mixtri Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 τι ακολουθει?εννοεις μηπως αναβαθμιση του HSDPA στα 3,6 mbps? μονο η WIND εχει μεινει ακομα στο 1,8... όχι η WIND παίζει στα 3.6 εδώ και καιρό.Απλά είναι beta edition;) όποιοι έχουν HSDPA στα 3.6Mbit το έχουν καταλάβει ήδη! Ακολουθούν αρκετά αυτό το καλοκαίρι! Σε λίγο καιρό θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια!:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Σας έχει τύχει τελευταία και κυρίως το βράδυ να έχετε εικονικό σήμα??? (ποοοοοοσο εκνευριστικό είναιιιιιιιι) Ναι... Στο 3G ειδικά... Κάτι κάνουν αυτοί! Πάντως σήμερα το μεσημέρι 12:30 η ώρα στα Starbucks στην Κοραή, έκανα download κομματιού από το wind plus με 25kB/sec!!! Παλιές καλές μου ταχύτητες! Τόσο έπιανα και πριν τα προβλήματα στην ίδια υπηρεσία (200kbps, 25kB/sec)! Δεν έφαγε σχεδόν κανένα κόλλημα (δυο τρεις φορές έπεσε στα 5-15kB/sec) και κατέβηκε μια χαρά! Πρέπει να τελείωσαν οι εργασίες!!! Μάλλον κάνανε αναβάθμιση στον κορμό, τώρα για ποιον λόγο δεν ξέρω! Πάντως θα ήταν απαραίτητη! Δεν νομίζω να δώσουν broadband over HSDPA επειδή δεν τους κάθεται με την Tellas... Πάντως, αν ποτέ πάρουν το iPhone (στην υποθετική περίπτωση), τότε είναι τυχεροί γιατί EDGE έχουνε βάλει και τους έλειπε το backbone για να το ανοίξουνε! Τώρα λοιπόν, τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά από την εγκατάστασή του, ίσως έχουν ένα λόγο να το αξιοποιήσουν, μιας και το 3G τους να φτάσει την κάλυψη της cosmote αποκλείεται και επιπλέον το iPhone (τουλάχιστον αυτός της πρώτης γενιάς) τρέχει σε EDGE που δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ευρώπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 egw pantws,prin 2 evdomades,taxidepsa ws to didimoteixo evroy kai eixe full 3G sima!!! mou ekane entiposi..... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamClone Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Ναι... Στο 3G ειδικά... Κάτι κάνουν αυτοί! Πάντως σήμερα το μεσημέρι 12:30 η ώρα στα Starbucks στην Κοραή, έκανα download κομματιού από το wind plus με 25kB/sec!!! Παλιές καλές μου ταχύτητες! Τόσο έπιανα και πριν τα προβλήματα στην ίδια υπηρεσία (200kbps, 25kB/sec)! Δεν έφαγε σχεδόν κανένα κόλλημα (δυο τρεις φορές έπεσε στα 5-15kB/sec) και κατέβηκε μια χαρά! Πρέπει να τελείωσαν οι εργασίες!!! Μάλλον κάνανε αναβάθμιση στον κορμό, τώρα για ποιον λόγο δεν ξέρω! Πάντως θα ήταν απαραίτητη! Δεν νομίζω να δώσουν broadband over HSDPA επειδή δεν τους κάθεται με την Tellas... Πάντως, αν ποτέ πάρουν το iPhone (στην υποθετική περίπτωση), τότε είναι τυχεροί γιατί EDGE έχουνε βάλει και τους έλειπε το backbone για να το ανοίξουνε! Τώρα λοιπόν, τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά από την εγκατάστασή του, ίσως έχουν ένα λόγο να το αξιοποιήσουν, μιας και το 3G τους να φτάσει την κάλυψη της cosmote αποκλείεται και επιπλέον το iPhone (τουλάχιστον αυτός της πρώτης γενιάς) τρέχει σε EDGE που δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ευρώπη! Φημες φημες..... H VODAFONE θα νικησει τον Αιγυπτιο... :) Να πειτε στους τεχνικους της WIND...οτι στα διεθνη standards δεν υπαρχει "διαρκεια εργασιων αναβαθμισης" ....διαρκειας 6 ημερων! 6 μερες και το 3G παει χειροτερα και απο 2G , ουτε βιλτεοκλησεις ...ουτε internet.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!! ---- Φτιαξτε και τον Transparent proxy της WIND για το gint.b-online.gr επιτελους!! Το ιδιο ακριβως προβλημα με την VODAFONE , ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ HTTP PROXY SERVER ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ BUGS. ---- Παράθεση ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Φημες φημες..... H VODAFONE θα νικησει τον Αιγυπτιο... :) Να πειτε στους τεχνικους της WIND...οτι στα διεθνη standards δεν υπαρχει "διαρκεια εργασιων αναβαθμισης" ....διαρκειας 6 ημερων! 6 μερες και το 3G παει χειροτερα και απο 2G , ουτε βιλτεοκλησεις ...ουτε internet.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!! ---- Φτιαξτε και τον Transparent proxy της WIND για το gint.b-online.gr επιτελους!! Το ιδιο ακριβως προβλημα με την VODAFONE , ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ HTTP PROXY SERVER ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ BUGS. ---- Καταρχάς η WIND ετοιμάζεται να φέρει κάτι εντελώς πρωτοποριακό στον τομέα των δεδομένων στην Ελληνική αγορά το οποίο απαιτεί διπλασιασμό του δικτύου κορμού στους βασικούς άξονες μεταγωγής δεδομένων ακόμα και τι διασύνδεση του δικτύου με ένα άλλο δίκτυο παροχής υπηρεσιών δεδομένων,το μεγαλύτερο στην Ελλάδα:whistle: Τώρα ο διακομιστής μεσολάβησης θα αναβαθμιστεί αλλά αυτό δεν είναι δουλειά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας αλλά του προμηθευτή.Δεν είναι opensource για να το τροποποιήσουν από την εταιρία:p Σε κάποιες περιοχές ήδη η 3η γενιά έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ...ίσως δεν ανήκεις σε μία από αυτές! Δε μπορείς να κάνεις βιντεο-κλήσεις; Γιατί εγώ μπορώ να κάνω κανονικά! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 όχι η WIND παίζει στα 3.6 εδώ και καιρό.Απλά είναι beta edition;) όποιοι έχουν HSDPA στα 3.6Mbit το έχουν καταλάβει ήδη! Ακολουθούν αρκετά αυτό το καλοκαίρι! Σε λίγο καιρό θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια!:) τα αποκαλυπτηρια εχουν σχεση με το hsdpa? μπας και ετοιμαζουν HSUPA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamClone Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 τα αποκαλυπτηρια εχουν σχεση με το hsdpa? μπας και ετοιμαζουν HSUPA? ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ MHN MHN ριξουν χρημα για HSUPA chipsets και τα χρηματα αυτα να τα δωσουν για ενα τελειο state of the art - high availability 3G core network που παντα ονειρευομουν sthn WIND. .εγω θελω θελω θελω Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ο 3G 1,8 και 3,6 MBps οπως και εκατομμυρια ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! Καταρχάς η WIND ετοιμάζεται να φέρει κάτι εντελώς πρωτοποριακό στον τομέα των δεδομένων στην Ελληνική αγορά το οποίο απαιτεί διπλασιασμό του δικτύου κορμού στους βασικούς άξονες μεταγωγής δεδομένων ακόμα και τι διασύνδεση του δικτύου με ένα άλλο δίκτυο παροχής υπηρεσιών δεδομένων,το μεγαλύτερο στην Ελλάδα:whistle: Τώρα ο διακομιστής μεσολάβησης θα αναβαθμιστεί αλλά αυτό δεν είναι δουλειά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας αλλά του προμηθευτή.Δεν είναι opensource για να το τροποποιήσουν από την εταιρία:p Σε κάποιες περιοχές ήδη η 3η γενιά έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ...ίσως δεν ανήκεις σε μία από αυτές! Δε μπορείς να κάνεις βιντεο-κλήσεις; Γιατί εγώ μπορώ να κάνω κανονικά! ME ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΕΣ !! ΕΓΡΑΨΕΣ !! ...παντως αυτο με τον "προμηθευτη" δεν το ξερα!! ..οτι πρεπει ο προμηθευτης ( νοκια.ερικσον...μπλα μπλα) ..να ερθει το προσωπικο του για να ..βαλει περισσοτερη RAM..και να "πειραξει" τα settings του Transparent prixy server στο δυκτιο 2G 3G Ιντερνετ της Wind και της Vodafone! Εμαθα και κατι καινουργιο σημερα :) Κανουν τρομερη δουλεια στην WIND ομως καμια φορα τρεχουν και δεν φτανουν οπως τις τελευταιες μερες με τις ταχυτητες του 3G που επεσαν στο 2 % . . Ευχομαι να σκισουν οι DATA υπηρεσιες over 3G ...απο Σεπτεμβρη!! Αυτοι οι "προμηθευτες" ομως να ερχονται πιο συχνα στα κεντρικα ... Παράθεση ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Στη Χίο έχει εξαφανιστεί το 3G δίκτυο από την Παρασκευή το βράδυ! Ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Re paidia as ftiaxtei prota to hsdpa..... ego me htc tytn pou to ypostirizei kai i metrisi mou evgale 236/40 me 2 grammes sima 3G. Kala 1.8 mbit den perimeno alla kai 236? poly ligo..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 egw pantws,prin 2 evdomades,taxidepsa ws to didimoteixo evroy kai eixe full 3G sima!!! mou ekane entiposi..... Άντε μακάρι να το δούμε παντού κι εδώ στο Χίο, γιατί μας έχουν ξεχάσει... Για να κάνεις βιντεοκλήση, πρέπει να κατέβεις στο λιμάνι... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Στη Χίο έχει εξαφανιστεί το 3G δίκτυο από την Παρασκευή το βράδυ! Ξέρει κανείς τι γίνεται; δε μας τα λέτε καλά εσείς με Sony Ericsson :p Με LG U8210 με 2-3/5 σήμα από Βόλο πριν λίγο έπιασα 260kbps!!! Γιατί όλη η Ελλάδα και συγκεκριμένα όσοι έχουν Sony Ericsson "σέρνονται";;; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Σημερα στην παραλια της Βορειας Ευβοιας επιασα full σημα 2g απο κεραια του Βολου.το καταλαβα γιατι κατω απο το WIND GR υπηρχε το VOLOS 2421.γιατι ομως το 3g σημα που πιανω ειναι πλασματικο?το λεω γιατι καπου ειχα διαβασει οτι η ''ενταση'' του 3g σηματος ειναι μεγαλυτερη απο το 2g.οποιος ξερει ας μου απαντησει παρακαλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QwQ Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Άντε μακάρι να το δούμε παντού κι εδώ στο Χίο, γιατί μας έχουν ξεχάσει... Για να κάνεις βιντεοκλήση, πρέπει να κατέβεις στο λιμάνι... ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ 3G EMEΙΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ?ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 nikos,dystyxws to 3g bts sto volo(Swros) exei ry8mistei sta 20km emveleia se anti8esi me to 2g pou xtypaei sta 35km:( To miso Pilio exei plasmatiko 3g apo Swro,mi nomizeis.Ws ta Kala Nera mono exeis kanoniko sima 3g kai mexri Mikro8ibes apo tin alli pleura antistoixa!Syntoma 8a mpei 3g se Pilio,etsi kai alliws,epomenws 8a pianeis apo ekei! Molis anoixei to 3g sto Pilio tote amesws 8a megalwsoun oi texnikoi(elpizw) kai tin embeleia sto Swro!;) Sygnwmi gia ta greeklish alla eimai mesw opera kai WIND GPRS :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 ξερει κανεις βρε παιδιά τίποτα για τα σχέδια επέκτασης του 3g?σόρρυ που το αναφέρω,μιας και δεν είναι ίσως της παρούσης,αλλά η ΚΟΤΕ έκανε πολύ έξυπνη κίνηση μάρκετινγκ με το να επεκτείνει την κάλυψη 3ης γενιάς..θα μου πειτε..η ΚΟΤΕ ενδεχομένως όμως να μην έχει σε ταχύτητες την ίδια ποιότητα με ΓΟΥΙΝΤ αλλά παρ'όλα αυτά η πλειονοτητα του κοσμου δεν ενδιαφέρεται και ίσως να μη γνωρίζει καν την πρόσβαση στο Ιντερνετ μέσω Data Card(εκτός βέβαια από καποιους που πραγματικά τους χρειάζεται).Η πλειονότητα του κόσμου νομίζει ότι το βασικό του 3g είναι η video-κλήση και ΙΣΩΣ να είναι το βασικότερο...Οπότε,πολύ έξυπνη κίνηση της ΚΟΤΕ,τουλάχιστον για την επαρχία,οπου δεν υπάρχει ιδιαίτερη χρήση του 3g μέσω data cards,οπότε μπορείς να κανεις ανετα βιντεο'κλήση,χωρίς προβλήματα...Παρ’όλα αυτα,γνωρίζουμε τις προθέσεις της ΤΙΜ με νουμερα;Εννοώ,ξερουμε εστω μεχρι το τελος αυτου του ετους ποια θα ειναι η προτεινομενη κάλυψη πανελλαδικά;60%;70%;λιγότερο απ'αυτα τα 2 ποσοστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Τους τελευταίους μήνες έχω σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή μου. Μένω στην Νέα Φιλαδέλφεια και είμαι στο πρόγραμμα flexy 40 .Όταν με καλούν αντί να ακούει ο αυτός που με καλεί τον κλασικό ήχο ακούει παράσιτα όπως όταν απαντήσει fax . Το κινητό κτυπάει κανονικά αλά όποιος με καλεί νομίζει ότι έχω πρόβλημα και το κλείνει με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις και να ακούω πολλά παράπονα από όσους με καλούν . Αυτό το έχω μόνο στην περιοχή της Φιλαδέλφειας όταν βρίσκομαι στο κέντρο π.χ όλα καλά. Ρώτησα σε ένα μαγαζί wind και μου είπαν ότι έχει χαλάσει κάποια κεραία στην περιοχή . Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο η έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Τους τελευταίους μήνες έχω σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή μου. Μένω στην Νέα Φιλαδέλφεια και είμαι στο πρόγραμμα flexy 40 .Όταν με καλούν αντί να ακούει ο αυτός που με καλεί τον κλασικό ήχο ακούει παράσιτα όπως όταν απαντήσει fax . Το κινητό κτυπάει κανονικά αλά όποιος με καλεί νομίζει ότι έχω πρόβλημα και το κλείνει με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις και να ακούω πολλά παράπονα από όσους με καλούν . Αυτό το έχω μόνο στην περιοχή της Φιλαδέλφειας όταν βρίσκομαι στο κέντρο π.χ όλα καλά. Ρώτησα σε ένα μαγαζί wind και μου είπαν ότι έχει χαλάσει κάποια κεραία στην περιοχή . Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο η έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? kai emena mou to ekane paleotera sta melissia ... alla kai poles fores mou lene oti den akougete hxos klisis otan me kaloune ...:( Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Μιχάλη που ακριβώς θα βάλει στο πήλιο δίκτυο τρίτης γενιάς. Στο Νεοχώρι θα πιάνει; Επίσης μήπως ξέρεις άμα έχει σχέδια για δίκτυο τρίτης γενιάς στη Σκιάθο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Προσφατα ξεκινησα να χρησιμοποιω το f2g. Το "κανονικο" με συνδεση κινητο μου ειναι vodafone, ενω εχω χρησιμοποιησει και cosmokarta (το ενα λεπτο το λεπτο) Μενω περιοχη Χαλανδριου και με την Wind ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος. Ενω με την vodafone και την cosmote οι συνομιλιες μου ειναι "καμπανα", με την wind η ομιλια ειναι ενα ματσο χαλια. Παρατηρω συνεχεια κενα στην ομιλια, ενω πολλες φορες πεφτει και το σημα ενω μιλαω. Εχε χαρη που η κοπελα μου δεν αποχωριζεται το f2g της:mad: Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Το χάλι στους Ν.Επιβάτες Θεσσαλονίκης συνεχίζεται.............!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ σου WIND!!! Το καλοκαίρι έχει 30.000 κόσμο! Επιτρέπεται αυτό το ρεζιλίκι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimiskerl Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 και εγω το ιδιο προβλημα με σενα φιλε HIT. εδω και καποιες μερες δε μπορω να μιλησω με κανεναν σωστα.μαλλον η φιλοι στην WIND μας δουλευουν , δηθεν χαλασμενες κεραιες και αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 και εγω το ιδιο προβλημα με σενα φιλε HIT. εδω και καποιες μερες δε μπορω να μιλησω με κανεναν σωστα.μαλλον η φιλοι στην WIND μας δουλευουν , δηθεν χαλασμενες κεραιες και αλλα. Απο διαφήμιση καλα τα πανε. Το βασικό όμως είναι ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ!!!:lol: Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Πρόβλημα(χωρητικότητας; ) στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσ/νίκης και συγκεκριμένα έξω από την Κατερίνη(λίγο πιο πάνω από το τούνελ). Δύο κλήσεις έπεσαν ενώ υπήρχε σήμα. Άσχετο αλλά μέσα στο τούνελ μια χαρά πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Εγώ θέλω να πω ένα μπράβο για την κάλυψη 3G - HSDPA στα Μετέωρα Καλαμπάκας (Νομός Τρικάλων). Δεν περίμενα να έχω κάλυψη εδώ και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά ότι θα φάω στη μάπα το gprs για μερικές μέρες αλλά τελικά, όπως δείχνει και ο χάρτης, το umts είναι εδώ :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 egw aftes tis meres stin ptolemaida to trww sti mapa to gprs. i tim eixe sima 3g alla twra den exei.... den kserw ti mporei na ftaiei. vasika den pira til kai stin eksipiretisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts