Jump to content

tzorak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzorak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tzorak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το product code για Ελληνικά είναι : 059R325 Αυτό τουλάχιστον έχει εμένα που είναι Ελληνικό αγορασμένο από Nokia.
  2. Έχει Ελληνικά κανονικά. Τελικά μάλλον λύθηκε και το πρόβλημα της μπαταρίας μου με αυτή την έκδοση. Το δουλεύω τώρα 2 μέρες και η μπαταρία είναι ακόμα στη μέση :) Αυτό έφταιγε τελικά. Ακόμα διορθώθηκε και το άλλο πρόβλημα που μου έκανε και έχανε το σήμα στα καλά καθούμενα. Έπρεπε να το κλείσω και να το ξανανοίξω για να επανέλθει το σήμα. Τώρα είναι και αυτό εντάξει :rolleyes:
  3. Σήμερα του έβαλα την νέα έκδοση 7.63 που έβγαλε η ΝΟΚΙΑ για να δω εάν θα φτιάξει το πρόβλημα που είχα με το γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας. Την προηγούμενη έκδοση 7.53 πάντως μόλις την έβαλα, μου άδειαζε η μπαταρία σε μια μέρα. Ενώ με την παλιότερη που είχε κρατούσε και 3 μέρες η μπαταρία.
  4. Όχι δεν ανοίγει και μετά να κλείνει. Όταν πατάω το κουμπί για να ανοίξει, γίνεται άσπρη σαν το γάλα και μετά μένει εκεί και δεν προχωράει. Ούτε κλείνει πάλι, πρέπει να του βγάλω την μπαταρία.
  5. Καλημέρα. Έχω ένα Nokia N90 το οποίο αρνείται να ανοίξει. Ανάβει μόνο ή οθόνη του όταν πατάω το κουμπί, αλλά μέχρι εκεί. Δεν προχωράει να ξεκινήσει το λειτουργικό του. Προσπάθησα να το συνδέσω στον υπολογιστή, αλλά ενώ αναγνωρίζει ότι συνδέθηκε μια συσκευή δεν καταλαβαίνει ποια είναι και το βγάζει unknown device στο usb port. Καμιά ιδέα τι να του κάνω πριν το πάω για ανακύκλωση;:O
  6. Γεια σας. Έχω το C2-03 και έκανα πρόσφατα αναβάθμιση του τηλεφώνου μου στην νέα έκδοση (v7.53) που έβγαλε η ΝΟΚΙΑ και από τότε η μπαταρία μου κρατάει ελάχιστα. Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; Ξέρετε εάν μπορώ να κάνω υποβάθμιση της έκδοσης και να γυρίσω στην προηγούμενη και αν ναι πως γίνεται;
  7. Σε εμένα πάντως δεν λειτουργουν μαζί όταν καλείς απο την μία απενεργοποιήται η άλλη.
  8. Εχεις απόλυτο δίκιο.Τελικά έλεισα το πρόβλημα που είχα με τους χάρτες και την WIND, πήγα και πήρα μιά κάρτα της COSMOTE την έβαλα σαν δεύτερη και ως δια μαγείας μου ήρθαν οι ρυθμίσεις για το internet στο κινητό με sms και λειτουγούν κανωνικά!!!:) Και άσε την WIND να ψάχνεται ακόμα....:lol:
  9. Τελικά έλεισα το πρόβλημα που είχα με τους χάρτες και την WIND, πήγα και πήρα μιά κάρτα της COSMOTE την έβαλα σαν δεύτερη και ως δια μαγείας μου ήρθαν οι ρυθμίσεις για το internet στο κινητό με sms και λειτουργούν κανωνικά!!!:) Και άσε την WIND να ψάχνεται ακόμα....:lol:
  10. Τελικά έλεισα το πρόβλημα που είχα με τους χάρτες και την WIND, πήγα και πήρα μιά κάρτα της COSMOTE την έβαλα σαν δεύτερη και ως δια μαγείας μου ήρθαν οι ρυθμίσεις για το internet στο κινητό με sms και λειτουγούν κανωνικά!!!:) Και άσε την WIND να ψάχνεται ακόμα....:lol:
  11. Γιά σας, θα σας γράψω και εγώ την περιπέτεια μου με την ΝΟΚΙΑ και την WIND. Έχω το Nokia C2-03 και προσπαθώ να δουλέψω τους χάρτες της Nokia, αλλά δεν μου κάνει ενημέρωση θέσης στον χάρτη βγάζοντας το μήνυμα "Αδύνατος ο καθορισμός της θέσης σας". Μετά απο επικοινωνία που είχα με την ΝΟΚΙΑ και δόκιμή που έκανε ο τεχνικός της με άλλη κάρτα sim της COSMOTE είδε ότι λειτουργεί κανονικά με τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα της COSMOTE.:) Μου είπε λοιπών ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την WIND και να μου περάσουν στο τηλέφωνο τις ρυθμίσεις για GPRS internet.:wacko: Πήγα σε κάποιο καταστημα WIND και μου είπαν να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών WIND και να μου στείλουν τις ρυθμίσεις με email και να τις περάσω χειροκίνητα, γιατί αυτό το μοντέλο κινητού δεν τις πέρνει εάν τις στείλουν με sms.:( To έκανα και μου τις έστειλαν με email αλλά από ότι διαπίστωσα μετά σε αυτό το κινητό δεν μπορώ να βάλω manual ρυμίσεις, πέρνει μόνο τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα sim τις οποίες μπορείς να επιλέξεις. :blink: Μετά λοιπών εποικεινώνησα πάλι με ΝΟΚΙΑ και μου είπαν ότι δυστυχώς στην συγκεκριμένη συσκευή Nokia C2-03 δεν μπορούν να γίνουν χειροκίνητες ρυθμίσεις για ορισμό σημείου πρόσβασης.:confused: Ο μόνος τρόπος για να λάβετε ρυθμίσεις είναι με μήνυμα, το οποίο συνήθως προσφέρετε από τους παροχείς κινητής τηλεφωνίας.:lol: Τελικά ποιός απο του δύο με δουλεύει ποιό πολύ η WIND ή η ΝΟΚΙΑ ??
  12. Γιά σας έχω το Nokia C2-03 και προσπαθώ να δουλέψω τους χάρτες της Nokia, αλλά δεν μου κάνει ενημέρωση θέσης στον χάρτη βγάζοντας το μήνυμα "Αδύνατος ο καθορισμός της θέσης σας". Εχω την WIND. Μετά απο επικοινωνία που είχα με την ΝΟΚΙΑ και δόκιμή που έκανε ο τεχνικός της με άλλη κάρτα sim της COSMOTE είδε ότι λειτουργεί κανονικά με τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα της COSMOTE. :) Μου είπε λοιπών ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την WIND και να μου περάσουν στο τηλέφωνο τις ρυθμίσεις για GPRS internet.:confused: Πήγα σε κάποιο καταστημα WIND και μου είπαν να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών WIND και να μου στείλουν τις ρυθμίσεις με email και να τις περάσω χειροκίνητα, γιατί αυτό το μοντέλο κινητού δεν τις πέρνει εάν τις στείλουν με sms.:( To έκανα και μου τις έστειλαν με email αλλά από ότι διαπίστωσα μετά σε αυτό το κινητό δεν μπορώ να βάλω manual ρυμίσεις, πέρνει μόνο τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα sim τις οποίες μπορείς να επιλέξεις.:blink: Τελικά ποιός απο του δύο με δουλεύει η WIND ή η ΝΟΚΙΑ ??:mad: Τι μπορώ να κάνω τελικά για να δώ τους χάρτες ?? :worry: Εχει βρεθεί άλλος κανείς στη θέση μου να μου πεί τι να κάνω ? :(
  13. Γιά σας έχω και εγώ το Nokia C2-03 και προσπαθώ να δουλέψω τους χάρτες της Nokia, αλλά δεν μου κάνει ενημέρωση θέσης στον χάρτη βγάζοντας το μήνυμα "Αδύνατος ο καθορισμός της θέσης σας". Εχω την WIND. Μετά απο επικοινωνία που είχα με την ΝΟΚΙΑ και δόκιμή που έκανε ο τεχνικός της με άλλη κάρτα sim της COSMOTE είδε ότι λειτουργεί κανονικά με τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα της COSMOTE.:rolleyes: Μου είπε λοιπών ότι πρέπει να επικοινωνήσω με την WIND και να μου περάσουν στο τηλέφωνο τις ρυθμίσεις για GPRS internet.:wacko: Πήγα σε κάποιο καταστημα WIND και μου είπαν να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών WIND και να μου στείλουν τις ρυθμίσεις με email και να τις περάσω χειροκίνητα, γιατί αυτό το μοντέλο κινητού δεν τις πέρνει εάν τις στείλουν με sms.:( To έκανα και μου τις έστειλαν με email αλλά από ότι διαπίστωσα μετά σε αυτό το κινητό δεν μπορώ να βάλω manual ρυμίσεις, πέρνει μόνο τις ρυθμίσεις που έχει η κάρτα sim τις οποίες μπορείς να επιλέξεις. :blink: Τελικά ποιός απο του δύο με δουλεύει η WIND ή η ΝΟΚΙΑ ??:mad: Τι μπορώ να κάνω τελικά για να δώ τους χάρτες ??:confused: Εχει βρεθεί άλλος κανείς στη θέση μου να μου πεί τι να κάνω ?:(
×
×
  • Create New...