Lux Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ναι, αυτο το εχω κανει. αλλα παλι τιποτα. δεν καταλαβαινω γιατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Άλλαξαν τον αριθμό αποστολής ρυθμίσεων. Τώρα αντί για #N ή #E στο 123 στέλνουμε κενό SMS στο 234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 τελικα εφταιγε κατι στο κινητο. εκανα format και μπηκα. να ρωτησω 2 πραματα. οταν ειμαι σε μια σελιδα και μετα παω σε μια αλλη διαφορετικη, μετραει σαν αλλη εισοδο; μπηκα στο wap.myphone.gr αυτο ειναι συμφωνα με ογκοχρεωση ή ολα τα sites με wap ειναι 0.42 η εισοδος και μετα αν στειλω μηνυματα, δε χρεωνομαι τιποτα αλλο; Wirelessly posted (NokiaN70-1/5.0609.2.0.1 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) xreo8ika tipota tora? EDIT ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ απ' οτι καταλαβαινω δε χρεωνομαι. επισης ολο το υλικο που υπαρχει στα wap sites και ειναι για κατεβασμα, μπορω να το κατεβασω χωρις επιπλεον χρεωση, σωστα; τελος, για να ειναι ενα site wap, δεν χρειαζεται απαραιτητα να αρχιζει με την λεξη wap, ετσι; και η εισοδος στο wap τελειωνει μολις πατησω εξοδο απο τον ιστο και οχι μολις παω στο μενου του ιστου για να πληκτρολογησω μια καινουρια σελιδα wap, σωστα; ( γιατι οταν γραφω στα ελληνικα απο το κινητο δε τα δειχνει καλα; ) και αφου με απαντησετε στα παραπανω μια τελευταια ερωτηση. μπορω να μπαινω και με το opera mini στο wap; ειναι καλυτερα; βεβαια εκει θα θελει να κανω χειροκινητα τις ρυθμισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 το ενεργοποιησα, αλλα μου ειπε οτι δωρεαν ειναι μονο η πλοηγηση και οχι το κατεβασμα.. δλδ δε θα μπορω να κατεβασω υλικο που διατιθεται στα διαφορα wap sites; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 το ενεργοποιησα, αλλα μου ειπε οτι δωρεαν ειναι μονο η πλοηγηση και οχι το κατεβασμα.. δλδ δε θα μπορω να κατεβασω υλικο που διατιθεται στα διαφορα wap sites; Και φυσικά μπορείς. Πάντως εγώ κατέβαζω έως 1024ΚΒ. Παραπάνω δεν γίνεται. Ποια συσκευή έχεις για να δω αν γίνετε να μπεις στην εφαρμογή όπερα μίνι μέσω apn gwap? Κι εμένα το ίδιο μερικά web site (e.g. http://www.pathfinder.gr) τα βγάζει ακαταλαβίστηκα. Δεν είναι θέμα κινητού αυτό. Η cosmote δεν τα βγαζει αλαμπουρνέζικα αλλά κανονικά. Ειναι δοκιμασμένο στο κινητό μου αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ν70 εχω. Στο κατεβασμα ειναι και η πλοηγηση; γιατι πχ οταν μπαινω στο wap.myphone.gr βγαζει διαφορα KBs οταν περιηγουμαι στο forum. και εδω στο myphone δε τα δειχνει καλα οταν γραφω ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ν70 εχω. Στο κατεβασμα ειναι και η πλοηγηση; γιατι πχ οταν μπαινω στο wap.myphone.gr βγαζει διαφορα KBs οταν περιηγουμαι στο forum. και εδω στο myphone δε τα δειχνει καλα οταν γραφω ελληνικα. Εφόσον έχεις πληρώσει την συνδρομή είναι δωρεάν....! Τώρα για την όπερα θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Το ότι δεν δείχνει ελληνικούς χαρακτήρες δεν είναι θέμα κινητού αλλά forum. Όταν λες κατέβασμα και πλοήγηση στο Internet τι ακριβώς θέλεις; Δώσε ένα παράδειγμα γιατί έχω την αίσθηση ότι ζητάς πράγματα που ήδη σου δίνονται απλά δεν το καταλαβαίνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 δες πχ μπηκα στο myphone απο το κινητο. και καθως εμπαινα στις διαφορες ενοτητες του myphone, εδειχνε κατο kb να περνανε. αυτα τα χρεωνομαι; επισης ξερω οτι υπαρχουν wap sites με ringotes και wallpapers. αν τα κατεβασω θα χρεωθω τα δεδομενα; μιλαω για μη χρεωσιμες υπηρεσιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Σε καλύπτει η υπηρεσία. Φυσικά όταν μπαίνεις κανονικά από τον browser και όχι μέσω Opera Mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/5.0609.2.0.1 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ok thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Και φυσικά μπορείς. Πάντως εγώ κατέβαζω έως 1024ΚΒ. Παραπάνω δεν γίνεται. Ποια συσκευή έχεις για να δω αν γίνετε να μπεις στην εφαρμογή όπερα μίνι μέσω apn gwap? Κι εμένα το ίδιο μερικά web site (e.g. http://www.pathfinder.gr) τα βγάζει ακαταλαβίστηκα. Δεν είναι θέμα κινητού αυτό. Η cosmote δεν τα βγαζει αλαμπουρνέζικα αλλά κανονικά. Ειναι δοκιμασμένο στο κινητό μου αυτό... Παιδιά είναι λογικό αφού προσπαθούμε να δούμε html σελίδες από wap proxy να κόβονται κάποια πράγματα των σελίδων και να μη φαίνονται όλες καλά. Αυτό δε διορθώνεται παρα μόνο αν μπείς μέσω του gint, όπου όλα θα φαίνονται μια χαρά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Γεια σας Εχω το Κ700ι και χρησιμοποιοω τον opera mini.Η απορια μου ειναι: Με 0.42ευρω μπαινω στο gprs και χρησιμοποιω τον opera κανονικα χωρις καμια επιπλεον χρεωση?? Με το ΤΙΜ Plus Τι κερδίζω? ευχαριστώ Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=130349 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα, και βασικά θέλω να ενεργοποιήσω το Τim Plus non stop στο Νokia 3120 που έχω. Λογικά μπορεί να με καλύψει το κινητό αυτό ε?από άποψη οθόνης κτλ. gprs,xhtml υποστηρίζει. Μετά στέλνω το μήνυμα να ενεργοποιηθεί το nonstop, τις ρυθμίσεις για την συσκευή να τις πάρω από το site της nokia ή με μήνυμα από τη tim? την εφαρμογή opera mini μπορώ να τη κατεβάσω κατευθείαν όταν μπω sto internet απτο κινητό? ή πρέπει να περάσω την εφαρμογή με καλώδιο απτο pc μόνο?(το τελευταίο θέλω να το αποφύγω γιατί πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το pcsuite απότην αρχή) σόρυ για τις μαζεμένες απορίες,αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσω,γιατί με ενδιαφέρει να το ενεργοποιήσω στο δεύτερό μου κινητό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ρυθμίσεις πάρε από την ΤΙΜ στέλνοντας κενό SMS στο 234. Για να κατεβάσεις το Opera Mini μπες από το κινητό σου στο http://mini.opera.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 paidia gia msn sto kinito poio programma kai apo pou to katevazoume? (mesw tim plus non stop ennoeitai) thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 paidia gia msn sto kinito poio programma kai apo pou to katevazoume? (mesw tim plus non stop ennoeitai) thnx! Για να χρησιμοποιείς την εφαρμογή που ζητάς θα πρέπει το κινητό σου να είναι συμβατό με το 'κόλπο' ώστε να μπαίνεις μέσω TIM Plus Non-Stop. Τώρα αυτή την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν από http://wap.getjar.com (mobile) & http://www.getjar.com(pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmastr Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Χαιρετώ κατ'αρχάς την παρέα Εχω το ΕΤΕΝ G500+ και με την χρήση του καρτοκινητού μου, συνδέομαι στο net, δινω/παίρνω mails, εστω και καθυστερυμένα. Δυστυχώς προσφατα επισκεύτηκα στην Αίγυπτο και ενω το κινητό συνδεόταν με Ελληνικούς αριθμους (βάζοντας μπροστά 0030210), το gprs δεν συνδέθηκε με τίποτα, παρά τους δεκάδες συνδυασμους που επι μέρες δοκίμαζα !!!:mad: Τηλεφωνησα και στην ΤΙΜ και με συμβούλεψαν μπούρδες (να συνδεθώ μεσω τοπικής Panaphon, παρα το οτι τους διαβεβεβαιωνα επανειλημένα οτι ΔΕΝ υπάρχε panaphon στην Αίγυπτο παρα μονο 2 τοπικα δίκτυα) Τελικά ξέρει κανείς αν το GPRS λειτουργεί τελικά στο εξωτερικό? σε ποια χωρα το δοκίμασε ? υπάρχει καποια εξτρα ρυθμιση ? Ετοιμάζομαι για νέο ταξείδι στην Ιταλία και ευχαριστώ προκαταβολικά οποιον μπορεί να βοηθήσει Γιώργος (ΥΓ.. Για την ιστορια, οι ρυθμίσεις που εχω κάνει ειναι: ονομα σημειου προσβασης: gint.b-online.gr & ονομα χρήστη/κωδικός: κενό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Χρησιμοποίησα κανονικά GPRS στην Τσεχία τον περασμένο Αύγουστο μέσω T-Mobile. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmastr Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ευχαριστώ για την πληροφορία,Μεγάλε Πέτρε. Δηλαδή, αφου μπείς στο συγκεκριμένο τοπικό δίκτυο, μετά καλείς το 0030210gint.b-online.gr η σκέτο gint.b-online.gr ? Μήπως κάποιος φίλος συνδέεται με GPRS απο Ιταλία? Ρωτάω γιατι δεν ξέρω αν η αποτυχία μου να συνδεθώ απο την Αίγυπτο, οφείλεται σε καποιες ρυθμίσεις που δεν έκανα Και τέλος πάντων ρωτάω και διότι εχουμε τα PocketPC για να επικοινωνούμε οταν κινούμαστε/ταξιδεύουμε και οχι για να επικοινονούμε απο το σπίτι η τα μέρη που υπάρχει σταθερό PC Ευχαριστώ Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ευχαριστώ για την πληροφορία,Μεγάλε Πέτρε. Δηλαδή, αφου μπείς στο συγκεκριμένο τοπικό δίκτυο, μετά καλείς το 0030210gint.b-online.gr η σκέτο gint.b-online.gr ? Μήπως κάποιος φίλος συνδέεται με GPRS απο Ιταλία? Ρωτάω γιατι δεν ξέρω αν η αποτυχία μου να συνδεθώ απο την Αίγυπτο, οφείλεται σε καποιες ρυθμίσεις που δεν έκανα Και τέλος πάντων ρωτάω και διότι εχουμε τα PocketPC για να επικοινωνούμε οταν κινούμαστε/ταξιδεύουμε και οχι για να επικοινονούμε απο το σπίτι η τα μέρη που υπάρχει σταθερό PC Ευχαριστώ Γιώργος Δεν χρειάζεται να πειράξεις καθόλου τις ρυθμίσεις! Αυτό το 0030210gint τι ήταν; δεν έχει καμία σχέση ο τηλεφωνικός κωδικός τη Ελλάδας και της Αθήνας με το GPRS...! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmastr Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Συνδέωμαι με GPRS μονον αν ρυθμίσω ονομα σημειου προσβασης: gint.b-online.gr & ονομα χρήστη/κωδικός: κενό (Προσοχη, δηλαδη δεν χρησιμοποιώ καθόλου το *99# !) Ειδα λοιπον οτι απο Αίγυπτο τηλεφωνούσα απο την ιδια συσκευή σε Ελληνικούς αριθμούς ΜΟΝΟΝ εφόσον πληκτρολογούσα έβαζα προηγουμένως καθε αριθμού το 0030210 (Διευθνείς αριθμοί για κλήσεις Αθήνας) Με gprs δεν συνδέθηκα ποτέ, με κανεβα συνδυασμό ρυθμίσεων Γιαυτο ρώτησα μήπως κατ΄'αναλογίαν με τις φωνιτικές κλήσεις, πρέπει να αλλάζω το "gint.b-online.gr" με το "0030210gint.b-online.gr" Απ'την τελική ερώτηση σου, καταλαβαίνω οτι τα δεδομένα της Αιγυπτου δεν ισχύουν αλλού και οτι οι ιδιες ρυθμισεις του mobile PC ισχυουν ειτε για κλήση απο Ελλάδα ειται για κλήση απο εξωτερικό Ευχαριστώ ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drambuie Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδια στο Samsung E720 δεν γινεται τιποτα.Με τον Opera δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα.Μου λεει οτι πρεπει να επιλεξω σαν προφιλ το TIM Internet για να μπω.Εχω ενεργοποιησει το TIM PLUS NON STOP εδω και μερες.Προσπαθω να συνδεθω με Opera αλλα τιποτα.Εχω επιλεξει σαν προφιλ το ΤΙΜ GPRS και δεν συνδεεται.Μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω?Αν ξερει καποιος ας απαντησει.Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmastr Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Κάτι δεν πάει καλά εδώ ... Πλήρωσα 600€ για ενα κινητο που είναι και pocket PC (ΕΤΕΝ G500+) με την ελπίδα οτι στα ταξίδια μου θα ξεφορτωθώ το laptop και τις εξωφρενικές χρεώσεις σύνδεσης internet των ξενοδοχείων Η σύνδεση στο internet γίνεται με γραμμή GPRS (η εξωτερικό modem και μπρίζα ξενοδοχείου). Γραμμή GPRS δεν έχει ο ΟΤΕ αλλά μόνον η ΤΙΜ Στην Ελλάδα συνδέεται όποτε θέλει, 3 μέρες τώρα η γραμμή είναι απασχολημένη Ούτε από την Ιταλία, ούτε από την Αίγυπτο μπόρεσα να συνδεθώ ... Μα είναι δυνατόν να έχω μόνο εγώ αυτό το πρόβλημα? Συνδέεται άλλος με GPRS απο το εξωτερικό? ΥΓ Κάποιος φίλος μου απάντησε οτι τα κατάφερε απο την Πράγα, με T-mobile. Έψαξα για την Τ-mobile στην Ελλάδα χωρίς άκρη Ο "υπεύθυνος" στο πλαίσιο που το αγόρασα: Θέλεις σύνδεση στο net? Είναι πολύ νωρίς γι'αυτά τα πράγματα .... Και τότε γιατί να αγοράζουμε πανάκριβα mobile PC η smart phones? Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ ! Παρακαλώ ξανά κάθε βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Με το 1231 μίλησες καθόλου; Κάλεσέ το και όταν αρχίσουν οι ηχογραφημένες πληροφορίες, πίεσε 8. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts