Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, takpanos said:

Ποιο ειναι το δωρεαν τηλέφωνο της nova για το σταθερό μου?

Το θέλω για θεμα λογαριασμου

Για γέλια είναι αφού τους επιτρέπουμε να μας χρεώνουν για τυχών προβλήματα αλλά… άλλη κουβέντα αυτό, 
Λοιπόν ξεκίνα με μήνυμα μέσω της εφαρμογής nova, θα σου πει το μποτ αν θέλεις να μιλήσεις για το σταθερό , και μετά ζήτα εκπρόσωπο. 

Edited by hercoulis

4 ώρες πριν, takpanos said:

13700 είναι το δωρεάν ΑΛΛΆ είναι μόνο για βλάβες. Αν δεν υπάρχει βλάβη, θα σου πουν να καλέσεις το 13800 με χρέωση.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

19 ώρες πριν, takpanos said:

Αν καλέσεις από σταθερό ή κινητό Νόβα 13800 είναι 25 cents ανεξαρτήτως χρόνου,δεν είναι τραγικό θα έλεγα.Αν καλέσεις από άλλο πάροχο πραγματικά είναι ακριβό.

23 ώρες πριν, takpanos said:

Μας ειχαν πει το φθινοπωρο στην ανανεωση 4 παγια δωρο και δε τα ειδαμε ποτε. Εχουμε επικοινωνησει μεσω τσατ 2 φορες οπου μας εδωσαν αριθμο αιτηματος και μηδεν αποτελεσμα. Γι αυτο ηθελα τηλεφωνικη επικοινωνια

3 ώρες πριν, takpanos said:

Μας ειχαν πει το φθινοπωρο στην ανανεωση 4 παγια δωρο και δε τα ειδαμε ποτε. Εχουμε επικοινωνησει μεσω τσατ 2 φορες οπου μας εδωσαν αριθμο αιτηματος και μηδεν αποτελεσμα. Γι αυτο ηθελα τηλεφωνικη επικοινωνια

Το έχεις κάπου γραπτο; Πχ σε email; Η σε τηλεφωνική ηχογράφηση;Έχεις όνομα πωλητή, ημερομηνία επικοινωνίας κάτι απολα αυτά; 

20 ώρες πριν, Fns1 said:

Το έχεις κάπου γραπτο; Πχ σε email; Η σε τηλεφωνική ηχογράφηση;Έχεις όνομα πωλητή, ημερομηνία επικοινωνίας κάτι απολα αυτά; 

Ημερομηνια εχω. Ειναι απο τις επικοινωνιες τηλεφωνικα οπου σε παιρνουν και σου κανουν προσφορα. Απο την cosmote για παραδειγμα που εχω κανει σε αλλο σταθερο επισης τηλεφωνικα οτι ειπαν εχει τηρηθει

4 ώρες πριν, takpanos said:

Ημερομηνια εχω. Ειναι απο τις επικοινωνιες τηλεφωνικα οπου σε παιρνουν και σου κανουν προσφορα. Απο την cosmote για παραδειγμα που εχω κανει σε αλλο σταθερο επισης τηλεφωνικα οτι ειπαν εχει τηρηθει

Ήταν από τη ίδια τη νόβα ή εξωτερικό συνεργάτη; Ήταν ανανέωση συμβολαίου η νέο συμβόλαιο, δεν σου έστειλαν κάτι γραπτό?Αυτές οι λεπτομέρειες δυστυχώς παίζουν ρόλο.

Αν από την ίδια την νόβα παρε 13800(από νόβα σταθερό κινητό 0,25 cents  ανεξαρτήτου διαρκειας) μιλά με την εξυπηρέτηση και ανέφερε το γεγονός ημερομηνία  προσφορά κλπ.Λιγο ευγενικά και άγρια ταυτόχρονα ζητά και το ανάλογο τμήμα συμβολαίων ή διακράτησης πελατών.Απειλησε μέχρι και για αναφορά στον ΕΕΤΤ.Αν και το άφησες ήδη πολύ καιρό κακώς έπρεπε από τον 1ο μήνα.Θελει υπομονή και επιμονή και λίγη αγριάδα.Ζητα την τηλεφωνική ηχογράφηση αν τα μασάνε.

Edited by Fns1

8 ώρες πριν, Fns1 said:

Ήταν από τη ίδια τη νόβα ή εξωτερικό συνεργάτη; Ήταν ανανέωση συμβολαίου η νέο συμβόλαιο, δεν σου έστειλαν κάτι γραπτό?Αυτές οι λεπτομέρειες δυστυχώς παίζουν ρόλο.

Αν από την ίδια την νόβα παρε 13800(από νόβα σταθερό κινητό 0,25 cents  ανεξαρτήτου διαρκειας) μιλά με την εξυπηρέτηση και ανέφερε το γεγονός ημερομηνία  προσφορά κλπ.Λιγο ευγενικά και άγρια ταυτόχρονα ζητά και το ανάλογο τμήμα συμβολαίων ή διακράτησης πελατών.Απειλησε μέχρι και για αναφορά στον ΕΕΤΤ.Αν και το άφησες ήδη πολύ καιρό κακώς έπρεπε από τον 1ο μήνα.Θελει υπομονή και επιμονή και λίγη αγριάδα.Ζητα την τηλεφωνική ηχογράφηση αν τα μασάνε.

Ήταν απο τη νοβα για ανανέωση συμβολαίου. Γραπτό δεν έστειλαν γιατι ειπαν αυτά που λενε ισχυουν

5 ώρες πριν, takpanos said:

Ήταν απο τη νοβα για ανανέωση συμβολαίου. Γραπτό δεν έστειλαν γιατι ειπαν αυτά που λενε ισχυουν

Οκ αφού θυμάσαι ημερομηνία κάνεις τα παραπάνω.Θα δούνε στην καρτέλα σου την προσφορά που σου έκαναν την συγκεκριμένη ημερομηνία,θέλει λίγο πίεση όπως προείπα και λίγη απειλή,τμήμα διακράτησης αν σου κάνουν νερά.

Edited by Fns1