Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, Hliasat said:

άν και off topic θα το γράψω όμως.Πριν 5 ημέρες οπως ανεφερα παραπανω πηγα σε κατάστημα nova για να κανω το οικογενοιακο με την συζηγο μου.η υπαλληλος εκει με εκανε σε εμενα και την συζηγο κατι για  να μην με παιρνουν για διαφημηστικα κλπ.παρολα αυτα σημερα το μεσημερι με πηραν απο elepdison για ρευμα.να υποθεσω οτι θελει κατι μερες για να πιασει αυτο;η οι εταιριες ρευματος δεν προσμετρωντε ως διαφημιστικες εταιριες;Να επισημανω και φραγη απο 5ψηφια με  εκανε.

😀😀😀😀

Αυτό που κάνει ο πάροχος είναι να σε προσθέσει στο μητρώο του άρθρου 11. Δεν σημαίνει ότι και οι καλούντες το σέβονται (παρότι είναι υποχρεωμένοι). Να ξέρεις ότι πλέον θα σου οφείλουν και αποζημίωση εάν σε καλούν, όρεξη να έχεις να τους κυνηγάς 😉.

Άλλαξε η εντολή για το wifi calling; Στέλνω VOW NAI στο 1202 και λέει η εντολή είναι λάθος. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

21 minutes ago, dasnowy said:

Άλλαξε η εντολή για το wifi calling; Στέλνω VOW NAI στο 1202 και λέει η εντολή είναι λάθος. 

Μιλα με την άθλια εξυπηρέτηση 

36 minutes ago, Gv2008 said:

Για ένα μήνα που έχω ακόμα συμβόλαιο δε θα κάτσω να ασχοληθώ. Μετά πάω vodafone ή cosmote. 

Edited by dasnowy

1 hour ago, Gv2008 said:

Μου αρεσε το αυθορμητο! Εννοείται οτι έχεις δίκιο φίλε μου.

Κοσμοτεονλι

35 minutes ago, dasnowy said:

Για ένα μήνα που έχω ακόμα συμβόλαιο δε θα κάτσω να ασχοληθώ. Μετά πάω vodafone ή cosmote. 

Τέτοια κάνουν και αν χρειαστεί να πουλήσουν ξεχωριστά την εταιρεία θα έχουνε θέματα 

Η εξυπηρέτηση πελατών έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Δεν ξέρω τι παίζει.

Τους λες να σε πάρουν για προσφορά σε πακέτο και σε γράφουν.

Τους λες για τεχνικό θέμα και περιμένεις με τις ώρες στο τσατ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Τέτοια κάνουν και αν χρειαστεί να πουλήσουν ξεχωριστά την εταιρεία θα έχουνε θέματα 

Δεν θα χρειαστεί!😉

43 minutes ago, MIKU said:

Η εξυπηρέτηση πελατών έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Δεν ξέρω τι παίζει.

Τους λες να σε πάρουν για προσφορά σε πακέτο και σε γράφουν.

Τους λες για τεχνικό θέμα και περιμένεις με τις ώρες στο τσατ.

Το άλλο που είναι λαό χειρότερο είναι ότι σε διαβάζουν και σε κλείνουν και σε παραπέμπουν στον επόμενο ο οποίος κάνει και ώρες για να συνδεθεί

Είχα σταθερό και ίντερνετ στη forthnet και πριν την ένωση με τη wind η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή και το τεχνικό τμήμα όντως έλυνε τεχνικά θέματα. Μετά την ένωση η εξυπηρέτηση έχει γίνει άθλια και το τεχνικό τμήμα προωθεί τα πάντα στους αρμόδιους οι οποίοι δεν καλούν ποτέ. 

Παρ όλα αυτά, ενεργοποίησα το wifi calling από τις ρυθμίσεις του κινητού και δούλεψε. Ίσως είναι ήδη ενεργοποιημένο πλέον. 

3 minutes ago, dasnowy said:

Είχα σταθερό και ίντερνετ στη forthnet και πριν την ένωση με τη wind η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή και το τεχνικό τμήμα όντως έλυνε τεχνικά θέματα. Μετά την ένωση η εξυπηρέτηση έχει γίνει άθλια και το τεχνικό τμήμα προωθεί τα πάντα στους αρμόδιους οι οποίοι δεν καλούν ποτέ. 

Παρ όλα αυτά, ενεργοποίησα το wifi calling από τις ρυθμίσεις του κινητού και δούλεψε. Ίσως είναι ήδη ενεργοποιημένο πλέον. 

20 χρόνια πάντα έτσι ήταν και επί εποχής πιου. Τι για ιδιωτών τι για επαγγελματίες. Οι πρώτοι σε ακόμη χειρότερη θέση.  Απλά με την ένωσή έγινε κόλαση. Δεν έβλεπε η μια εταιρία τους πελάτες της άλλης στο σύστημα. Μπάχαλο στη σταθερή είχε γίνει και συνεχίζεται και κατά περίπτωση να υπάρχει.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

7 ώρες πριν, Gv2008 said:

Μας πεθανες🤣🤣

Edge SA For Ever

5 minutes ago, cmvr said:

20 χρόνια πάντα έτσι ήταν και επί εποχής πιου. Τι για ιδιωτών τι για επαγγελματίες. Οι πρώτοι σε ακόμη χειρότερη θέση.  Απλά με την ένωσή έγινε κόλαση. Δεν έβλεπε η μια εταιρία τους πελάτες της άλλης στο σύστημα. Μπάχαλο στη σταθερή είχε γίνει και συνεχίζεται και κατά περίπτωση να υπάρχει.

Την καλύτερη εξυπηρέτηση για εμένα την έχει η vodafone, καλύτερη και από της cosmote (βέβαια είμαι σε επαγγελματικό σταθερό στη vodafone οπότε ίσως μου δίνουν προτεραιότητα). Είναι πολύ πρόθυμοι και γρήγοροι οταν σε βοηθάνε. Ειδικά το chat.

Edited by dasnowy

15 minutes ago, cmvr said:

Πάντως η δική μου εμπειρία πριν την ένωση σε επαγγελματικά ήταν καλή.

2 minutes ago, minast said:

Πάντως η δική μου εμπειρία πριν την ένωση σε επαγγελματικά ήταν καλή.

Όταν μιλάς  50 φορές τον μήνα μαζί τους έχεις άλλη εικόνα από μια στο τόσο.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Καλημερα ...δεν ξερω αν μπορει να απαντηθει το ερωτημα μου αλλα θα σας ρωτησω . Το συμβολαιο ληγει 25/08 δηλαδη σε τρεις μηνες με παγιο 20 ευρω. Αν κανω τωρα φορητοτητα το πεναλτι θα ειναι μεγαλο ? Μπορουμε να υπολογισουμε το ποσο ? 

6 minutes ago, polaris3 said:

Καλημερα ...δεν ξερω αν μπορει να απαντηθει το ερωτημα μου αλλα θα σας ρωτησω . Το συμβολαιο ληγει 25/08 δηλαδη σε τρεις μηνες με παγιο 20 ευρω. Αν κανω τωρα φορητοτητα το πεναλτι θα ειναι μεγαλο ? Μπορουμε να υπολογισουμε το ποσο ? 

Εάν δεν έχεις πάρει χωριστά επιδότηση, το μέγιστο τέλος πρόωρης διακοπής είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων, δηλαδή 15€ για τρεις μήνες.

1 minute ago, minast said:

Εάν δεν έχεις πάρει χωριστά επιδότηση, το μέγιστο τέλος πρόωρης διακοπής είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων, δηλαδή 15€ για τρεις μήνες.

Οχι καμια επιδότηση ...ευχαριστω

επανερχομαι λιγακι στο θεμα των ενοχλητικων τηλεφωνων.Σημερα το μεσημερι με πηραν στο κινητο απο το extra mall και τους λεω δεν ενδιαφερομαι και  το κλεινουν.Ημουν πελατης καποτε η αληθεια ειναι.Μετα απο ενα λεπτο η ιδια φωνη με παιρνει στο σταθερο και λεω γιατι ενω ειμαι στο μητρωο 11 με παιρνετε; η απαντηση τους ,δεν πηρα εγω το συστημα μονο του πηρε.δουλεμα πεφτει μεγαλο.τελος παντων μπλοκαρα απο το κινητο μου το νουμερο που με πηραν,στην  συσκευη με το σταθερο δεν ξερω να μπλοκαρω ενα motorola ασυρματο ειναι του 2019 νομιζω η 2020 δεν θυμαμαι.το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι δεν θυμαμαι οτε με πιο εμαιλ εκανα εγγραφη,ουτε κωδικο προσβασης τιποτα,μπας και κανω διαγραφη λογαριασμου ,να μην με ενοχλουν ελεος πια με αυτους.

😆😆😆😆😆

καλησπέρα στην ομάδα. έχω σταθερό adsl στα 16.90 με απεριόριστα κινητά και σταθερά, του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει από το Γενάρη. το adsl πλέον δεν το θέλω αλλά η προσφορά της Νοβα είναι στα 33 ευρώ για 300. 50αρα δεν μπορεί να πάρει, έτσι μου είπαν. μίλησα σήμερα με βοντα η οποία και αυτή μου είπε οτι 50ara δεν γίνεται και μου αφήνουν την 100 (οπτική ίνα) από 29.90 στα 25.90. Σκέφτομαι να το προχωρήσω. τι λέτε;είναι καλή προσφορά;

11 minutes ago, Dimeos said:

καλησπέρα στην ομάδα. έχω σταθερό adsl στα 16.90 με απεριόριστα κινητά και σταθερά, του οποίου το συμβόλαιο έχει λήξει από το Γενάρη. το adsl πλέον δεν το θέλω αλλά η προσφορά της Νοβα είναι στα 33 ευρώ για 300. 50αρα δεν μπορεί να πάρει, έτσι μου είπαν. μίλησα σήμερα με βοντα η οποία και αυτή μου είπε οτι 50ara δεν γίνεται και μου αφήνουν την 100 (οπτική ίνα) από 29.90 στα 25.90. Σκέφτομαι να το προχωρήσω. τι λέτε;είναι καλή προσφορά;

Σου εξήγησαν γιατί δεν γίνεται;;;;Καλό ντιλ μου φαίνεται εμένα,όμως πριν προχωρήσεις κάνε ένα τηλεφώνημα στην μαύρη και πες οτι με πήραν από vf και μουν πρότειναν 100 Mbps FTTH με 25 ευρώ(πέσε και λίγο πιο κάτω πχ στα 24 ευρώ)και αν γίνεται να σου κάνουν καλύτερη τιμή γιατί ίσως φύγεις

5 minutes ago, aektzhs 1 said:

Σου εξήγησαν γιατί δεν γίνεται;;;;Καλό ντιλ μου φαίνεται εμένα,όμως πριν προχωρήσεις κάνε ένα τηλεφώνημα στην μαύρη και πες οτι με πήραν από vf και μουν πρότειναν 100 Mbps FTTH με 25 ευρώ(πέσε και λίγο πιο κάτω πχ στα 24 ευρώ)και αν γίνεται να σου κάνουν καλύτερη τιμή γιατί ίσως φύγεις

αν κατάλαβα καλά, δεν υπάρχουν κανάλια για vdsl όταν υπάρχει οπτική ίνα, κάτι τέτοιο. το ίδιο πάντως μου είπε και η μαύρη. οκ, θα τηλεφωνήσω τη μαύρη .μήπως και κάνουν κάτι αλλά χλωμό το βλέπω

Edited by Dimeos

1 hour ago, Dimeos said:

Καλά είναι… αν είναι 100/10 FTTH και όχι FTTC το προχωράς. Μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Adsl. Όσο για την Nova, το ίδιο πακέτο το δίνει στα 29€

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

1 minute ago, Nikolas14 said:

Καλά είναι… αν είναι 100/10 FTTH και όχι FTTC το προχωράς. Μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την Adsl. Όσο για την Nova, το ίδιο πακέτο το δίνει στα 29€

100 FTTH είναι. θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με τη μαύρη και αν επιμείνουν περνάω στη κόκκινη. επειδή έχω πολλά χρόνια να κάνω φορητότητα, συμφέρει να περιμένω τις 14 ημέρες ή δεν εχει διαφορά;

21 minutes ago, Dimeos said:

100 FTTH είναι. θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με τη μαύρη και αν επιμείνουν περνάω στη κόκκινη. επειδή έχω πολλά χρόνια να κάνω φορητότητα, συμφέρει να περιμένω τις 14 ημέρες ή δεν εχει διαφορά;

Το δίκτυο ftth από ποια εταιρία είναι;