Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλά τότε δεν θα έχει δικαίωμα υπαναχώρησης. Αν είχε κάνει καρτοκινητό δεν θα υπήρχε πρόβλημα, τώρα έχει κάνει συμβόλαιο. Αν κατάλαβα καλά ο συνεργάτης της nova δίνει τη συγκεκριμένη προσφορά σε όσους έχουν ήδη φύγει και όχι ως αντιπροσφορά σε περίπτωση αίτησης φορητότητας...

Δεν έχει ρύθμιση αναφορά παράδοσης στην εφαρμογή των μηνυμάτων? Με τους κωδικούς μπροστά από τα μηνύματα για την παράδοση με έχεις γυρίσει 20 χρόνια πίσω... τι μου θύμησες τώρα... κάτι διέσεις και μηδενικά βάζαμε στα sony Ericson για να έρθει απάντηση της αναφοράς με μήνυμα...

Πάντως δικό μου πρόσωπο που είχε κάνει 14 μέρες και όχι άμεση την ενεργοποίησαν μέσα σε μια εβδομάδα. Όποτε δεν είχε αλλη μια εβδομάδα αν ήθελε να αποχωρήσει χωρίς πέναλτι ; Πάντως το παιδί παραπάνω κατά έμε έπρεπε να είχε κάνει σε καρτα φορητότητα και όχι συμβόλαιο. Αν ήθελε να κερδίσει προσφορά από nova.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συμβόλαιο unlimited από Nova φορητοτα σε Vodafone unlimited εδώ και μια εβδομάδα καμία ενόχληση για προσφορά από την nova. 

Έτσι για το γαμωτο.. 😂

6 minutes ago, Antonio21 said:

Συμβόλαιο unlimited από Nova φορητοτα σε Vodafone unlimited εδώ και μια εβδομάδα καμία ενόχληση για προσφορά από την nova. 

Έτσι για το γαμωτο.. 😂

Η Νοβάρα είπαμε είναι λαρτζ δεν δίνει σημασία να παίρνει να παρακαλάει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μάλλον επειδή έχω πολλά συμβόλαια στο Αφμ μου και να χάσει 27€ δεν έγινε και τίποτα. 

τώρα να κάνω υπαναχωρηση και να μην πάω Voda;;; έλεγα μόνο για καλύτερο σήμα να δω. μένω Πειραιά, εργασία Κερατσίνι και ταξίδια Έδεσσα. τι λέτε; 9112ca37102854ac010ce580ddd1394e.jpg

υπαναχωρηση πως γίνεται ποια είναι η διαδικασία;

Στα μέρη που είσαι η vf ακούγεται καλή. Εθνική όλες τα ίδια, γιατί να φύγεις, εκτός κ αν είναι συναισθηματικό ψυχολογικοί οι λόγοι. 

34 minutes ago, ilka71 said:

τώρα να κάνω υπαναχωρηση και να μην πάω Voda;;; έλεγα μόνο για καλύτερο σήμα να δω. μένω Πειραιά, εργασία Κερατσίνι και ταξίδια Έδεσσα. τι λέτε;

Πάρε ένα cu που με την κάρτα σου δίνουν και απεριόριστα δεδομένα και δοκίμασε στις περιοχές που θες. Στην vodafone έχεις και τις extra sim, αν σε ενδιαφέρουν.

36 minutes ago, ilka71 said:

υπαναχωρηση πως γίνεται ποια είναι η διαδικασία;

υπάρχει ένα τηλέφωνο για υπαναχώρηση. ρώτα τη vodafone, αλλιώς συμπλήρωσε το έντυπο και στείλ' το με email.

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Στα μέρη που είσαι η vf ακούγεται καλή. Εθνική όλες τα ίδια, γιατί να φύγεις, εκτός κ αν είναι συναισθηματικό ψυχολογικοί οι λόγοι. 
συναισθηματικά με telestet! είμαι από το 1993 που άνοιξε το μαγαζί της! 30 χρόνια! απλά δεν μας έκανε καμία καλή προσφορά. τώρα αυτή με τα 21 ισχύει; στο fb μου την πέταξε. μην είναι μουφα;
υπάρχει ένα τηλέφωνο για υπαναχώρηση. ρώτα τη vodafone, αλλιώς συμπλήρωσε το έντυπο και στείλ' το με email.
είναι εξωτερικός συνεργάτης. αυτόν να πάρω; η κεντρικά στην Voda;

7 minutes ago, ilka71 said:

Κεντρικά στη vodafone. Ρώτα το τηλέφωνο για να κάνεις υπαναχώρηση. Είναι αυτοματοποιημένο σύστημα που θα σε ρωτήσει και γιατί κάνεις υπαναχώρηση. Αν πατήσεις πως σου έκαναν καλύτερη προσφορά, μπορεί η vodafone να σου κάνει ακόμα καλύτερη.

edit: το 13894 είναι της voda. Καλείς από το νούμερο που θες να υπαναχωρήσεις.

Edited by dasnowy

Αν μιλήσει με το συνεργάτη της νόβα που έχει την προσφορά, δε το κανονίζουν αυτοί; (Ο συνεργάτης κ η vf δλδ)

Στην τελική, εξουσιοδότησε τους κ μην ασχολείσαι καθόλου αν γίνεται.  

Η ίδια προσφορά ακριβώς έγινε στη σύζυγο, η οποία έχει F2G, αλλά δεν καταναλώνει πολλά δεδομένα και δεν θέλει συμβόλαιο. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Just now, hercoulis said:

Αν μιλήσει με το συνεργάτη της νόβα που έχει την προσφορά, δε το κανονίζουν αυτοί; (Ο συνεργάτης κ η vf δλδ)

Στην τελική, εξουσιοδότησε τους κ μην ασχολείσαι καθόλου αν γίνεται.  

Δε μπορούν να κάνουν εκείνοι την υπαναχώρηση. Όποτε έχω αλλάξει στο σταθερό, μου ζητάνε να κάνω εγώ την υπαναχώρηση.

6 ώρες πριν, ilka71 said:

συναισθηματικά με telestet! είμαι από το 1993 που άνοιξε το μαγαζί της! 30 χρόνια! απλά δεν μας έκανε καμία καλή προσφορά. τώρα αυτή με τα 21 ισχύει; στο fb μου την πέταξε. μην είναι μουφα;

Όπως αναφέρθηκε 13894 από τα νούμερα που έχεις κάνει την αίτηση και γίνεται ακύρωση άμεσα 

οκ αλλά πρέπει να περιμένω πρώτα να επιβεβαιώσω την προσφορά της εταιρείας optiki-ina.gr μην την πατήσω και έχει τίποτα ψιλά γράμματα!

Κεντρικά στη vodafone. Ρώτα το τηλέφωνο για να κάνεις υπαναχώρηση. Είναι αυτοματοποιημένο σύστημα που θα σε ρωτήσει και γιατί κάνεις υπαναχώρηση. Αν πατήσεις πως σου έκαναν καλύτερη προσφορά, μπορεί η vodafone να σου κάνει ακόμα καλύτερη.
edit: το 13894 είναι της voda. Καλείς από το νούμερο που θες να υπαναχωρήσεις.
το 13894 από κινητό nova είναι δωρεάν;

ευχαριστώ παιδιά. το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι με το σήμα δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι εκεί που μένουμε η πάμε. δεν ξέρω όμως εάν με την βοντα θα είναι καλύτερα η χειρότερα βέβαια. δεν γίνεται να πάρω CU για να δοκιμάσω το σήμα γιατί μιλάμε για πολλά μέρη που η νόβα είναι τραγική

ευχαριστώ παιδιά. το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι με το σήμα δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι εκεί που μένουμε η πάμε. δεν ξέρω όμως εάν με την βοντα θα είναι καλύτερα η χειρότερα βέβαια. δεν γίνεται να πάρω CU για να δοκιμάσω το σήμα γιατί μιλάμε για πολλά μέρη που η νόβα είναι τραγική
Πώς γίνεται να είσαι συνδρομητής σε μια εταιρεία 30 χρόνια και να μην έχεις καλό σήμα στα μέρη που πας; Θα έπρεπε να την έχεις αλλάξει εδώ και χρόνια. Μην προσπαθείς να πετύχεις προσφορές που γίνονται σε άλλους για διάφορους λόγους. Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Κάθε εταιρεία έχει αλλού καλό σήμα αλλού όχι και τόσο. Εδώ που είμαι η Vodafone είναι τραγική οι άλλες δύο μια χαρά. Αλλού θα είναι διαφορετικά. Απλά η cosmote είναι παντού αλλά όχι πάντα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς γίνεται να είσαι συνδρομητής σε μια εταιρεία 30 χρόνια και να μην έχεις καλό σήμα στα μέρη που πας; Θα έπρεπε να την έχεις αλλάξει εδώ και χρόνια. Μην προσπαθείς να πετύχεις προσφορές που γίνονται σε άλλους για διάφορους λόγους. Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Κάθε εταιρεία έχει αλλού καλό σήμα αλλού όχι και τόσο. Εδώ που είμαι η Vodafone είναι τραγική οι άλλες δύο μια χαρά. Αλλού θα είναι διαφορετικά. Απλά η cosmote είναι παντού αλλά όχι πάντα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

δεν την άλλαξα γιατί η κόκκινη δεν μου άρεσε αλλά η πράσινη ήταν πάντα ακριβότερη
ilka71 η προσφορά με τα 21€  ισχύει ,την έκανα πριν 3μερες από κατάστημα.Αφορα μετατροπή f2g η q (μόνο ) σε unlimited......
πηρα 2 καταστήματα Πειραιά δεν είχαν ιδέα. μου έλεγαν 21 ευρώ με τα 15gb όχι απεριόριστα

δεν την άλλαξα γιατί η κόκκινη δεν μου άρεσε αλλά η πράσινη ήταν πάντα ακριβότερη
Το ακριβότερη το καταλαβαίνω. Το δε μου άρεσε όχι. Η πράσινη θέλει να πετύχεις προσφορά. Αν η βοντα έχει καλύτερο σήμα εκεί που πας δε βλέπω το λόγο να γίνεται συζήτηση το δε μου αρέσει δεν το καταλαβαίνω. Πάντως η nova έχει πια καλύτερο σήμα γενικά, όχι όπως παλιά, σε υπόγεια χειρουργεία πιάνει καλύτερα από τη βοντα. Εσύ βέβαια θα δεις το δικό σου σήμα.

1 hour ago, ilka71 said:

Δεν έχει νόημα να πάρεις καλή τιμή από τη nova αφού έχεις χάλια κάλυψη. Θα σου έλεγα να τη δοκιμάσεις τη vodafone.

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ