Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που να την βρω? μια αδηλωτη F2G έχω και κάνει και αυτή το ίδιο. Παντως οι ίδιες κάρτες στο motorola V360 έλεγε G πάνω και νόμιζα πως είναι 3G, αλλά αυτό το κινητό μάλλον μόνο GPRS έχει.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τότε έκανες εσύ λάθος. Το V360 δεν έχει UMTS πομποδέκτη.Το G σημαίνει GPRS. Άρα, αν δε συνδέεται το iPhone σου πιθανόν να μην έχει 3G η περιοχή σου ή να είναι αδύναμη η κάλυψή του.

Θα δούμε αύριο και στην δουλειά που είναι σε άλλη περιοχή αλλά και στο εξοχικό. Ας ελπίσουμε εκεί τουλάχιστον να έχει!

Καλησπέρα! από σήμερα είμαι και εγώ στην WIND με σύνδεση, γιατί η cosmoPOTE αρκετά μου την έσπασε που δεν έχουμε σήμα! όμως νόμιζα ότι εδώ στην Ανω Κυψέλη η wind είχε και 3G και τώρα δεν το βλέπω! μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει αν έχει εδώ? επίσης που έβαλα σήμερα 1η φορά την SIM μήπως θέλει ρυθμισεις για το 3g? στο iphone το έχω ενεργό!

Το GSM είναι δυνατό; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο εντός Αθηνών να έχει κεραία που δεν έγινε ακόμη dual mode (σε λίγο καιρό θα μου φαίνεται περίεργο να έχει κεραία εντός Αθηνών,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :lol:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά επειδή είχα ανοιχτό το WIFI στο iphone δεν έδειχνε την ένδειξη 3G, έχει στην Κυψέλη! είπα και εγώ! όμως δεν έχει στην δουλειά μου στο Περιστέρι. Θα δούμε και στο εξοχικό τι λέει το απόγευμα! :)

Το GSM είναι δυνατό; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο εντός Αθηνών να έχει κεραία που δεν έγινε ακόμη dual mode (σε λίγο καιρό θα μου φαίνεται περίεργο να έχει κεραία εντός Αθηνών,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :lol:)

Iσχύει στους Σταθμούς Βάσης όπου υφίσταται καθεστώς Access Restriction απο τους αυτόχθονες ιθαγενείς ;)...οπότε έχει να πλησιάσει κάποιος στην περιοχή απο τα 90s που δεν υπήρχε 3G :p

Λοιπόν τελικά στην Κυψέλη έχει μια χαρά κάλυψη 3G (που η cosmote Στην ανω κυψέλη που είμαι εγώ ΠΟΤΕ δεν είχε!), στο Περιστέρι ψηλά δυστυχώς δεν έχει, και στο εξοχικό μου στον Μαραθώνα έχει παντού (η cosmote είχε όποτε ήθελε), κάνω σύγκριση γιατί άλλαξα wind λόγω ότι στην Κυψέλη είχα σήμα ΚΟΠΑΝΑ! :lol::lol::lol:

όμως δεν μπορουσα να μπω πουθενά μεσω 3G, έλεγε ότι δεν είμαι συνδρομητής υπηρεσίας κτλ, πήρα τηλ την wind και μου είπε η κοπέλα ότι έπρεπε να βάλω στις ρυθμίσεις στο APN το gint.b-online.gr username και password κενά και μετά restart το iphone και τότε έπαιξε! αλλιώς πριν τίποτα! άρα ήθελε ρύθμιση. Αυτά!!! wind rulez BTW! :D:D:D

Για το F2G mobile broadband με 1GB και χρεωση €9.90 ξερετε κατι? Ισχυει μονο για το καλοκαιρι (ενεργοποιηση εως 31/8) ή θα συνεχιστει και τον χειμωνα? Πηρα το 1260 αλλα δεν ηξεραν:mad: Edited by george1994

Giwrgos

------------------

SonyEricsson t610

Compaq Evo N620c

εχω wind f2g ειχα προλαβει τη προσφορα με τα 1500mb.

μπαινω στο ιντερνετ με ενα κινητο νοκια και συνδεση 3g.

η ταχυτητα που ποιανω συμφωνα με το speedmeter ειναι 600-1000kbps.

ειναι καλη η ταχυτητα αυτη?

αργει στο σερφ ομως.....

επισης πολλες φορες τυχενει αφου εχω μπει στο ιντερνετ και σερφαρω,

να χανω το ιντερνετ παρολο που η συνδεση ειναι ενεργει το κινητο λεει οτι ειναι συνδεμενο.

κανω ξανα συνδεση για να μπω κανονικα....

προσωπικα,μικρο το κακο για την ταχυτητα που εχεις και χαλαλι οι αποσυνδεσεις για κατι που ειναι παντελως δωρεαν!
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

και εμένα τώρα τελευταία μου κάνει αποσυνδέσεις.. τον πρώτο και δεύτερο μήνα της προσφοράς δεν είχα κανένα πρόβλημα...
μέτρον άριστον

ναι ενταξει μπορει τωρα να ειναι δωρεαν αλλα σε λιγο μαλλον θα πληρωσω adsm γιατι δε θα μου φτασουν τα 1500mb.

αποσυνδεσεις δε μου κανει, δηλαδη δειχνει στο κινητο οτι ειναι συνδεμενο.

απλος δεν εχω ιντερνετ στο λαπτοπ.

τι φταει ομως? το κινητο ή η wind?

επισης μια αλλη απορια που εχω, στο κινητο δειχνει οτι 3,5g

αυτο ειναι μεγαλυτερη ταχυτητα?

μπορει να μου πει καποιοσ τις ρυθμισεις mms,net,video κληση για w705? μου ειπαν οτι δε γινεται να τις στειλουν με sms γιατι ειναι myview το κινητο
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

ναι ενταξει μπορει τωρα να ειναι δωρεαν αλλα σε λιγο μαλλον θα πληρωσω adsm γιατι δε θα μου φτασουν τα 1500mb.

αποσυνδεσεις δε μου κανει, δηλαδη δειχνει στο κινητο οτι ειναι συνδεμενο.

απλος δεν εχω ιντερνετ στο λαπτοπ.

τι φταει ομως? το κινητο ή η wind?

στο λαπτοπ έχω και εγώ τις αποσυνδέσεις. μέσω κινητού κανένα πρόβλημα.

μέτρον άριστον

Σχετικα με την q card χρειαζονται ρυθμισεις για τα 1200 μβ ιντερνετ και απο που θα τις βρω? Εχω βαλει την καρτουλα σε ενα HTC HD ΚΑΙ ενεργοποιηση την προσφορα με 1 ευρω για ομιλια και ιντερνετ...

Εγώ μπαίνω με 460kbps πποτέ παραπάνω και ποτέ λιγότερο...

Φταίει το σήμα ή το κινητό?

Κανονικά το 3G δεν φτάνει μέχρι 7.2 Mbps?

Καταλαβαίνω οτι είναι λίγο όνειρο, αλλά πιστεύω αν έφτανε στα 3 (πραγματικά) δεν θα ήταν άσχημα...

Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8

Καταλαβαίνω οτι είναι λίγο όνειρο, αλλά πιστεύω αν έφτανε στα 3 (πραγματικά) δεν θα ήταν άσχημα...

Το 3G πάει μέχρι 384 Kbps. Το HSDPA (3.5G) πάει μέχρι 7,2 Mbps και θεωρητικά μέχρι τα 21 Mbps.

Επίσεις, να έχεις υπόψη σου ότι 3Mbps ειδικά με την wind μην περιμένεις να δείς ποτέ... Εγω προσωπικά μόνο με vodafone βλέπω τέτοιες ταχύτητες! Cosmote και Wind δεν δίνουν συνήθως πάνω από 2Mbps...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει