makisnet Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ούτε το 1/3 δεν καταναλώνω σε ομιλία και μηνύματα. Θα ήθελα όμως τα διπλά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ούτε το 1/3 δεν καταναλώνω σε ομιλία και μηνύματα. Θα ήθελα όμως τα διπλά δεδομένα.Ψάξε τότε για τα καρτοσυμβόλαια που δίνουν από 12 έως 16 ευρώ 5gb που αρκετοί έχουν αναφέρει κατά καιρούς εδώ μέσα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ούτε το 1/3 δεν καταναλώνω σε ομιλία και μηνύματα. Θα ήθελα όμως τα διπλά δεδομένα. Δες στην ανάλυση των κλήσεων σου σε τι δικτυο είναι οι περισσότεροι που μιλάς, και ψαξου σε καρτοκινητή της ανάλογης εταιρίας (για cosmote η καρτοκινητή έχει μόνο λεπτά προς whatsup, όχι προς cosmote), μπορείς να ρωτήσεις στα αντίστοιχα θέματα εδώ στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Λογω δουλειάς ( ασφαλιστής) μιλώ αρκετά κ όσο πάει και. Περισσότερο.... Εβαζα γύρω στα 15-22€ κάρτα.αλλα σκέφτηκα με λίγα παραπάνω να μην έχω άγχος αν θα έχω κάρτα ή αν θα τελειώσουν δεδομένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Λογω δουλειάς ( ασφαλιστής) μιλώ αρκετά κ όσο πάει και. Περισσότερο.... Εβαζα γύρω στα 15-22€ κάρτα.αλλα σκέφτηκα με λίγα παραπάνω να μην έχω άγχος αν θα έχω κάρτα ή αν θα τελειώσουν δεδομένα....Μιλάς από σταθερό ή μόνο από κινητό? Μιλάς μόνο στον δρόμο ή και από γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasko7 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μόνο από κινητό κ λίγο στοω γραφείο. Σύν πως πολλά δεδομένα καταναλώνω κ εν κινήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Σε εσάς ο λογαριασμός εκδόθηκε κανονικά; Εμένα βγαίνει στις 17 και ακόμα δεν έχει εκδοθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Σε μένα βγαίνει 18 κάθε μήνα αλλά επίσης δεν βγήκε...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ούτε και εγώ έχω λάβει λογαριασμό. Αλλαγή μήνα κάθε 18 του μήνα. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Σε εμένα εμφανίστηκε πριν λίγο, καιρός ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Σήμερα ψαρωσα όταν είδα μια διαφήμιση στο FB για το απεριόριστο τους που δεν έγραψε το 15GB γρήγορα και μετά το γνώριμο 1 Mbps. Μπαίνω στο site μια από τα ίδια. Εξαφανισμένο από τις σημειώσεις όπως αναγραφόταν παλαιά. Μετά είπα δεν παίρνω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω. Μου λέει ο εκπρόσωπος τα γνωστά με το 1 Mbps και του λέω πρέπει να το γράψετε πάλι ξεκάθαρα γιατί ο κόσμος παραπληροφόρειτε. Μόνο μεσα στον αναλυτικό τιμοκατάλογο το αναγράφει ένα PDF κάπου μέσα στις σημειώσεις. Τώρα αυτό είναι ή δεν είναι κουτοπονηριά ; Κάποιος άνετα μπορεί να κάνει καταγγελία. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Κουτοπονηριές. Αν έβαζαν όντως απεριόριστο θα ήμουν ο πρώτος που θα έκανε συμβόλαιο. Ωστόσο, μετά τα 15 GB δε μπορείς ούτε YouTube σε HD να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Μάλλον πλέον είναι πραγματικά απεριόριστο, δεν αναφέρει πολιτική ορθής χρήσης εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/pronomia-unlimited-gb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 (edited) Μάλλον πλέον είναι πραγματικά απεριόριστο, δεν αναφέρει πολιτική ορθής χρήσης εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/pronomia-unlimited-gb/ Τηλεφωνικά εκπρόσωπος μου είπε ότι είναι τα κλασικά 15GB και 1mbps. Οποιος έχει το συμβόλαιο και έχει ξεπεράσει τα 15GB ας μας διαφωτίσει. Όπως και να έχει είναι το μόνο φθηνό συμβόλαιο που δεν ξεμένεις ποτέ από δεδομένα (έστω με το 1Μbps μετα τα 15GB μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα) και αν συνδυαστεί με τις προσφορές σταθερής λέει γιατί με 65 ευρώ παίρνεις 100αρι σταθερό και τις παροχές του W unlimited. Για την σταθερή έτσι και αλλιώς στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας παίρνουν από καφαο του ΟΤΕ οπότε δεν υπάρχει θέμα ταχύτητας. Αυτού που υποφέρουν ανεξαρτήτως δικτύου είναι όσοι έχουν απλή ADSL. Μέσα στην επόμενη διετία που θα έρθει το 5G και αν εντέλει πουλήσει η wind το δίκτυο της στην θυγατρική της vodafone μπορεί να δούμε ποιο ενδιαφέροντα πακέτα σε ποιο ανθρώπινες τιμές. Edited March 9, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Εχει κανένας συμβόλαιο με 5 GB και 1500 με 20 ευρω? Παίζουν τέτοιες προσφορές? ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Εχει κανένας συμβόλαιο με 5 GB και 1500 με 20 ευρω? Παίζουν τέτοιες προσφορές? ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα?Σε πήραν από την wind η από συνεργάτη ; Ενδιαφέρον ακούγεται. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 μάλλον από συνεργάτη... αλλά μου φάνηκε ότι κάποιο λάκο θα έχει η φάβα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 μάλλον από συνεργάτη... αλλά μου φάνηκε ότι κάποιο λάκο θα έχει η φάβα Αν είναι το W 5 αξίζει από 41 στα 20 ευρώ. Ρωτα ποια εταιρία είναι η ψάξτο στο internet από το νούμερο τους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 μου φάνηκε μεγάλη έκπτωση και είναι συμβόλαιο. Λες να το τολμήσω... είναι 8-10 ευρω παραπάνω το μήνα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 (edited) μου φάνηκε μεγάλη έκπτωση και είναι συμβόλαιο. Λες να το τολμήσω... είναι 8-10 ευρω παραπάνω το μήνα Εδω το καρτοκινητο θέλει 12 ευρώ για ανανέωση για 8 ευρώ παραπάνω αξίζει. Έχεις και την δυνατότητα αν χρειαστείς παραπάνω δεδομένα να ενεργοποιήσεις και τα απεριόριστα https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/pronomia-unlimited-gb/ τους οπότε θέλεις. Edited March 10, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 (edited) Τηλεφωνικά εκπρόσωπος μου είπε ότι είναι τα κλασικά 15GB και 1mbps. Οποιος έχει το συμβόλαιο και έχει ξεπεράσει τα 15GB ας μας διαφωτίσει. Όπως και να έχει είναι το μόνο φθηνό συμβόλαιο που δεν ξεμένεις ποτέ από δεδομένα (έστω με το 1Μbps μετα τα 15GB μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα) και αν συνδυαστεί με τις προσφορές σταθερής λέει γιατί με 65 ευρώ παίρνεις 100αρι σταθερό και τις παροχές του W unlimited. Για την σταθερή έτσι και αλλιώς στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας παίρνουν από καφαο του ΟΤΕ οπότε δεν υπάρχει θέμα ταχύτητας. Αυτού που υποφέρουν ανεξαρτήτως δικτύου είναι όσοι έχουν απλή ADSL. Μέσα στην επόμενη διετία που θα έρθει το 5G και αν εντέλει πουλήσει η wind το δίκτυο της στην θυγατρική της vodafone μπορεί να δούμε ποιο ενδιαφέροντα πακέτα σε ποιο ανθρώπινες τιμές.Το ίδιο έκανα κ εγώ. Σε δικό μου ερώτημα στο Facebook για το 1 Mbps μου απάντησε ακριβώς αυτό ότι δεν υπάρχει πλέον το όριο κ είναι απεριόριστο... Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2020 by haforce Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Το ίδιο έκανα κ εγώ. Σε δικό μου ερώτημα στο Facebook για το 1 Mbps μου απάντησε ακριβώς αυτό ότι δεν υπάρχει πλέον το όριο κ είναι απεριόριστο... Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι αλήθεια είναι απεριόριστο αλλά σου διευκρίνισαν ότι δεν υπάρχει πλέον ο περιορισμός των 15GB γρήγορων και μετά πτώση στο 1Mbps ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Συγνώμη, κάποιος εδώ μέσα που να έχει το συγκεκριμένο συμβόλαιο δεν μπορεί να μας διαφωτίσει; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Συγνώμη, κάποιος εδώ μέσα που να έχει το συγκεκριμένο συμβόλαιο δεν μπορεί να μας διαφωτίσει; Σήμερα που με πήρε φίλος μου που έκανε το συμβόλαιο τηλεφωνικά του είπαν 15gb και μετά 1Mbps. Όταν το δοκιμάσει θα μου πει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Αυτό ακριβώς, θα πρέπει να το δει στην πράξη. Σε ποια τιμή το έκανε ο φίλος σου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts