opmgls Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Αυτό είναι ρύθμιση στο software των dual band router. Το μήνυμα ενοποιούΜΕ (εμείς η Nova) δε στέκει καν εκφραστικά. Μάλλον θα το κάνουν απομακρυσμένα αφού αυτοί έχουν δώσει το ρούτερ και έχουν πρόσβαση στο firmware. Κατά την άποψη μου αυτό δεν είναι καλό. Ασε τον χρήστη να επιλέγει. Βέβαια αν κάποιος ψαχτεί λίγο φτιάχνει και άλλή ονομασία δικτύο στον ρούτερ του με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Edited December 4, 2024 by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 1 ώρα πριν, opmgls said: Μάλλον θα το κάνουν απομακρυσμένα αφού αυτοί έχουν δώσει το ρούτερ και έχουν πρόσβαση στο firmware. Κατά την άποψη μου αυτό δεν είναι καλό. Ασε τον χρήστη να επιλέγει. Βέβαια αν κάποιος ψαχτεί λίγο φτιάχνει και άλλή ονομασία δικτύο στον ρούτερ του με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Για τους περισσότερους χρήστες είναι προτιμότερο να έχουν ένα SSID και για τις δύο μπάντες, καλύτερα που κάνουν αυτό πλέον ως προεπιλεγμένη ρύθμιση. Συμφωνώ ότι εάν κάποιος τα θέλει χωριστά, guest SSIDs, κλπ μπορεί να τα κάνει μόνος του. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 6 ώρες πριν, opmgls said: Μάλλον θα το κάνουν απομακρυσμένα αφού αυτοί έχουν δώσει το ρούτερ και έχουν πρόσβαση στο firmware. Κατά την άποψη μου αυτό δεν είναι καλό. Ασε τον χρήστη να επιλέγει. Βέβαια αν κάποιος ψαχτεί λίγο φτιάχνει και άλλή ονομασία δικτύο στον ρούτερ του με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Και φλασάρει και ένα ελεύθερο/καλύτερο firmware - αν υπάρχει για το μοντέλο του 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 (edited) Δε θα έπρεπε όμως από προεπιλογή βέβαια να είναι ήδη ανοιχτό το band steering;; Δεν νομίζω να χρειαζόταν αυτή η διαδικασία που κάνουν μπορεί κάποιος να τα έχει βάλει ξέχωρα επειδή τον βολεύει θα πάει ο άλλος να του το αλλάξει; Edited December 4, 2024 by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 1 hour ago, elkons said: Δε θα έπρεπε όμως από προεπιλογή βέβαια να είναι ήδη ανοιχτό το band steering;; Δεν νομίζω να χρειαζόταν αυτή η διαδικασία που κάνουν μπορεί κάποιος να τα έχει βάλει ξέχωρα επειδή τον βολεύει θα πάει ο άλλος να του το αλλάξει; 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 καλησπέρα παιδιά, για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες, θέλω να πάρω προσφόρα για σταθερό 100mpbs και κινητό ~20GB, τι περίπου τιμές δίνουν για να ξέρω μέχρι πόσο να πιέσω μπας και δώσουν; θα ρωτήσω για φορητότητα από vodafone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 1 hour ago, GaleaNatur said: καλησπέρα παιδιά, για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες, θέλω να πάρω προσφόρα για σταθερό 100mpbs και κινητό ~20GB, τι περίπου τιμές δίνουν για να ξέρω μέχρι πόσο να πιέσω μπας και δώσουν; θα ρωτήσω για φορητότητα από vodafone Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πάρεις κάτι καλό στην εταιρεία που είσαι αν τους πιέσεις λίγο 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 1 hour ago, GaleaNatur said: καλησπέρα παιδιά, για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες, θέλω να πάρω προσφόρα για σταθερό 100mpbs και κινητό ~20GB, τι περίπου τιμές δίνουν για να ξέρω μέχρι πόσο να πιέσω μπας και δώσουν; θα ρωτήσω για φορητότητα από vodafone Πίεσε λίγο vf μερικές φορές δίνουν καλύτερες προσφορές και έχουν καλύτερο δίκτυο και εξυπηρέτηση επίσης φεύγεις εύκολα ατελώς στη κινητή ενώ στη NOVA δεν κάνουν τίποτα ατελώς. Ουπς με πρόλαβε ο aektzhs1 🥴 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 (edited) σας ευχαριστω για τις απαντησεις. το σκεπτικο μου ειναι να παρω μια καλη προσφορα και σε περιπτωση που δεν εχω καλη αντιπροταση απο vodafone (ή και καθολου αντιπροταση) να ειμαι σε θεση να προχωρησω οταν κανω το αιτημα φορητοτητας και να μην την "πατησω" και εγκλωβιστω σε νοβα με πολυ κακη προσφορα Edited December 9, 2024 by GaleaNatur 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 12 minutes ago, GaleaNatur said: σας ευχαριστω για τις απαντησεις. το σκεπτικο μου ειναι να παρω μια καλη προσφορα και σε περιπτωση που δεν εχω καλη αντιπροταση απο vodafone (ή και καθολου αντιπροταση) να ειμαι σε θεση να προχωρησω οταν κανω το αιτημα φορητοτητας και να μην την "πατησω" και εγκλωβιστω σε νοβα με πολυ κακη προσφορα Μπορείς να πας σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας ωστε να μην εγκλωβιστείς. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2024 6 ώρες πριν, GaleaNatur said: καλησπέρα παιδιά, για να μην διαβάζω όλες τις σελίδες, θέλω να πάρω προσφόρα για σταθερό 100mpbs και κινητό ~20GB, τι περίπου τιμές δίνουν για να ξέρω μέχρι πόσο να πιέσω μπας και δώσουν; θα ρωτήσω για φορητότητα από vodafone Ζήτα σύνδεση στη νοβα και μετά πάρε καρτοκινητό με 1000' και ιντερνετ έδινε προσφορα. Αν δε σου φτάνουν δίνει με symb;olaio 21Ευρω απεριόριστα και 20 GB. Και φυσικά να περιμένεις αντιπροσφορά απο vf. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 Ρώτησα από περιέργεια για φορητοτητα Unlimited πρόγραμμα από vodafone η τιμή που δίνουν είναι στα 21€ επειδή έχω σταθερή γραμμή και άλλες γραμμές. Αλλιώς η τιμή ήταν στα 27€. Τίποτα το ιδιαίτερο πιστεύω. 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Εαν είσαι ευχαριστημένος απο το σήμα στις περιοχές οπου κινήσε και στο δίνουν με 21 ευρώ μην το σκέφτεσαι καθόλου...πολύ καλή τιμή. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 22 ευρώ δίνω τώρα στην vodafone. Εάν κάνω αίτηση φορητότητας στην NOVA είμαι σίγουρος ότι η vodafone θα μου δώσει το παρόν πρόγραμμα κάτω από 20 ευρώ και ίσως κάποιο πάγιο δώρο. 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 50 minutes ago, Antonio21 said: 22 ευρώ δίνω τώρα στην vodafone. Εάν κάνω αίτηση φορητότητας στην NOVA είμαι σίγουρος ότι η vodafone θα μου δώσει το παρόν πρόγραμμα κάτω από 20 ευρώ και ίσως κάποιο πάγιο δώρο. Για ποιον λόγο τότε να κάνεις φορητότητα; Δεν είσαι ευχαριστημένος από τη Vodafone? 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Στο πατρικό μου πάει σφαίρα. Στο σπίτι μου και έξω μέτρια πράγματα.. 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 3 ώρες πριν, Antonio21 said: 22 ευρώ δίνω τώρα στην vodafone. Εάν κάνω αίτηση φορητότητας στην NOVA είμαι σίγουρος ότι η vodafone θα μου δώσει το παρόν πρόγραμμα κάτω από 20 ευρώ και ίσως κάποιο πάγιο δώρο. Ακριβώς… Εμενα μου έδωσαν πολύ καλές τιμές στη Vodafone, η Nova δεν μπαίνει στη διαδικασία και είναι η χειρότερη από όλους. 7 ώρες πριν, sonakiasfun said: Εαν είσαι ευχαριστημένος απο το σήμα στις περιοχές οπου κινήσε και στο δίνουν με 21 ευρώ μην το σκέφτεσαι καθόλου...πολύ καλή τιμή. Αν το έδιναν 21€ και σε εμένα ίσως έμενα στη Nova. Αλλά 27€ είναι πολλά… 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Σε 3 φορητότητες η nova δεν με κάλεσε ποτέ για προσφορά. Η vodafone 2/2 αμέσως. Το 21€ στην Nova ισχύει για όλους τους συνδρομητές που έχουν σταθερή γραμμή και ένα συμβόλαιο τουλάχιστον και προσθέτει και άλλο ένα. Το ονομάζει family. 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2024 Αφού αυτοί με τη φορητότητα δίνουν καλές τιμές και εμείς έτσι πρέπει να κάνουμε. 😐 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2024 Μας παιδεύουν με διαδικασίες για φορητότητα για να πάρουμε αξιοπρεπής τιμή. Ντροπή τους. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 On 14/12/2024 at 1:36 ΠΜ, Antonio21 said: Σε 3 φορητότητες η nova δεν με κάλεσε ποτέ για προσφορά. Η vodafone 2/2 αμέσως. Το 21€ στην Nova ισχύει για όλους τους συνδρομητές που έχουν σταθερή γραμμή και ένα συμβόλαιο τουλάχιστον και προσθέτει και άλλο ένα. Το ονομάζει family. Εμένα με πήραν από τη Nova αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία. Λόγω εξυπηρέτησης και δικτύου δεν ήθελα να μείνω. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Εμένα με πήραν από τη Nova αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία. Λόγω εξυπηρέτησης και δικτύου δεν ήθελα να μείνω. Σας έκαναν καλή προφορά τουλάχιστον; 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 37 minutes ago, Antonio21 said: Σας έκαναν καλή προφορά τουλάχιστον; 23€ 100αρα και 33€ την 200 FTTH με 6 πάγια δώρο και το κινητό 27€ και 6 πάγια δώρο. Αυτά τέλος καλοκαιριού 6 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 Αρχίζω πραγματικά να πιστεύω ότι η NOVA υπάρχει απλά σαν πρόσοψη για άλλα πράγματα. Αν το σκεφτεί κάποιος έχει ώς εξής: 1) είναι η μόνη που δεν κάνει προσφορές στην καρτοκινητή κι αν δώσει, είναι προσωποποιημένες στις οποίες παίζεις τη γάτα με το ποντίκι (δεν σου έδωσε την προσφορά? πρέπει να το αφήσεις ατάιστο 4-5 μήνες και μετά) 2) δεν έχει i4s 3) είναι η μόνη που έχει cap στο unlimited (λες και έχει το σούπερ δίκτυο με τους πολλούς συνδρομητές και δεν αντέχει) 4) δεν κάνει προσφορές στα συμβόλαια. όσες φορές μ'έχουν καλέσει για να με "δελεάσουν" καταλήγουν να με βγάλουν τρελό καθως αδυνατού να πιστέψουν ότι δίνω 20€ στη VF και με i4s ενώ αυτοί μου ζητάνε 25-26€ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ!. Πάντα μου λένε "δεν γίνεται, έχετε περιορισμό στα gb, δεν γίνεται να δίνετε τόσα για απεριοριστα". Ακόμα και στην περίπτωση του Home Internet που ψαχνόμουν, με έριξαν στην αγκαλιά στη VF καθώς ακόμα και εκεί που πρόκειται υποτίθεται για χρήση εντός σπιτιού (που συνήθως είναι πιο "βαριά" απ'ότι στο κινητό), έχουν την μικρότερη ταχύτητα στο 4G πακέτο (30mbps έναντι 150mbps που έχει η VF). Συν ότι όταν τους δήλωσα ενδιαφέρον και με πήραν τηλ, μου έδιναν τιμή σελίδας χωρίς κανένα δώρο ενώ η VF από τα 22,90 που το άφησε 19€ και ένα πάγιο δώρο. 4 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2024 (edited) 7 ώρες πριν, Nikolas14 said: 23€ 100αρα και 33€ την 200 FTTH με 6 πάγια δώρο και το κινητό 27€ και 6 πάγια δώρο. Αυτά τέλος καλοκαιριού Δεν είναι κακές προσφορές, αν επιμερήσεις τα πάγια στους 24 μήνες του συμβολαίου, πχ το κινητό βγαίνει 20.25€ ανά μήνα. Πόσα λεπτά και πόσα δεδομένα κάθε μήνα σου έδιναν; Σε καταλαβαίνω βέβαια που δεν προχώρησες σε συμβόλαιο, γιατί πράγματι η εξυπηρέητηση είναι μετριότατη και το δίκτυο απλά μέτριο. Edited December 15, 2024 by opmgls 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts