Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mα η πλάκα εδώ είναι ότι το διαφήμιζαν για απεριόριστο-περιορισμένο και ήταν πραγματικά απεριόριστο.. Αλλά μόλις είδαν ότι μια μερίδα χρηστών το χρησιμοποιούσε ως πραγματικά απεριόριστο, τότε έβαλαν τον κόφτη σε λειτουργία.... και εν τω μεταξύ το έκαναν με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες που τους έφταναν τα 15gb fullspeed το μήνα, τώρα που τους δίνει 30gb και μετά βάζει το όριο, θα νιώθουν ότι τους έκανε και χάρη απο πάνω που τους αύξησε 100% τα gb :lol:

κλασικά telestet/tim/wind θα μου πεις βέβαια ως συνήθως

Η telestet

ποτε δεν πεθαίνει

θα σου πω...

και πότε δεν το λέω τυχαία ότι καλό προτοποριακο έχει βγάλει αυτή η εταιρεία το έχει κατάρα να το χαλάει... Βλέπε δέσμευση τιμής non stop 300 με ανενεωση 10 στην αρχή του φοιτητικου και άλλα πολλά

Μέχρι και εγώ που είχα τα 300 έβαλα το άλλο bonus όχι γιατί δεν θέλω να πληρώνω ποτέ δεν ήμουν τσαμπατζης στην ζωή μου σε τίποτα αλλά δεν δέχομαι το άλλο άκρο 10.40 κάθε λίγο και λιγάκι βάλε κάποιο κόστος αλλά τίμησε και τους παλιούς πελάτες που σε στήριξαν στα δύσκολα

Εδώ με το σταθερό να δεις τι έπαθα είχε χτυπήσει κεραυνός το καλώδιο μου και είχα πολλά προβλήματα με την γραμμή και ενώ τους εξηγούσα τι είχε γίνει δήλωνα βλάβη και την έκλειναν χωρίς να αλλάξουν το καλώδιο και όταν έφτασα με απειλές για συνήγορο του καταναλωτή και ότι αυτό το πράγμα που έχω δεν είναι σώστες παρεχόμενες υπηρεσίες μετά από 1.5 μήνα τους φωτησε ο Θεός και το άλλαξαν όταν κατέβηκε το καλώδιο είχα δίκιο 3-5 μέτρα από τα 50 ήταν με τα άντερα (καλώδια) έξω σαν σαρδέλα

Όλα αυτά την πάνε πίσω και θα την πηγαίνουν όσο συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο

Τα κουσούρια της έχουν μείνει από εποχή telestet για αυτό η telestet ποτέ δεν πεθαίνει...

Υ. Γ μετά από 1.5 μήνα άλλαξαν καλώδιο και μέρα παρά μέρα τηλέφωνο στο 13700 και 1-2-3 φορές την ημέρα άκουγα φωνή υπάλληλου και ήξερα ότι μιλούσα π. χ με το Κωνσταντίνο για ένα πρόβλημα που δεν χρειαζόταν να το ψάξουν για ένα πρόβλημα που τους έλεγα ακριβώς ποιο είναι... Για ένα πρόβλημα που τους έλεγα την λύση μια και δεν υπήρχε άλλη εκτός από το να αλλαχθεί το καλώδιο

Για τους νέους welcome το Wind όταν δουλεύει κάτι θα είστε μια χαρά όταν σας σκάσει πρόβλημα θα τα δείτε και εσείς τα β@.... της χελώνας

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Με κάλεσαν πριν από λίγο από wind και μου πρότειναν το w10 στα 25 ευρώ τελική τιμή και συγκεκριμένα δίνει 10gb +1500 προς όλους +1500sms και επίσης μου πρότειναν το unlimited στα 35 ευρώ τελική τιμή. Τι λέτε αξίζει το πρώτο; Έχω f2g για βασικό αριθμό(ειδικό πακέτο) και βάζω 20-25 ευρώ το μήνα κάρτες.

Συμφωνώ κι εγώ, ζυγίζεις τα θέλω σου κι επιλέγεις. Και τα δύο είναι καλές προτάσεις.
Konakis.

Με κάλεσαν πριν από λίγο από wind και μου πρότειναν το w10 στα 25 ευρώ τελική τιμή και συγκεκριμένα δίνει 10gb +1500 προς όλους +1500sms και επίσης μου πρότειναν το unlimited στα 35 ευρώ τελική τιμή. Τι λέτε αξίζει το πρώτο; Έχω f2g για βασικό αριθμό(ειδικό πακέτο) και βάζω 20-25 ευρώ το μήνα κάρτες.

Και τα δύο αξίζουν κατά τη γνώμη μου.

Κι εγώ, τον Ιούνιο που μας πέρασε, μεταφέρθηκα από F2G στο unlimited.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στα 35 ευρώ σου το έδωσαν το unlimited?

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά είναι αρκεί να έχεις επίγνωση ότι πλέον μετά τα 30 GB σέρνεται. Οπότε για χρήση ως hotspot για το λάπτοπ δεν λέει.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μια χαρά είναι αρκεί να έχεις επίγνωση ότι πλέον μετά τα 30 GB σέρνεται. Οπότε για χρήση ως hotspot για το λάπτοπ δεν λέει.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί σε κάποιον να φτάνουν και γι αυτήν τη χρήση.

Είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και τι χρήση κάνει με το λάπτοπ.

Παύλος Παυλίδης 

Μπορεί σε κάποιον να φτάνουν και γι αυτήν τη χρήση.

Είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και τι χρήση κάνει με το λάπτοπ.

Για να λέμε την αλήθεια πρέπει αυτός ο άνθρωπος να είναι πολυ σπάνιος που θα αρκείται σε τέτοια χρήση και να μην κάνει και πολλά γενικά στο ίντερνετ

Πρέπει αυτός ο άνθρωπος να διαβάζει και να γράφει μόνο σε Forum γιατί δεν κάνει για τίποτα άλλο αυτή η σύνδεση όταν έχει κοψτη και το παραπάνω με πάρα πολύ υπομονή

Δεν γνωρίζω τέτοιο άνθρωπο εγω τουλάχιστον ούτε μεγάλης ηλικίας που να κάνει τέτοια χρήση

Ακόμα και η μητέρα μου μια μέρα που είχε θέμα η σύνδεση στο σπίτι και πήγαινε πολύ αργά μου είπε πως πάει ετσι( υπόψιν ότι ο συγχρονισμός ήταν παραπάνω σε σχέση με την ταχύτητα που δίνει η WIND μετά το κόφτη)

Αρα μιλάμε για ένα άνθρωπο 1 στο εκατομμύριο

Και για να τα λέμε όλα ο κόφτης δεν είναι κόφτης απλά αλλά δρεπάνι δεν έχει καμία ουσία η σύνδεση μετά τον κόφτη τι έχεις σύνδεση τι δεν έχεις το ίδιο πράγμα.

Edited by oxxy

Εγώ γνωρίζω πχ. φοιτητές που έχουν το simplefi on the go των 30 gb και βγάζουν τον μήνα με αυτό.

Σε άλλους δεν φτάνει.

Δεν είναι και λίγα όμως τα 30 gb.

Είναι αναλόγως τη χρήση και τις προτιμήσεις.

Σε κάθε περίπτωση,οι προσφορές που έκαναν στον συμφορουμιτη είναι πολύ καλές.

Ειδικά το unlimited, που δίνει 30 gb γρήγορα και μετά έως 1 mbps, 3000 λεπτά και 3000 sms.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Θεωρώ ότι είναι καλη τιμή. Εμένα έχει ήδη ληξει το συμβόλαιο στη Vodafone, έχω το παλιο red1, 2gb και 1500 λεπτά και sms) στα 31€ Το οποίο είναι κ συνδοιαστικο με το σταθερό. Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε με το κινητο ούτε με το σταθερό, θεωρώ ότι όλες είναι τα ίδια χάλια, οποτε,ας δούμε τι θα μας έρθει οικονομικότερα τουλάχιστον.

Edit: είδα διαφήμιση στο fb ότι το το προγραμμα με τα 10gb και 1500 λεπτά και sms για τον Αύγουστο το έχουν στα 38€!!! Κάμποσα

Εσυ πως τη πήρες τη προσφορά με τα 25€, μπορώ να καλέσω κ εγώ σε κάποιον αριθμό να πάρω την ίδια προσφορά ?

@mobile_34 σου έστειλα σε pm τον αριθμό που με κάλεσε για την προσφορά.

@mobile_34 σου έστειλα σε pm τον αριθμό που με κάλεσε για την προσφορά.

Thanks, σου απάντησα και εκεί

Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος του w10 εδώ και μερικές ημέρες και παρατηρώ ενώ έχω ακόμα υπόλοιπο από τα δεδομένα του προγράμματος ότι πέφτει κόφτης στην ταχύτητα (τεστατισμενο στο Netflix για download offline επεισοδίων). Υπάρχει κάποια πολιτική ορθής χρήσης;

Πότε ανέβηκε το 15gb σε 30gb (πλήρης ταχύτητα) στο unlimited?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Λοιπόν σε οικογενειακό συμβόλαιο wind ο λογαριασμός έρχεται κάθε μήνα από 40 έως 50 ευρώ.

Το 50άρικο δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ τα τελευταία 15 χρόνια!

Ο λογαριασμός πληρώνεται κάθε μήνα με το που έρχεται, ούτε μια φορά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δεν εξοφλήθηκε μετά την ημερομηνία λήξης.

Τι έγινε τον περασμένο μήνα;

Ο χρήστης του ενός αριθμού του συμβολαίου, ενεργοποίησε κάποιο πακέτο για extra internet, κάτι του στυλ 5GB 10€ (δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία).

Του ήρθε SMS όταν έφτασε το 80% της χρήσης του πακέτου. Όλα καλά.

Όταν έφτασε το 100% δεν ήρθε ποτέ SMS.

Οπότε έφαγε όλα τα MB του πακέτου και μετά άρχισε να χρεώνει τα κέρατα του.

Μέχρι που ήρθε SMS οτι μπήκε φραγή δεδομένων στον συγκεκριμένο αριθμό λόγω μεγάλου λογαριασμού.

Εκδίδεται ο λογαριασμός -> 200€:mad:

Αμέσως τηλέφωνο στη wind, επιβεβαιώνει και η υπάλληλος ότι όντως ποτέ δεν στείλανε sms για το 100% της χρήσης του πακέτου, και ότι είναι σφάλμα των συστημάτων τους κλπ κλπ.

Οπότε πάει στέλνει αίτημα στο τμήμα λογαριασμών να δούμε τι θα γίνει.

Περνάνε 3 μέρες βλέπω στο mywind αλλαγή στο ποσό, με αλλαγμένη χρέωση στα 152€.

Κόψανε 48 ευρώ οι κουβαρντάδες.....

Φυσικά δεν προτίθεμαι να πληρώσω κερατιάτικα 150 ευρώ...

Στο αμήν είναι να κάνω αίτηση φορητότητας μετά από 15 χρόνια.......:mad:

Ίσως με μία δεύτερη κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών λυθεί το πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση στείλε FAX και ζήτα γραπτή απάντηση. Εκεί θα αναγκαστούν να παραδεχτουν το λάθος τους.

Ένας απ'τους βασικούς λόγους που επιλέγω την καρτοκινητή. Εγώ ήμουν κοντά στα 14 χρόνια συνδρομής της Voda με διπλό red 1 πρόγραμμα εννοώ red one με δύο αριθμούς. Μια φορά τότε στα 2 γίγα που έδινε το πρόγραμμα έφαγε τα δεδομένα η γυναίκα μου του δεύτερου αριθμού άθελά της είχε πάρει στις διακοπές ο πιτσιρικάς το κινητό και έβλεπε βίντεο. Τώρα νιώθω τελείως άνετος με ελάχιστα χρήματα να επιλέγω το πρόγραμμα που με βολεύει ανάλογα τις περιστάσεις...
Konakis.

Καρτούλα παιδιά, τί συζητάμε καν; Το χειρότερο σενάριο να σου φάει την κάρτα. Συμβόλαιο θα έκανα μόνο για απεριόριστα τα πάντα ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία υπερχρέωσης.

Καρτούλα παιδιά, τί συζητάμε καν; Το χειρότερο σενάριο να σου φάει την κάρτα. Συμβόλαιο θα έκανα μόνο για απεριόριστα τα πάντα ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία υπερχρέωσης.

Δεν συμφωνώ. Προσωπικά έχω απεριόριστο αλλά η σύζυγος που έχει 5gb της ήρθε μήνυμα ότι τελειώνουν. Επίσης το πιο απλό, υπάρχει ρύθμιση σε κάθε συσκευή για να ορίσεις όριο κατανάλωσης και ημερομηνία ανανέωσης.

Ούτε κάρτα ούτε κάτι άλλο ότι βολεύει το καθένα εάν οι ανάπηροι στο εγκέφαλο στην WIND είχαν βάλει φραγή όπως οι δύο άλλες εταιρείες δεν θα υπήρχε πρόβλημα κανένα.

Θα το ξαναπω βολεύει την wind που δεν βάζει φραγή για να τρώει τα λεφτά του κόσμου

Ούτε πρόκειται να βάλει φραγή

Φίλε πλήρωσε το λογαριασμό και φύγε από την WIND και αντε σε άλλη εταιρεία που έχει φραγή...

Ούτε κάρτα ούτε κάτι άλλο ότι βολεύει το καθένα εάν οι ανάπηροι στο εγκέφαλο στην WIND είχαν βάλει φραγή όπως οι δύο άλλες εταιρείες δεν θα υπήρχε πρόβλημα κανένα.

Θα το ξαναπω βολεύει την wind που δεν βάζει φραγή για να τρώει τα λεφτά του κόσμου

Ούτε πρόκειται να βάλει φραγή

Φίλε πλήρωσε το λογαριασμό και φύγε από την WIND και αντε σε άλλη εταιρεία που έχει φραγή...

Ανάπηρη στον εγκέφαλο η Wind, ανάπηροι στον εγκέφαλο κι εμείς που δεν μπορούμε να ορίσουμε ένα όριο στην συσκευή μας. Λες και έχουμε Nokia 3210 με φιδάκι.....

Αλλά πάντα φταίνε οι άλλοι.

Ανάπηρη στον εγκέφαλο η Wind, ανάπηροι στον εγκέφαλο κι εμείς που δεν μπορούμε να ορίσουμε ένα όριο στην συσκευή μας. Λες και έχουμε Nokia 3210 με φιδάκι.....

Αλλά πάντα φταίνε οι άλλοι.

Και όριο να ορίσεις πες ότι σε κάρτα ανοίξεις από λάθος τα δεδομένα και δεν έχεις κάποιο πακετο εκεί τι θα σου κάνει το όριο που έχεις βάλει τίποτα θα χρεωθεί κανονικά...

Η φραγή είναι για να αποφύγουμε όλα αυτά όπως το παιδί ή να ανοίξεις τα δεδομένα από λάθος... Απλά βολεύει την wind και δεν το κάνει.

Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι φυσικά και πρέπει να προσέχουμε και μόνοι μας

Αλλά σαν υπηρεσία έπρεπε να το έχει δώσει την φραγή όπως οι άλλες δύο

Το ότι δεν το έχει δώσει ακόμα μόνο εκ του πονηρόυ γίνεται...

Και ούτε φυσικά θα την δώσει.

Edited by oxxy

Και όριο να ορίσεις πες ότι σε κάρτα ανοίξεις από λάθος τα δεδομένα και δεν έχεις κάποιο πακετο εκεί τι θα σου κάνει το όριο που έχεις βάλει τίποτα θα χρεωθεί κανονικά...

Η φραγή είναι για να αποφύγουμε όλα αυτά όπως το παιδί ή να ανοίξεις τα δεδομένα από λάθος... Απλά βολεύει την wind και δεν το κάνει.

Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι φυσικά και πρέπει να προσέχουμε και μόνοι μας

Αλλά σαν υπηρεσία έπρεπε να το έχει δώσει την φραγή όπως οι άλλες δύο

Το ότι δεν το έχει δώσει ακόμα μόνο εκ του πονηρόυ γίνεται...

Και ούτε φυσικά θα την δώσει.

Ότι πρέπει να δώσει επιλογή φραγης είναι σίγουρο. Όμως αφενός ειδοποιούν με μήνυμα (τουλάχιστον στην περίπτωση της γυναίκας μου) αφετέρου έχεις το όριο και κλείνεις τα δεδομένα. Για το θέμα παιδιών δεν θέλω να το θίξω καν γιατί τα παιδιά ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ και το να τα βλέπω να "μπαίνουν μέσα στην οθόνη" σαν ζόμπι είναι τουλάχιστον εγκληματικό. Κάποιοι γονείς βολεύονται αλλά ταυτόχρονα τα καταστρέφουν.

Ας το αφήσουμε γιατί είναι τεράστια κουβέντα

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ