Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα σου λέω ότι χρησημοποίησα και άλλες συσκευές!!!!

Μαλλον κάτι γίνεται στο δίκτυο της wind..... Δεν εξηγείται αλλιώς

Τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξανακαλέσεις το 1260 και να καταγραφεί ξανά το πρόβλημα. Ακόμα και αν είναι θέμα sim (που δεν νομίζω) δεν μπορούν να σε υποχρεώσουνε να πληρώσεις αλλαγή κάρτας...

Τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξανακαλέσεις το 1260 και να καταγραφεί ξανά το πρόβλημα. Ακόμα και αν είναι θέμα sim (που δεν νομίζω) δεν μπορούν να σε υποχρεώσουνε να πληρώσεις αλλαγή κάρτας...

Νομίζω ότι εάν είναι εντός 3 μηνών από την ενεργοποίηση μπορεί να την αλλάξει και κούτρα.

Κανένας πιο ειδικός σε αυτά τα θέματα;:rolleyes:

Εδω και καιρό όταν παίρνω τηλεφωνο (Εχω τιμ εννοείται) μετά απο κάποια ώρα όχι συγκεκριμένα (1, 2, 5 λεπτά) μου γράφει σφάλμα σύνδεσης. Μου εχει σπάσει το νεύρα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Πήρα σήμερα καμιά δεκαριά φορές το 1260 και ακόμα σε αυτό μου έλεγε σφάλμα σύνδεσης. Εννοείται ότι δεν είχα 3g το έχω βγάλει εδώ και καιρό λόγω του προβλήματος αυτού. Ο υπάλληλος μου είπε να αλλάξω κάρτα sim αλλά χλωμό το βλέπω.... να φταίει αυτό.

Billako ακούς??? λές να φταίει αυτό. Εχω νοκια ν93 αλλά έχω δοκιμάσει και άλλες συσκευές, αλλά τα ίδια και αυτό γίνεται σε οποια περιοχή και αν βρίσκομαι!!! αλλα όχι πάντα.

Δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά έχω wind max:X (Λες να είναι ένας τρόπος να τρώς τις 600 κλήσεις σε μια μέρα? Δεν θέλω να το πιστεψω πραγματικά)

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή:cry:

Μου συμβαίνει και μένα τελευταία συχνά. Ενώ μιλάω, μου πετάει στην οθόνη το μήνυμα "σφάλμα σύνδεσης" και πέφτει η γραμμή :mad:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα!!!

:(

Εγω τι να πω, που εκει που μενω ειναι μια ΤΡΕΛΗ γουβα, οχι κινητο, ραδιοφωνο και τηλεοραση δεν πιανουν!!!

Τι να μιλησω!!!

Micro θελω στη βεραντα μου!

Οταν ειμαστε στη παραλια και εχουμε φουλ σημα γιατι δε μπορουμε να κανουμε κλησεις; Μολις παω πχ στο αυτοκινητο αμεσως μπορω να τηλεφωνησω.

Πριν αναφερομουν στη 3G καλυψη, σε 2G πρωτα cote μετα wind/vodafone (με την απαραδεκτη wind να μην εχει σημα στη μιση Κατερινη).

Δεν εγκρινεται το χιουμορ μου φαινεται τελικα.

Πληγωθηκα τωρα.

Nrg δεν ξερω, λογικα δεν πρεπει να υπαρχει κατι που να εμποδιζει τις κλησεις στην παραλια.

Αυτο συμβαινει και με τη Vodafone αλλα οχι με τη Cosmote. Και γινεται σχεδον σε ολη τη παραλιακη ζωνη της Πιεριας ενω 20 μετρα πιο εξω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Διαφωτιστετε με αν μπορειτε!Εκανα μια αναζητηση στην ταρατσα του σπιτιου μου και,μετα απο πολυ προσπαθεια,μου εβγαλε ως διαθεσιμα δικτυα TIM 3G και COSMOTE 3G(παντα επιανε η cosmote).Επελεξα λοιπον τη TIM και μου εβγαλε το κινητο την ενδειξη ''αιτημα σε εξελιξη''.Μετα απο λιγη ωρα,μου λεει οτι ο φορεας δεν ειναι διαθεσιμος(ή κατι τετοιο).Γιατι να συμβαινει αυτο αραγε?Εγω σκεφτηκα λογω πολυ αδυναμου σηματος.πραγματικα δεν ξερω πως επιασε,μιας και κοντα στην περιοχη μου(Ιστιαια Ευβοιας) δεν υπαρχει κεραια.Εσεις τι πιστευετε?

Υ.Γ:Ολα αυτα εγιναν με το nokia n80 ''κλειδωμενο'' σε 3G mode.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, τι έπαθε η wind σήμερα; Μένω Σάμο και εδώ και αρκετή ώρα δεν έχουμε δίκτυο και συνδέομαι περιαγωγή με vodafone Τουρκίας!!!!!!

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Μαλλον ειναι προβλημα σε ολη την Ελλαδα, δεν μπορουν να με καλεσουν και μερικες φορες ουτε εγω μπορω να κανω κληση.

Επισκέπτης
I dikia moy "gkantemia" einai oti eno sta mpalkonia (2) tou spitiou mou exo 3G sima (F2GO) xalara, otan eimai mesa xanetai kai psilovariemai to serfarisma meso toy laptop poy kano me gprs, kai me tetoia zesti den tolmao na to vgalo sto mpalkoni....

Τι έγινε σήμερα το απόγευμα, τα'παιξε το δίκτυο της Wind? Για ορισμένη ώρα (Χαλάνδρι) δεν μπορούσα να κάνω χρήση υπηρεσιών data (μέσω wap & opera mini):angry: :angry: :angry:
Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

Same here (βρίσκομαι Λάρισα) κατά τις 7-8...

Τώρα βέβαια ποστάρω από το PC που το έχω συνδέσει με το κινητό μέσω gwap και όλα δουλεύουν κανονικά!

Τώρα βέβαια ποστάρω από το PC που το έχω συνδέσει με το κινητό μέσω gwap και όλα δουλεύουν κανονικά!

Στη Λάρισα επεκτάθηκε το 3g network στο κέντρο;:worry:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφωτιστετε με αν μπορειτε!Εκανα μια αναζητηση στην ταρατσα του σπιτιου μου και,μετα απο πολυ προσπαθεια,μου εβγαλε ως διαθεσιμα δικτυα TIM 3G και COSMOTE 3G(παντα επιανε η cosmote).Επελεξα λοιπον τη TIM και μου εβγαλε το κινητο την ενδειξη ''αιτημα σε εξελιξη''.Μετα απο λιγη ωρα,μου λεει οτι ο φορεας δεν ειναι διαθεσιμος(ή κατι τετοιο).Γιατι να συμβαινει αυτο αραγε?Εγω σκεφτηκα λογω πολυ αδυναμου σηματος.πραγματικα δεν ξερω πως επιασε,μιας και κοντα στην περιοχη μου(Ιστιαια Ευβοιας) δεν υπαρχει κεραια.Εσεις τι πιστευετε?

Υ.Γ:Ολα αυτα εγιναν με το nokia n80 ''κλειδωμενο'' σε 3G mode.

Μάλλον έπιασες σήμα 3G από Βόλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο κέντρο της Λάρισας που ήμουνα το πρωί έκανα κανονικά μία βίντεοκλήση πίσω από το δικαστικό και σέρφαρα μέσω 3G στην Παναγούλη (κοντά στην πλατεία Λαού) σε κλειστό χώρο...

Τώρα στην συνοικία του Αγ. Γεωργίου που είμαι (οδός Βόλου) έχω κανονικά 3G επίσης!

Μάλλον έπιασες σήμα 3G από Βόλο.
Πολυ πιθανο!Ο λογος που δεν συνδεεται ομως ειναι αυτος που ανεφερα?Δηλαδη οτι ειναι πολυ ασθενες το σημα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα βέβαια ποστάρω από το PC που το έχω συνδέσει με το κινητό gwap και όλα δουλεύουν κανονικά!

Mου κανει εντ'υπωση που ποστάρεις και μπορείς και χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες (μέσω gwap)αλήθεια πως τα καταφέρνεις?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Δεν ξέρω... Δεν πετυχαίνει πάντα... Opera χρησιμοποιώ πάντως και το encoding αυτή τη στιγμή είναι στο αυτόματο...

Όταν κάνω quick reply, βγαίνει μια χαρά, αν κάνω κανονικό reply τότε οι πιθανότητα είναι 50-50...

Δεν ξέρω... Δεν πετυχαίνει πάντα... Opera χρησιμοποιώ πάντως και το encoding αυτή τη στιγμή είναι στο αυτόματο...

Όταν κάνω quick reply, βγαίνει μια χαρά, αν κάνω κανονικό reply τότε οι πιθανότητα είναι 50-50...

Μόνο σε εσένα έχω δει να βγαίνουν τα ελληνικά και δεν ξέρεις και πως το κάνεις;:(

Πολυ πιθανο!Ο λογος που δεν συνδεεται ομως ειναι αυτος που ανεφερα?Δηλαδη οτι ειναι πολυ ασθενες το σημα?

Πιθανότατα το σήμα είναι πλασματικό λόγω της απόστασης... Αυτό ακριβώς που συμβαίνει, για παράδειγμα, στο Ιόνιο όπου στην αναζήτηση εμφανίζονται ιταλικά δίκτυα αλλά το κινητό δεν έχει την ισχύ να συνδεθεί μαζί τους. Δεν είναι δηλαδή το ίδιο με το "ασθενές" σήμα που μπορεί να υπάρχει π.χ. σε κάποια μέρη σε εσωτερικούς χώρους.

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Πιθανότατα το σήμα είναι πλασματικό λόγω της απόστασης... Αυτό ακριβώς που συμβαίνει, για παράδειγμα, στο Ιόνιο όπου στην αναζήτηση εμφανίζονται ιταλικά δίκτυα αλλά το κινητό δεν έχει την ισχύ να συνδεθεί μαζί τους. Δεν είναι δηλαδή το ίδιο με το "ασθενές" σήμα που μπορεί να υπάρχει π.χ. σε κάποια μέρη σε εσωτερικούς χώρους.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά, εγώ θα το αναφέρω. Αυλάκι στην πλαζ & Πόρτο Ράφτη στον Αγ.Σπυρίδωνα ΔEN έχει σήμα 3G, σε αντίθεση με τις άλλες 2 εταιρίες. Να μου πείτε βέβαια τι να το κάνεις το 3G με αυτά που κυκλοφορούν δίπλα σου... Χρειάζεται όμως για καμιά βιντεοκλήση για τα πειστήρια...
Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

3g στο Γαλαξίδι!:)

Ενημέρωση από Lefkaditis!

Θα μπει 3g στο πλέον αποτεφρωμένο Πήλιο; :cry:

Εκτός της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που υπήρξε πρέπει να καταστράφηκαν και κεραίες κινητής,μεταξύ τους και μία της Wind στο Νεοχώρι,ισχύει;:worry:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]