Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να σου πω βρε mixtri, περιεργα πραγματα. Μεσα στο σπιτι καθολου σημα, στο μπαλκονι 3 εως 4 :wacko: 2G εχω full και μεσα στο σπιτι.

Τι να σου πω βρε mixtri, περιεργα πραγματα. Μεσα στο σπιτι καθολου σημα, στο μπαλκονι 3 εως 4 :wacko: 2G εχω full και μεσα στο σπιτι.

Εγώ πάλι το ανάποδο:3g έχει σε ικανοποιητικά επίπεδα για να μιλήσεις και εγώ με το Ν70 δεν είχα αντιληφθεί το πρόβλημα επειδή μιλούσα από 3g.Το διαπίστωσα μετά από πολλές συνομιλίες με άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι(ενώ εγώ όχι) και δεν είχε 3g κινητό...

Παιδιά, μετά από εμπειρία αρκετών μηνών με wind και σε σύγκριση με τη vodafone που είχα παλιότερα, έχω να παρατηρήσω ότι το σήμα 3G της Wind μέσα στην Αθήνα, είναι για τα μπάζα! Δεν έχω πουθενά σε εσωτερικό χώρο κάλυψη, ενώ είχα παλιότερα κανονικά με την vodafone! Στο σπίτι μου, σε σπίτια φίλων, κτήρια που επισκέπτομαι καθημερινά η διαφορά της wind με την vodafone που είχα παλιότερα είναι εμφανέστατη!

Shame on them!!!

Παιδιά, μετά από εμπειρία αρκετών μηνών με wind και σε σύγκριση με τη vodafone που είχα παλιότερα, έχω να παρατηρήσω ότι το σήμα 3G της Wind μέσα στην Αθήνα, είναι για τα μπάζα! Δεν έχω πουθενά σε εσωτερικό χώρο κάλυψη, ενώ είχα παλιότερα κανονικά με την vodafone! Στο σπίτι μου, σε σπίτια φίλων, κτήρια που επισκέπτομαι καθημερινά η διαφορά της wind με την vodafone που είχα παλιότερα είναι εμφανέστατη!

Shame on them!!!

Έλα όμως που στο Βόλο ισχύει ακριβώς το αντίθετο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα όμως που στο Βόλο ισχύει ακριβώς το αντίθετο!

το θέμα είναι ότι η Wind έχει επενδύσει στην επαρχία σε 3η γενιά σε αντίθεση με Vodafone...

Aλήθεια εσύ πως τα πας με Wind 3g στο Βόλο; Έπεσες πουθενά εκτός ή είχες πρόβλημα;:worry:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεχρι και στο 3G κινηται σε ρυθμους χελωνες απο μια εταιρια που υποσχεται πολυ περισσοτερα,δεν υπαρχουν ορια,μιλατε σας ακουμε,η εξελιξη στα χερια σας κτλπ

Μήπως δεν έχει ρυθμιστεί ακόμη η κεραία ή μιλάμε για micro cell?!?!? Δεν είναι δυνατόν να μπήκε ΚΕΡΑΙΑ με εμβέλεια 500m.Το 1800άρι είναι ευαίσθητο και μερικές φορές έχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ μικρή εμβέλεια αλλά όχι και 500μ...:O

Δεν ξέρω τι παίζει,πολύ περίεργο!Με το που κουνάω το κινητό λίγο, εξαφανίζονται τελείως αυτά τα 3 κανάλια και ξαναεπανέρχονται μετά από λίγο!Την κεραία πάντως δεν κατάφερα να την εντοπίσω ακριβώς,ποιός ξέρει που την έκρυψαν!Για micro λίγο δύσκολο το κόβω γιατί είναι τελείως ανοιχτή και αραιοκατοικημένη η περιοχή και δεν ξέρω αν θα υπήρχε κάποιος λόγος να βάλουν εκεί!

Μεχρι και στο 3G κινηται σε ρυθμους χελωνες απο μια εταιρια που υποσχεται πολυ περισσοτερα,δεν υπαρχουν ορια,μιλατε σας ακουμε,η εξελιξη στα χερια σας κτλπ

Συγχαρητήρια λοιπόν σε κάποια άλλη εταιρία που βγάζει ανακοινώσεις του αέρα για πανελλαδική κάλυψη χωρίς να έχει καν δημοσιεύσει χάρτη.

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

σε αυτο θα συμφωνησω και εγω ειναι αυτη τωρα σοβαρη εταιρια?

εγω θελω να παω διακοπες καπου και θελω να ξερω που εχει σημα θα το μαντεψω?

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

σε αυτο θα συμφωνησω και εγω ειναι αυτη τωρα σοβαρη εταιρια?

εγω θελω να παω διακοπες καπου και θελω να ξερω που εχει σημα θα το μαντεψω?

αφου λενε οτι εχουν παντου τι τον θελεις τον χαρτη? κρατικη εταιρεια ειναι, σοβαρη εταιρεια ειναι,λες να λεει ψεματα?

Δεν ξέρω τι παίζει,πολύ περίεργο!Με το που κουνάω το κινητό λίγο, εξαφανίζονται τελείως αυτά τα 3 κανάλια και ξαναεπανέρχονται μετά από λίγο!Την κεραία πάντως δεν κατάφερα να την εντοπίσω ακριβώς,ποιός ξέρει που την έκρυψαν!Για micro λίγο δύσκολο το κόβω γιατί είναι τελείως ανοιχτή και αραιοκατοικημένη η περιοχή και δεν ξέρω αν θα υπήρχε κάποιος λόγος να βάλουν εκεί!

Από αυτά που μου λες και με τις μετρήσεις που έχω με netmonitor καταλήγω μόνο και μόνο λόγω εκτίμησης σε micro:worry: Απλά επειδή είναι "ανοικτή" η περιοχή και μακριά τα micro cell φθάνει σήμα το οποίο δεν είναι σταθερό και δυστυχώς ούτε κλήση δε μπορεί να επιχειρηθεί σωστά(τα micro cell δε μπορούν να διατηρήσουν κλήση σε απόσταση μεγαλύτερη των 500μ λόγω έντασης...) Κοίτα στην ταμπέλα κάποιας επιχείρησης,όλο και κάπου θα το βρεις;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα, εχω εγω ενα σωρο φωτογραφιες απο κεραιες καμουφλαρισμενες, σε διαφορα σταδια κατασκευης, ειναι να τρελαινεσαι , το εχουν αναγει σε ΤΕΧΝΗ το καμουφλαζ τους.....

αφου λενε οτι εχουν παντου τι τον θελεις τον χαρτη? κρατικη εταιρεια ειναι, σοβαρη εταιρεια ειναι,λες να λεει ψεματα?

ναι γιατι ξερω σε καποια μερη που δεν εχει, και δεν εχει χαρτη για να δω εαν λεει οτι εχουν να παω να τους τα ψαλλω...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

H Ζάκυνθος εχει κάλυψη 3g?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Στη Λαμία τις τελευταίες μέρες, εντελώς ξαφνικά, το δίκτυο πάει συνέχεια από το κακό στο χειρότερο... Οι μισές εξερχόμενες κλήσεις απορρίπτονται (στις εισερχόμενες ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα) και τα μηνύματα παραδίδονται συχνά μόνο αφού τα στείλω 3 φορές και κάνω και αναπάντητη. Μήπως ξέρει κανείς αν συμβαίνει κάτι;:confused::ninja:
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Στη Λαμία τις τελευταίες μέρες, εντελώς ξαφνικά, το δίκτυο πάει συνέχεια από το κακό στο χειρότερο... Οι μισές εξερχόμενες κλήσεις απορρίπτονται (στις εισερχόμενες ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα) και τα μηνύματα παραδίδονται συχνά μόνο αφού τα στείλω 3 φορές και κάνω και αναπάντητη. Μήπως ξέρει κανείς αν συμβαίνει κάτι;:confused::ninja:

1260 πάρε και πες τους το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Καταρχάς είσαι σε 2g ή 3g κάλυψη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα σας...μόλις γύρισα απο την Ικαρία....παιδιά δεν το περίμενα! Στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού ΔΕΝ υπάρχει σήμα....και όπου υπάρχει ήταν εικονικό και δεν έβγαινε καμία κλήση!

Απίστευτο χάλι! Cosmote και vodafone παρούσες...wind απούσα...

γιατί τέτοιο χάλι? Έμαθα ότι οι κάτοικοι αλλάζουν εταιρία...δεν κάνουν τίποτα εν έτη 2007?

Φίλε μου, τα ίδια κι εδώ (Αθήνα) με Sony Ericsson W880i!

Υποψιάζομαι ότι κάποια βλακεία έχουν κάνει στα κέντρα τους και τα κινητά sony ericsson έχουν φάει φρίκη με το δίκτυο της wind!

Εγώ χθες το βράδυ είχα χάσει το σήμα για μιάμιση ώρα μέχρι να το πάρω χαμπάρι και να κάνω restart τη συσκευή οπότε και έπιασα καμπάνα σήμα!

Επίσης σε 3G δίκτυο αλλά και σε GPRS, η μεταφορά δεδομένων παγώνει και δεν πάει πάνω από 40kbps! Με το ζόρι να κατεβάσεις ένα αρχείο!

Και το κακό είναι ότι στο 1260 ισχυρίζονται ότι δεν τρέχει τίποτα!!!

Κάτι παίζει με τα sony ericsson, δεν μου το βγάζετε από το μυαλό!!!

1260 πάρε και πες τους το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Καταρχάς είσαι σε 2g ή 3g κάλυψη;

Σε 2G είμαι, έχω Q και υποθέτω ότι και η περιαγωγή χειροτερεύει το πρόβλημα... Πάντως αυτό που λέει ο gmmour μου φαίνεται πολύ πιθανό γιατί χτες και το πρωί στη Λαμία και το βράδυ στο ΟΑΚΑ, στο Fly Beeyond τα πράγματα ήταν απλά απελπιστικά... Στο ΟΑΚΑ δικαιολογούνται ίσως κάποια προβλήματα χωρητικότητας αλλά 3 προσπάθειες για να στείλω καθένα από 3 SMS που δεν παραδόθηκαν ποτέ, 5 αποτυχημένες προσπάθειες να καλέσω το 1225 για να μάθω το υπόλοιπό μου και συνεχείς συνδέσεις και αποσυνδέσεις απο το δίκτυο (να χάνεται ξαφνικά το σήμα) ξεπερνάει τα όρια. Σήμερα πίσω στη Λαμία είναι πολύ καλύτερα πάντως... Αν ξαναεμφανιστεί θα καλέσω το 1260 από κάποιο νούμερο Wind;)

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Σε 2G είμαι, έχω Q και υποθέτω ότι και η περιαγωγή χειροτερεύει το πρόβλημα... Πάντως αυτό που λέει ο gmmour μου φαίνεται πολύ πιθανό γιατί χτες και το πρωί στη Λαμία και το βράδυ στο ΟΑΚΑ, στο Fly Beeyond τα πράγματα ήταν απλά απελπιστικά... Στο ΟΑΚΑ δικαιολογούνται ίσως κάποια προβλήματα χωρητικότητας αλλά 3 προσπάθειες για να στείλω καθένα από 3 SMS που δεν παραδόθηκαν ποτέ, 5 αποτυχημένες προσπάθειες να καλέσω το 1225 για να μάθω το υπόλοιπό μου και συνεχείς συνδέσεις και αποσυνδέσεις απο το δίκτυο (να χάνεται ξαφνικά το σήμα) ξεπερνάει τα όρια. Σήμερα πίσω στη Λαμία είναι πολύ καλύτερα πάντως... Αν ξαναεμφανιστεί θα καλέσω το 1260 από κάποιο νούμερο Wind;)

Παίζει πάντως κάποια ασυμβατότητα από πλευράς της WIND,αν είναι κάτι τέτοιο θα διορθωθεί πολύ σύντομα...

Αλλά δεν είναι φυσιολογικό που στο ΟΑΚΑ είχε πρόβλημα με χωρητικότητα. Το δίκτυο εκεί είναι σχεδιασμένο για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΣΗ...όχι για μια συναυλία αλλά 4 μαζί...δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει που αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα,με το ΝΟΚΙΑ 6288 πάντως μια χαρά είμαι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 αποτυχημένες προσπάθειες να καλέσω το 1225 για να μάθω το υπόλοιπό μου
ki emena mou symvainei ayto poly syxna.mallon logw tis periagwgis,alla proswpika de thelw na allakso sim(otan vgoun sim q me wind ws oikeio diktyo...:)se liga xronia tha thewrountai keimilio oi kartes sim tis q...
[sIGPIC][/sIGPIC]

ki emena mou symvainei ayto poly syxna.mallon logw tis periagwgis,alla proswpika de thelw na allakso sim(otan vgoun sim q me wind ws oikeio diktyo...:)se liga xronia tha thewrountai keimilio oi kartes sim tis q...

Εγώ έχω και δεύτερο αριθμό Q οπότε δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... (Έχω ακόμα SIM Telestet και Panafon:rolleyes:) Πάντως ενώ κάπου είχα διαβάσει ότι ήδη είχανε βγει με οικείο δίκτυο την Wind, μια φίλη μου που έβαλε Q την περασμένη βδομάδα είναι πάλι σε περιαγωγή:confused:[/offtopic]

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Stin Ikaria poia etaireia eixe kalytero shma vodafone h cosmote?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Stin Ikaria poia etaireia eixe kalytero shma vodafone h cosmote?

kiriws i vodafone..alla kai i cosmote arketa kali..i wind apousa kai an ipirxe itan eikoniki..den katalavainw giati tetio megalo provlima