα στο κινητο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 που δεν μας είπες Που να ξέρω ....αναρωτιέμαι και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Που να ξέρω ....αναρωτιέμαι και γω Σε ποια περιοχή σε ρωτάει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πλατεία Μαβίλη, download 13 και upload 10 ! Αρκετά καλά μπορώ να πω ειδικά το upload ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Και ναι η ξενερα επιβεβαιώθηκε. Ενω στην Βόρεια πλευρά απο Χανιά μέχρι Ρέθυμνο μπορείς να κλειδώσεις 4g (mtk) και να μιλάς στην εθνική σε voip ΧΩΡΙΣ διακοπες η να κλειδώσεις 4g μέσα σε κτίρια ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ Η !@Λ@κ3ς δεν έκαναν Τ Ι Π Ο Τ Α. Κλασικό gprs ούτε καν edge να μπορείς έστω να "μιλάς" στο viber και να ανοίγεις καμια σελίδα με opera mini. Δεν έκαναν τίποτα οταν οι αλλες 2 εχουν 3g και μπορεί και 4g η κοτε. Μιλάω για Ανατολικό Σέλινο. Κάποιος δυτικότερα η ανατολικότερα πάντα για νοτια να μας πει τι έγινε δεν υπάρχει? (Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι ο Oτε περναει ενα πορτοκάλι καλώδιο μάλλον οπτικη ίνα και είναι στα μέσα της διαδρομής προς τις ανεμογεννήτριες. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει σε μελλοντική αναβάθμιση η ενεργοποίηση 3g/4g την wind) Edited April 1, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Και ναι η ξενερα επιβεβαιώθηκε. Ενω στην Βόρεια πλευρά απο Χανιά μέχρι Ρέθυμνο μπορείς να κλειδώσεις 4g (mtk) και να μιλάς στην εθνική σε voip ΧΩΡΙΣ διακοπες η να κλειδώσεις 4g μέσα σε κτίρια ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ Η !@Λ@κ3ς δεν έκαναν Τ Ι Π Ο Τ Α. Κλασικό gprs ούτε καν edge να μπορείς έστω να "μιλάς" στο viber και να ανοίγεις καμια σελίδα με opera mini. Δεν έκαναν τίποτα οταν οι αλλες 2 εχουν 3g και μπορεί και 4g η κοτε. Μιλάω για Ανατολικό Σέλινο. Κάποιος δυτικότερα η ανατολικότερα πάντα για νοτια να μας πει τι έγινε δεν υπάρχει? (Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι ο Oτε περναει ενα πορτοκάλι καλώδιο μάλλον οπτικη ίνα και είναι στα μέσα της διαδρομής προς τις ανεμογεννήτριες. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει σε μελλοντική αναβάθμιση η ενεργοποίηση 3g/4g την wind) Οπου ΟΤΕ,μαζι Cosmote θα εχει. Το Gprs και στην Β.Ελλαδα εκτος πολης το βλεπεις με το κιλο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 ναι αλλά εδώ μόλις έγινε η αναβάθμιση του δικτύου και μάλλον... εχει τελειώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts