p_k Δημ. Παρασκευή στις 07:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:47 μμ 4 minutes ago, VIPdriver said: https://nova.gr/offers/prosfores-me-sindiastika-programmata/prosfora-unlimited-all-lenovo-laptop Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε , πολύ ωραία προσφορά. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Το συγκεκριμένο λαπτοπ κοστίζει 350€ περίπου, αντί για επιδότηση συσκευής την έκαναν δώρο,και επιτέλους δεν είναι κινητό. Ωραία, θεωρώ καλύτερο από κινητό ZTE. Θα ταίριαζε και στα επαγγελματικά συμβόλαια ένα τέτοιο δώρο όμως!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 08:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:18 μμ 30 minutes ago, VIPdriver said: https://nova.gr/offers/prosfores-me-sindiastika-programmata/prosfora-unlimited-all-lenovo-laptop Αυτές τις κουταμάρες κάνουν... αντί να δώσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα στα 23€ χωρίς δώρο όπως ο ανταγωνισμός. Αλλά θα φάνε καλάααα (nooot)!!! H Nova νομίζει πως είμαστε μερικούς αίωνες πίσω και χαρίζει "καθρεφτάκια" σε εμας τους "άγριους απολίτιστους ιθαγενείς". 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 6 ώρες πριν, elkons said: Το συγκεκριμένο λαπτοπ κοστίζει 350€ περίπου, αντί για επιδότηση συσκευής την έκαναν δώρο,και επιτέλους δεν είναι κινητό. Ωραία, θεωρώ καλύτερο από κινητό ZTE. Θα ταίριαζε και στα επαγγελματικά συμβόλαια ένα τέτοιο δώρο όμως!! Δεν είναι δώρο όλο το ποσό των 350€ Αναφέρει ότι για να πάρεις το laptop θέλει και νέα γραμμή σταθερής τηλεφωνίας. Εάν έχεις σταθερή γραμμή nova η κάποια άλλη γραμμή το Unlimited all κοστίζει 27€. Άρα έχουμε 24 μήνες Χ 6€= 144€ 350€-144€=206€ 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Εγώ έχω nova τηλέφωνο τηλεόραση full pack ίντερνετ, και σταθερό τηλέφωνο. Να υποθέσω ότι δικαιούμαι λαπτοπ μόνο αν προσθέσω επιπλέον σταθερό νουμερο; τι μας λένε ρε; Έχετε υπόψη το κινητό πληρωνο απεριόριστα όλα 32 ευρώ χωρις κοφτη ,και μια επιπλέον γραμμή στην σύζυγο με 21 ευρώ όλα απεριόριστα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, Hliasat said: Εγώ έχω nova τηλέφωνο τηλεόραση full pack ίντερνετ, και σταθερό τηλέφωνο. Να υποθέσω ότι δικαιούμαι λαπτοπ μόνο αν προσθέσω επιπλέον σταθερό νουμερο; τι μας λένε ρε; Έχετε υπόψη το κινητό πληρωνο απεριόριστα όλα 32 ευρώ χωρις κοφτη ,και μια επιπλέον γραμμή στην σύζυγο με 21 ευρώ όλα απεριόριστα. Η νοβα πάντα δίνει σε νέους πελάτες, στους τωρινους ουτε να τους βλέπει! 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 22 minutes ago, Hliasat said: Εγώ έχω nova τηλέφωνο τηλεόραση full pack ίντερνετ, και σταθερό τηλέφωνο. Να υποθέσω ότι δικαιούμαι λαπτοπ μόνο αν προσθέσω επιπλέον σταθερό νουμερο; τι μας λένε ρε; Έχετε υπόψη το κινητό πληρωνο απεριόριστα όλα 32 ευρώ χωρις κοφτη ,και μια επιπλέον γραμμή στην σύζυγο με 21 ευρώ όλα απεριόριστα. Νέα γραμμή σταθερής + Unlimited all με κόφτη στα 33€ 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 24 minutes ago, Hliasat said: Εγώ έχω nova τηλέφωνο τηλεόραση full pack ίντερνετ, και σταθερό τηλέφωνο. Να υποθέσω ότι δικαιούμαι λαπτοπ μόνο αν προσθέσω επιπλέον σταθερό νουμερο; τι μας λένε ρε; Έχετε υπόψη το κινητό πληρωνο απεριόριστα όλα 32 ευρώ χωρις κοφτη ,και μια επιπλέον γραμμή στην σύζυγο με 21 ευρώ όλα απεριόριστα. Αυτό λέει η προσφορά. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 19 minutes ago, VIPdriver said: Η νοβα πάντα δίνει σε νέους πελάτες, στους τωρινους ουτε να τους βλέπει! Όλες τους είναι μη πω, όταν έρθει η ανανέωση συμβολαίου δίνουν κάτι τιμές..λες και τιμωρούν τον υφιστάμενο που πληρώνει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Όλες τους είναι μη πω, όταν έρθει η ανανέωση συμβολαίου δίνουν κάτι τιμές..λες και τιμωρούν τον υφιστάμενο που πληρώνει. Και η πλειοψηφία κάνει την ανανέωση που του προσφέρεται άκριτα. Οπότε δεν φταίνε οι εταιρείες. Τη δουλειά τους κάνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Πάντα οι ανανεώσεις που μου προτείνονταν ήταν ακριβώς στην ίδια τιμή του συμβολαίου που έλεγε και γνωρίζω πάρα πολλούς παρομοίως. Ποτέ ακριβότερα 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Τη δουλειά τους ε; Πες ότι είχες ένα Gigamax Unlimited στα 19€ και σου δίνουν ανανέωση συμβολαίου με σταθερή 39€ Τι,θα τα έδινες ή θα έκανες φορητότητα; Γιατί συνήθως η Cosmote φημίζεται πόσο (δε μπορώ να χαρακτηρίσω) είναι στην ανανέωση συμβολαίου ειδικά σε παλιούς είναι τραγικοί. Just now, p_k said: Πάντα οι ανανεώσεις που μου προτείνονταν ήταν ακριβώς στην ίδια τιμή του συμβολαίου που έλεγε και γνωρίζω πάρα πολλούς παρομοίως. Ποτέ ακριβότερα Για τη NOVA σήμερα δε ξέρω, μόνο για WIND μου τα είχαν κάνει πριν τη συγχώνευση και την είσοδο της United Group. Για ποιο λόγο η Cosmote τη σταθερή να είναι+10€ στις ADSL και VDSL ενώ οι ανταγωνιστές-10€ έχουν δίκτυο πάλι από τον ΟΤΕ; δεν δικαιολογούνται για τις τιμές αυτές. 27€ η ADSL; πάνε καλά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Τη δουλειά τους ε; Πες ότι είχες ένα Gigamax Unlimited στα 19€ και σου δίνουν ανανέωση συμβολαίου με σταθερή 39€ Τι,θα τα έδινες ή θα έκανες φορητότητα; Γιατί συνήθως η Cosmote φημίζεται πόσο (δε μπορώ να χαρακτηρίσω) είναι στην ανανέωση συμβολαίου ειδικά σε παλιούς είναι τραγικοί. Για τη NOVA σήμερα δε ξέρω, μόνο για WIND μου τα είχαν κάνει πριν τη συγχώνευση και την είσοδο της United Group. Για ποιο λόγο η Cosmote τη σταθερή να είναι+10€ στις ADSL και VDSL ενώ οι ανταγωνιστές-10€ έχουν δίκτυο πάλι από τον ΟΤΕ; δεν δικαιολογούνται για τις τιμές αυτές. 27€ η ADSL; πάνε καλά; Εγώ φίλε μου πληρώνω 32.5 για vdsl 50άρα στην πράσινη. Πανάκριβο. Κάτσε να λήξει το συμβόλαιο 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 6 minutes ago, p_k said: Εγώ φίλε μου πληρώνω 32.5 για vdsl 50άρα στην πράσινη. Πανάκριβο. Κάτσε να λήξει το συμβόλαιο Και εγώ 50VDSL αλλά κάποτε έδινα 32.50 και εδώ και 2,3 μήνες μου έρχεται 33€ και κάτι λεπτά, γιατί ανέβηκε; Και έχω 2 συμβόλαια ρο ένα σε άλλο όνομα βέβαια αλλά έχουμε ONE,και 3 καρτοκινητά πάλι σε one στο όνομα της κοπέλας. Οπότε στο ίδιο ΑΦΜ κινητό μου και σταθερή, τα υπόλοιπα στο ΑΦΜ της κοπέλας με ONE όλα μαζί. Δεν σκόπευα να βάλω απεριόριστα ομιλία βέβαια...και να μη βάλω σιγά μην δώσω 28€,αν δε το δώσουν στην ανανέωση κάτω από 26€ θα πάρω κάρτα Frog να τελειώνει το πανηγύρι, με ένα Fritz box 5G router. Έχω μιλήσει με Vodafone και NOVA αλλά με λένε πως μέγιστη ταχύτητα 50αρα θα χω όμως 32mbps ενώ τώρα στη πύλη έχω 54 Οπότε λέω άστο καλύτερα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Αφού άνοιξε συζήτηση για τα πακέτα που έχουμε στη NOVA, σε μια παροχή με σταθερό (50 vdsl) full pack κλπ, πάνω από 15 χρόνια, πλήρωνα 38,90€ και από τον ΟΚΤ 24 41,90€ με τα κανάλια Cosmote. Σε άλλη που είχα πάλι 50 vdsl + full pack (που έκοψα το 2013 και μεταφέρω τον αποκωδικοποιητή από το ένα σπίτι στο άλλο), με 2 κινητά (συμβόλαιο με 13€ που λήγουν ΙΑΝ 25) πληρώνω 2*13 (τα 2 κινητά) + 23,29 (σταθερό 50 vdsl)= 49,29€ και θα πάει 51,29€ αν παραμείνω. 4 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Μπορούμε μια χαρά να μιλαμε όλοι σε αυτό το θέμα για πακέτα και συμβόλαια NOVA,γιαυτό έχει δημιουργηθεί αυτό το τοπικ. Έχεις πάρει κάποια προσφορά από εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Όσο και να μιλάμε εδώ, δεν ιδρώνει το αυτί των εκπροσώπων για προσφορές. Με έχουν ζαλίσει από τον ΣΕΠ 24 για ανανέωση των 2 κινητών στα 14€ και η απάντησή τους είναι μόνιμα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει καταργηθεί (!!!) Το ίδιο μου έλεγαν πριν ένα χρόνο για ένα άλλο σταθερό που έχω και δεν χρησιμοποιώ, με 9,54€/μήνα (και πράγματι αυτό το πρόγραμμα έχει καταργηθεί από χρόνια), αλλά, στις συνεχείς επικοινωνίες τους, τους απαντούσα ότι θα το κόφω αν δω αύξηση και σταμάτησαν οι ενοχλήσεις. 5 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα. Είμαι πελάτης επί εποχές Wind πότε δεν μου έκαναν αύξηση σε ανανέωση απλά έδιναν την ίδια τιμή κατάλογου τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή αλλά ποτέ αύξηση. Τότε όμως είχαν τις πιο φθηνές τιμές καταλόγου πριν τις τελευταίες αυξήσεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 14 ώρες πριν, VIPdriver said: https://nova.gr/offers/prosfores-me-sindiastika-programmata/prosfora-unlimited-all-lenovo-laptop Το λάπτοπ αυτό είναι για πολύ βασικά πράγματα ονλυ αλλά από το να μην δώσουν κάτι καλοδεχούμενο και καλή αποζημίωση σπασίματος νεύρων για όποιον χρειαστεί να μπλέξει με την τεχνική υποστήριξη της εταιρίας 🤣 Σε λίγο θα δίνουν δώρο με το κουτσό unlimited all δώρο μασέρ 3 φορές την εβδομάδα 🤣🤣🤣 Σε λίγο θα δίνουν και ψυγεία, air fryers και ότι προκύψει μπας και πάει κανείς παραπάνω 🤣🤣🤣🤣 Θυμίσει λίγο την φάση πριν τον γάμο και μετά τον γάμο οι παντρεμένοι θα καταλάβουν 🤣🤣🤣🤣 8μβπσ πάουερ ονλυ 🤣🤣🤣🤣 5 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Για δουλειές γραφείου το laptop φαίνεται μια χαρά πιστεύω, γιαυτό είχα πει μπορούσαν να το δίνουν κ σε επαγγελματικά προγράμματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 9 minutes ago, cmvr said: Το λάπτοπ αυτό είναι για πολύ βασικά πράγματα ονλυ αλλά από το να μην δώσουν κάτι καλοδεχούμενο και καλή αποζημίωση σπασίματος νεύρων για όποιον χρειαστεί να μπλέξει με την τεχνική υποστήριξη της εταιρίας 🤣 Σε λίγο θα δίνουν δώρο με το κουτσό unlimited all δώρο μασέρ 3 φορές την εβδομάδα 🤣🤣🤣 Σε λίγο θα δίνουν και ψυγεία, air fryers και ότι προκύψει μπας και πάει κανείς παραπάνω 🤣🤣🤣🤣 Θυμίσει λίγο την φάση πριν τον γάμο και μετά τον γάμο οι παντρεμένοι θα καταλάβουν 🤣🤣🤣🤣 8μβπσ πάουερ ονλυ 🤣🤣🤣🤣 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Αφορά οικιακούς συνδρομητές για νέα σύνδεση κινητής που θα συνδυαστεί με νέα σύνδεση σταθερής Nova Σπάνιος συνδιασμός.Θα μπορούσαν με νέα σύνδεση κινητής unlimited, που δεν είναι και φθηνά 33 ευρώ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 4 minutes ago, Chrischal said: Από ποια πηγή ξέρουμε για 1 sector; Μήπως τελικά η Vodafone έχει 1 sector τελικά;; Ποιο sector εννοείς φίλε; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Μάλιστα, κατάλαβα. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 6 ώρες πριν, p_k said: Πάντα οι ανανεώσεις που μου προτείνονταν ήταν ακριβώς στην ίδια τιμή του συμβολαίου που έλεγε και γνωρίζω πάρα πολλούς παρομοίως. Ποτέ ακριβότερα Άκυρο. Νόμισα μιλάς στης Cosmote το νήμα. Edited 10 ώρες πριν by cu2goup 1 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts