kotsianis7 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Δεν έχει σημασία αν δεν έχει όλη η Αθήνα 3η γενιά...Το δίκτυο κορμού δεν περνάει μόνο από το κέντρο της Αθήνας...Το θέμα είναι να καλυφθούν σωστά όλες οι πρωτεύουσες νομών και από κει και πέρα να επεκταθεί η κάλυψη στις διάφορες άλλες περιοχές....Και η Wind από θέμα κάλυψης σε 3η γενιά είναι αρκετά καλά....(Για ποιο δίκτυο χτυπάει άραγε η καμπάνα;; :whistle: )Άλλες είναι αυτές που έχουν δίκτυο μόνο στο 5% μιας Ολυμπιακής Πόλης και δε βάζουν έστω ούτε ένα μάικρο 4 χρόνια τώρα.....Και επίσης,τη βγάζουν μόνο με μια κεραία στο Σωρό για να εξυπηρετήσουν όλα τα χωριά της Μαγνησίας προς Ν.Αγχίαλο και Αλμυρό μεριά.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εχει ιδεα κανεις για το που βρισκονται τοποθετημενες κεραιες 3G στην ευρυτερη περιοχη της Κατερινης? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 φιλε εδω δεν υπαρχει 3G δικτυο καλο στην αθηνα πλακα μας κανεις ? αμα δεις απο ελλαδα δικτυα τριτης γενιας HSDPA για βιντεο κλησεις χωρις διακοπες γρηγορο ιντερνετ και με καλη αναλυση σφυρα μου κλεφτικα. Εγώ πάντως με το δίκτυο που χρησιμοποιοώ (Vodafone) όταν έχω σήμα έχω και ποιοτική videoκλήση (χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου φυσικά η άχρηστη αυτή υπηρεσία) και internet σε καλές ταχύτητες χωρίς διακοπές. Noμίζω πως και η Wind είναι στα ίδια επίπεδα. Με λίγα λόγια το σήμα είναι το θέμα. Και αυτό δεν έχει να κάνει πάντα με τις ίδιες τις εταιρείες.Μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Στη τελική δυστυχώς οι 3G υπηρεσίες στην Ελλάδα δεν έχουν και καμια τεράστια ζήτηση ώστε να έχουν λόγο να επενδύσουν οι εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Στη τελική δυστυχώς οι 3G υπηρεσίες στην Ελλάδα δεν έχουν και καμια τεράστια ζήτηση ώστε να έχουν λόγο να επενδύσουν οι εταιρείες.Εδω κανεις λαθος.Αν δεν ειχαν ζητηση δεν θα πλακωνονταν οι εταιριες για το Broadband Ιντερνετ.Η μια εταιρεια μετα την αλλη βγαζει ανταγωνιστικα πακετα.Βεβαια η ποιοτητα και οι ταχυτητες δεν ειναι αυτες που ευαγγελιζονται αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εδω κανεις λαθος.Αν δεν ειχαν ζητηση δεν θα πλακωνονταν οι εταιριες για το Broadband Ιντερνετ.Η μια εταιρεια μετα την αλλη βγαζει ανταγωνιστικα πακετα.Βεβαια η ποιοτητα και οι ταχυτητες δεν ειναι αυτες που ευαγγελιζονται αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια Άποψή μου είναι πως τo αν επενδύουν πραγματικά σε μια υπηρεσία φαίνεται από τις υποδομές. Δες τη κάλυψη, τουλάχιστον της Vodafone και της WIND (γιατι η Cosmote δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με το δίκτυο κορμού, παίρνει έτοιμο από ΟΤΕ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Το κινητό μου το είχα κλειδώσει σε 3η γενιά για να είμαι ήσυχος και πράγματι ήμουν...Σε διπλή λειτουργία είχα κάποιες ειδοποιήσεις και για αυτό την απέφευγα! δηλαδή αν εχει 3g πρεπει να κλειδωνουμε? γιατι να γυριζει σε 2g εφοσον εχω 3g? δεν το καλαταβα αυτό.εγω παντως το εχω κλειδωμενο στο 2g. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 @giannisvolos, τα πιο πολλά κινητά δεν έχουν επιλογή να κλειδώνουν σε 3η γενιά.Αυτό συνήθως γίνεται με τη χρήση κάποιων προγραμμάτων,όπως για παράδειγμα με το myphoneexplorer στα κινητά της SonyEricsson.Από κει και πέρα,συνιστώ να μην τα κλειδώνουμε σε 3η γενιά λόγω της ανεπαρκούς κάλυψης προς το παρόν.Υπάρχουν όμως και κάποιοι(παράδειγμα εγώ :p )που όταν έχουν καλό σήμα 3ης γενιάς στις περιοχές που κινούνται τα έχουν κλειδωμένα σε 3η γενιά.Η Βόντα για παράδειγμα έχει κάνει πολύ αξιοπρεπή δουλειά στην κάλυψη σε 3η γενιά στο μεγαλύτερο τμήμα της Θεσσαλονίκης,οπότε στο κινητό που έχω τη σύνδεση της Βόντα το κλειδώνω σε 3η γενιά γιατί απλά έχω σημα..Με την Γουίντ δεν το κάνω αυτό στη Θεσσαλονίκη παρά μόνο όταν γνωρίζω πως στις περιοχές που θα κινηθώ θα υπάρχει κάλυψη 3ης γενιάς..Άλλωστε,η 3η γενιά σου παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου,υψηλότερη ασφάλεια και όλα τα άλλα πλεονεκτήματα,οπότε γιατί να μην τα εκμεταλλευτείς απ’τη στιγμή που υπάρχει κάλυψη στις περιοχές που κινείσαι; Το κινητό,όταν είναι ρυθμισμένο σε 2η και 3η γενιά,θα προσπαθεί πάντα να ανιχνευει το 3g δίκτυο στο οποίο βρίσκεσαι.Αν δεν το βρει ή αν είναι τρομερά ασθενές το σήμα,θα γυρίσει αυτόματα σε 2η γενιά ώστε να έχεις κάλυψη στην περιοχή που βρίσκεσαι!Δεν είναι υποχρεωτικό να το κλειδώνεις σε 3η γενιά,αλλά όταν ξέρεις ότι οι περιοχές που κινείσαι έχουν καλό σήμα δικτυου 3g,αν θες,κλείδωσέ το,ώστε να απολαμβανεις τα προνόμια του 3g δικτύου(αν τα χρησιμοποιείς φυσικά!) :) @bored, όσον αφορά το HSDPA δίκτυο της Γουίντ,ας μη μιλήσω καλύτερα για την υποδομή του,γιατί τους τελευταίους 2 μήνες κατήντησε χειρότερο από Κοτέ....Πλέον,δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω Ίντερνετ από Γουίντ με τις απαράδεκτες αυτές ταχύτητες στη Θεσσαλονίκη και χρησιμοποιώ μόνο Βοντα η οποία ακόμη και σε ώρες αιχμής φυσάει απλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 geia se olous.genika nomizw oti i wind exei polu kalo diktuo.alla stin perioxh mou to diktuo ths einai metrio.pairno apo to 2005 stin exuphrethsh pelatwn k meta apo ligo kairo m pairnei enas kurios k mou leei oti tha beltiothei,dn lew eixame mia mikrh beltiosh fetos alla mikrh.ti na pw.pantws opou allou exw paei itan aristh.kaluterh k apo cosmote merikes fores! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 k meta apo ligo kairo m pairnei enas kurios k mou leei oti tha beltiothei, :lol::lol: Αντε πάλι, ο γνωστος κυριος !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 AYTOΣ O KYPIOΣ ME EXEI ΠAPEI OYTE K ΓΩ ΞEPΩ ΠOΣEΣ ΦOPEΣ.BEΛTIΩΣH OMΩΣ ΔN BΛEΠΩ!ΠPAΓMATIKA OMΩΣ AN ΣTHN ΠEPIOXH MOY)KOPΔEΛIO ΘEΣ/NIKHΣ) TO ΣHMA ΓINEI TEΛEIO ΔN ΘA TO ΠIΣTEYΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Εδώ στον Ν.Ηλείας η WIND είναι άριστη. Δεν έχω πρόβλημα με το σήμα:). Στην cosmote υπάρχει πρόβλημα συνέχεια. Εκεί που το σήμα είναι φουλ πέφτει απότομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Μα γενικά έχει ένα πολύ καλό και εκτεταμένο δίκτυο η Γουίντ,ιδίως στην επαρχία και σε σχέση με Βοντα..Από κει και πέρα όμως έχει σε κάποιες περιοχές τα προβλήματά της..Στη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα,στο Επταπύργιο,δεν είχε ποτέ της καλή κάλυψη απ'όσα λεν οι Θεσσαλονικείς που έχουν Γουίντ και κινούνται στην περιοχή εκείνη και αυτό είναι καθαρά θέμα τσιγγουνιάς,απ'ότι φαίνεται..Και αυτό ισχύει και σε κάποιες ακόμη περιοχές..Πάντως,εγώ την εμπιστεύομαι πλέον για ταξίδια σε βουνά..Επίσης,από προσωπική μου εμπειρία,να πω ότι η κάλυψή της σε όλη την Ανατολική Πελοπόννησο(από το Ξυλόκαστρο έως και τη Νεάπολη)ήταν πολύ δυνατή και αντάξια της Κοτέ στα βουνά,με εξαίρεση 1-2 σημεία,όπου για μόλις μερικά μέτρα δεν είχε καθόλου σήμα-αυτό βέβαια ίσχυε και για την Κοτέ σε κάποια άλλα σημεία..Η Βόντα απ'την άλλη,δεν την πάλευε και πολύ,αν και δεν ήταν και τόσο τραγική όσο είναι στην Θεσσαλία.. @Mitsos_The_Great,είναι όντως τόσο καλή η κάλυψη στο νομό Ηλείας;Το ρωτάω επειδή για δυτική και κεντρική Πελοπόννησο ακούγονταν αρκετά παράπονα,ιδίως σε πιο απομακρυσμένες περιοχές,προς τα βουνά!Μακάρι να είναι όπως τα λες-βασικα,αφού το λες,έτσι θά'ναι,δεν εχω λόγο να σ'αμφισβήτησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ONTΩΣ H WIND EXEI ΠOΛY KAΛO ΔIKTYO ΠΛEON!K NOMIZΩ KAΛYTEPO K AΠO THΣ VODAFONE )H OΠOIA TON TEΛEYTAIO KAIPO AΠO OTI BΛEΠΩ ΠEΦTEI E?H KANΩ ΛAΘOΣ?)K OΠOY K EXΩ ME TH WIND ΔN EIXA ΠPOBΛHMA ME TO ΣHMA.K ΣTO XΩPIO MOY ΣTIΣ ΣEPPEΣ ΠOΛY KAΛH.AΛΛA KT ΠPEΠEI NA ΓINEI K ΣTO KOPΔEΛIO ΘEΣ/NIKHΣ!MOΛIΣ BΓAINΩ AΠ TO KOPΔEΛIO EINAI AΨOXH AΛΛA MΠAINONTAΣ ΣIΓA ΣIΓA BΛEΠEIΣ TA XAΛIA THΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ONTΩΣ H WIND EXEI ΠOΛY KAΛO ΔIKTYO ΠΛEON!K NOMIZΩ KAΛYTEPO K AΠO THΣ VODAFONE )H OΠOIA TON TEΛEYTAIO KAIPO AΠO OTI BΛEΠΩ ΠEΦTEI E?H KANΩ ΛAΘOΣ?)K OΠOY K EXΩ ME TH WIND ΔN EIXA ΠPOBΛHMA ME TO ΣHMA.K ΣTO XΩPIO MOY ΣTIΣ ΣEPPEΣ ΠOΛY KAΛH.AΛΛA KT ΠPEΠEI NA ΓINEI K ΣTO KOPΔEΛIO ΘEΣ/NIKHΣ!MOΛIΣ BΓAINΩ AΠ TO KOPΔEΛIO EINAI AΨOXH AΛΛA MΠAINONTAΣ ΣIΓA ΣIΓA BΛEΠEIΣ TA XAΛIA THΣ. Αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις και επίσης κουράζει τον αναγνώστη. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 KT ΠPEΠEI NA ΓINEI K ΣTO KOPΔEΛIO ΘEΣ/NIKHΣ!MOΛIΣ BΓAINΩ AΠ TO KOPΔEΛIO EINAI AΨOXH AΛΛA MΠAINONTAΣ ΣIΓA ΣIΓA BΛEΠEIΣ TA XAΛIA THΣ. Kαι νά'ταν μονο το Κορδελιό....Όλη η Θεσ/νίκη έχει πρόβλημα με την κάλυψη της Wind... Στη Θεσ/νίκη χάνει χαλαρά από τη Voda,η οποία αν και της έχουν ξηλώσει ουκ ολίγες κεραίες έχει πολύ καλύτερο σήμα και σε 2η και 3η γενιά και πολύ καλύτερη ποιότητα δικτύου.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 EΓΩ ΠAΛI NOMIZΩ OTI EXEI KAΛO ΣHMA ΣTHN YΠOΛOIΠH ΘEΣ/NIKH EKTOΣ TOY KOPΔEΛIOY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά έχει ανανεωθεί ο χάρτης κάλυψης του 3G στο site της WIND. http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 ONTΩΣ H WIND EXEI ΠOΛY KAΛO ΔIKTYO ΠΛEON!K NOMIZΩ KAΛYTEPO K AΠO THΣ VODAFONE )H OΠOIA TON TEΛEYTAIO KAIPO AΠO OTI BΛEΠΩ ΠEΦTEI E?H KANΩ ΛAΘOΣ?)K OΠOY K EXΩ ME TH WIND ΔN EIXA ΠPOBΛHMA ME TO ΣHMA.K ΣTO XΩPIO MOY ΣTIΣ ΣEPPEΣ ΠOΛY KAΛH.AΛΛA KT ΠPEΠEI NA ΓINEI K ΣTO KOPΔEΛIO ΘEΣ/NIKHΣ!MOΛIΣ BΓAINΩ AΠ TO KOPΔEΛIO EINAI AΨOXH AΛΛA MΠAINONTAΣ ΣIΓA ΣIΓA BΛEΠEIΣ TA XAΛIA THΣ. Ωπα ρε πατρίδα!!! Ποιο χωριό είναι αυτό στις Σέρρες όπου έχει καλό σήμα η Wind; Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς... Αν μένεις Σέρρες λογικά θα πρέπει να έχεις πάει προς Κερκίνη-Πορόια. Πως σε φάνηκε εκεί η κάλυψη; Επίσης κάνε μια προσπάθεια να γράφεις με μικρά για να μη σε την ξαναπεί ο mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 k mesa stin poli twn Serrwn to shma einai kalytero apo tis voda alla k se Eykarpia Serrwn opou einai to xwrio mou alla k stin Amfipolh,Maurothalassa,Nigrita.enas xaderfos mou pou xei voda apo wind pairnei shma.ekei pou les dn exw paei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 k mesa stin poli twn Serrwn to shma einai kalytero apo tis voda alla k se Eykarpia Serrwn opou einai to xwrio mou alla k stin Amfipolh,Maurothalassa,Nigrita.enas xaderfos mou pou xei voda apo wind pairnei shma.ekei pou les dn exw paei. Περίμενα ότι θα μου έλεγες προς τα εκεί... Στην πόλη των Σερρών έχει πράγματι καλύτερο σήμα από Vodafone. Αλλά όταν μιλάμε για σύγκριση με άλλη εταιρεία καλύτερα θα είναι να κάνουμε και σύγκριση με την καλύτερη εταιρεία στην περιοχή (μακράν η Κοσμο) και μετά με την μακράν χειρότερη από όλες (σε τοπικό επίπεδο μιλάω πάντα, για να μην παρεξηγηθώ)... Μ'αρέσει που ή θα γράφεις ελληνικά κεφαλαία ή με μικρά και greeklish!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Θεs να κανω συγκριση με την COSMOTE?αυτη η εταιρια εχει την μεγαλυτερη καλυψη υποτιθεται αλλα και παλι η WIND στιs περιοχεs που ανεφερα ειναι ανταξια τηs και καλυτερη σε καποια σημεια.αλλα κ στην Ξανθη που χα παει η WIND ειχε πολυ καλυτερο σημα απο την COSMOTE οπωs και η VODAFONE που επιανε κ αυτη φουλ!αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Μα γενικά έχει ένα πολύ καλό και εκτεταμένο δίκτυο η Γουίντ,ιδίως στην επαρχία και σε σχέση με Βοντα..Από κει και πέρα όμως έχει σε κάποιες περιοχές τα προβλήματά της..Στη Θεσσαλονίκη για παράδειγμα,στο Επταπύργιο,δεν είχε ποτέ της καλή κάλυψη απ'όσα λεν οι Θεσσαλονικείς που έχουν Γουίντ και κινούνται στην περιοχή εκείνη και αυτό είναι καθαρά θέμα τσιγγουνιάς,απ'ότι φαίνεται..Και αυτό ισχύει και σε κάποιες ακόμη περιοχές..Πάντως,εγώ την εμπιστεύομαι πλέον για ταξίδια σε βουνά..Επίσης,από προσωπική μου εμπειρία,να πω ότι η κάλυψή της σε όλη την Ανατολική Πελοπόννησο(από το Ξυλόκαστρο έως και τη Νεάπολη)ήταν πολύ δυνατή και αντάξια της Κοτέ στα βουνά,με εξαίρεση 1-2 σημεία,όπου για μόλις μερικά μέτρα δεν είχε καθόλου σήμα-αυτό βέβαια ίσχυε και για την Κοτέ σε κάποια άλλα σημεία..Η Βόντα απ'την άλλη,δεν την πάλευε και πολύ,αν και δεν ήταν και τόσο τραγική όσο είναι στην Θεσσαλία.. @Mitsos_The_Great,είναι όντως τόσο καλή η κάλυψη στο νομό Ηλείας;Το ρωτάω επειδή για δυτική και κεντρική Πελοπόννησο ακούγονταν αρκετά παράπονα,ιδίως σε πιο απομακρυσμένες περιοχές,προς τα βουνά!Μακάρι να είναι όπως τα λες-βασικα,αφού το λες,έτσι θά'ναι,δεν εχω λόγο να σ'αμφισβήτησω! Είναι όντως καλή η κάλυψη στον Ν. Ηλείας. Σπάνια να πέσει το σήμα! Το μόνο πράγμα που μου την δίνει είναι ότι έχω σήμα και όταν με καλούν μου έρχετε μύνημα ότι είχα κλήσεις! Κατά τα αλλά είναι εντάξεί! Πολύ μεγάλη βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Τότε έχει προβλήματα χωρητικότητας μερικές φορές! :) Μπορείς αν θες,να το καταχωρήσεις στη Γουίντ και να το ελέγξουν ώστε να κάνουν κάτι να βελτιωθεί η χωρητικότητα.. Μπράβο της πάντως που έφτιαξε την κάλυψή της! Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει:ήδη απ'τον Νοέμβρη του 2007 φαίνεται στο χάρτη κάλυψης ότι πλέον καλύπτει το δρόμο Καλαμάτας-Σπάρτης με δ'ικτυο 2ης γενιάς όπου πιο πριν δεν υπηρχε τίποτα από σήμα παρά μια τεράστια τρύπα!Μπορεί κάποιος που έκανε τη διαδρομή να το επιβεβαιώσει;Φαίνεται να καλύπτει το δρόμο πλέον και κάποια χωριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει:ήδη απ'τον Νοέμβρη του 2007 φαίνεται στο χάρτη κάλυψης ότι πλέον καλύπτει το δρόμο Καλαμάτας-Σπάρτης με δ'ικτυο 2ης γενιάς όπου πιο πριν δεν υπηρχε τίποτα από σήμα παρά μια τεράστια τρύπα!Μπορεί κάποιος που έκανε τη διαδρομή να το επιβεβαιώσει;Φαίνεται να καλύπτει το δρόμο πλέον και κάποια χωριά! Πραγματικά έχουν καλυτερέψει τα πράγματα. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που έκανα τη διαδρομή διαπίστωσα ότι έχει αρκετά καλό σήμα.. Πιστεύω σχεδόν όπως και οι άλλες. Δεν παύει βέβαια να μην καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του δρόμου (μετά το τουριστικό για όσους ξέρουν). Εκεί είναι μονίμως εκτός λήψης το κινητό διότι καμία από τις 3 δεν έχει σήμα. Επίσης είδα ότι ακόμα δεν έχει καθόλου 3G στη Σπάρτη σε αντίθεση με Cosmote και Vodafone των οποίων δεν ξέρω πόσο καλό είναι αλλά τουλάχιστον κάτι έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts