Jump to content

manos91a

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manos91a

  1. Εάν ψάχνεις για Voip τηλεφωνία πιο φθηνά από ΟΤΕ δες εδώ http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-3-1-2.html Εγώ έχω τελλας και χρησιμοποιώ την nonoh Τζάμπα τηλέφωνα σταθερά και 9,5 λεπτά μαζί με το ΦΠΑ τα κινητά.
  2. Και βέβαια μπορείς. Λύση 1. Τους παίρνεις τηλέφωνο και ακυρώνεις την παραγγελία. Λύση 2. Αν σου αρνηθούν παραλαμβάνεις το τηλέφωνο και την ίδια στιγμή το επιστρέφεις http://www.e-shop.gr/how_return.phtml Λύση 3. Αν το παράγγειλες με αντικαταβολή απλά δεν πας να το πάρεις.
  3. Δοκίμασε να συνδέσεις το laptop με Ethernet (δεν ξέρω το router σου και υποθέτω ότι προσπαθείς να συνδέσεις το laptop ασύρματα). Αν συνεχίζεται το πρόβλημα τότε μπορεί να φταίει το firewall. Αν όχι τότε: Διπλό κλικ στο εικονίδιο της σύνδεσης, (της προβληματικής) ιδιότητες, διπλό κλικ στο tcp/ip. τι λέει;
  4. Πάτα στο local network. Μετά πάτα το ARP/RARP Table.
  5. Γνώμη μου είναι να πάρεις με σύνδεση bluetooth, διότι εάν χάσεις-σπάσεις τον πομποδέκτη το set δεν αχρηστεύεται. Αγοράζεις ένα usb bluetooth και είσαι έτοιμος. Όσο για την απόσταση σύνδεσης και με του δύο τρόπους σύνδεσης είσαι εντάξει στα μέτρα που θέλεις.
  6. Πριν λίγο έστειλα τα χαρτιά σε όσους τα ζήτησαν. Όποιος άλλος τα θέλει ας το ζητήσει αφήνοντας mail.
  7. Πριν λίγο έστειλα τα χαρτιά σε όσους άφησαν mail. Αν κάποιος δεν τα έλαβε να πει να τα ξαναστείλω.
  8. Πήρατε όλοι τα χαρτιά που χρειάζονται για να κάνετε σύνδεση;
  9. Πριν λίγο έστειλα τα χαρτιά σε όσους τα ζήτησαν Αν ξέχασα κάποιον ας το πει.
  10. Δεν γίνεται από τα καταστήματα. Συμπληρώνεις μόνος σου τα χαρτιά και τα στέλνεις με Fax. Οι κάρτες sim καθώς και οι συσκευές έρχονται με courier. Όποιος Θέλει τα χαρτιά που πρέπει να συμπληρώσει ας αφήσει mail και θα του τα στείλω.
  11. Μέχρι τώρα τα χαρτιά τα έστειλα σε 3 άτομα. Όποιος άλλος τα θέλει ας αφήσει mail
  12. Ήρθε χαρτί στην μονάδα και μετά τηλεφώνησα στην tim να το επιβεβαιώσω. Η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Συμπληρώνεις τα χαρτιά και τα στέλνεις με fax στην tim. Οι συσκευές θα σταλούν στο σπίτι με courier. Όποιος θέλει τα χαρτιά ας γράψει mail και μόλις μπορέσω (από αύριο) θα του τα στείλω.
  13. Καταρχήν δεν επρόκειτο περί προσφοράς. Έγινε διαγωνισμός και η tim έχει υπογράψει μια σύμβαση την οποία οφείλει να τηρήσει. Τέλος πάντων, οι πληροφορίες που έχω είναι ότι το νομικό τμήμα του ΓΕΣ θα μιλήσει με την νέα Διοίκηση της tim, για την ενέργειά της να αναστείλει προσωρινά την σύμβαση που έχει υπογραφεί, η οποία προβλέπει ετήσια διάρκεια και σε περίπτωση που η tim δεν σεβαστεί την υπογραφή της θα προχωρήσει σε αγωγή.
  14. Εγώ με w800 έκανα τα εξής: 1. Σύνσεση του κινητού με το pc μέσω bluetooth. 2. Εφάρμοσα τις οδηγίες που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα με την διαφορά ότι ως modem όρισα το bluetooth modem. 3. Όταν κάνω κλήση τότε το τηλέφωνο αφού είναι συνδεδεμένο (με bluetooth) αυτόματα κάνει κλήση, επαλήθευση και σύνδεση. Είναι πάρα πολύ απλή η διαδικασία και αρκετά καλή η ταχύτητα (περίπου σαν dialup). Με ie δεν δουλεύει.
  15. Ευχαριστώ για τα στοιχεία της σύμβασης. Φαντάζομαι ότι θα έχει τις υπογραφές των εκπροσώπων ΓΕΣ - ΤΙΜ Περιμένω όταν μπορέσεις να μου στείλεις και την ίδια την σύμβαση για να την μελετήσω.
  16. Κατέβασα ένα αρχείο .rar το οποίο μέσα είχε το αρχείο .mdf . Ξέρει κανείς πως ανοίγω το παραπάνω αρχείο;
  17. Αν το ζητούμενο είναι η απλότητα και η ασφάλεια σε συμβουλεύω να αφήσεις το δίκτυο ανοικτό αλλά να επιτρέψεις μόνο την mac adress του laptop να συνδέεται. Δεδομένου του ότι η mac adress είναι μοναδική, μόνο το laptop θα συνδέεται στο φαινομενικά ανοικτό δίκτυο. Εγώ έτσι το έχω και δοκίμασε φίλος μου να συνδεθεί αλλά μιας και δεν επιτρέπω σε άλλη mac adress πρόσβαση δεν του δίνει ip adress δικτύου.
  18. Μπράβο και στην creative. Εγώ έγραψα τα παραπάνω για να πω ότι μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση η logitech με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε σε ένα πρόβλημα, που στο κάτω κάτω της γραφής έγινε από λάθος δικό μου. Δεν έφταιγαν αυτοί για το γεγονός ότι έσπασε ο δέκτης.
  19. Έχω το ποντίκι mx 610 της logitech. Πριν ένα μήνα έχοντας το δέκτη στο laptop, πέρασε από δίπλα η μικρή και το κατεδάφισε, με αποτέλεσμα να σπάσει ο δέκτης. Πήγα στα multirama, μιας και από εκεί το είχα αγοράσει, μήπως πουλάνε μόνο δέκτες. Μετά από ερώτηση που έκαναν στον προμηθευτή τους η απάντηση ήταν "πέταχτο και πάρε άλλο" Έστειλα mail στην logitech αναφέροντας ότι με δική μου υπαιτιότητα έσπασε ο δέκτης και εάν μπορώ να αγοράσω άλλο, μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ποντίκι. Η απάντησή τους ήταν ότι δεν πουλιέται έξτρα αλλά για να μη με δυσαρεστήσουν, να τους στείλω την διεύθυνσή μου για να μου στείλουν χωρίς καμία χρέωση καινούριο δέκτη. Χθες, παρέλαβα ένα φάκελο από τα Ελβετικά ταχυδρομεία ο οποίος είχε τον δέκτη και μία επιστολή στην οποία με ευχαριστούσε που επικοινώνησα μαζί τους και ζητούσε συγνώμη που άργησαν να στείλουν τον δέκτη. Τι άλλο μπορώ να πω. Εμένα προσωπικά αυτή η συμπεριφορά με αφήνει άφωνο. Βλέπεται δεν έχω μάθει να με προσέχουν τόσο. Και πάλι μπράβο στην Logitech.
  20. Στο ΓΕΣ που πήρα τηλέφωνο τον χειριστή του θέματος, μου είπε ότι η σύμβαση έχει υπογραφεί τον Οκτώμβριο και η ΤΙΜ είναι υποχρεωμένη να δέχεται αιτήσεις για 1 έτος από την υπογραφή της σύμβασης.
  21. Γιατί δεν καλεί πλέον το 1277; Το πρωί που χρειάστηκα να ρωτήσω, κάτι κάλεσε κανονικά, ενώ τώρα μου λέει να καλέσω το 1260. Σήμερα το πρωί διορθώθηκε.
  22. Τι το κουράζουν; Ας το πάνε απο την αρχή στο *7 και το νούμερο για να τελειώνουμε.
  23. Αν μιλήσεις 8 ώρες. Αν όχι τότε θα πληρώσεις λιγότερο. Από την μία προπληρώνεις 8 ώρες και από την άλλη πληρώνεις μόνο εάν μιλήσεις. Τώρα τα υπόλοιπα (μη χρέωση σε όλους τους συναδέλφους που είναι στο πρόγραμμα και όχι μόνο σε 4 νούμερα, την επιδότηση 155ευρω, την μη χρέωση στα 50 νούμερα του ΓΕΣ που πιθανολογώ ότι θα είναι τηλεφωνικά κέντρα για να σε συνδέουν αλλού χωρίς χρέωση) Βέβαια καθένας κάνει τους υπολογισμούς του για το τι τον συμφέρει.
×
×
  • Create New...