Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μας ήρθε προσφορά ανανέωσης στην εφαρμογή για 24 μήνες στην τιμή που είχα σε συμβόλαια, πολύ χαμηλή.

Αφού σκέφτηκα 1 ολόκληρο δευτερόλεπτο την αποδέχτηκα 😂

Ευχαριστώ νοβα.

Ρίξτε μια ματιά μην τυχόν έχει έρθει και σε εσάς. Έχω κλειστές ειδοποιήσεις της εφαρμογής και την είδα καταλάθος.

58 minutes ago, skiabox said:

Καλησπέρα.
Θέλει η μητέρα μου να γραφτεί σε κάποιο πρόγραμμα που να έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, internet και επίσης δωρεάν συσκευή.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;
Με το τηλέφωνο και τα bots δεν βγάζεις άκρη.
Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθώ κάποιο κατάστημα;
Ευχαριστώ πολύ!

Μηνιαίο πάγιο:
17€/μήνα
Τιμή συσκευής:
34,91€

https://nova.gr/syskeues/tcl-onetouch-4041-4g-4-128-gray/11047350

Εδώ βλέπω ότι στο επόμενο βήμα που βάζεις και όριο λογαριασμού, μπορείς να βάλεις για παράδειγμα 25 ευρώ και να πληρώνεις σιγά σιγα και το κινητό.

Screenshot 2025-08-08 at 3.26.23 PM.png

Οπα μόλις είδα ότι είναι για άλλο πράγμα.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου βέβαια για χρέωση με δόσεις στον λογαριασμό του κινητού.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

3 ώρες πριν, skiabox said:

Εδώ βλέπω ότι στο επόμενο βήμα που βάζεις και όριο λογαριασμού, μπορείς να βάλεις για παράδειγμα 25 ευρώ και να πληρώνεις σιγά σιγα και το κινητό.

Screenshot 2025-08-08 at 3.26.23 PM.png

Οπα μόλις είδα ότι είναι για άλλο πράγμα.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου βέβαια για χρέωση με δόσεις στον λογαριασμό του κινητού.

Vodafone Flex είναι αυτό. 

22 ώρες πριν, rebel1 said:

Μας ήρθε προσφορά ανανέωσης στην εφαρμογή για 24 μήνες στην τιμή που είχα σε συμβόλαια, πολύ χαμηλή.

Αφού σκέφτηκα 1 ολόκληρο δευτερόλεπτο την αποδέχτηκα 😂

Ευχαριστώ νοβα.

Ρίξτε μια ματιά μην τυχόν έχει έρθει και σε εσάς. Έχω κλειστές ειδοποιήσεις της εφαρμογής και την είδα καταλάθος.

Δε μας λες και πρόγραμμα και τιμή ανανέωσης?

Nova.jpg

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• 3 weeks later...

Από 45€, 39,84€ πρώτος λογαριασμός.  
24αρι/σταθερο/εον full, 41€/μήνα, για άλλα 2 χρόνια. 

Πελάτης σταθερού σε nova από χτες το βράδυ, με το router 5g. Τιμή για 2 χρόνια στα 24€ με ένα πάγιο δώρο. Οι ταχύτητες σε σύγκριση με το παλιό (μιας και αυτή τη στιγμή έχει γίνει μεταφορά μόνο στον αριθμό του σταθερού. Το internet της cosmote, είναι ακόμη ενεργό...Screenshot_2025-08-26-13-17-55-27_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.thumb.jpg.97ab5a7548215c561a35f013dd9a9a27.jpgScreenshot_2025-08-26-13-21-45-64_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.thumb.jpg.43aaed25815b4c2bedaab9c66b5f87c7.jpg)

• 3 weeks later...

Δεν υπάρχει τίποτε φτηνότερο, σε καμία περίπτωση.

Με κλειστά τα μάτια προφανώς εάν είσαι ευχαριστημένος!

2 minutes ago, elkons said:

Δεν υπάρχει τίποτε φτηνότερο, σε καμία περίπτωση.

Με κλειστά τα μάτια προφανώς εάν είσαι ευχαριστημένος!

Φυσικά και είμαι ευχαριστημένη. Είμαι  ήδη στην νόβα και έχω πολύ καλύτερο σήμα από Cosmote. Ήταν χιουμοριστικό το τι να κάνω. 😂

1 minute ago, StacySk. said:

Φυσικά και είμαι ευχαριστημένη. 

Ουπς, είπα ευχαριστημένος. Με συγχωρείς. 🙂

Καλησπέρα, έχω Vodafone Unlimited και θέλω να γυρίσω σε Nova. Συμφέρει να πάω στο Q με 99€ το έτος ή Unlimited All. Γιατί είδα κάτι προσφορές με 18-20€ όσα δίνω και στη Vodafone.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

1 minute ago, Nikolas14 said:

Καλησπέρα, έχω Vodafone Unlimited και θέλω να γυρίσω σε Nova. Συμφέρει να πάω στο Q με 99€ το έτος ή Unlimited All. Γιατί είδα κάτι προσφορές με 18-20€ όσα δίνω και στη Vodafone.

Unlimited! Τρέχει προσφορά με 17,90 νομίζω! Αξίζει πολύ σε αυτή την τιμή!

56 minutes ago, elkons said:

Ουπς, είπα ευχαριστημένος. Με συγχωρείς. 🙂

1 minute ago, Nikolas14 said:

Q με 99 τον μήνα. Το έχω κάνει στην κόρη μου. Απολύτως ευχαριστημένη. Και χωρίς κόφτη πουθενά. Βγαίνει περίπου 8,50 ο μήνας αν θυμάμαι καλά. 

Just now, Chrischal1908 said:

Unlimited! Τρέχει προσφορά με 17,90 νομίζω! Αξίζει πολύ σε αυτή την τιμή!

Αν δε κάνω λάθος έχει προϋπόθεση σταθερή. 

3 minutes ago, Nikolas14 said:

Q καλύτερα, ούτε κόφτης ούτε τίποτε.

Γνώμη μου βέβαια..

5 minutes ago, elkons said:

Αν δε κάνω λάθος έχει προϋπόθεση σταθερή. 

Q καλύτερα, ούτε κόφτης ούτε τίποτε.

Γνώμη μου βέβαια..

Το σκέφτομαι σοβαρά να τα γυρίσω σε καρτα ολα. Θα το δω διότι έχω ιστορικό στη Nova όταν έσπασα τη σταθερή και το κινητό που έδινα 30αρια και σήμα έψαχνα στη Θεσσαλονίκη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

4 minutes ago, Nikolas14 said:

Το σκέφτομαι σοβαρά να τα γυρίσω σε καρτα ολα. Θα το δω διότι έχω ιστορικό στη Nova όταν έσπασα τη σταθερή και το κινητό που έδινα 30αρια και σήμα έψαχνα στη Θεσσαλονίκη.

Γενικά έχει καλό δίκτυο στην Θεσσαλονίκη!

Just now, Chrischal1908 said:

Γενικά έχει καλό δίκτυο στην Θεσσαλονίκη!

Θα σου απαντήσω όταν επιστρέψω… γιατί στη Χαριλάου είναι η χειρότερη από όλες.

Edited by Nikolas14

1 hour ago, Nikolas14 said:

Γνώμη μου είναι να δεις πως θα πάει η Vodafone και μετά να ψάξεις προς Cosmote Telekom. Μπορεί να βρεις και προς τα εκεί πολύ καλές προσφορές,έχει ακουστεί πως τώρα τελευταία δίνουν πολύ το Unlimited σε πολύ καλές τιμές. Γνώμη μου όπως είπα είναι να δεις τι παίζει με την κόκκινη και μετά να ψάξεις προς τα εκεί

Στο λέω καθώς όπως γράφεις κινείσαι σε περιοχές που η μαύρη υστερεί

1 ώρα πριν, Nikolas14 said:

Ε τότε Q, δε νομίζω να τους νοιάζει αμα έχεις κάποιο χρέος καθώς δεν είναι συμβόλαιο. 

51 minutes ago, aektzhs 1 said:

Γνώμη μου είναι να δεις πως θα πάει η Vodafone και μετά να ψάξεις προς Cosmote Telekom. Μπορεί να βρεις και προς τα εκεί πολύ καλές προσφορές,έχει ακουστεί πως τώρα τελευταία δίνουν πολύ το Unlimited σε πολύ καλές τιμές. Γνώμη μου όπως είπα είναι να δεις τι παίζει με την κόκκινη και μετά να ψάξεις προς τα εκεί

Στο λέω καθώς όπως γράφεις κινείσαι σε περιοχές που η μαύρη υστερεί

Έχω κοσμοτε και μάλιστα φοιτητικό… απλά τόσα χρόνια έχω dual sim και δεν το αποχωρίζομαι. Θα δω και στα μέρη που κινούμαι εκτός στρατού πως πάει.

Edited by Nikolas14

Στη μια θεση σιμ επιβάλλεται κοσμοτέ, στην άλλη θέση σιμ επιλεγεις. Εγώ έχω κόσμο+βοντα διοτι η νοβα δεν μου εμπνεει σταθερότητα ουτε σοβαροτητα.

1 hour ago, VIPdriver said:

Στη μια θεση σιμ επιβάλλεται κοσμοτέ, στην άλλη θέση σιμ επιλεγεις. Εγώ έχω κόσμο+βοντα διοτι η νοβα δεν μου εμπνεει σταθερότητα ουτε σοβαροτητα.

Ναι είδαμε την σταθερότητα και την σοβαρότητα της Vodafone με την Google. 

6 minutes ago, Chrischal1908 said:

Ναι είδαμε την σταθερότητα και την σοβαρότητα της Vodafone με την Google. 

Είδαμε και τη σοβαρότητα της Nova που μου έστειλε αυθαίρετα email 2 φορές, ότι παρήγγειλα 30 πακέτα καρτοκινητής, χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομα και το email μου... 

Προφανώς δεν παρήγγειλα ποτέ κάτι τέτοιο απ' τη Nova. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student