Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

34 minutes ago, hercoulis said:

Όλα προς τα πάνω, κάτι σμς, μμς, περιαγωγή, κλήσεις εσωτερικές κ εξωτερικού ειδικά στα συμβόλαια. Όλα εκτός πραγματικότητας. 

Καιρός για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Μία 200άρα στην πολυκατοικία και μοίρασμα, omivoice σταθερή, στα χωριά starlink και μοίρασμα της γραμμής και οργάνωση τοπικών δικτύων για οικονομία αλλά και ασφάλεια.

Αλλιώς όπως λέει ο ποιητής

(....)Κι ούτ’ άλλη τύχη αξίζετε. 

Γενιά καταραμένη,

δειλή, κακογεράματη,

στον κόσμο ακόμα μένει

για να πομπεύει τ’ όνομα 

και την κληρονομιά της!(...)

Edited by dimitroula10

9 minutes ago, dimitroula10 said:

Καιρός για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Μία 200άρα στην πολυκατοικία και μοίρασμα, omivoice σταθερή, στα χωριά starlink και μοίρασμα της γραμμής και οργάνωση τοπικών δικτύων για οικονομία αλλά και ασφάλεια.

Αλλιώς όπως λέει ο ποιητής

(....)Κι ούτ’ άλλη τύχη αξίζετε. 

Γενιά καταραμένη,

δειλή, κακογεράματη,

στον κόσμο ακόμα μένει

για να πομπεύει τ’ όνομα 

και την κληρονομιά της!(...)

Σίγουρα είναι σωστό σαν ιδέα αλλά δεν γίνεται έτσι απλά. Θα αρχίσουν να το κυνηγάνε σαν τη συνδρομητική τηλεόραση αν γίνει συστηματικό.

Άσε που ο Έλληνας δεν συνεργάζεται σε πιο απλά πραγματικά, θα μοιραστεί ίντερνετ;

12 minutes ago, kalitexnis_g said:

Σίγουρα είναι σωστό σαν ιδέα αλλά δεν γίνεται έτσι απλά. Θα αρχίσουν να το κυνηγάνε σαν τη συνδρομητική τηλεόραση αν γίνει συστηματικό.

Άσε που ο Έλληνας δεν συνεργάζεται σε πιο απλά πραγματικά, θα μοιραστεί ίντερνετ;

Ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Οι πολυκατοικίες έχουν κοινό ίντερνετ με χρέωση στα κοινόχρηστα όπως η θέρμανση το ασανσέρ κλπ.

Νομικά δεν υπάρχει πρόβλημα πνευματικών ή τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπως τα συνδρομητικά. Μην μπερδεύεις σωβρακα με γραβάτες. Ήδη σε πολυκατοικίες διαμερίσματα μοιράζονται συνδέσεις στην Ελλάδα εδώ και 5 χρόνια. Είναι μονόδρομος, ειδικά τώρα με το 5g δεν υπάρχουν όρια. Εδώ μοιράζονται νετφλιξ. Εγώ πάντως το προτείνω σε γνωστούς και φίλους ως μορφή αντίδρασης.

12 minutes ago, dimitroula10 said:

Ήδη γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Οι πολυκατοικίες έχουν κοινό ίντερνετ με χρέωση στα κοινόχρηστα όπως η θέρμανση το ασανσέρ κλπ.

Νομικά δεν υπάρχει πρόβλημα πνευματικών ή τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπως τα συνδρομητικά. Μην μπερδεύεις σωβρακα με γραβάτες. Ήδη σε πολυκατοικίες διαμερίσματα μοιράζονται συνδέσεις στην Ελλάδα εδώ και 5 χρόνια. Είναι μονόδρομος, ειδικά τώρα με το 5g δεν υπάρχουν όρια. Εδώ μοιράζονται νετφλιξ. Εγώ πάντως το προτείνω σε γνωστούς και φίλους ως μορφή αντίδρασης.

Πρέπει να διαλέξεις τη νομιμότητα ή την επανάσταση. Αν προτείνεις την επανάσταση, ναι το δέχομαι αλλά μην μου λες πως είναι νόμιμο. Διάβασε ένα συμβόλαιο και θα καταλάβεις.

12 minutes ago, kalitexnis_g said:

Πρέπει να διαλέξεις τη νομιμότητα ή την επανάσταση. Αν προτείνεις την επανάσταση, ναι το δέχομαι αλλά μην μου λες πως είναι νόμιμο. Διάβασε ένα συμβόλαιο και θα καταλάβεις.

Δεν διάβασα κανένα συμβόλαιο όπως κανένας μας, αλλά νομικά όποιος όρος είναι ενάντια σε υπάρχοντες νόμους δεν ισχύει.

Άλλωστε για αυτό υπάρχει το WiFi. Θα υπάρχουν συνέπειες αν δώσεις τον κωδικό στον γείτονα? Άλλο να βγάλεις κέρδος άλλο να μοιραστείς. Έτσι πέφτουν οι τιμές.

Αντί λοιπόν να βοηθήσεις με σκέψεις πως μπορεί να υλοποιηθεί πιο γρήγορα, αντιτίθεσαι και ψάχνεις να βρεις τρόπους να μην γίνει. Τελικά έχει δίκιο ο φίλος για το 99%.

Edited by dimitroula10

2 minutes ago, dimitroula10 said:

Δεν διάβασα κανένα συμβόλαιο όπως κανένας μας, αλλά νομικά όποιος όρος είναι ενάντια σε υπάρχοντες νόμους δεν ισχύει.

Άλλωστε για αυτό υπάρχει το WiFi. Θα υπάρχουν συνέπειες αν δώσεις τον κωδικό στον γείτονα? Άλλο να βγάλεις κέρδος άλλο να μοιραστείς. Έτσι πέφτουν οι τιμές.

Αντί λοιπόν να βοηθήσεις με σκέψεις πως μπορεί να υλοποιηθεί πιο γρήγορα, αντιτίθεσαι και ψάχνεις να βρεις τρόπους να μην γίνει. Τελικά έχει δίκιο ο φίλος για το 99%.

Θύμισέ μου ποιος υπάρχον νόμος αναφέρει πως μπορείς να μοιράζεσαι το ίντερνετ;;

Τεσπα επειδή μάλλον με έχεις παρεξηγήσει, κι εγώ μοιράζομαι ίντερνετ και το κάνω και από φοιτητής και φυσικά και συμφωνώ. Αλλά αν σε πάει μία εταιρεία τηλεπικοινωνιών στα δικαστήρια, θα τον πιεις και θα πεις κι ένα τραγούδι. Προφανώς στον βαθμό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν τους ενοχλεί αλλά ο όρος είναι στο συμβόλαιο.

17 minutes ago, kalitexnis_g said:

Θύμισέ μου ποιος υπάρχον νόμος αναφέρει πως μπορείς να μοιράζεσαι το ίντερνετ;;

Οι νόμοι απαγορεύουν, δεν επιτρέπουν. Ότι δεν απαγορεύεται συγκεκριμένα, απλώς επιτρέπεται.

17 minutes ago, kalitexnis_g said:

Τεσπα επειδή μάλλον με έχεις παρεξηγήσει, κι εγώ μοιράζομαι ίντερνετ και το κάνω και από φοιτητής και φυσικά και συμφωνώ.

Όντως υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις στον γραπτό λόγο αλλά νομικά δεν γίνεται να πας δικαστήριο αν δεν υπάρχει κέρδος ή επαγγελματική χρήση. Παράδειγμα τα σπασμένα λογισμικά. Αν μπορούσαν να γίνουν αγωγές από τα windows η μαικροσοφτ θα είχε στείλει όλον τον κόσμο στα δικαστήρια. Το να μαζευόμαστε και να κάνουμε γλέντια κάθε μέρα οι φίλοι και να μοιραζόμαστε τα έξοδα δεν χρειαζόμαστε άδεια εστιατορίου.😄

Μπορεί ο εστιάτορας δίπλα να αφριζει από το κακό του αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Edited by dimitroula10

5 minutes ago, dimitroula10 said:

Το να μαζευόμαστε και να κάνουμε γλέντια κάθε μέρα οι φίλοι και να μοιραζόμαστε τα έξοδα δεν χρειαζόμαστε άδεια εστιατορίου.😄

Μπορεί ο εστιάτορας δίπλα να αφριζει από το κακό του αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Το θέμα είναι ότι ο εστιάτορας δεν είναι ο πάροχος των τροφίμων και των ποτών σου.. ενώ οι εταιρείες είναι και με τον διαμοιρασμό χάνουν κέρδη.

Τεσπα ας το κλείσουμε θα μιλάμε εβδομάδες. Εδώ έχουμε φλέγοντα θέματα με τη συλλογή κρυστάλλων.. 😉

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Τωρα θα αποδειχθει η νοοτροπια του μεσου καταναλωτη. Εαν δεις στο facebook, ακομη υπάρχουν συνδρομητές Q που (εδω και 12 μηνες) βρίζουν νομιζοντας οτι η Νοβα θα αλλαξει κατι...

Θα δανειστώ την ατάκα του φιλοσόφου του φορουμ "και καλά σας κάνουν"...

Έχει αλλάξει και αλλάζει το βασικό, χτίζει δικτυάρα πια και είναι προφανές αυτό!! Ήδη έχει επενδύσει 500 εκατομμύρια από τον πλάνο των 2δις.

Edited by Chrischal1908

24 minutes ago, Chrischal1908 said:

Έχει αλλάξει και αλλάζει το βασικό, χτίζει δικτυάρα πια και είναι προφανές αυτό!! Ήδη έχει επενδύσει 500 εκατομμύρια από τον πλάνο των 2δις.

Κοίταξε μέχρι να υλοποιηθεί,η χτεσινή απόφαση βάζει με την πλάτη στο τοίχο την εταιρεία που ενώ κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να καλυτευρέση το δίκτυο δίνει λιγοστά ντάτα

58 minutes ago, Chrischal1908 said:

Μακάρι να είναι έτσι όπως λες φίλε μου, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις  η δική μου εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί.

1 hour ago, Chrischal1908 said:

Προσοχή, να μη ξεφεύγουμε, καλά κάνει όλα οκ, αλλά...

Η νοοτροπία βάζω 1Ε και στη πορεία το αλλάζω είναι καθαρά Ελληνική και όχι Σέρβικη.

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Κοίταξε μέχρι να υλοποιηθεί,η χτεσινή απόφαση βάζει με την πλάτη στο τοίχο την εταιρεία που ενώ κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να καλυτευρέση το δίκτυο δίνει λιγοστά ντάτα

https://www.novasports.gr/web-tv/category/epikairotita/video/13207837/diktyo-yperypsilon-taxytiton-apo-ti-NOVA-video/ Είμαστε στον σωστό δρόμο! Βγήκε η esim έρχονται και άλλα...

Edited by Chrischal1908

1 minute ago, Chrischal1908 said:

Δεν είπα ότι δεν υλοποιείται,αλλά ότι μέχρι να υλοποιηθεί δεν θα έπρεπε μα κάνει αύξηση τιμών ούτε στην σταθερή ούτε στην κινητή 

Εδώ δεν έχουν αλλάξει το όνομα. 

https://united.group/joint-management-team-to-lead-merger-of-nova-and-wind/ 

6 minutes ago, Chrischal1908 said:

Αυτό ακριβώς είναι που δεν αρέσει και ενοχλεί πολλούς, το ότι δηλαδή βρέθηκε ένας πάροχος να ανταγωνιστεί στα ίσα τον πρώτο (μέχρι στιγμής).

Αυτού του είδους τα βίντεο, όπως αυτό που παρέθεσες φίλε, πρέπει να γίνονται περισσότερα και να εξηγούν με απλό και εύληπτο τρόπο τι ακριβώς συμβαίνει, διότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση. 

Υπάρχουν και σήμερα άτομα που δεν πολυασχολούνται όπως εμείς εδώ μέσα στο φόρουμ, τα οποία αγνοούν πχ. ότι δαπανήθηκαν ήδη 500 εκατομμύρια από τα δύο δις. 

5 minutes ago, aektzhs 1 said:

Δεν είπα ότι δεν υλοποιείται,αλλά ότι μέχρι να υλοποιηθεί δεν θα έπρεπε μα κάνει αύξηση τιμών ούτε στην σταθερή ούτε στην κινητή 

Χωρίς χρήμα, όμως, δεν γίνεται τίποτε. 

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

49 minutes ago, Chrischal1908 said:

Δεν νομίζω άλλος όμιλος να έσβηνε χρέη και να επένδυε 2δισ €. Η United Group το κάνει και θα συνεχίσει. Αλλά θέλει χρόνο από την μία μέρα στην άλλη ΔΕΝ. Ειδικά με το ανάγλυφο της Ελλαδας και τα εμπόδια που υπάρχουν...

1 hour ago, p_k said:

Χωρίς χρήμα, όμως, δεν γίνεται τίποτε. 

Θα πληρώσετε εσείς λοιπόν το μέτριο δίκτυο για να αναβαθμιστεί!

Α! Όταν αναβαθμιστεί επειδή θα έχει προχωρήσει η τεχνολογία, μην ξεχάσετε να πληρώσετε και την επόμενη αναβάθμιση.

1 hour ago, p_k said:

Αυτό ακριβώς είναι που δεν αρέσει και ενοχλεί πολλούς, το ότι δηλαδή βρέθηκε ένας πάροχος να ανταγωνιστεί στα ίσα τον πρώτο (μέχρι στιγμής).

Τώρα δλδ ο ανταγωνιστής της Cosmote είναι η Nova..

Περίπου στα ίδια είναι, καλά λες!

Μάλλον ο κόσμος θα φύγει προς Nova για τα unlimited των Χριστουγέννων που δίνει..

Edited by kalitexnis_g

1 hour ago, p_k said:

. Χωρίς χρήμα, όμως, δεν γίνεται τίποτε. 

Μέχρι τότε όμως γιατί καποις να μην επιλέξει την πράσινη να δίνει τα 13 ευρώ και να έχει και πιο πολλά GB και πιο καλό δίκτυο;;;;

8 minutes ago, kalitexnis_g said:

Θα πληρώσετε εσείς λοιπόν το μέτριο δίκτυο για να αναβαθμιστεί!

Α! Όταν αναβαθμιστεί επειδή θα έχει προχωρήσει η τεχνολογία, μην ξεχάσετε να πληρώσετε και την επόμενη αναβάθμιση.

Τώρα δλδ ο ανταγωνιστής της Cosmote είναι η Nova..

Περίπου στα ίδια είναι, καλά λες!

Ο, τι να ναι πραγματικά, μην ασχολείσαι καν. 

Just now, aektzhs 1 said:

Μέχρι τότε όμως γιατί καποις να μην επιλέξει την πράσινη να δίνει τα 13 ευρώ και να έχει και πιο πολλά GB και πιο καλό δίκτυο;;;;

Το "μέχρι τότε" πώς προσδιορίζεται όμως; Η πράσινη τι κάνει; Τζιτζίκια πεταλώνει;

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Ποια 13 €; 

Επίσης, ποιο καλύτερο δίκτυο;

Το καλύτερο είναι αυτό που παίζει καλά στις περιοχές όπου ζει και κινείται ο καθένας μας.

Εδώ λοιπόν που βρίσκομαι εγώ, τελευταίο δίκτυο και με τεράστια διαφορά είναι το πράσινο. 

Παύλος Παυλίδης 

Εγω ξέρω οτι εαν είναι τοσο large η Νοβα δεν θα εκοβε την μονοευρη και 8ευρη ανανεωση. Και αφου λοιπον παει κοντρα στην κοσμοτε, τολμαει να δωσει πακετο ομιλιας 3 ευρω οπως το φρογκ;

Just now, VIPdriver said:

Εγω ξέρω οτι εαν είναι τοσο large η Νοβα δεν θα εκοβε την μονοευρη και 8ευρη ανανεωση. Και αφου λοιπον παει κοντρα στην κοσμοτε, τολμαει να δωσει πακετο ομιλιας 3 ευρω οπως το φρογκ;

Αυτά φίλε μου είναι θέματα με τα οποία ασχολείται το οικονομικό και εμπορικό τμήμα των εταιρειών, δεν γνωρίζω να απαντήσω. 

Παύλος Παυλίδης 

3 minutes ago, p_k said:

Αυτά φίλε μου είναι θέματα με τα οποία ασχολείται το οικονομικό και εμπορικό τμήμα των εταιρειών, δεν γνωρίζω να απαντήσω. 

Το ξερω φιλε μου, απλά αναρωτιέμαι επειδή διαβαζω για πολυ χρημα και πολλή ανεση και εντυπωσιακά σχέδια, τα οποία εύχομαι να πετύχουν, αλλά μεχρι τωρα μόνο τσιγκουνιά βλέπω. Τα πακετα της ειναι τα πιο τσιγκούνικα. Η βονταφον δινει πολλαπλες και καλυτερες επιλογες και η κοσμοτε δινει και εκεινη περισσότερα απο τη Νοβα.