Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, babakos said:

Με τέτοιες προσφορές που κάνει η Nova βλέπω σύντομα να πάει πάλι για πώληση ... Ουτε ισολογισμους ονακοινώνει ούτε οικονομικά στοιχεία για το Ελληνικό brand.   Μόνο ότι πρόσθεσε 70000 νεους συνδρομητές (σε πακέτα από τα οποια η εταιρεία μπαίνει μέσα...)

Η κόκκινη πάει για πώληση οπωσδήποτε όπως φαίνεται! Η Nova έχει ιδιοκτησία γία τα επόμενα χρόνια θωρώ!

Edited by Chrischal1908

3 ώρες πριν, babakos said:

Εχει υγιέστερη πελατειακή βάση η Vodafone σε συμβόλαια με επαγγελματίες και  κυρίως με επιχειρήσεις..  

Πολλά εταιρικά φεύγουν από Vodafone λόγω θεματων δικτύου… Μπορώ να σου πω και εταιρίες, τιτάνες για τη χώρα, που έφυγαν 

Edited by paanos

1 hour ago, panos.k2 said:

λάθος νήμα 

Έχεις δίκιο μπερδεύτηκα 

6 minutes ago, Gv2008 said:

Έχεις δίκιο μπερδεύτηκα 

Για εμένα ειπα το λάθος νήμα, όχι για σένα. Μπερδευτηκα και νόμιζα πως ήμουν στη σύγκριση δικτύων. 

57 minutes ago, panos.k2 said:

Για εμένα ειπα το λάθος νήμα, όχι για σένα. Μπερδευτηκα και νόμιζα πως ήμουν στη σύγκριση δικτύων. 

Ααα τώρα κατάλαβα. Δεν νομίζω ότι δημιουργείται τόσο μεγάλο θέμα αν απλά αναφερθούμε σε άλλο δίκτυο στο νήμα της μαύρης. Δεν θεωρώ ότι δημιουργείται τόσο μεγάλη σύγχυση για να δικαιολογείται ο πανικος μερικών 

5 ώρες πριν, paanos said:

Πολλά εταιρικά φεύγουν από Vodafone λόγω θεματων δικτύου… Μπορώ να σου πω και εταιρίες, τιτάνες για τη χώρα, που έφυγαν 

Και πάνε στην Πράσινη η στην Μαυρη; 

Η μαύρη έχει σημαντική αύξηση. Οι μεγάλες εταιρίες κυρίως ψάχνουν καλές τιμές και η μαύρη πάτησε πάνω στα θέματα του δικτύου της άλλης για να τους πάρει. Ιδιαίτερα μεγάλες εταιρίες της Β. Ελλάδας έχουν μεταφερθεί ολικά στην Nova 

Του φίλου μου μια Αθηναϊκή εταιρεία από την vf Τα πήγε στην πράσινη πάντως. Δεν ξέρω τι συμφωνία κλείστηκε. Του ξαδέλφου μου από την vf πήγαν στην Nova. Είναι ανάλογα την συμφωνία που κλείνεις 

καλημέρα.

θέλω να κάνω ακύρωση φορητότητας προς την NOVA και στο 13899 ζητάει ένα κωδικό φορητότητας.

που τον βρίσκω; μου είπανε από COSMOTE να καλέσω και να πατήσω το 2. αλλά ζητάει ένα κωδικό που δεν το βρήκα κάπου στα μηνύματα που μου έστειλαν!

ευχαριστώ.

Edited by sidisdim

16 minutes ago, sidisdim said:

καλημέρα.

θέλω να κάνω ακύρωση φορητότητας προς την NOVA και στο 13899 ζητάει ένα κωδικό φορητότητας.

που τον βρίσκω; μου είπανε από COSMOTE να καλέσω και να πατήσω το 2. αλλά ζητάει ένα κωδικό που δεν το βρήκα κάπου στα μηνύματα που μου έστειλαν!

ευχαριστώ.

Θα πάρεις την εξυπηρέτηση της νόβα να στο πει. Να επιμείνεις όμως όταν κάνεις κλήση στο 5ψηφιο να σου έρθει απαντητικό μήνυμα γιατί εμένα δεν ήρθε ποτέ και ξαφνικά έσκασε μύτη ο κουριερ στην πόρτα. Ευτυχώς ήταν μόνο για καρτοκινητο και έτσι ήταν μικρό το κακό. 

18 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Η κόκκινη πάει για πώληση οπωσδήποτε όπως φαίνεται! Η Nova έχει ιδιοκτησία γία τα επόμενα χρόνια θωρώ!

Τα γραπτά μένουν. Θα δούμε...

Just now, _NikitaS_ said:

Θα πάρεις την εξυπηρέτηση της νόβα να στο πει. Να επιμείνεις όμως όταν κάνεις κλήση στο 5ψηφιο να σου έρθει απαντητικό μήνυμα γιατί εμένα δεν ήρθε ποτέ και ξαφνικά έσκασε μύτη ο κουριερ στην πόρτα. Ευτυχώς ήταν μόνο για καρτοκινητο και έτσι ήταν μικρό το κακό. 

μέσα από το Chat μου τους έδωσαν.

Κάλεσα στο  5 ψήφιο και ζήτησε κωδικό, τον έδωσα και μετά μου ζήτησε τον λόγο που θέλω να κάνω υπαναχώρηση. επιλέγοντας καλύτερη προσφορά, είπε ότι αν συνεχίσω θα χάσω την προσφορά τους και να το επιβεβαιώσω με το 0.

μετά το 0, αναφέρει ευχαριστώ και ότι το αίτημα καταχωρήθηκε και θα ενημερωθώ με την μέρα που θα ολοκληρωθεί...

περίεργο και μοιάζει παγίδα! αλλά δεν μπορούσα να κάνω κα΄τι άλλο καθως είναι αυτοματοποιημένο..

58 minutes ago, sidisdim said:

μέσα από το Chat μου τους έδωσαν.

Κάλεσα στο  5 ψήφιο και ζήτησε κωδικό, τον έδωσα και μετά μου ζήτησε τον λόγο που θέλω να κάνω υπαναχώρηση. επιλέγοντας καλύτερη προσφορά, είπε ότι αν συνεχίσω θα χάσω την προσφορά τους και να το επιβεβαιώσω με το 0.

μετά το 0, αναφέρει ευχαριστώ και ότι το αίτημα καταχωρήθηκε και θα ενημερωθώ με την μέρα που θα ολοκληρωθεί...

περίεργο και μοιάζει παγίδα! αλλά δεν μπορούσα να κάνω κα΄τι άλλο καθως είναι αυτοματοποιημένο..

Ναι έτσι είναι. Ξαναμιλα τους στο τσατ αν έλαβαν την υπαναχωρηση. Γιατί εμένα μετά από αυτό που είπες δε μου ήρθε ποτέ απαντητικό sms. 

14 ώρες πριν, paanos said:

Η μαύρη έχει σημαντική αύξηση. Οι μεγάλες εταιρίες κυρίως ψάχνουν καλές τιμές και η μαύρη πάτησε πάνω στα θέματα του δικτύου της άλλης για να τους πάρει. Ιδιαίτερα μεγάλες εταιρίες της Β. Ελλάδας έχουν μεταφερθεί ολικά στην Nova 

Ακριβώς, η Nova στα επαγγελματικά που ρώτησα σε κατάστημα έδινε 250€ επιδότηση συσκευής χωρίς καν ύπαρξη σταθερης. Επιπλέον έδινε μέχρι και 3 πάγια δώρο συν ότι τώρα στα iPhone 15 δίνει 300€ επιδότηση στο Unlimited All. Η Cosmote στο site δίνει λιγότερα χρήματα  πάντως,ενδεικτικά από 979 στα 869. 

Επίσης η Nova έδινε πρόσβαση σε FTTH νωρίτερα από τους κόκκινους, πάνω στο δίκτυο της κοσμοτε. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πριν από 2 μήνες κάλεσα στο 2105100200 για προσφορά....

Όντως είχε adsl 24αρι με 20 ευρώ και 3 πάγια δωρεάν. Έκανα την σύνδεση 

Σήμερα κάλεσα για μια δεύτερη γραμμή που θέλω να την γυρίσω νόβα αλλά μου είπαν μόνο σε VDSL 50 αλλά ΔΕΝ έχουνε διαθεσιμότητα μέσα στα Χανιά....

Ξέρει κανείς να τρέχει άλλη προσφορά σε νόβα με δώρο πάγια????

Edited by damianos

9 ώρες πριν, damianos said:

Πριν από 2 μήνες κάλεσα στο 2105100200 για προσφορά....

Όντως είχε adsl 24αρι με 20 ευρώ και 3 πάγια δωρεάν. Έκανα την σύνδεση 

Σήμερα κάλεσα για μια δεύτερη γραμμή που θέλω να την γυρίσω νόβα αλλά μου είπαν μόνο σε VDSL 50 αλλά ΔΕΝ έχουνε διαθεσιμότητα μέσα στα Χανιά....

Ξέρει κανείς να τρέχει άλλη προσφορά σε νόβα με δώρο πάγια????

το vdsl πόσο στο έδωσαν;

1 hour ago, Dimeos said:

το vdsl πόσο στο έδωσαν;

23 με τρία πάγια δώρο 

7 ώρες πριν, damianos said:

23 με τρία πάγια δώρο 

Ναι μεν αλλά ΔΕΝ έχει διαθεσιμότητα στην οδό μου παρόλο που είμαι κέντρο...

αθλητικά σινεμά 24αρι και κινητό απεριόριστα όλα.... με πάει λίγο κάτω από 60.... 

Δε μου κάνουν καλύτερη προσφορά 

Κανένα τηλ να πάρω?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

27 το κινητό και 20 το σταθερό και 25 η EON+ βλέπω ότι πάει 72€. Άρα είναι καλη η έκπτωση που σου δώσανε. 

Οι τιμές που αναφερω είναι τιμές site, που δίνουν σε όλους. Ίσως αν τους πιέσεις να σου δώσουν και 1-2 πάγια δώρο 

Δοκίμασε το 2105100600

Edited by paanos

Άλλαξε κάτι στα unlimited? 

Γιατί δεν βλέπω κάτι οι τιμές είναι ίδιες. 

Screenshot_20230927_214352.jpg

On 27/9/2023 at 11:41 ΠΜ, CoyoteD said:

αθλητικά σινεμά 24αρι και κινητό απεριόριστα όλα.... με πάει λίγο κάτω από 60.... 

Δε μου κάνουν καλύτερη προσφορά 

Κανένα τηλ να πάρω?

21,9€ σταθερό το ίδιο τηλεόραση δίνω εγώ δηλαδή  κάτω από 20 € είναι αρκετά καλά. 
Αν δε σε ενδιαφέρει το Ίντερνετ ζητά καρτοκινητό με 1000’ δωρεάν κάθε μήνα.