kotsianis7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 3 dropped calls σε διάστημα μισής ώρας κλήσης σε δίκτυο GSM,στην εθνική οδό μεταξύ Λάρισας - Βόλου χτες:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 3 dropped calls σε διάστημα μισής ώρας κλήσης σε δίκτυο GSM,στην εθνική οδό μεταξύ Λάρισας - Βόλου χτες:cry: Σοβαρα; Κανε παραπονα στη σελιδα τους στο facebook...ετσι εκακα για το 3G στη Πλακα Λιτοχωρου και στη παραλια της Λεπτοκαρυας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έχω πάψει πλέον να επισημαίνω προβλήματα κάλυψης σε όλους τους παροχους... ξέρουν πολύ καλά πού έχουν προβλήματα και τι είδους. Οπότε επιλέγω αυτόν που με καλύπτει πιο πολύ απ'όλους και δεν ασχολούμαι περαιτέρω...αναφέρω απλά τις διαπιστώσεις μου προς ενημέρωση των μελών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Ναι...αντιστοιχο με κοσμοτε 3G.Αλλα με Wind σε Χαλκιδικη/Θεσσαλονικη/Λιτοχωρο,Πλαταμωνα εβγαζα κληση ανετα.Η κοσμοτε εχει θεμα χωρητικοτητας και πολυ μπουκωμα απο data traffic.Το 0.facebook με H+ στη Χαριλαου δεν φορτωνε(πρωινες ωρες αλλα και διαφορες ωρες).Η Wind ακομα και με Edge φορτωνει αμεσως 0. και περνω μηνυματα στο μεσεντζερ. Ακομα και MB που ειχα επιτηδες με χρεωνε στο κανονικο σαιτ.Με Wind δεν μου εκανε τετοια.Ετοιμη εχω την Q μου να τη βαλω στο lumia...Ακομα και εκτος θεσσαλονικης που σε πολλα σημεια δεν εχει 3G και μονο 2G δεν εχει dropped calls.Και κανονικα παιζουν τα δεδομενα χωρις προβλημα...απλα πολλα πολλα δεν τραβαει. Αυτο με την Βοντα ισχυει...η Wind ειναι καλυτερη στο σπιτι μου απο Βοντα.Περιμενω VoLTE σε ολο το δικτυο και μαζι 3G παντου.Απο το 16 και μετα θα γινουν μεγαλες αλλαγες...αρκει να μεινουν οι τιμες και να μην γινουν σαν τις αλλες 2.Περιμενω και την καταργηση του Roamimg στη Q σιγα σιγα...γιατι με τα δεδομενα ειναι ενα θεμα. Συμφωνώ. Η WIND έχει καλό EDGE, την άλλη φορά ήμουν στο σταθμό του μετρό (νομίζω στο Χαλάνδρι) και περιμένοντας το τρένο είπα να σερφάρω λίγο και μου έκανε εντύπωση που άνοιγε τις σελίδες τόσο γρήγορα! Μιλάμε δεν είχε σχεδόν καμία διαφορά από το 3G/4G! Επίσης, σύμφωνα με το OpenSignal, το πιο γρήγορο 2G σε όλη την Αττική κατά Μ.Ο το έχει η WIND, με την Cosmote να έρχεται δεύτερη!!! :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τις μισές κεραίες εξήγησε μου το καλύτερο δίκτυο. Ειναι τεχνικά αδύνατο αυτο που λες. Φίλε, έχω και τις 2 εταιρίες δίπλα-δίπλα μέσα στο ίδιο κινητό και δουλεύουν ταυτόχρονα. Για να λέω πως η WIND έχει καλύτερο σήμα από τη Vodafone στα περισσότερα σημεία, κάτι παραπάνω θα ξέρω... :p Μην ξεχνάς πως η WIND πρόσφατα έβαλε κι άλλους αναμεταδότες, για να γλιτώσει από τη γκρίνια... Απλά σε κάλυψη 3G/4G υστερεί ακόμα, ειδικά σε χωριά... Πάντως μέσα στις πόλεις, το 3G/4G της WIND είναι πολύ πιο γρήγορο από της Voda, ίσως επειδή έχει και λιγότερη κίνηση, αλλά έχει και καινούργια μηχανήματα... Edited September 17, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Είχες ξαναπει κάτι τέτοιο σε δικό μου ποστ πριν μέρες. Ο εξοπλισμός της είναι πιο σύγχρονος, πιο ακριβός. Εκτός αυτού, δεν έχει προβλήματα γιατί το δίκτυό της ειν υπεραρκετό για τον αριθμό συνδρομητών της. Θυμάμαι πάντως πως Wind-Vodafone είχαν πολύ μικρή διαφορά σε αριθμό συνδρομητών. Πάντως προσωπικά ούτε απ το δίκτυο της Vodafone έχω κάποιο πρόβλημα. Αλλά την ποιότητα κλήσεων της Wind, αντικειμενικά, δεν την έχει κανείς. Το να κανει ραδιόφωνο με το δίκτυο της ειναι δικό της θεμα. Αυτο όμως δεν το κανει υπεραρκετό. Δεν ειναι καθόλου πιο σύγχρονος. Ίδιο εξοπλισμό έχουν με την Vf. Μάλλον ίδιο έχουν στο εκσυγχρονισμένο δίκτυο της Wind. Το υπόλοιπο της Wind ειναι πολύ παλιότερο. Η Vf εχει αλλάξει πριν λίγα χρόνια ολο το 3G της. Κατι που ακόμα προσπαθεί η Wind. Απλά η vf αλλάζει και το 2G. Επίσης εχεις δίκιο οτι ειναι ακριβότερος της Wind. Λόγω group Cosmote και VODAFONE παίρνουν τον ίδιο εξοπλισμό φθηνότερα. Οποτε το να εχεις ακριβότερο εξοπλισμό και λιγότερα χρήματα καταλαβαίνεις οτι ειναι πρόβλημα απο μονο του. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ. Η WIND έχει καλό EDGE, την άλλη φορά ήμουν στο σταθμό του μετρό (νομίζω στο Χαλάνδρι) και περιμένοντας το τρένο είπα να σερφάρω λίγο και μου έκανε εντύπωση που άνοιγε τις σελίδες τόσο γρήγορα! Μιλάμε δεν είχε σχεδόν καμία διαφορά από το 3G/4G! Επίσης, σύμφωνα με το OpenSignal, το πιο γρήγορο 2G σε όλη την Αττική κατά Μ.Ο το έχει η WIND, με την Cosmote να έρχεται δεύτερη!!! :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε, έχω και τις 2 εταιρίες δίπλα-δίπλα μέσα στο ίδιο κινητό και δουλεύουν ταυτόχρονα. Για να λέω πως η WIND έχει καλύτερο σήμα από τη Vodafone στα περισσότερα σημεία, κάτι παραπάνω θα ξέρω... :p Μην ξεχνάς πως η WIND πρόσφατα έβαλε κι άλλους αναμεταδότες, για να γλιτώσει από τη γκρίνια... Απλά σε κάλυψη 3G/4G υστερεί ακόμα, ειδικά σε χωριά... Πάντως μέσα στις πόλεις, το 3G/4G της WIND είναι πολύ πιο γρήγορο από της Voda, ίσως επειδή έχει και λιγότερη κίνηση, αλλά έχει και καινούργια μηχανήματα... Το οτι μπορεί να εχεις πιο κοντα στην περιοχή σου σταθμό wind δεν σημαινει οτι εχει περισσότερες κεραίες. Δηλαδή αν μένω απέναντι απο σταθμό wind και έχω 5 Cosmote γύρω γύρω σημαινει οτι η wind ειναι καλύτερη απο Cosmote? Και οπως είπα μπράβο στην Wind που αλλάζει εξοπλισμό και βάζει ίδιο με της VF. Η wind βάζει σταθμούς οπως λες αυτο δεν σημαινει οτι δεν βάζουν και οι άλλοι 2 με πολλαπλάσιο ρυθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Το να κάνει ραδιόφωνο με το δίκτυο της είναι δικό της θέμα. Αυτό όμως δεν το κάνει υπεραρκετό. Δεν είναι καθόλου πιο σύγχρονος. Ίδιο εξοπλισμό έχουν με την Vf. Μάλλον ίδιο έχουν στο εκσυγχρονισμένο δίκτυο της Wind. Το υπόλοιπο της Wind ίνα πολύ παλιότερο. Η Vf ει αλλάξει πριν λίγα χρόνια όλο το 3G της. Κάτι που ακόμα προσπαθεί η Wind. Απλά η vf αλλάζει και το 2G. Επίσης έχεις δίκιο ότι είναι ακριβότερος της Wind. Λόγω group Cosmote και VODAFONE παίρνουν τον ίδιο εξοπλισμό φθηνότερα. Οποτε το να εχεις ακριβότερο εξοπλισμό και λιγότερα χρήματα καταλαβαίνεις οτι ειναι πρόβλημα απο μονο του. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το οτι μπορεί να εχεις πιο κοντα στην περιοχή σου σταθμό wind δεν σημαινει οτι εχει περισσότερες κεραίες. Δηλαδή αν μένω απέναντι απο σταθμό wind και έχω 5 Cosmote γύρω γύρω σημαινει οτι η wind ειναι καλύτερη απο Cosmote? Και οπως είπα μπράβο στην Wind που αλλάζει εξοπλισμό και βάζει ίδιο με της VF. Η wind βάζει σταθμούς οπως λες αυτο δεν σημαινει οτι δεν βάζουν και οι άλλοι 2 με πολλαπλάσιο ρυθμό. Είπαμε η voda και η καλύτερη από όλες. Είσαι εντάξει τώρα; Αυτή η Vodafonολαγνεία είναι εκτός ορίων. Η voda χωρίς την wind και το αντίστροφο πλέον δεν μπορεί να επιβιώσει. Ευτυχώς που κάνανε την victus και σε πολλά σημεία που δεν την άκουγες πλέον κάνει sharing με την wind. Αν δεν ενωθούν σύντομα η cosmote θα τις φάει και τις δυο λάχανο σε όλα τα επίπεδα. Άσε που άρχισε να τα κατεβάζει και η cote τα συμβόλαια πάτωμα. Σε πληροφορώ ότι οπού έχει νέο δίκτυο η wind παίζει καλύτερα από την voda σε ποιότητα τηλεφωνίας και δεδομένων. Τα παιδιά που δουλεύουν σε εργολάβους άλλα πάντως λένε για το γερασμένο πλέον δίκτυο της voda. Τα προβλήματα που έχουμε σε πελάτες σε φβ πάρκα σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλαπλάσια από τις άλλες πλέον και την κόκκινη την ξηλώνουμε συνεχώς και τα ποιο πολλά πάνε στην πράσινη και όσα έχει κάλυψη η μπλε σε εκείνη λόγο χαμηλότερης τιμής. Η μόνη που κάνει ριζικές αναβαθμίσεις είναι η wind γιατί δεν είχε και τίποτα αξιόλογο μέχρι τώρα σε εξοπλισμό και ακόμα φυσικά έχει τρύπες άλλα με το 800άρι 4g θα της κλείσει όλες τις παλιές αμαρτίες σε δεδομένα. Ακολουθεί το μοντέλο της 3 στην Αγγλία και της wind Ιταλίας. Μετά ακολουθεί η Cosmote που κάνει άπλα επεκτάσεις και η voda σιγά σιγά άρχισε με την victus τα co-locations και κάποια αλλαγή εξοπλισμού ιδιαίτερα σε 4g. Όσο για το αν βάζει διπλάσιες κεραίες η cote είναι η μόνη που έχει τον μεγαλύτερο αριθμό άστοχη η σύγκριση με την την voda που στηρίζεται στα co-locations της wind. Edited September 17, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 3 dropped calls σε διάστημα μισής ώρας κλήσης σε δίκτυο GSM,στην εθνική οδό μεταξύ Λάρισας - Βόλου χτες:cry: Γιατί ήσουν σε GSM? Έχει σε όλη τη διαδρομή ΗSPA+... Περίεργο, δε μου έχει συμβεί. Με Huawei συσκευή έχω ξεχάσει τι σημαίνει πρόβλημα δικτύου. Η μόνη σοβαρή εταιρεία σε υλοποίηση κεραιών σε κινητά. Μετά η Sony και οι άλλες παλεύουν για τον πάτο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Γιατί ήσουν σε GSM? Έχει σε όλη τη διαδρομή ΗSPA+... Περίεργο, δε μου έχει συμβεί. Με Huawei συσκευή έχω ξεχάσει τι σημαίνει πρόβλημα δικτύου. Η μόνη σοβαρή εταιρεία σε υλοποίηση κεραιών σε κινητά. Μετά η Sony και οι άλλες παλεύουν για τον πάτο. Σε όλη τη διαδρομή ΔΕΝ έχει Η+:pσυγκριτικά με τις άλλες υπάρχουν σημεία που δεν έχει ή έχει πιο αδύναμο σήμα:p Ο συνδρομητής που μιλούσα είχε only GSM συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Σε όλη τη διαδρομή ΔΕΝ έχει Η+:pσυγκριτικά με τις άλλες υπάρχουν σημεία που δεν έχει ή έχει πιο αδύναμο σήμα:p Ο συνδρομητής που μιλούσα είχε only GSM συσκευή Έχει σε ΟΛΗ τη διαδρομή Η+ και μάλιστα τέρμα εκτός από ένα σημείο που έχει -99dBm. Έχω μετρήσει με λογισμικό τη διαδρομή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Και στις συσκευές τότε γιατί δεν φαίνεται το ίδιο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Είπαμε η voda και η καλύτερη από όλες. Είσαι εντάξει τώρα; Αυτή η Vodafonολαγνεία είναι εκτός ορίων. Η voda χωρίς την wind και το αντίστροφο πλέον δεν μπορεί να επιβιώσει. Ευτυχώς που κάνανε την victus και σε πολλά σημεία που δεν την άκουγες πλέον κάνει sharing με την wind. Αν δεν ενωθούν σύντομα η cosmote θα τις φάει και τις δυο λάχανο σε όλα τα επίπεδα. Άσε που άρχισε να τα κατεβάζει και η cote τα συμβόλαια πάτωμα. Σε πληροφορώ ότι οπού έχει νέο δίκτυο η wind παίζει καλύτερα από την voda σε ποιότητα τηλεφωνίας και δεδομένων. Τα παιδιά που δουλεύουν σε εργολάβους άλλα πάντως λένε για το γερασμένο πλέον δίκτυο της voda. Τα προβλήματα που έχουμε σε πελάτες σε φβ πάρκα σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλαπλάσια από τις άλλες πλέον και την κόκκινη την ξηλώνουμε συνεχώς και τα ποιο πολλά πάνε στην πράσινη και όσα έχει κάλυψη η μπλε σε εκείνη λόγο χαμηλότερης τιμής. Η μόνη που κάνει ριζικές αναβαθμίσεις είναι η wind γιατί δεν είχε και τίποτα αξιόλογο μέχρι τώρα σε εξοπλισμό και ακόμα φυσικά έχει τρύπες άλλα με το 800άρι 4g θα της κλείσει όλες τις παλιές αμαρτίες σε δεδομένα. Ακολουθεί το μοντέλο της 3 στην Αγγλία και της wind Ιταλίας. Μετά ακολουθεί η Cosmote που κάνει άπλα επεκτάσεις και η voda σιγά σιγά άρχισε με την victus τα co-locations και κάποια αλλαγή εξοπλισμού ιδιαίτερα σε 4g. Όσο για το αν βάζει διπλάσιες κεραίες η cote είναι η μόνη που έχει τον μεγαλύτερο αριθμό άστοχη η σύγκριση με την την voda που στηρίζεται στα co-locations της wind. Οντως...αλλα θα φερει μαζι με το 4G ενα καλο 3G? Σε καλυψη αλλα και με καλες ταχυτητες; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Οντως...αλλα θα φερει μαζι με το 4G ενα καλο 3G? Σε καλυψη αλλα και με καλες ταχυτητες; Νομίζω ότι το 4G θα είναι το δυνατό της χαρτί στα 800Mhz που με τον ίδιο αριθμό σταθμών βάσης θα έχει κάλυψη οπού και με το 2G και με ταχύτητες στα 30 -35 mbps. Λογικά θα αναβαθμίσει και σε 3G στο νέο δίκτυο αλλά προσωπικά δεν περιμένω πολλά από αυτό. Με τον ίδιο αριθμό σταθμών βάσεων + τα co-locations με την victus σε σημεία που έχει σταθμούς η voda το 3g στα 2100Mhz θα είναι υποδεέστερο σε κάλυψη (δες στην υπογραφή μου που έχω κάνει link ένα θέμα που εξηγεί σε άπλα ελληνικά τι θετικό έχει η κάθε συχνότητα). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Νομίζω ότι το 4G θα είναι το δυνατό της χαρτί στα 800Mhz που με τον ίδιο αριθμό σταθμών βάσης θα έχει κάλυψη οπού και με το 2G και με ταχύτητες στα 30 -35 mbps. Λογικά θα αναβαθμίσει και σε 3G στο νέο δίκτυο αλλά προσωπικά δεν περιμένω πολλά από αυτό. Με τον ίδιο αριθμό σταθμών βάσεων + τα co-locations με την victus σε σημεία που έχει σταθμούς η voda το 3g στα 2100Mhz θα είναι υποδεέστερο σε κάλυψη (δες στην υπογραφή μου που έχω κάνει link ένα θέμα που εξηγεί σε άπλα ελληνικά τι θετικό έχει η κάθε συχνότητα). Ναι...αλλα εγω 4G δεν θα εχω ουτε εγω ουτε οι αλλες συσκευες στην οικογενεια.(Galaxy S3 Neo,lumia 535,zte blade 3).Αλλα ειδα 4G στο χαρτη σε Σινδο,Πλατυ, Καλοχωρι,Νεα Χαλκηδονα.Ελπιζω να δω και 3G εστω με collocation απο Βοντα που εχει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ναι...αλλα εγω 4G δεν θα εχω ουτε εγω ουτε οι αλλες συσκευες στην οικογενεια.(Galaxy S3 Neo,lumia 535,zte blade 3).Αλλα ειδα 4G στο χαρτη σε Σινδο,Πλατυ, Καλοχωρι,Νεα Χαλκηδονα.Ελπιζω να δω και 3G εστω με collocation απο Βοντα που εχει. Μου κάνει εντύπωση που λες ότι έχεις πρόβλημα σε αυτές τις περιοχές. Μια χαρά παίζει το 3g σε Σίνδο, Καλοχώρι, νέα Χαλκηδόνα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Είπαμε η voda και η καλύτερη από όλες. Είσαι εντάξει τώρα; Αυτή η Vodafonολαγνεία είναι εκτός ορίων. Η voda χωρίς την wind και το αντίστροφο πλέον δεν μπορεί να επιβιώσει. Ευτυχώς που κάνανε την victus και σε πολλά σημεία που δεν την άκουγες πλέον κάνει sharing με την wind. Αν δεν ενωθούν σύντομα η cosmote θα τις φάει και τις δυο λάχανο σε όλα τα επίπεδα. Άσε που άρχισε να τα κατεβάζει και η cote τα συμβόλαια πάτωμα. Σε πληροφορώ ότι οπού έχει νέο δίκτυο η wind παίζει καλύτερα από την voda σε ποιότητα τηλεφωνίας και δεδομένων. Τα παιδιά που δουλεύουν σε εργολάβους άλλα πάντως λένε για το γερασμένο πλέον δίκτυο της voda. Τα προβλήματα που έχουμε σε πελάτες σε φβ πάρκα σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλαπλάσια από τις άλλες πλέον και την κόκκινη την ξηλώνουμε συνεχώς και τα ποιο πολλά πάνε στην πράσινη και όσα έχει κάλυψη η μπλε σε εκείνη λόγο χαμηλότερης τιμής. Η μόνη που κάνει ριζικές αναβαθμίσεις είναι η wind γιατί δεν είχε και τίποτα αξιόλογο μέχρι τώρα σε εξοπλισμό και ακόμα φυσικά έχει τρύπες άλλα με το 800άρι 4g θα της κλείσει όλες τις παλιές αμαρτίες σε δεδομένα. Ακολουθεί το μοντέλο της 3 στην Αγγλία και της wind Ιταλίας. Μετά ακολουθεί η Cosmote που κάνει άπλα επεκτάσεις και η voda σιγά σιγά άρχισε με την victus τα co-locations και κάποια αλλαγή εξοπλισμού ιδιαίτερα σε 4g. Όσο για το αν βάζει διπλάσιες κεραίες η cote είναι η μόνη που έχει τον μεγαλύτερο αριθμό άστοχη η σύγκριση με την την voda που στηρίζεται στα co-locations της wind. Πάντως στο νομο κιλκις η wind εκανε colocations σε όλους τους σταθμους της Vodafone,δεν ειδα το αντιστροφο,χαρη στη vodafone καλυψε καποια χωρια,επισης παρολο που ειμαι στη cosmote θεωρω πως η vodafone ειναι η καλυτερη σε καλυψη στην Ελλαδα,το βλεπω και στο μονιτορ,η cosmote απλα ειναι πιο μπροστα σε 4G εχει κανει πιο πολλες αναβαθμισεις στο υπαρχον δικτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πάντως στο νομο κιλκις η wind εκανε colocations σε όλους τους σταθμους της Vodafone,δεν ειδα το αντιστροφο,χαρη στη vodafone καλυψε καποια χωρια,επισης παρολο που ειμαι στη cosmote θεωρω πως η vodafone ειναι η καλυτερη σε καλυψη στην Ελλαδα,το βλεπω και στο μονιτορ,η cosmote απλα ειναι πιο μπροστα σε 4G εχει κανει πιο πολλες αναβαθμισεις στο υπαρχον δικτυο... Στα ποιο απόκρημνα σημεία μόνο η cote έχει κάλυψη. Καταγεγραμμένο από δεκάδες φβ πάρκα. Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που καλύπτουν οι άλλες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Είπαμε η voda και η καλύτερη από όλες. Είσαι εντάξει τώρα; Αυτή η Vodafonολαγνεία είναι εκτός ορίων. Η voda χωρίς την wind και το αντίστροφο πλέον δεν μπορεί να επιβιώσει. Ευτυχώς που κάνανε την victus και σε πολλά σημεία που δεν την άκουγες πλέον κάνει sharing με την wind. Αν δεν ενωθούν σύντομα η cosmote θα τις φάει και τις δυο λάχανο σε όλα τα επίπεδα. Άσε που άρχισε να τα κατεβάζει και η cote τα συμβόλαια πάτωμα. Σε πληροφορώ ότι οπού έχει νέο δίκτυο η wind παίζει καλύτερα από την voda σε ποιότητα τηλεφωνίας και δεδομένων. Τα παιδιά που δουλεύουν σε εργολάβους άλλα πάντως λένε για το γερασμένο πλέον δίκτυο της voda. Τα προβλήματα που έχουμε σε πελάτες σε φβ πάρκα σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλαπλάσια από τις άλλες πλέον και την κόκκινη την ξηλώνουμε συνεχώς και τα ποιο πολλά πάνε στην πράσινη και όσα έχει κάλυψη η μπλε σε εκείνη λόγο χαμηλότερης τιμής. Η μόνη που κάνει ριζικές αναβαθμίσεις είναι η wind γιατί δεν είχε και τίποτα αξιόλογο μέχρι τώρα σε εξοπλισμό και ακόμα φυσικά έχει τρύπες άλλα με το 800άρι 4g θα της κλείσει όλες τις παλιές αμαρτίες σε δεδομένα. Ακολουθεί το μοντέλο της 3 στην Αγγλία και της wind Ιταλίας. Μετά ακολουθεί η Cosmote που κάνει άπλα επεκτάσεις και η voda σιγά σιγά άρχισε με την victus τα co-locations και κάποια αλλαγή εξοπλισμού ιδιαίτερα σε 4g. Όσο για το αν βάζει διπλάσιες κεραίες η cote είναι η μόνη που έχει τον μεγαλύτερο αριθμό άστοχη η σύγκριση με την την voda που στηρίζεται στα co-locations της wind. Cosmote> VODAFONE >> Wind. Ο,τι και να λες. Προσπαθεί να καλύψει τρύπες με το 800αρι. Οι άλλες ειναι χαζές. Μονο η έξυπνη wind ξέρει να κανει ραδιόφωνο. Οποτε θα δέχεσαι κλήση στο 800 θα γίνει μετάπτωση στο 2100 για την κλήση και παπαλα η κλήση μια και 2100 οπως λες ειναι αδύναμο. Η Victus ειναι οικονομία Δεν σήμαινει οτι η VODAFONE θα πληρώσει τη Huawei για τη Wind. Στον εκσυγχρονισμό του δικτύου, το οτι βγαίνει η Wind και το φωνάζει για διαφήμιση δεν σημαίνει οτι οι άλλοι 2 κάθονται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Cosmote> VODAFONE >> Wind. Ο,τι και να λες. Προσπαθεί να καλύψει τρύπες με το 800αρι. Οι άλλες είναι χαζές. Μονο η έξυπνη wind ξέρει να κανει ραδιόφωνο. Οποτε θα δέχεσαι κλήση στο 800 θα γίνει μετάπτωση στο 2100 για την κλήση και παπαλα η κλήση μια και 2100 οπως λες ειναι αδύναμο. Η Victus ειναι οικονομία Δεν σήμαινει οτι η VODAFONE θα πληρώσει τη Huawei για τη Wind. Στον εκσυγχρονισμό του δικτύου, το οτι βγαίνει η Wind και το φωνάζει για διαφήμιση δεν σημαίνει οτι οι άλλοι 2 κάθονται. :) Καλά το τερμάτισες πάλι. Ποιος είπε ότι η voda πληρώνει τον εξοπλισμό της wind ; Απλά έχεις ένα μένος με την cote και τη wind χωρίς λογική. Η victus είναι πολύ σημαντική και για τις 2 εταιρίες και δεν είναι μόνο για οικονομία συντήρησης αλλά για να επεκταθεί ευκολότερα το δίκτυο τους σε σχέση με την cosmote μειώνοντας τα έξοδα ενοικίασης, ρευματοδότησης κλπ. Ο καθένας βάζει δικό του εξοπλισμό αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία. Όσο για την μετάπτωση την ώρα που κάποιος σου τηλεφωνεί μέχρι να δώσουν το "voice over LTE" θα κάνει μετάπτωση εάν δεν έχει 3g σε 2g άρα μικρό το κακό. Αυτά που λες είναι απλά τα δικά σου θέλω και δικές σου εικασίες. Αυτά που σου μεταφέρω είναι αυτά που λένε οι άνθρωποι που δουλεύουν στην "βιομηχανία" της κινητής σε εργολάβους ανά την Ελλάδα. Κάτι παραπάνω ξέρουν ! Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 ποιό ειναι το πρόβλημα και δεν ενεργοποιούν το VoLte γενικότερα όχι μόνο Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλά το τερμάτισες πάλι. Ποιος είπε ότι η voda πληρώνει τον εξοπλισμό της wind ; Απλά έχεις ένα μένος με την cote και τη wind χωρίς λογική. Η victus είναι πολύ σημαντική και για τις 2 εταιρίες και δεν είναι μόνο για οικονομία συντήρησης αλλά για να επεκταθεί ευκολότερα το δίκτυο τους σε σχέση με την cosmote μειώνοντας τα έξοδα ενοικίασης, ρευματοδότησης κλπ. Ο καθένας βάζει δικό του εξοπλισμό αυτό το ξέρει και η κουτσή Μαρία. Όσο για την μετάπτωση την ώρα που κάποιος σου τηλεφωνεί μέχρι να δώσουν το "voice over LTE" θα κάνει μετάπτωση εάν δεν έχει 3g σε 2g άρα μικρό το κακό. Αυτά που λες είναι απλά τα δικά σου θέλω και δικές σου εικασίες. Αυτά που σου μεταφέρω είναι αυτά που λένε οι άνθρωποι που δουλεύουν στην "βιομηχανία" της κινητής σε εργολάβους ανά την Ελλάδα. Κάτι παραπάνω ξέρουν ! Με είδες ποτέ να λεω κατι κακό για την Cosmote? Για τη Wind απλά προσγειώνω στην πραγματικότητα. Ακριβώς το ίδιο λέμε. Η Vf δεν πληρώνει τοβ εξοπλισμό της Wind. Επομένως λιγότερα χρήματα η wind λιγότεροι σταθμοί. Το οτι εχει την Victus δεν σημαινει οτι θα βάλει όπου και η VODAFONE. Η μετάπτωση απο 4G σε 3G και σε 2G ειναι υποψήφιο drop call. Εσυ μεταφέρεις γνώμες επαγγελματιών. Εγω μάλλον θα μεταφέρω γνώμες καφετζουδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 (edited) Εγω μάλλον θα μεταφέρω γνώμες καφετζουδων. Όχι μόνο καφετζούδων, χαρτοριχτρών και της αστρολόγων ! Στο θέμα της Voda για το δικτυο που κράζει ο κόσμος για το χάλι του δικτύου την βγάζεις πάντα λάδι. Αν δεις εκεί κράζουν ποιο πολύ ακόμα και από της wind. Στην Θράκη που ήμουν αυτέ τις ήμερες απηύδησε το συνεργείο με την voda και το δίκτυο της. 16 φβ πάρκα τα γυρίσαμε σε cote κατά 80% και κατά 20% σε wind αναβαθμισμένο. Οι πελάτες κάτι ήξεραν και εμείς το ίδιο που τους εξυπηρετούμε. Εάν έβλεπα ότι έκραζες και την voda θα έλεγα είσαι ΟΚ άλλα εσύ κράζεις μόνημα στην wind και στην cote αρκετές φορές. Όλοι οι πελάτες πανελλαδικά λένε το ίδιο. Αν είναι να πληρώνω την ίδια τιμή στην Voda για τις υπηρεσίες πάω cote που όπως και να το κάνουμε στην επαρχία είναι πολύ καλύτερο το δίκτυο από την voda. Edited September 18, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Όχι μόνο καφετζούδων, χαρτοριχτρών και της αστρολόγων ! Στο θέμα της Voda για το δικτυο που κράζει ο κόσμος για το χάλι του δικτύου την βγάζεις πάντα λάδι. Αν δεις εκεί κράζουν ποιο πολύ ακόμα και από της wind. Στην Θράκη που ήμουν αυτέ τις ήμερες απηύδησε το συνεργείο με την voda και το δίκτυο της. 16 φβ πάρκα τα γυρίσαμε σε cote κατά 80% και κατά 20% σε wind αναβαθμισμένο. Οι πελάτες κάτι ήξεραν και εμείς το ίδιο που τους εξυπηρετούμε. Εάν έβλεπα ότι έκραζες και την voda θα έλεγα είσαι ΟΚ άλλα εσύ κράζεις μόνημα στην wind και στην cote αρκετές φορές. Όλοι οι πελάτες πανελλαδικά λένε το ίδιο. Αν είναι να πληρώνω την ίδια τιμή στην Voda για τις υπηρεσίες πάω cote που όπως και να το κάνουμε στην επαρχία είναι πολύ καλύτερο το δίκτυο από την voda. Πρόσεξε καλύτερα. Κράζω την Wind εκεί που πετάγονται ορισμένοι που για να διακιοκογησουν τα αδικαιολόγητα κράζουν την Vodafone. Σε κάθε περίπτωση με το μισό δίκτυο δεν μπορείς να έχεις καλύτερη κάλυψη. Τεχνικά αδύνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πρόσεξε καλύτερα. Κράζω την Wind εκεί που πετάγονται ορισμένοι που για να διακιοκογησουν τα αδικαιολόγητα κράζουν την Vodafone. Σε κάθε περίπτωση με το μισό δίκτυο δεν μπορείς να έχεις καλύτερη κάλυψη. Τεχνικά αδύνατο. Να ήταν και το μισό καλό θα ήταν !!! Πάντως και η voda δεν πάει καλά πλέον. Σου είπα ανατολική Μακεδονία και Θράκη (και σε όλη την επαρχία) που πήγα με το συνεργείο άρχισε να γίνεται wind. Μπορεί να κόλλησε από την συνεργασία με την victus τι να πω. Η voda πλέον έπρεπε να κάνει αναθεώρηση στις τιμές της διότι απέχει πολύ από την cosmote στην επαρχία σε κάλυψη. H wind είναι καλύτερη μόνο σε μερικά σημεία όπως πχ Έβρος , Κως, χαλκιδική σε κάποια σημεία. Σου μιλάω για ΦΒ πάρκα εκτός πόλης. Αυτό που με ενοχλεί στην voda δεν είναι μόνο το δίκτυο (που δυστυχώς η μέση ταχύτητα στο 3g είναι απαράδεκτη πλέον στην επαρχία και το 4g όπου εχει που στις πρωτεύουσες των νομών στην επαρχία πιάνει μονό κέντρο και CA δεν βλέπεις ούτε για πλάκα max 30-35 mbps) είναι η κακή πολιτική που έχουν με τα παλαιά συμβόλαια. ΠΧ όσοι είχαν 30gb παλιά τους τα πετσόκοψε στα 15 και ακρίβυνε την τιμή. Η cosmote τα άφησε ως είχαν τα 30άρια όπως και η wind. Οι ποιο πολλοί πελάτες μας φεύγουν από την voda όχι μόνο για τα θέματα του δικτύου που δεν είναι οι απαιτήσεις τρομερές στα φβ πάρκα σε ταχύτητα άλλα περισσότερο και για την κακή πολίτικη της. Πχ στις 2 ήμερες μετά από αδυναμία πληρωμής πελάτη μαχαίρι κόψιμο η γραμμή data machine to machine. Η cosmote είναι η ποιο ελαστική και μετά η wind που και ένα μήνα πίσω να πας δεν το κόβουν. Αυτά που σου λέω είναι από την εμπειρία μου σε εγκαταστάσεις και σε σχέση με το κράξιμο που ρίχνουν οι πελάτες μας για κάθε εταιρία. Όσο και αν σου φαίνεται απίθανο όταν πιάνει η wind την προτιμούνε λόγο τιμής ειδάλλως πλέον ζητάνε cosmote αφού είναι το ίδιο ακριβή με την voda και είναι πολύ καλύτερη από την voda στα βουνά και στα λαγκαδιά. Πάντως μην ξεχνάς ότι η ποιο δυνατή εταιρία κινητής είναι η T-Mobile των Γερμανών και ιδιοκτήτρια του OTE/Cosmote είναι πλέον η ποιο δυνατή οικονομικά εταιρία παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην δύση. Οι μόνοι που ρίχνουν φράγκα αβέρτα παντού. http://www.telekom.com/worldwide Πάντως να ξέρεις ήμουν από τους πρώτους συνδρομητές της Voda. είναι ξεφτίλα να παίζει η wind σε 30mbit στην επαρχία με το νέο 3g τους και η voda να πιάνει 35 σε 4g και μονό στο κέντρο. Σε 3g ώρες αιχμής στην επαρχία έχει 2mbit και η απαράδεκτη wind 8 - 15 mbps !!! Απλά πλέον δεν αξίζει τα λεφτά της και όχι μόνο λόγο του δικτύου. Όλες οι μετρήσεις γίνονται με 3 mifi Huawei E5786 (3g/4g cat 6) http://consumer.huawei.com/en/mobile-broadband/mobile-wifi/features/e5786s-32a-en.htm που έχει κάθε τεχνικός στην τσάντα του το καθένα με συμβόλαιο data από τις 3 εταιρίες κινητής της χώρα μας. Όπως και στο 4g στην Θεσσαλονίκη το 800άρι της wind έχει την καλύτερη κάλυψη στα περισσότερα σημεία της πόλης και μέση ταχύτητα 35-37mbps ενώ η voda ήταν ποιο περιορισμένο το σήμα και η ταχύτητα στα σημεία που μέτρησα (16 σημεία όπου ήταν και οι πελάτες που επισκέφτηκα). Η Voda ιδιαίτερα στην καλαμαριά που επισκέφτηκα πελάτη έπαθα ζημιά σερνόταν εντελώς όπως και σε κάποια σημεία μέσα στο κέντρο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτά το ευχάριστο διάλυμα τέλειωσε επιστρέφω στην εργασία μου :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα, έχει γίνει κάτι στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας; Μέχρι πρότινος είχα full 3G σήμα και τις τελευταίες 4-5 μέρες δεν πιάνω καθόλου σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα, έχει γίνει κάτι στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας; Μέχρι πρότινος είχα full 3G σήμα και τις τελευταίες 4-5 μέρες δεν πιάνω καθόλου σήμα! Ίσως είναι βλάβη. Πάρε στο 8005000200 και ρώτα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts