petrosgt Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημέρα forum, Αγορασα προσφατα το huawei x5 απο την wind και το προβλημα μου είναι το εξης.. Αν βαλω την καρτα μου σε αλλο κινητο με ενεργοποιημενα data δουλευει μια χαρα, στο huawei ομως ενω ειναι ενεργοποιημενα ολα και κλειστο το wifi δεν μπορω να ενεργοποιησω τα data να δουλεψουν. Πρεπει να αλλαξω κατι στο apn Wind-internet?? Εβαλα οτι εχει στο site της wind.. Help please! Merci! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ξερει κανεις αν μπορω να επιστρεψω σφραγισμενο στο κουτι του με την ταινια ασφαλειας usb Modem και να ακυρωσω στους 4 μηνες συμβολαιο 1GB data στην wind χωρις penalty ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ξερει κανεις αν μπορω να επιστρεψω σφραγισμενο στο κουτι του με την ταινια ασφαλειας usb Modem και να ακυρωσω στους 4 μηνες συμβολαιο 1GB data στην wind χωρις penalty ; Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Το ακυρώνεις, πληρώνεις το stick (40€ περίπου) και μετά σου μένει το stick να το χρησιμοποιήσεις όποτε θες... Διαφορετικά προσπάθησε να το πουλήσεις... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Το ακυρώνεις, πληρώνεις το stick (40€ περίπου) και μετά σου μένει το stick να το χρησιμοποιήσεις όποτε θες... Διαφορετικά προσπάθησε να το πουλήσεις... Εχεις δοκιμασει να το κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtoylios Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Θελω να ρωτησω.... εχω το Acer Liquid Metal..μπορει να μου πει καποιος τις ρυθμισεις τις WIND για να μπω στο ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδια, εχω Q card στο HTC Desire HD με επισημη ρομ και επειδη εχω το πακετο με 60 ΜΒ ολα οκ αλλα το κινητο κλεδιωνει μονο σε GPRS ενω εχω καλυψη φουλ 3G στη περιοχη μου, το βλεπω με την wind που εχω στο iphone. Μηπως η εταιρεια περιοριζει τα δεδομενα ή απλα φταινει το κινητο μου? Να δοκιμασω με αλλη καρτα? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Θελω να ρωτησω.... εχω το Acer Liquid Metal..μπορει να μου πει καποιος τις ρυθμισεις τις WIND για να μπω στο ιντερνετ? Δημιουργία profile Internet "Wind Internet" (ή ότι άλλο θες δεν έχει σημασία, απλά για να το ξεχωρίζεις) και στο πεδίο του apn βάζεις "gint.b-online.gr". Σώζεις το προφίλ το επιλέγεις και αυτό είναι όλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad709 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Έχω ένα ΝΟΚΙΑ 3250 και F2G ζήτησα και πήρα τις ρυθμίσεις απο τη wind για να έχω internet στο κινητό πώς μπορώ να ακούω internet radio ; Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή ραδιόφωνο διαδικτύου αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα "απέτυχε η σύνδεση με το σταθμό". Με τις ρυθμίσεις wind plus προσπαθώ γιατί με τις ρυθμίσεις wind streming μου εμφανίζει το μήνυμα "χρονικό περιθώριο" Παρακαλώ τη βοήθεια σας:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultra Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 παρακαλω βοηθήστε με!!!!! εχω 5 μερονυχτα προσπαθω να συνδεθω με το παλιο windows mobile 6 κινητο στην Q (κιου) καντε μια καλη πραξη πειτε μου παρακαλω τις ρυθμισεις που χρειαζονται μαλλον επιτηδες το κανουν για να αγοραζεις καινουργιες συσκευες ετοιμες με συνδεση (μου στειλανε emails με κατι server b-online.gr κτλ που νομιζω ειναι για το freetogo κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 παρακαλω βοηθήστε με!!!!! εχω 5 μερονυχτα προσπαθω να συνδεθω με το παλιο windows mobile 6 κινητο στην Q (κιου) καντε μια καλη πραξη πειτε μου παρακαλω τις ρυθμισεις που χρειαζονται μαλλον επιτηδες το κανουν για να αγοραζεις καινουργιες συσκευες ετοιμες με συνδεση (μου στειλανε emails με κατι server b-online.gr κτλ που νομιζω ειναι για το freetogo κτλ) Βάλε APN το myq και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 παρακαλω βοηθήστε με!!!!! εχω 5 μερονυχτα προσπαθω να συνδεθω με το παλιο windows mobile 6 κινητο στην Q (κιου) καντε μια καλη πραξη πειτε μου παρακαλω τις ρυθμισεις που χρειαζονται μαλλον επιτηδες το κανουν για να αγοραζεις καινουργιες συσκευες ετοιμες με συνδεση (μου στειλανε emails με κατι server b-online.gr κτλ που νομιζω ειναι για το freetogo κτλ) Οι ρυθμίσεις που πρέπει να βάλεις είναι οι ακόλουθες. Όσο για το ότι θέλουν να αγοράζεις συσκευές καμία σχέση. Sorry αλλά κινητό με Windows Mobile 6, λογικό είναι να σε δυσκολεύει. Δεν φταίει όμως η Q για αυτό ;) Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Αγόρασα προσφατα ενα ταμπλετ και θελω να του βάλω μια καρτα δεδομένων. Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το οικονομικότερο πακετο κατα προτίμηση χωρις συμβόλαιο για εναν ογκο γυρω στα 2-3 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αγόρασα προσφατα ενα ταμπλετ και θελω να του βάλω μια καρτα δεδομένων. Γνωριζει κανεις ποιο ειναι το οικονομικότερο πακετο κατα προτίμηση χωρις συμβόλαιο για εναν ογκο γυρω στα 2-3 GB Με κάρτα 30€ το μήνα 3 GB Συμβόλαιο 20€ κάθε μήνα 3 GB // 25€ κάθε μήνα 30 GB Τουλάχιστον για WIND... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzorak Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Γιά σας έχω το Nokia C2-03 και προσπαθώ να δουλέψω τους χάρτες της Nokia, αλλά δεν μου κάνει ενημέρωση θέσης στον χάρτη βγάζοντας το μήνυμα "Αδύνατος ο καθορισμός της θέσης σας". Εχω την WIND. Μετά απο επικοινωνία που είχα με την ΝΟΚΙΑ και δόκιμή που έκανε ο τεχνικός της με άλλη κάρτα sim της COSMOTE είδε ότι λειτουργεί κανονικά με τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα της COSMOTE. :) Μου είπε λοιπών ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την WIND και να μου περάσουν στο τηλέφωνο τις ρυθμίσεις για GPRS internet.:confused: Πήγα σε κάποιο καταστημα WIND και μου είπαν να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών WIND και να μου στείλουν τις ρυθμίσεις με email και να τις περάσω χειροκίνητα, γιατί αυτό το μοντέλο κινητού δεν τις πέρνει εάν τις στείλουν με sms.:( To έκανα και μου τις έστειλαν με email αλλά από ότι διαπίστωσα μετά σε αυτό το κινητό δεν μπορώ να βάλω manual ρυμίσεις, πέρνει μόνο τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα sim τις οποίες μπορείς να επιλέξεις.:blink: Τελικά ποιός απο του δύο με δουλεύει η WIND ή η ΝΟΚΙΑ ??:mad: Τι μπορώ να κάνω τελικά για να δώ τους χάρτες ?? :worry: Εχει βρεθεί άλλος κανείς στη θέση μου να μου πεί τι να κάνω ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzorak Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Τελικά έλεισα το πρόβλημα που είχα με τους χάρτες και την WIND, πήγα και πήρα μιά κάρτα της COSMOTE την έβαλα σαν δεύτερη και ως δια μαγείας μου ήρθαν οι ρυθμίσεις για το internet στο κινητό με sms και λειτουργούν κανωνικά!!!:) Και άσε την WIND να ψάχνεται ακόμα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 καλημερα. Εχω μια f2g καρτα και θελω να περασω στο κινητο μου τις ρυθμισεις για το internet. To κινητο ειναι android και συγκεκριμενα, SE Xperia mini pro sk17i. βρηκα αυτο http://www.wind.com.gr/files/1/Device_Settings/Android_OS_Tablets.pdf αλλα δεν βοηθησε αρκετα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 καλημερα. Εχω μια f2g καρτα και θελω να περασω στο κινητο μου τις ρυθμισεις για το internet. To κινητο ειναι android και συγκεκριμενα, SE Xperia mini pro sk17i. βρηκα αυτο http://www.wind.com.gr/files/1/Device_Settings/Android_OS_Tablets.pdf αλλα δεν βοηθησε αρκετα. Κάλεσε το 1231 από το κινητό σου και ζήτα να στις στείλουν :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα με τα 350 mb.μερικές μέρες πριν κλείσει ο μήνας, στέλνω μήνυμα για απενεργοποίηση.τώρα τι ισχύει; αν έχω χρησιμοποιήσει λιγότερα δεδομένα από αυτά που αναλογούν, τότε μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα αφού είναι πληρωμένα έτσι και αλλιώς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Πήρα ένα F2G για να μελετήσω το θέμα της επιστροφής μου σε Wind, μετά από 2 χρονάκια vodafone. Το θέλω κυρίως για να δω κάλυψη και ταχύτητες 3G εκεί που κινούμαι. Παρατήρησα 2 πράγματα που με ξενέρωσαν αρκετά: 1) Η Wind σταμάτησε να δίνει πραγματική IP, αλλά κάνει ένα άθλιο ΝΑΤ που κολλάει όλη την ώρα και αφήνει connections στον αέρα 2) Δεν είναι διαθέσιμο HSUPA στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Το HSDPA δουλεύει κανονικά, αλλά το upload φαίνεται να έχει ταβάνι στα 384kbps του απλού UMTS. Το δοκίμασα με 2 διαφορετικά τηλέφωνα και όντως, δεν έχει HSUPA... Είναι κάποιος που να ξέρει τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Πήρα ένα F2G για να μελετήσω το θέμα της επιστροφής μου σε Wind, μετά από 2 χρονάκια vodafone. Το θέλω κυρίως για να δω κάλυψη και ταχύτητες 3G εκεί που κινούμαι. Παρατήρησα 2 πράγματα που με ξενέρωσαν αρκετά: 1) Η Wind σταμάτησε να δίνει πραγματική IP, αλλά κάνει ένα άθλιο ΝΑΤ που κολλάει όλη την ώρα και αφήνει connections στον αέρα 2) Δεν είναι διαθέσιμο HSUPA στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Το HSDPA δουλεύει κανονικά, αλλά το upload φαίνεται να έχει ταβάνι στα 384kbps του απλού UMTS. Το δοκίμασα με 2 διαφορετικά τηλέφωνα και όντως, δεν έχει HSUPA... Είναι κάποιος που να ξέρει τι παίζει; Και τα δύο που λες ισχύουν. Δηλαδή δίνει πλέον IP μέσω ΝΑΤ (IPv6 έρχεται σύντομα για να τελειώνει αυτή η ιστορία) ενώ δεν έχει HSUPA(σύντομα θα έχει). Από ταχύτητα είσαι στα 3.6 ή στα 7.2 στην Πάτρα; :confused: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 3.6, με πραγματικές γύρω στα 2.0 - 2.5 και peak γύρω στο 3.5. Πρέπει να έχει πολύ καλό backhaul capacity η wind πάντως, τα ping είναι αξιοζήλευτα σταθερά. Σαν να έχει οπτική στις περισσότερες κεραίες. Νομίζω επίσης, τουλάχιστον στην Πάτρα, πιάνει σιγά-σιγά τη vodafone στο θέμα κάλυψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 3.6, με πραγματικές γύρω στα 2.0 - 2.5 και peak γύρω στο 3.5. Πρέπει να έχει πολύ καλό backhaul capacity η wind πάντως, τα ping είναι αξιοζήλευτα σταθερά. Σαν να έχει οπτική στις περισσότερες κεραίες. Νομίζω επίσης, τουλάχιστον στην Πάτρα, πιάνει σιγά-σιγά τη vodafone στο θέμα κάλυψης. Και βέβαια έχει οπτικές στην Πάτρα. Όχι σαν να έχει, έχει! :p Στο 3G ελπίζω να λες ότι φτάνει σιγά σιγά τη Vodafone γιατί στο 2G δε νομίζω να έχουν παράπονο και στην Πάτρα. Θα πέσουν τα μαλλιά μου... Όταν είχα έρθει σχεδόν παντού τέρμα ήταν... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Όχι, δεν χρειάζεται να σου πέσουν τα μαλλιά, νέος άνθρωπος :p Μια χαρά είναι στην Πάτρα σε GSM, ισάξια με τις άλλες 2, απ'όσο θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Για το 3G λέω, μπορείς να κρατήσεις τα μαλλιά σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Όχι, δεν χρειάζεται να σου πέσουν τα μαλλιά, νέος άνθρωπος :p Μια χαρά είναι στην Πάτρα σε GSM, ισάξια με τις άλλες 2, απ'όσο θυμάμαι. Πολύ καλύτερη από τις άλλες δύο, για την ακρίβεια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts