mixtri Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Η πόλη των Σοφάδων (Καρδίτσας) σε εξωτερικούς χώρους έχει παντού κάλυψη 3ης γενιάς! Επειδή είμαι λίγο τυχερός στο δωμάτιό μου έχω επίσης κάλυψη 3ης γενιάς (τέρμα). Το πρόβλημα είναι η ευαισθησία του σήματος που άμα μετακινηθείς σε εσωτερικό χώρο χάνεται:( Χρειάζεται κεραία 3ης γενιάς εντός πόλεως άμα θέλει να αγγίξει την κάλυψη 3ης γενιάς της Cosmote;) Από ταχύτητες τα λόγια περιττά,απλά το HSDPA είναι ταχύτατο. Φοβερή απόκριση με BIS... Το wifi στο σπίτι μου δε το χρησιμοποιώ :shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Η πόλη των Σοφάδων (Καρδίτσας) σε εξωτερικούς χώρους έχει παντού κάλυψη 3ης γενιάς! Επειδή είμαι λίγο τυχερός στο δωμάτιό μου έχω επίσης κάλυψη 3ης γενιάς (τέρμα). Το πρόβλημα είναι η ευαισθησία του σήματος που άμα μετακινηθείς σε εσωτερικό χώρο χάνεται:( Χρειάζεται κεραία 3ης γενιάς εντός πόλεως άμα θέλει να αγγίξει την κάλυψη 3ης γενιάς της Cosmote;) Από ταχύτητες τα λόγια περιττά,απλά το HSDPA είναι ταχύτατο. Φοβερή απόκριση με BIS... Το wifi στο σπίτι μου δε το χρησιμοποιώ :shifty: Tα ίδια με Αλμυρό Μαγνησίας!Εξαιρετική κάλυψη σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους της μισής πόλης και από κει και έπειτα μηδέν!Παρ'όλα αυτά,λειτουργεί άψογα το δίκτυο όντως! :) Ακούω πολλά θετικά σχόλια από γνωστούς μου με ADSM συμβόλαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Μπήκε και micro cell στο κέντρο των Σοφάδων:p Τι εξελίξεις είναι αυτές για την πατρίδα:lol: Δε το πίστευα που είδα -35dBm στο κέντρο:wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 -35dBm; Στο κεφαλι σου ητανη κεραια; :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Μιλάει για micro cell,όχι για σταθμό βάσης :) Εντελώς τοπική κάλυψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Μιλάει για micro cell,όχι για σταθμό βάσης :) Εντελώς τοπική κάλυψη! πως ειναι ενα micro cell? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Σωστα, ζαλιστηκα απο το -35dBm Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 πως ειναι ενα micro cell? Πάνω-κάτω στο μέγεθος ενός router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Βλεπω η καλυψη μια χαρα επεκτεινεται !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τώώώρα!!Ο χάρτης ανανεώθηκε για τελευταία φορά εδώ και 1,5 βδομάδα περιπου! :) Και επαληθεύεται! Υ.Γ.:Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο δίκτυο 3g!Γιατί εγώ σ'αυτό αναφέρομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 E βασικα τον mixtri δουλευω λιγο, που μπηκε και micro Σοφαδες!! χαχαχαχα....Λες και ηταν παραγγελια για τον mixtri το micro αυτο! Γενικα οπου εχει ενδιαφερον για τον mixtri, παει η Wind και πεταει micro, 3G,EDGE κτλ....Βολο θες, Αργαλαστή θες, Πηλιο γενικοτερα θες, Καρδιτσα θες, Σοφαδες θες? Οπου παει αυτος, βρεχει κεραιουλες! Ελεος πια! 100 Χρονια εγω στον Αγιο Στεφανο και ακομα ψαχνω σημα... ελεος... Βαλανε και micro στο..... κοσμοπολιτικο χωριο πφφφφ ενας κεντρικος δρομος και μια πλατεια και μπηκε micro , θα κλαψω!!!! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Κακίες H2SO4... Απ'ό,τι φαίνεται η περιοχή του "Αγίου Στεφάνου" στην Αθήνα δεν είναι και τόσο σημαντική όσο νομίζεις επειδή πήγες και έχτισες εκεί ένα σπιτάκι της κακιάς ώρας :lol: Σοφάδες for ever...Εμ τι νόμιζες; Και double play 24Mbps έχουμε, και HSDPA από τις 3 εταιρείες, και micro cell ;) Tι να μας πει τώρα και ο Άγιος Στέφανος... Και ναι,δεν έχει ένα δρόμο και μία πλατεία...έχει 4-5 πλατείες και δρόμους καλύτερους από Αθήνα (παρκάρεις με τη μούρη το αμάξι σου :lol: ) Προφανώς στα μέρη που κινούμαι η WIND έχει πραγματικά τους περισσότερους συνδρομητές για αυτό αναβαθμίζει το δίκτυο σαν τρελή... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 (παρκάρεις με τη μούρη το αμάξι σου :lol: ) Διπλα στα τρακτερια? :lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Κοτσιανη θελω να σε ρωτησω σχετικα με το δικτυο της wind γιατι παλιοτερα μας ελεγες οτι ειναι για τα μπαζα,πιστευεις οτι πανελλαδικα η wind εχει καλυτερη καλυψη απο το δικτυο της vodafone? οσο αναφορα τη γενικη εικονα του δικτυου,θελω να μου απαντησεις πανω σε αυτο,ναι η οχι, δε θελω να μου πεις αν στο βολο ειναι καλυτερη αλλα στην Αθηνα υπερεχει η voda,θελω απαντηση ξεκαθαρη για να σου πω και γω τη γνωμη μου,γιατι και θεσσαλια εχω ερθει Λαρισα-Βολο και στη κεντρικη Μακεδονια κατοικω,οποτε εχω γυρισει Θεσσαλονικη,Εδεσσα Σερρες,Βεροια,Κατερινη,χαλκιδικη και στο κιλκις που μενω,για πες μου. Οσο αναφορα το GSM γιατι στο 3G ουτως συ αλλος η voda αναπτυσεται πιο αργα απο τη wind,εκει θα φανουν οι διαφορες σε 3 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Κοτσιανη θελω να σε ρωτησω σχετικα με το δικτυο της wind γιατι παλιοτερα μας ελεγες οτι ειναι για τα μπαζα,πιστευεις οτι πανελλαδικα η wind εχει καλυτερη καλυψη απο το δικτυο της vodafone? οσο αναφορα τη γενικη εικονα του δικτυου,θελω να μου απαντησεις πανω σε αυτο,ναι η οχι, δε θελω να μου πεις αν στο βολο ειναι καλυτερη αλλα στην Αθηνα υπερεχει η voda,θελω απαντηση ξεκαθαρη για να σου πω και γω τη γνωμη μου,γιατι και θεσσαλια εχω ερθει Λαρισα-Βολο και στη κεντρικη Μακεδονια κατοικω,οποτε εχω γυρισει Θεσσαλονικη,Εδεσσα Σερρες,Βεροια,Κατερινη,χαλκιδικη και στο κιλκις που μενω,για πες μου. Οσο αναφορα το GSM γιατι στο 3G ουτως συ αλλος η voda αναπτυσεται πιο αργα απο τη wind,εκει θα φανουν οι διαφορες σε 3 χρονια. 1. Ούτε ο kotsianis ούτε κανένας μας μπορεί να απαντήσει την ερώτηση σου, εκτός αν έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα με ένα netmonitor ή έχει ακριβείς μετρήσεις μέσα από το τεχνικό τμήμα κάποιας από τις δύο εταιρείες. 2.Και οι δύο εταιρείες έχουν πανελλαδική κάλυψη που πληθυσμιακά ξεπερνά το 99%. Από εκεί και πέρα προφανώς εξαρτάται από τη περιοχή. Έχω δει περιοχές που η Vodafone είναι πολύ καλύτερη, έχω δει και το αντίθετο. Από το να γενικεύουμε αυθαίρετα και να μιλάμε για πανελλαδική κάλυψη με βάση το ποιά εταιρεία έχει καλύτερο σήμα στις περιοχές που κινούμαστε ή ποια εταιρεία συμπαθούμε, καλύτερα να αναφερόμαστε σε περιοχές. Υπό αυτό το πρίσμα καλύτερο είναι ο kotsianis και ο κάθε kotsianis να σου πει ότι στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη π.χ είναι καλύτερη η Vodafone ενώ στο Βόλο ή γενικά στη Θεσσαλία η Wind. 3.Aπό που προκύπτει ότι η Vodafone αναπτύσσεται πιο αργά στο 3G? Έχεις κάποια πληροφορία για τις επενδύσεις που κάνει στο τομέα αυτό? Γιατι εγώ άλλα ακούω και βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Για συγκεκριμένες περιοχές μπορώ να απαντήσω μόνο:καταρχήν,σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας,η Wind είναι αισθητά καλύτερη απ'την Vodafone σε 3g και σε gsm!Έχει Πυκνότερο δίκτυο απλά!Φυσικά και η Vodafone έχει αξιοπρεπή κάλυψη gsm αλλά η Wind την κερδίζει στη λεπτομέρεια και είναι σχεδόν όπως και η Κοσμοτε-για την οποία η Θεσσαλία είναι δυνατό κομμάτι!Θεσ/νίκη,στην οποία κινούμαι καθημερινά-ανατολικά και δυτικά-η Vodafone είναι κλάσεις ανώτερη πλέον και στους 2 τύπους δικτύου με απλά κορυφαία απόδοση και πυκνό δίκτυο και πραγματικά είναι η ΝΟ 1 επιλογή!Πιερία επίσης,είναι ελαφρώς καλύτερη η Wind!Αλλά φυσικά,όπως πολύ σωστά είπε και ο bored δεν μπορεί κανείς να γενικεύσει!Στην Θεσ/νίκη π.χ. Υπάρχουν περιοχές όπου 3g έχει μόνο η Wind,απλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα!Προσωπικα επέλεξα Vodafone στην Θεσ/νίκη για τα συμβόλαια που χρησιμοποιώ,για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω!Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα παραδεχτώ την υπεροχή της Wind στην Θεσσαλία...Φυσικά,αν θες να ονομασω περιοχές μπορώ να το κάνω,δε λέω αερολογίες,απλά πιστεύω ότι είναι λίγο κουραστικό να διαβάζει κάποιος ένα τέτοιο μήνυμα αν δε συντρέχει λόγος ενημέρωσης π.χ. Για κάποια συγκεκριμένη περιοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Μετακόμισα σε νέο σπίτι όπου δεν έχει καθόλου σήμα η wind και με το ζόρι μία γραμμούλα στο μπαλκόνι. Η περιοχή είναι στο Ηράκλειο Κρήτης, παράλληλα στην Λεωφόρο Κνωσσού κοντά στη γέφυρα της εθνικής. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Μετακόμισα σε νέο σπίτι όπου δεν έχει καθόλου σήμα η wind και με το ζόρι μία γραμμούλα στο μπαλκόνι. Η περιοχή είναι στο Ηράκλειο Κρήτης, παράλληλα στην Λεωφόρο Κνωσσού κοντά στη γέφυρα της εθνικής. Welcome to the world of missed calls. WIND! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Μετακόμισα σε νέο σπίτι όπου δεν έχει καθόλου σήμα η wind και με το ζόρι μία γραμμούλα στο μπαλκόνι. Η περιοχή είναι στο Ηράκλειο Κρήτης, παράλληλα στην Λεωφόρο Κνωσσού κοντά στη γέφυρα της εθνικής. Aν μετακόμιζες λίγο πιο παλιά θα είχες full 2g/3g... Τώρα είναι πλέον αργά (φυσικά αναφέρομαι σε ξήλωμα) Ή φορητότητα ή υπομονή...αν και θα πρότεινα την πρώτη λύση! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Οσο αναφορα το GSM γιατι στο 3G ουτως συ αλλος η voda αναπτυσεται πιο αργα απο τη wind,εκει θα φανουν οι διαφορες σε 3 χρονια. Περίεργο αυτό που αναφέρεις γιατί έξω στο πεδίο βλέπω μόνο Cote και Voda να αναπτύσσονται ταχέως στο 3G με την Voda ελαφρώς μπροστά λόγω μεγαλύτερων επενδύσεων. Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για τη Wind. Οι διαφορές έχουν ήδη φανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Aν μετακόμιζες λίγο πιο παλιά θα είχες full 2g/3g... Τώρα είναι πλέον αργά (φυσικά αναφέρομαι σε ξήλωμα) Ή φορητότητα ή υπομονή...αν και θα πρότεινα την πρώτη λύση! Πως και δεν έχουν ξηλώσει και τις άλλες 2; Αφού λοιπόν μιλάμε για ξήλωμα, δεν έχω ελπίδες να περιμένω. Χάνω και την προσφορά της επιδότησης (300 ευρώ :( ) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ξανα-ανανεώθηκε ο χάρτης κάλυψης! Τι στο καλο κάνει αυτή η Wind επιτέλους;Πολύ μεγάλη επέκταση του 3g παρατηρώ,κυρίως σε επαρχιακές περιοχές!Πραγματικά μπράβο της! :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ξανα-ανανεώθηκε ο χάρτης κάλυψης! Τι στο καλο κάνει αυτή η Wind επιτέλους;Πολύ μεγάλη επέκταση του 3g παρατηρώ,κυρίως σε επαρχιακές περιοχές!Πραγματικά μπράβο της! :clap: Πολύ καλό νέο.Ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι και ταξιδεύουμε θα μας είναι χρήσιμο το κινητό.Μπράβο Wind!:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Βλεπω οτι πλεον υπαρχει 3G νοτια της Δραμας - καμπο - προς Καβαλα. Καλο αυτο. Αλλα ειναι δυνατον να μην εχει η ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3G; Σωστα το δειχνει; Εαν ισχυει, ειναι κριμα, γιατι εχει πολυ κοσμο στην Κομοτηνη. Γιατι ετσι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 καιρος να καταλαβουν καποιοι απο εδω μεσα πως το σημα της δεν ειναι ιδιο οπως τοτε επι εποχης telestet που δεν επιανε πουθενα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts