Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xponia pola .Ego meno stin egina kai to mono pou exei kalo sima einai i cosmote kai kalo sima kai 3gexei kai i voda 3g ala oxi sima .WINDeden exei 3g akoma einai gia ta mpaza.Topa pou erxomun apo athina-kristalopigi telonio elenksa to sima ton 3 eterion kai pali i cosmote eixi tin kaliteri kalipsi 3g skedon se oli tin diadromikai kati alo edo stin patrida epidi eimai sto paramethorio i cosmote exei hsdpa topa me tin cosmote serfaro cosmote kai mono cosmote it is number one

εγω παντως που μενω αθηνα γλυφαδα και εχω κοσμοτε και γουιντ εχω προσεξει οτι η κοσμοτε δεν εχει καλο σημα, με την εννοια του ποιοτικου, καθε φορα που μιλαω στο τηλ κανει τα δικα του δε με ακουν ,δεν τους ακουω και το αποκορυφωμα ειναι οτι ακουγονται σαν να παταει κουμπια καποιος ,ενω ουτε εγω ουτε ο συνολομιλητης μου το κανει.οσον αφορα στην wind εχει μια χαρα σημα στις περιοχες που με ενδιαφερει και οταν μιλαω στο τηλ μπορω και επικοινωνω χωρις προβληματα

Κανένα πρόβλημα στην WIND. Προβλήματα είχα στην Cosmote που προσπαθούσα 30 λεπτά να κάνω κλήση ..

Είχατε φέτος την πρωτοχρονιά προβλήματα με το δίκτυο της WIND; Στην Καλαμάτα πάντως και στο σημείο της πόλης που βρισκόμουν εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις μια φορά που χρειάστηκε να προσπαθήσω δύο φορές για να βγάλω μια κλήση.. Κατά τα αλλά όλα μια χαρά και μάλιστα σε 2G..

Στη Θεσσαλία σε Βόλο απ'όσο άκουσα λειτούργησε άψογα...από Καρδίτσα κανένα παράπονο! Ούτε μία κλήση δεν απορρίφθηκε. Και τα sms άψογα! Αναφορές άμεσα! Cosmote μόνο 3g λειτουργούσε:O

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άνω Πατήσια - Γαλάτσι - Κυψέλη, Κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε κατειλημένο δίκτυο, όλα φεύγαν οκ και τους άκουγα και οκ όσους με παίρναν. Όλα καλά...απορώ πως βγάζει δίκτυο κατειλημένο μερικές φορές σε μέρες που δεν υπάρχει φόρτος λόγω γιορτών και δεν έβγαλε πρωτοχρονιά! τι να πώ...

Και στη Σκιάθο, το δίκτυο της Wind 2G και 3G λειτούργησε άψογα.

Η Cosmote είχε προβλήματα χωρητικότητας. Η Vodafone δεν ξέρω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sto kolonaki pou vriskomoun egw h wind eixe mikroprovlimatakia me tis klhseis (2g k 3g) ta prwta 20'. Alla polu ligotera se sxesh me persi. Ta minimata paradinontan amesws. Genika polu kala fetos. Mou kanei entiposh kai mena pou genika exei tosa provlimata upo alles, fusiologikes sinthikes.

H Vodafone den eixe kanena apolutws provlima sto 3g, ta panta leitourgousan teleia, alla eixe mikroprovlimatakia gia kanena 20lepto sto 2g me tis klhseis (isws perissotera apo th wind, an k h wind eixe mikra provlimata opws eipa kai sto 3g).

Kai h cosmote kaluterh se sxesh me persi alla makran xeiroterh se sxesh me tis alles. Liga provlimata sto 3g alla sto 2g arketa...

Τα κινητά τους τηλέφωνα φαίνεται ότι επέλεξαν και φέτος οι Έλληνες για να ανταλλάξουν ευχές τις μέρες των εορτών, καθώς τηλεφωνικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα (SMS) κατέγραψαν και φέτος νέο ρεκόρ, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Η Cosmote ανακοίνωσε ότι από το δίκτυό της πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 24 Δεκεμβρίου 2008 έως και 1η Ιανουαρίου 2009, περισσότερες από 497 εκατ. κλήσεις, αυξημένες κατά 27% σε σχέση με πέρυσι. Τα γραπτά μηνύματα (SMS) που έστειλαν οι συνδρομητές της εταιρίας την ίδια περίοδο ξεπέρασαν τα 128 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 47,4%. Ο αριθμός των μηνυμάτων την ημέρα των Χριστουγέννων ξεπέρασε τα 16,5 εκατομμύρια (+35,7% από τα Χριστούγεννα του 2007), ενώ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς τα μηνύματα ανήλθαν σε περίπου 26,24 εκατομμύρια.

Στη Vodafone για το διάστημα από 24 Δεκεμβρίου 2008 έως και 31 Δεκεμβρίου 2008 εστάλησαν 70 εκατομμύρια SMS, παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με πέρυσι κατά 1 εκατομμύριο. Σε ό,τι αφορά την κίνηση φωνής μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας του νέου έτους πραγματοποιήθηκαν 5,7 εκατομμύρια κλήσεις στο δίκτυο της Vodafone και 8,8 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ωρών, ενώ κατά την ημέρα της Πρωτοχρονιάς διεκπεραιώθηκαν πάνω από 45 εκατομμύρια λεπτά ομιλίας.

Στη WIND, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, στο διάστημα 24/12/2008 έως και 1/1/2009 εστάλησαν 96,32 εκατομμύρια μηνύματα SMS, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με πέρυσι κατά 18%. Την ημέρα των Χριστουγέννων εστάλησαν από το δίκτυο της WIND 11,53 εκατομμύρια μηνύματα, αυξημένα κατά 110% σε σχέση με μια συνηθισμένη μέρα. Την πρωτοχρονιά εστάλησαν 20,36 εκατομμύρια μηνύματα. Τις 3 πρώτες ώρες του νέου έτους εστάλησαν 6,62 εκατομμύρια μηνύματα, ενώ τις ίδιες ώρες πραγματοποιήθηκαν 4,9 εκατομμύρια κλήσεις φωνής.

Samsung S21 Ultra

I voda kathe xrono kai skatotera sigritika me tis alles. Kai den vazei kai mialo kiolas.

An anaferesai sthn apodosh tou diktuou ths, egw den antimetopisa megalutero privlima apo tis alles.

An aneferesai sta parapanw statistika xrhshs egw vlepw pws oles eixan auxish kai pws tis 3 prwtes wres tou 2009 exipirethse sxedon tis diplasies klhseis apo th wind. Mallon h wind prepei na anisuxei...

An anaferesai sthn apodosh tou diktuou ths, egw den antimetopisa megalutero privlima apo tis alles.

An aneferesai sta parapanw statistika xrhshs egw vlepw pws oles eixan auxish kai pws tis 3 prwtes wres tou 2009 exipirethse sxedon tis diplasies klhseis apo th wind. Mallon h wind prepei na anisuxei...

Και εγω την ιδια απορια με εσενα εχω.

Gia ta statistika milaw. Tis cote einai diplasia apo tis voda... Ligoteres nees dindeseis xeirotera statistika giortwn oxi tpt iduetero se times- prosfores... Xeiroteri kalipsi... Egw san aplos sidromutis voda den tin vlepw poli adagwnistiki edw kai kairo...Edaksei oso anafora me ta statistika tis wind einau kaliteri alla den exei noima na sigrinesai me ton xeirotero. Den griniazw outos i allos voda exw apla mia diapustwsi kanw.

Gia ta statistika milaw. Tis cote einai diplasia apo tis voda... Ligoteres nees dindeseis xeirotera statistika giortwn oxi tpt iduetero se times- prosfores... Xeiroteri kalipsi... Egw san aplos sidromutis voda den tin vlepw poli adagwnistiki edw kai kairo...Edaksei oso anafora me ta statistika tis wind einau kaliteri alla den exei noima na sigrinesai me ton xeirotero. Den griniazw outos i allos voda exw apla mia diapustwsi kanw.

Τα στατιστικα των γιορτων μια χαρα ειναι. Δυστυχως δεν εχουν ανακοινωθει αναλογα νουμερα για να μπρει να γινει συγκριση.

Η μονη συγκριση που μπορει να γινει ειναι με Wind - Vodafone οσο αναφορα 3 πρωτες ωρες και με Wind-Cosmote για sms απο 24/12-1/1.

Εξωτερική ανατολική Θεσσαλονίκη κανένα απολύτως πρόβλημα, σε όλες τις κλήσεις.

Όλα φυσιολογικά, σαν να μην ήταν πρωτοχρονιά. Και μάλιστα άρχισα τα τηλεφωνήματα από τις 12.00 ακριβώς.

Κανένα πρόβλημα και με τα sms.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• 2 weeks later...
Ωχχχχχχ :p

Καλωσηρθες παλι, προβατο απολωλό! :p :P

Τώρα δε την γλιτώνει η WIND την κεραία στα Πορόια! Άντε,κουνήσου WIND :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου φαίνεται πως ανανεώθηκε ελαφρως ο χάρτης κάλυψης!

Προστέθηκε 3g στην Αταλάντη,στη Σεριφο και στην Ιεράπετρα.Επίσης,έχω την αίσθηση πως απλώθηκε λίγο ακόμη σε κάποιες περιοχές,οι οποίες όμως δεν αναγράφονται στον χαρτη.

Έχω δίκιο ή είναι απλά ιδέα μου και ο χάρτης ειναι όπως και στις γιορτές,οπότε και ανανεώθηκε για τελευταία φορά; :confused:

Όλα φυσιολογικά, σαν να μην ήταν πρωτοχρονιά. . .

Κανένα πρόβλημα και με τα sms.

Πολύ αργοπορημένα να αναφέρω ότι την πρωτοχρονιά στο χωριό μου είχα πρόβλημα με τα sms. Δεν φεύγαν. Και κάποια από αυτά που φεύγαν με το ζόρι, παραδίδονταν μετά από ώρες (αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την Wind αλλά και με τις άλλες εταιρίες).

Καταρχήν,έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου...

Καμία σχέση... Έχει καλή ποιότητα ήχου, αλλά υπολείπεται σαφώς της Vodafone. Τώρα με τον Cosmote δεν ξέρω.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Idou ta xalia mas......http://www.flickr.com/photos/alefbetac/534861189/sizes/l/

(kerea ths Wind sthn Kypseli.toulaxiston etsi anaferei mesa sto Flickr)Meta mhn aporoume giati den exoume shma!!!Kai safos yparxoun kerees xoris adies h me prosorines adies, alla pleon den mboro na pistepso oti o arithmos tous einai toso megalos.Kai epipleon mhn aporoume giati plironoume akriba pagia, bebea otan oi eteries prepei na kalypsoun oikonomika tetoious bandalismous pios nomizoume oti tha tou plirosei????

Me tis ygeies mas!

Εγώ λέω το άλλο:

Αυτός ο θερμοκέφαλος με IQ μολώχας που ξερίζωσε την κεραία νομίζει ότι πλέον είναι ασφαλής. Μακάρι να ήξερε ότι η απουσία της κεραίας θα κάνει όλα τα κινητά WIND να εκπέμπουν σε πολλαπλάσια ισχύ για να βρουν απομακρυσμένες (πια) κεραίες και τώρα πλέον θα είναι υπαρκτός και ο κίνδυνος στην υγεία των χρηστών τους.

Σϋμφωνα με έρευνες ... 70% των συμπολιτών μας δεν είναι σίγουροι ότι τα κινητά χρειάζονται κεραίες για να λειτουργήσουν.

Οπότε όλες μας οι συζητήσεις περιττεύουν!

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Καμία σχέση... Έχει καλή ποιότητα ήχου, αλλά υπολείπεται σαφώς της Vodafone. Τώρα με τον Cosmote δεν ξέρω.

Δε ξέρω τι μετρικές χρησιμοποιεί η Vodafone πάντως και εμένα η WIND μου αφήνει την αίσθηση ότι έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με COSMOTE/Vodafone στον ήχο! τουλάχιστον σε αυτό το θέμα νομίζω ότι υπάρχει διαφορά...

Και δε θα μιλήσω μόνο για την κρυστάλλινη ποιότητα επικοινωνίας αλλά κυρίως...στην εν κινήσει επικοινωνία που η WIND για κάποιο λόγο έχει ανώτερη ποιότητα!

σίγουρα υπάρχει software που μετράει την ποιότητα αλλά το αυτί άλλα "μας λέει"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παλι θα πω, αφου Wind-Vodafone εχουν τα ιδια μηχανηματα...εχουν και τον ιδιο ηχο.

Η Cosmote εχει διαφορετικο και εχει αλλο ηχο.

Εγω παλι θα πω, αφου Wind-Vodafone εχουν τα ιδια μηχανηματα...εχουν και τον ιδιο ηχο.

Η Cosmote εχει διαφορετικο και εχει αλλο ηχο.

Από το ίδιο κινητό με διαφορετικές SIM ο ήχος διαφέρει. Εξάλλου τα μηχανήματα στο ραδιοδίκτυο ναι μεν είναι ίδια αλλά στο backbone και τα κέντρα υπάρχει διαφορά! Εκεί δε ξέρω τι γίνεται... Μπορώ για παράδειγμα να ηχογραφήσω και να δείτε πως ακούγεται ένα calling tune από Vodafone και πως ακούγεται από WIND. Υπάρχει διαφορά και στην ένταση και στη καθαρότητα.

Με την Cosmote έχω παράπονο όταν μιλάω με κάποιον και αυτός βρίσκεται σε ένα θορυβώδες μέρος.Ε,δε βγάζεις άκρη:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το ίδιο κινητό με διαφορετικές SIM ο ήχος διαφέρει. Εξάλλου τα μηχανήματα στο ραδιοδίκτυο ναι μεν είναι ίδια αλλά στο backbone και τα κέντρα υπάρχει διαφορά! Εκεί δε ξέρω τι γίνεται... Μπορώ για παράδειγμα να ηχογραφήσω και να δείτε πως ακούγεται ένα calling tune από Vodafone και πως ακούγεται από WIND. Υπάρχει διαφορά και στην ένταση και στη καθαρότητα.

Με την Cosmote έχω παράπονο όταν μιλάω με κάποιον και αυτός βρίσκεται σε ένα θορυβώδες μέρος.Ε,δε βγάζεις άκρη:confused:

Δεν εννοω για RBT service. Εχει σαφως διαφορα, παιζει συμπιεση κτλ κτλ.

Σε κανονικη φωνη. Απο τη στιγμη που και οι 2 εχουν Ericsson κεντρα και Ericsson σταθμους, ο ηχος θα επρεπε να ειναι ο ιδιος (αν δεχθουμε οτι αναφερομαστε σε κυψελη με ιδια σταθμη σηματος και επαρκη χωρητικοτητα).