opmgls Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Αυτό είναι ρύθμιση στο software των dual band router. Το μήνυμα ενοποιούΜΕ (εμείς η Nova) δε στέκει καν εκφραστικά. Μάλλον θα το κάνουν απομακρυσμένα αφού αυτοί έχουν δώσει το ρούτερ και έχουν πρόσβαση στο firmware. Κατά την άποψη μου αυτό δεν είναι καλό. Ασε τον χρήστη να επιλέγει. Βέβαια αν κάποιος ψαχτεί λίγο φτιάχνει και άλλή ονομασία δικτύο στον ρούτερ του με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Edited 9 ώρες πριν by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 ώρα πριν, opmgls said: Μάλλον θα το κάνουν απομακρυσμένα αφού αυτοί έχουν δώσει το ρούτερ και έχουν πρόσβαση στο firmware. Κατά την άποψη μου αυτό δεν είναι καλό. Ασε τον χρήστη να επιλέγει. Βέβαια αν κάποιος ψαχτεί λίγο φτιάχνει και άλλή ονομασία δικτύο στον ρούτερ του με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Για τους περισσότερους χρήστες είναι προτιμότερο να έχουν ένα SSID και για τις δύο μπάντες, καλύτερα που κάνουν αυτό πλέον ως προεπιλεγμένη ρύθμιση. Συμφωνώ ότι εάν κάποιος τα θέλει χωριστά, guest SSIDs, κλπ μπορεί να τα κάνει μόνος του. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 6 ώρες πριν, opmgls said: Μάλλον θα το κάνουν απομακρυσμένα αφού αυτοί έχουν δώσει το ρούτερ και έχουν πρόσβαση στο firmware. Κατά την άποψη μου αυτό δεν είναι καλό. Ασε τον χρήστη να επιλέγει. Βέβαια αν κάποιος ψαχτεί λίγο φτιάχνει και άλλή ονομασία δικτύο στον ρούτερ του με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Και φλασάρει και ένα ελεύθερο/καλύτερο firmware - αν υπάρχει για το μοντέλο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Δε θα έπρεπε όμως από προεπιλογή βέβαια να είναι ήδη ανοιχτό το band steering;; Δεν νομίζω να χρειαζόταν αυτή η διαδικασία που κάνουν μπορεί κάποιος να τα έχει βάλει ξέχωρα επειδή τον βολεύει θα πάει ο άλλος να του το αλλάξει; Edited 4 ώρες πριν by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Δε θα έπρεπε όμως από προεπιλογή βέβαια να είναι ήδη ανοιχτό το band steering;; Δεν νομίζω να χρειαζόταν αυτή η διαδικασία που κάνουν μπορεί κάποιος να τα έχει βάλει ξέχωρα επειδή τον βολεύει θα πάει ο άλλος να του το αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts