aspirin Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μια μικρή βοήθεια παίδες. Έχω γυρίσει το συμβόλαιο του αδερφού μου σε wind M. Επειδή τα 130 λεπτά ομιλίας προς άλλα δίκτυα είναι πολύ λίγα και δυστυχώς τα ξεπερνάει, ποιό οικονομικό πακέτο με χαμηλό πάγιο δίνει αρκετά λεπτά ομιλίας προς τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Wind to All 350. Ίδιο πάγιο, σχεδόν τριπλάσιος χρόνος ομιλίας, με την προυπόθεση ότι δεν μιλάει υπερβολικά πολύ σε Wind. Αλλιώς, αν μιλάει πάρα πολύ με Wind τότε πρέπει απλά να ανέβει πρόγραμμα και να πάει π.χ. στο L, με παραπάνω τίμημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Χμμμ καλά λές. Κάπου τόσο μιλάει σε όλα τα δίκτυα. Σε αυτά τα λεπτά περιλαμβάνονται τα σταθερά? Δεν το διευκρινίζει καλά στο σαιτ. Επίσης από μηνύματα δεν έχει ούτε ένα δωρεάν, σωστά? Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 aspirin said: Χμμμ καλά λές. Κάπου τόσο μιλάει σε όλα τα δίκτυα. Σε αυτά τα λεπτά περιλαμβάνονται τα σταθερά? Δεν το διευκρινίζει καλά στο σαιτ. Επίσης από μηνύματα δεν έχει ούτε ένα δωρεάν, σωστά? 350' προς όλους (σταθερά - κινητά) Το sms κοστίζει περίπου 0,14€ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 DemetreKre said: 350' προς όλους (σταθερά - κινητά) Το sms κοστίζει περίπου 0,14€ Η αγοράζεις πακέτα μηνυμάτων οποτε εχεις αναγκη. 60sms~5 euros 120sms~9 euros Περισσότερες info εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 hrliakop said: Η αγοράζεις πακέτα μηνυμάτων οποτε εχεις αναγκη. 60sms~5 euros 120sms~9 euros Δεν ισχύει για τα Wind Card to All που ρώτησε ο φίλος! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 DemetreKre said: Δεν ισχύει για τα Wind Card to All που ρώτησε ο φίλος! για το To All 350 συζητάμε όχι για καρτοκινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 hrliakop said: για το To All 350 συζητάμε όχι για καρτοκινητό... Συγγνώμη το WIND to All εννοώ!!! Δεν παίρνει υπηρεσίες Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 DemetreKre said: Συγγνώμη το WIND to All εννοώ!!! Δεν παίρνει υπηρεσίες εισαι σιγουρος; επειδη ειναι prepaid sim cards; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 hrliakop said: εισαι σιγουρος; επειδη ειναι prepaid sim cards; προς το παρον οχι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Καλησπερα φιλοι μου ηρθε μια επιδοτηση δυο μηνες πριν ληξει το συμβολαιο ( 16/5 ) ( εχω δυο τηλ 200 και 100 και ενα τριτο που ληγει τον οκτωβριο ) στην αρχη ηταν 145 ευρω μετα πηγε 135 και σημερα μου ειπαν 123 οταν τους ειπα οτι οι αλλες εταιρειες δινουν πανω απο 300 ευρω μου εδωσε το ανωτερο για 160 ευρω ειναι λοιπον η WIND μετην μικροτερη επιδοτηση ? θα εφευγα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι στο σπιτι εχω καλο σημα μονο με wind τι θα κανατε στην θεση μου ? ευχαριστω . Edited April 4, 2011 by JLL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 κανε φορητοτητα και θα σε παρουν τηλ , τωρα πραξε αναλογα με αυτα που θα σου πουν και αυτα που σε ικανοποιηουν περισσότερο για μενα παντως πήγαινε αλλου αφου σου εκαναν καλυτερη προσφορα! Μην μας δουλευουν και οι εταιριες για να τους τα σκαμε ειμαστε ωραιοι αλλα ποτε δεν κοιτανε να δελεασουν τους υπαρχοντες πελατες τους!Πες τους ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αν δεν σου κανουν αναλογη προσφορα! α και μην ξεχνας αν πας σε αλλη εταιρια εχεις και εως 50% εκπτωση στη νεα σου συσκευη! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 δυστηχως δεν μπορω να φυγω απο την wind εχω στο σπιτι σημα 80 στα 100 ενω με τις αλλες δυο 30 στα 100 σημερα πηρα την vodafon και ζητησα προσφορα για φορητοτητα μου ειπαν οτι θα μου απαντησουν σε δυο μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Και εγώ που έχω 2 εταιρικά νούμερα στη WIND και ζήτησα προσφορά από VODAFONE που έδωσαν 20€ έκπτωση. Μέσος όρος λογαριασμών και στις 2 γραμμές 110€ το μήνα Φυσικά δεν δέχτηκα! Η WIND μου είχε δώσει επιδοτήση 190€ στην κάθε γραμμή Βέβαια σε εταιρικές γραμμές μπορείς να ζητήσεις και άλλες προσφορές Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Έχω τα 300 δωρεάν MB κάθε μήνα λόγω νέας σύνδεσης σε mobile+σταθερό με ίντερνετ. Στον τελευταίο λογαριασμό έφτασα τα 308 και δεν υπήρχε επιπλέον χρέωση. Ξέρει κανείς αν μπορεί αργότερα να το θυμηθούνε ή γενικά παίζει ανοχή στα MB? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μπααα ό,τι έγινε έγινε σε αυτό το λογαριασμό :-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μάλλον τα 300 mb είναι ανά μήνα και όχι ανά λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Vasileios said: Μάλλον τα 300 mb είναι ανά μήνα και όχι ανά λογαριασμό Τι διαφορά έχει στην περίπτωσή μου? Αφού ήρθε ο λογαριασμός με 308. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Vasileios said: Μάλλον τα 300 mb είναι ανά μήνα και όχι ανά λογαριασμό Παιδιά τα προγράμματα web n' mail έχουν ιδια ημερομηνία έκδοσης με το λογαριασμό. Στην περίπτωση του φίλου με 300mb με σταθερό μπορεί να ισχύει κάτι άλλο... Πάντως όσοι έχουν τα κλασσικά web n' mail μετά τον ενσωματωμένο είναι 0,50€ / mb Δεν υπάρχει καμία ελαστικότητα Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Έχω 2 αριθμούς σε οικογενειακό πακέτο και θέλω τον ένα να τον συνδέσω με το σταθερό σε πρόγραμμα wind one L. Ερωτήσεις: 1. Συνεχίζει να ισχύει το οικογενειακό; Δηλαδή θα έχει το 2ο νούμερο 60 λεπτά ανα μήνα προς το πρώτο νούμερο δωρεαν; Και άλλα 60 λεπτά το πρώτο νούμερο προς το 2ο; 2. Ο αριθμός που θα συνδεθεί με το σταθερό δικαιούται επιδότηση ύστερα από 12μηνο; Ο 2ος, ελεύθερος αριθμός; 3. τα 1500 λεπτά προς σταθερά και τα 1500 μεταξύ σταθερού και κινητού Wind One με τι ρυθμό καταναλώνονται ; ανα λεπτό ή ανα 3λεπτο; 4. Τί είναι τα "προνόμια Family της Wind" που αναφέρονται στο διαφημιστικό φυλλάδιο, όταν συνδέεις και 2ο κινητό στο Wind One; Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος, γιατί σε 2 καταστήματα που ρώτησα, οι απαντήσεις δεν ήταν ταυτόσημες... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Στην επιδότηση λέει 30 ευρώ ανά γραμμή...Μετράνε και οι σταθερές;(ρωτάω μπας και!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 DemetreKre said: Υπάρχει περίπτωση σε εταιρική γραμμή η οποία μεταβιβάστηκε σε διαφορετικό εταιρικό ΑΦΜ να συνεχίσει να παίρνει την πίστωση;;; (κανονικά δεν γίνεται) Την έχω τη γραμμή από το Σεπτέμβριο δεν έχει ούτε εξάμηνο! Αν την μεταφέρω θα πληρώσω την έκπτωση των 5 μηνών αυτών; Μέχρι το Σεπτέβρη αν την αφήσω έτσι δεν θα παίρνει καμιά έκπτωση! Αναρωτιέμαι ο πίνακας απόσβεσης επιδότησης θα ισχύει; Λύθηκε το πρόβλημα! Η πίστωση πέρασε στο νέο ΑΦΜ. Έφταινε ένα αίτημα από το κατάλληλο κατάστημα, δεν χρειάστηκε να κάνω καν φορητότητα Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν η Wind δίνει πρόγραμμα συμβολαίου με μηδενικό πάγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 SkyNet said: Γνωρίζει κάποιος αν η Wind δίνει πρόγραμμα συμβολαίου με μηδενικό πάγιο? Όχι πια. Δεν είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts