Jump to content

manos91a

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

manos91a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εάν ψάχνεις για Voip τηλεφωνία πιο φθηνά από ΟΤΕ δες εδώ http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-3-1-2.html Εγώ έχω τελλας και χρησιμοποιώ την nonoh Τζάμπα τηλέφωνα σταθερά και 9,5 λεπτά μαζί με το ΦΠΑ τα κινητά.
  2. Και βέβαια μπορείς. Λύση 1. Τους παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις την παραγγελία. Λύση 2. Αν σου αρνηθούν παραλαμβάνεις το τηλέφωνο και την ίδια στιγμή το επιστρέφεις http://www.e-shop.gr/how_return.phtml Λύση 3. Αν το παράγγειλες με αντικαταβολή απλά δεν πας να το πάρεις.
  3. Δοκίμασε να συνδέσεις το laptop με Ethernet (δεν ξέρω το router σου και υποθέτω ότι προσπαθείς να συνδέσεις το laptop ασύρματα). Αν συνεχίζεται το πρόβλημα τότε μπορεί να φταίει το firewall. Αν όχι τότε: Διπλό κλικ στο εικονίδιο της σύνδεσης, (της προβληματικής) ιδιότητες, διπλό κλικ στο tcp/ip. τι λέει;
  4. Πάτα στο local network. Μετά πάτα το ARP/RARP Table.
  5. Γνώμη μου είναι να πάρεις με σύνδεση bluetooth, διότι εάν χάσεις-σπάσεις τον πομποδέκτη το set δεν αχρηστεύεται. Αγοράζεις ένα usb bluetooth και είσαι έτοιμος. Όσο για την απόσταση σύνδεσης και με του δύο τρόπους σύνδεσης είσαι εντάξει στα μέτρα που θέλεις.
  6. Πριν λίγο έστειλα τα χαρτιά σε όσους τα ζήτησαν. Όποιος άλλος τα θέλει ας το ζητήσει αφήνοντας mail.
  7. Πριν λίγο έστειλα τα χαρτιά σε όσους άφησαν mail. Αν κάποιος δεν τα έλαβε να πει να τα ξαναστείλω.
  8. Πήρατε όλοι τα χαρτιά που χρειάζονται για να κάνετε σύνδεση;
  9. Πριν λίγο έστειλα τα χαρτιά σε όσους τα ζήτησαν Αν ξέχασα κάποιον ας το πει.
  10. Δεν γίνεται από τα καταστήματα. Συμπληρώνεις μόνος σου τα χαρτιά και τα στέλνεις με Fax. Οι κάρτες sim καθώς και οι συσκευές έρχονται με courier. Όποιος Θέλει τα χαρτιά που πρέπει να συμπληρώσει ας αφήσει mail και θα του τα στείλω.
  11. Μέχρι τώρα τα χαρτιά τα έστειλα σε 3 άτομα. Όποιος άλλος τα θέλει ας αφήσει mail
  12. Ήρθε χαρτί στην μονάδα και μετά τηλεφώνησα στην tim να το επιβεβαιώσω. Η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Συμπληρώνεις τα χαρτιά και τα στέλνεις με fax στην tim. Οι συσκευές θα σταλούν στο σπίτι με courier. Όποιος θέλει τα χαρτιά ας γράψει mail και μόλις μπορέσω (από αύριο) θα του τα στείλω.
  13. Καταρχήν δεν επρόκειτο περί προσφοράς. Έγινε διαγωνισμός και η tim έχει υπογράψει μια σύμβαση την οποία οφείλει να τηρήσει. Τέλος πάντων, οι πληροφορίες που έχω είναι ότι το νομικό τμήμα του ΓΕΣ θα μιλήσει με την νέα Διοίκηση της tim, για την ενέργειά της να αναστείλει προσωρινά την σύμβαση που έχει υπογραφεί, η οποία προβλέπει ετήσια διάρκεια και σε περίπτωση που η tim δεν σεβαστεί την υπογραφή της θα προχωρήσει σε αγωγή.
×
×
  • Create New...