Nikifoross Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλημέρα! ξέρει κανείς τις ονομασίες τυπου δικτυου που υποστηριζει η WIND καθως και τις συχνοτητες? ενδιαφερομαι για κινητο απο το Chinavasion και καλυπτει αυτα : 3G: WCDMA: 850/2100MHz και 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz προφανώς θα έχω θέμα με το Internet έτσι ? φυσικα ουτε λογος για HSDPA ενω ενα motorola XT5 που εχω σε αρκετες περιοχες συνδεεται με αυτό! τι συχνότητα είναι όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλημέρα! ξέρει κανείς τις ονομασίες τυπου δικτυου που υποστηριζει η WIND καθως και τις συχνοτητες? ενδιαφερομαι για κινητο απο το Chinavasion και καλυπτει αυτα : 3G: WCDMA: 850/2100MHz και 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz προφανώς θα έχω θέμα με το Internet έτσι ? φυσικα ουτε λογος για HSDPA ενω ενα motorola XT5 που εχω σε αρκετες περιοχες συνδεεται με αυτό! τι συχνότητα είναι όμως? νομίζω πως θα είσαι οκ φίλε με την Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλημέρα! ξέρει κανείς τις ονομασίες τυπου δικτυου που υποστηριζει η WIND καθως και τις συχνοτητες? ενδιαφερομαι για κινητο απο το Chinavasion και καλυπτει αυτα : 3G: WCDMA: 850/2100MHz και 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz προφανώς θα έχω θέμα με το Internet έτσι ? φυσικα ουτε λογος για HSDPA ενω ενα motorola XT5 που εχω σε αρκετες περιοχες συνδεεται με αυτό! τι συχνότητα είναι όμως? Για να είσαι OK γενικώς με τα ελληνικά δίκτυα πρέπει να υποστηρίζει 3G: WCDMA: 900/2100MHz και 2G: GSM 900/1800MHz. Τα 850MHz δεν χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα, ενω 3G στα 900 παίζει να δοθεί κάποια στιγμή. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Οπότε προτείνεις καλυτερα να μην πάρω κινέζικο και να πάρω απο Ελλάδα έτσι? επίσης αυτο το WCDMA είναι κατώτερο σε ταχύτητα απο το HSDPA απο οτι ειδα στο wikipedia και στο κινητο μου ηδη βλεπω οτι σε πολλες περιοχες πχ κεντρο Αθηνας εχει η Wind πλεον HSDPA κατι που αυτα τα κινέζικα δεν υποστηρίζουν καθόλου! αλλά το θέμα με τις συχνότητες είναι χειρότερο καθως αν καταλαβα καλά είναι αδύνατον να έχουν αυτα 3G στην Ελλάδα! έτσι δεν είναι? ή δεν κατάλαβα καλά εγώ? την 2100mhz ποια εταιρια εχει εκει 3G? της wind στα πόσα είναι? Edited April 23, 2013 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οπότε προτείνεις καλυτερα να μην πάρω κινέζικο και να πάρω απο Ελλάδα έτσι? επίσης αυτο το WCDMA είναι κατώτερο σε ταχύτητα απο το HSDPA απο οτι ειδα στο wikipedia και στο κινητο μου ηδη βλεπω οτι σε πολλες περιοχες πχ κεντρο Αθηνας εχει η Wind πλεον HSDPA κατι που αυτα τα κινέζικα δεν υποστηρίζουν καθόλου! αλλά το θέμα με τις συχνότητες είναι χειρότερο καθως αν καταλαβα καλά είναι αδύνατον να έχουν αυτα 3G στην Ελλάδα! έτσι δεν είναι? ή δεν κατάλαβα καλά εγώ? την 2100mhz ποια εταιρια εχει εκει 3G? της wind στα πόσα είναι? Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα στα 2100 θα είναι ok το κινητό στην Ελλάδα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οπότε προτείνεις καλυτερα να μην πάρω κινέζικο και να πάρω απο Ελλάδα έτσι? επίσης αυτο το WCDMA είναι κατώτερο σε ταχύτητα απο το HSDPA απο οτι ειδα στο wikipedia και στο κινητο μου ηδη βλεπω οτι σε πολλες περιοχες πχ κεντρο Αθηνας εχει η Wind πλεον HSDPA κατι που αυτα τα κινέζικα δεν υποστηρίζουν καθόλου! αλλά το θέμα με τις συχνότητες είναι χειρότερο καθως αν καταλαβα καλά είναι αδύνατον να έχουν αυτα 3G στην Ελλάδα! έτσι δεν είναι? ή δεν κατάλαβα καλά εγώ? την 2100mhz ποια εταιρια εχει εκει 3G? της wind στα πόσα είναι? Φυσικά όλα τα κινέζικα με MTK λειτουργούν σ όλα τα GSM δίκτυα του κόσμου σε 2G, και σχεδόν σ όλα τα δίκτυα 3G, που λειτουργούν στα 2100MHz. Τα MTK6577 υποστηρίζουν μέχρι HSPA 7.2Mbps και τα MTK6589 HSPA+ 42Mbps (νομίζω, πάντως φτάνουν σίγουρα τα 24) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημερα! με κάλυψες ευχαριστώ! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημερα παιδια. Μια ερωτηση εχω. Εχω μια συνδεση WIND συγγενικού προσώπου, με δωρεαν MB στο internet. Εχω επίσης μία παλιά συσκευή (Samsung Galaxy 550, Android 2.2), με δυνατότητα για Wi-Fi hotspot, αγορασμένη ωστόσο από την Cosmote, Βαζοντας την καρτα SIM της WIND στο τηλέφωνο για να πάρω Wi-Fi hotspot σε μια φορητη συσκευη (tablet) βλέπω ότι δεν γίνεται, πιθανότατα λόγω ασυμβατότητας παρόχων (WIND, COSMOTE). Τι πρέπει να αλλάξω στην συσκευή αυτή, ώστε και να αναγνωρίζει την κάρτα της Wind, αλλά και να μην χάσει την συμβατότητα και με την κάρτα της Cosmote? Ευχαριστώ για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπερα.Εκανα συνδεση για το ταμπλετ μου με wind.Υπαρχει τροπος να βλεπω την χρηση που εχω κανει μεσω wind;(οχι δλδ μετρηση απο την συσκευη μου αλλα απο wind); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 sms στο 1205 κειμενο : YP ή ΥΠ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπερα.Εκανα συνδεση για το ταμπλετ μου με wind.Υπαρχει τροπος να βλεπω την χρηση που εχω κανει μεσω wind;(οχι δλδ μετρηση απο την συσκευη μου αλλα απο wind); Με λίγα λόγια δεν μπορείς απευθείας μέσω ίντερνετ. Αλλά μέσω Vodafone Cu γίνεται με δικιά τους εφαρμογή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) Παιδιά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Ποιος είναι αριθμός του κέντρου μηνυμάτων για το mobile broadband 30gb. Βάζω στις ρυθμίσεις το +30693597000 και δεν μπορεί να στείλει μήνυμα για να μάθω το υπόλοιπο μου. Edit:Τελικά όλα εντάξει.Μάλλον πρόβλημα δικτύου ήταν. Edited May 16, 2013 by GEOKONS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό θέμα, αλλά έχω ένα θέμα με το mobile internet της Wind. Εδώ και 3 μέρες η γυναίκα μου μεταφέρθηκε στην Wind από Cosmote και έχει συνέχεια πρόβλημα με το internet. Ανοίγει το fb και τις βγάζει σφάλμα δικτύου, της στέλνουν μηνήματα στο viber και τα λαμβάνει μετά από 1 ώρα, κ.α. Το θέμα είναι οτι όταν το κάνει αυτό έχει σήμα σχεδόν γεμάτο και καλεί κανονικά. Πήρα στην Wind και μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στην sim (εδώ να πω ότι είναι κομμένη σε microsim), ούτε σε κάτι άλλο. Εχει κανείς καμμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι; Να φταίει η συσκευή (Xperia S); Δεν το έκανε αυτό με την Cosmote όμως. Οποιαδήποτε ιδέα, ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό θέμα, αλλά έχω ένα θέμα με το mobile internet της Wind. Εδώ και 3 μέρες η γυναίκα μου μεταφέρθηκε στην Wind από Cosmote και έχει συνέχεια πρόβλημα με το internet. Ανοίγει το fb και τις βγάζει σφάλμα δικτύου, της στέλνουν μηνήματα στο viber και τα λαμβάνει μετά από 1 ώρα, κ.α. Το θέμα είναι οτι όταν το κάνει αυτό έχει σήμα σχεδόν γεμάτο και καλεί κανονικά. Πήρα στην Wind και μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στην sim (εδώ να πω ότι είναι κομμένη σε microsim), ούτε σε κάτι άλλο. Εχει κανείς καμμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι; Να φταίει η συσκευή (Xperia S); Δεν το έκανε αυτό με την Cosmote όμως. Οποιαδήποτε ιδέα, ευπρόσδεκτη! Προφανως εχει να κανει σχεση με την ποιοτητα του ιντερνετ του δικτυου της wind εκει που εισαι. Edited May 23, 2013 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Προφανως εχει να κανει σχεση με την ποιοτητα του ιντερνετ του σικτυου της wind εκει που εισαι. Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν το κάνει σε συγκεκριμένα σημεία, είναι γενικό το φαινόμενο. Επιπλεόν, εφόσον έχει σήμα για κλήση (και καλό μάλιστα) δεν θα έπρεπε να έχει και internet (έστω αργό); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν το κάνει σε συγκεκριμένα σημεία, είναι γενικό το φαινόμενο. Επιπλεόν, εφόσον έχει σήμα για κλήση (και καλό μάλιστα) δεν θα έπρεπε να έχει και internet (έστω αργό); Εάν δεν είναι θέμα κάλυψης είναι θέμα ρυθμίσεων στην συσκευή σου. Καλό θα είναι να το πας σε κάποιο κατάστημα να ελέγχουν τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Τις ρυθμίσεις τις έβαλαν σε κατάστημα της wind όπου έκοψαν και την κάρτα sim. Δοκίμασα αυτές που βρήκα στο site της wind και δεν έπαιξαν. Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι χάνεται για λίγο, μετά επανέρχεται και μετά χάνεται πάλι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Τις ρυθμίσεις τις έβαλαν σε κατάστημα της wind όπου έκοψαν και την κάρτα sim. Δοκίμασα αυτές που βρήκα στο site της wind και δεν έπαιξαν. Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι χάνεται για λίγο, μετά επανέρχεται και μετά χάνεται πάλι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Μη το ψαχνεις, ειναι θεμα ποιοτητας δικτυου. Ενα φεγγαρι οταν ειχα wind δε μπορουσα να στειλω καν mms λογο του δικτυου. Επρεπε να βρω 3g για να φυγει mms απο το κινητο μου, με 2g δεν εφευγε με τιποτα, προσπαθουσε καμποση ωρα να το στειλει αλλα τιποτα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Τις ρυθμίσεις τις έβαλαν σε κατάστημα της wind όπου έκοψαν και την κάρτα sim. Δοκίμασα αυτές που βρήκα στο site της wind και δεν έπαιξαν. Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι χάνεται για λίγο, μετά επανέρχεται και μετά χάνεται πάλι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα σου συνιστούσα να το κλειδώσεις μόνιμα σε 3g για να είμαστε σίγουροι ότι έχει θέμα η κάλυψη. Στο δικό μου σπίτι δεν πιάνει καμία άλλη εκτός από την wind και δυο στενά ποιο κάτω δεν πιάνει καμία άλλη εκτός από την cosmote σε φίλο. Παίζουν πολλοί παράμετροι για αυτό πάντα λέω δοκιμάστε πρώτα με καρτοκινητό και μετά προχωρήστε στην αλλαγή δικτύου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ακούστε τώρα και το κουλό. Είμαστε χθες στον κουμπάρο μου και αρχίζει πάλι το κινητό και κάνει τα ίδια, σήμα φούλ ιντερνετ γιοκ. Βγάζω την sim την βάζω στο δικό μου (nexus 4) και βάζω την δικιά μου sim (Cosmote) στο xperia. Περιττό να σας πω, όλα ρολόι :wacko::wacko::wacko: Στο δικό μου κινητό δεν έπεσε το internet ούτε μία φορά, στης γυναίκας μου το ίδιο!!! Πείτε κάτι ρε παιδιά γιατί απειλεί να μου φάει το κινητό η γυναίκα, γιατί δουλεύει με την δικιά της κάρτα :):):) Επιπλέον, έκανα και άλλο ένα τεστ με το tablet που έχει wind f2g και όταν κόβεται το Internet στο κινητό, το tablet συνεχίζει και έχει (δίπλα-δίπλα). Δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ακούστε τώρα και το κουλό. Είμαστε χθες στον κουμπάρο μου και αρχίζει πάλι το κινητό και κάνει τα ίδια, σήμα φούλ ιντερνετ γιοκ. Βγάζω την sim την βάζω στο δικό μου (nexus 4) και βάζω την δικιά μου sim (Cosmote) στο xperia. Περιττό να σας πω, όλα ρολόι :wacko::wacko::wacko: Στο δικό μου κινητό δεν έπεσε το internet ούτε μία φορά, στης γυναίκας μου το ίδιο!!! Πείτε κάτι ρε παιδιά γιατί απειλεί να μου φάει το κινητό η γυναίκα, γιατί δουλεύει με την δικιά της κάρτα :):):) Επιπλέον, έκανα και άλλο ένα τεστ με το tablet που έχει wind f2g και όταν κόβεται το Internet στο κινητό, το tablet συνεχίζει και έχει (δίπλα-δίπλα). Δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω. Δεν πιστεύω το sony να είναι κλειδωμένο μόνο στην cosmote όπως κάνουν οι εταιρίες στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής σε Ελλάδα δεν μου έτυχε ποτέ. Συγχρόνισε τις επαφές πάρε τις φωτο σου στον υπολογιστή και γενικότερα ότι θέλεις να κρατήσεις και κάνε επαναφορά του τηλεφώνου (θα σβηστούν τα πάντα από την συσκευή). Είναι ο μόνος τρόπος για να γίνουν οι ρυθμίσεις αυτόματα όταν ανοίξεις την συσκευή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μη το ψαχνεις, ειναι θεμα ποιοτητας δικτυου. Ενα φεγγαρι οταν ειχα wind δε μπορουσα να στειλω καν mms λογο του δικτυου. Επρεπε να βρω 3g για να φυγει mms απο το κινητο μου, με 2g δεν εφευγε με τιποτα, προσπαθουσε καμποση ωρα να το στειλει αλλα τιποτα. Αυτό μου συμβαίνει συνεχώς με την cosmote που το 3g της έχει γίνει για τα πανηγύρια μέσα στις πόλεις πανελλαδικά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έκανα αυτό που είπες πριν μου το πεις, γιατί είχα αγανακτήσει. Λοιπόν, έκανα επαναφορά του κινητού από το PC Companion και όλα καλά. Μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα. Που οφειλόταν αυτό δεν ξέρω, μάλλον κάτι με τις ρυθμίσεις δεν είχε κάτσει καλά. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έκανα αυτό που είπες πριν μου το πεις, γιατί είχα αγανακτήσει. Λοιπόν, έκανα επαναφορά του κινητού από το PC Companion και όλα καλά. Μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα. Που οφειλόταν αυτό δεν ξέρω, μάλλον κάτι με τις ρυθμίσεις δεν είχε κάτσει καλά. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν! Ήταν θέμα ρυθμίσεων. Χαίρομαι που αποκαταστάθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e_k Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το samsung gt2121e. Μου έστειλαν τις ρυθμίσεις για το internet με sms από τη wind, τις αποθήκευσα και το αποτέλεσμα ήταν να κλείνει το κινητό τελείως και να ανοίγει ξανά μόνο του. Μετά από επίσκεψη στο σερβις του καταστήματος, μου αλλάξανε τη συσκευή. Η ίδια διαδικασία αποθήκευσης των ρυθμίσεων, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Η συσκευή είναι οκ αυτή τη φορά, από τη wind μου λένε πως έχουν τις ρυθμίσεις αυτές που μου στέλνουν μόνο και δε μπορούν να κάνουν κάτι αν δε ταιριάζουν στη συσκευή....τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts